- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Yine ben atlamis olmayayim da hic ayri ayri ikiz bebek arabasi tasiyan gormedim :) sen ilk olacaksin
İnşallah çok güzel doğal bi şekilde mutlu çıkacağımız bi Doğum hikayemiz olurBen de senin gibiyim. Doktora güveniyorum ama doğumla ilgili bu hayallerimi paylaşmadım henüz. Daha geç olmadan bu konuyu konuşsam iyi olacak. Umarım gönlümüzden geçtiği gibi olur doğumlarımız.
Can'ım peki aralarındaki fark nedir
Ucuz olanı alayım
Ben hep ikiz bebek arabalarını nasıl taşıyorlar nasıl kullanıyorlar diye merak etmişimdir hiç rahat gelmiyor nedense ayrı daha kullanışlı olacak gibikiz instagramdaki butun ikizlerin arabasi ayri :))
bunlar hatirladiklarim :)
bikac kisi daha var
Ay cnm valla hic gormedim burda ben avrupanin göbeğinde:) hatta sen diyince o yüzden tuaf gelmisti o dedigim arabayi al cok rahat edersin arabanızın bagajinada cok rahat sigar hatta bunlara araba koltugu da takiliyorkiz instagramdaki butun ikizlerin arabasi ayri :))
bikac kisi daha var
Evet büyükşehirlerdeki hastaneler sanki Bebek doğunca altın suyuna batıracaklar :))
bu taraflarda doğum çok olduğundan fiyatları daha uygun diye düşünüyorum
gerçekten benim gittiğim hastaneye bazı Antepli kadınlar orası pahalı diyor mesela ama normal doktor muayenesi 60 tl benimki de doçent diye 112 tl
Ankara'yı düşününce bu fiyatlar bedava geliyor bana
Size tek şemsiye yetmezZzz :)
kiz instagramdaki butun ikizlerin arabasi ayri :))
bikac kisi daha var
Çok teşekkür ederim canımAllah razı olsunbi fark yok, ucuz olan normalde daha pahali aslinda, o yuzden kacirma :)
ben aldım Can'ım dün civilden 15 liraydı.70-130 ama biraz büyük olsun daha iyi bencebilmem ki canım..bezinden felan sızabiliyor diye duydum..bebek ihtiyaç listelerinde de hep yazınca gerekli diye düşündüm..bide 20 liralık bişey için yatağa bişey olmasın şimdi:) büyük olandan alcam..zaten bir numara büyüğü daha rahat oluyor diyorlar..bide ben bebeği arada açar havalandırırım o sırada da ciş felan yaparsa kötü olur.
Can'ım ya ben geçenlerde medikal de sordum agu check ler üretimden kalkıyormuş senin haberin var mıbu ikisinden birini alabilirsin canim..
internette daha ucuz maaalesef..
Ben hala 79 dan 1 lıra fılan daha düşermi peşındeyım olmadı şu ındırımlerle onu alıcaz ikiz çaresi yok :))evet yoksa dunya patlar :)))
benim aldigin alezin alti naylon gibi ust kismi pamuklu kumaş.. naylona temas yok yani..
kiz bugun jokerde senin sophie den gordum, esim de ben de cok sevdik, aldim aldim geri koydum şu küf olayindan yaa
napcaz? baktim isirmayla delinme fln olamaz o, alti delik zaten şu sıktıkça ötüp duran oyuncaklar gibi :)
Can'ım bana sorarsan ikiz arabası al.çocuklar 6 aylık filan olduğunda mevsim yaz olacak belki bir yürüyüş yapmak isteyeceksin.her zaman yanında biri olmayabilir bence kibar bi ikiz arabasıgule gule kullan canim, cok guzelmis :)
bugun gittim bugaboo donkey twin aradim buldum, denedim..
çok kaba degilmis ya, hatta baya kibar..
sürüşü kontrolu de guzel..
bi tane donkey twin, katlayinca nerdeyse 1 tane mima kadar yer kapliyor...
simdi tek soru isaretim, ikiz araba mi aliym,
tek tek 2 tane mi aliym..
1 donkey twin mi, 2 buffalo mu?
hic tanidiginiz ikiz annesi var mi?
tek tek mi kullanisli olur yoksa ikisi bi yerde mi..
Ankara'da öyle ya neden o kadar pahalı acaba buradakilerden farklı hiç bi şey yapmıyorlar halbuki 60tl alan doktor da çok iyi ilgileniyor yada hastane kalma ücreti 300tl ama tertemiz ve ilgililerDoğuma oraya mı gelsek :)) ben normal doktor muayenesi için 200 tl bayıldım da :))
İkiz benim halamın oğulları ve torunları da hep çifter çifter :)) bebek arabası ayrı değildi onların. Ama bence ayrı olanlar daha iyi,sanki diğer türlü ağır ve kullanışsız gibi geliyor.
Evet dışarı ayrı ayrı tek başına çıkaramazsın. Ama yanında eşinle çıktığında herkes bir arabayı iter daha iyi.
Geçen gün işe giderken bir kadın gördüm 25 yaşlarda maksimum zayıf,ikiz bebek arabasıyla köşeyi dönerken bile epey zorlandı geldi bana
Ankara biliyorsun genelde yokuşları var,oturduğun yer nasıl bilmiyorum ama ikizbebeklerle yukarıya doğru çıkabileceğini düşünmüyorum bel ağrısından ölürsün o yüzden hiç bulaşma bence.
Ankara'da öyle ya neden o kadar pahalı acaba buradakilerden farklı hiç bi şey yapmıyorlar halbuki 60tl alan doktor da çok iyi ilgileniyor yada hastane kalma ücreti 300tl ama tertemiz ve ilgililer
bu kadar fiyatları abartacak ne yapıyor olabilirler ki
İşte orda doğuran az heralde buralarda sürümden kazanıyorlar :))
Doğrudur canım benim kız hiç taşırmadı kusmadı falan belki ondan hiç ihtiyaç duymadım. DEdiğim gibi ben 4-5 tane alez kullandım sonradan kızımda Karaca en iyisiydi onuntavsiye ederim alacaklaraSadece tuvalet olarak degıl bence başka koruyucu fonksıyonlarıda var
Mesela ben küçükken mıdem cok hassas bı bebekmişim sureklı kusarmısım alez bu gıbı durumlardada yatağa gecmeyı önler ayrıca latex benzerı yatak kullanacaksanız alez ayrıca yatağın kendı kılıfı ıle Kullanım ıstıyolar çünkü terleme yolu ıle ıslandıgında bıle yatağın yapısı bozulabılıyor
Canım sanırım bide hastanelerin kira ücretleriyle de alakalı oluyor bilmiyorum ki. Bide şehir genelinde ki standarta bakıyorlar galiba. Ne yapsak gider gibisinden. Sonra basıyorlar fiyataEvet büyükşehirlerdeki hastaneler sanki Bebek doğunca altın suyuna batıracaklar :))
bu taraflarda doğum çok olduğundan fiyatları daha uygun diye düşünüyorum
gerçekten benim gittiğim hastaneye bazı Antepli kadınlar orası pahalı diyor mesela ama normal doktor muayenesi 60 tl benimki de doçent diye 112 tl
Ankara'yı düşününce bu fiyatlar bedava geliyor bana
Size tek şemsiye yetmezZzz :)
gule gule kullan canim, cok guzelmis :)
bugun gittim bugaboo donkey twin aradim buldum, denedim..
çok kaba degilmis ya, hatta baya kibar..
sürüşü kontrolu de guzel..
bi tane donkey twin, katlayinca nerdeyse 1 tane mima kadar yer kapliyor...
simdi tek soru isaretim, ikiz araba mi aliym,
tek tek 2 tane mi aliym..
1 donkey twin mi, 2 buffalo mu?
hic tanidiginiz ikiz annesi var mi?
tek tek mi kullanisli olur yoksa ikisi bi yerde mi..
evet canım bende civilde görmüştüm ama büyük diye almamıştım..şimdi araştırdım azcık daha büyük iyi oluyormuş..bende o ölçülerde alcam artık..ben aldım Can'ım dün civilden 15 liraydı.70-130 ama biraz büyük olsun daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?