:) canım bebek yatağının üstüne çarşafın altına serilen bir şey..yatak koruyucu diğer adıı:) bebeğin çişi vs yatağa geçmesin diyee
Onu sorduydum canim hastaneye, aralikta tekrar sorun , guncellenir dediydi bana. Bir semsiye de ordankızlar şimdi biz büyük ihtimal ocakta doğum yapıcaz ya..bize söylenen 2016 fiyatları mıdır yoksa..bide öyleyse iyice yandık:)
Ben de az önce Roche accu chek den aldım ama....Can'ım ya ben geçenlerde medikal de sordum agu check ler üretimden kalkıyormuş senin haberin var mı
bende internetten öğreniyorum hep canım..yoksa benim de bir şey bildiğim yokkCok cahilim yok, neleer varmis yeni ogreniyom hep. Tesekkur ederim valla aciklama icin.
Bi basima hazirliyorum herseyi sekercim. Ondan bu cahil sorularim hep.
Millet basladi aramaya ne eksik ne alalim diye. Hayatta kimseye bana bunu alin diyemem ki ne sececekler Allah bilir
Diyorum aldim ben herseyi, bildigin Millet trip atiyor, bize de birakir insan bise diye. Tobe yarebbi. Altini buyuk alin dicem en sonunda
gerçekten miiiiOnu sorduydum canim hastaneye, aralikta tekrar sorun , guncellenir dediydi bana. Bir semsiye de ordan
Kendi yataginda var diyince birden heeee onun adi alez mi dedim.bende internetten öğreniyorum hep canım..yoksa benim de bir şey bildiğim yokkama alez kendi yatağımızda da var ondan biliyorum:) başkasının bişey almasını bende istemiyorum her şey kendi zevkime göre olsun istiyorum..en iyisi altınlarını alıp gelsinler işte:)
Ankara'da en güzeli hamile kalmadan Doğum paketi almak sanırım arkadaşım paket almıştı Balgat korudan 4000 tl hem muayene hem dogum halletmiş olduDoğurmak için en az 6 bin tl cebinde olacak.
Üstüne 9 ay boyunca muayeneleri katsak acayip masraf :)
İlk gittiğim doktor muayene ücreti 200-250 gibiydi.
Doğumda 5 bin kesin demişti ama artma olasılığı yüksekti:)
Doğurmaktan vazgeçicektim sonunda cidden,şimdiki hastanede doğum epiduralli normal olursa 2500e denk gelicek gibi,normal doğum 1600-2000 gibi,muayene 90 tl gibi bir şeye geliyor eşim asker olduğu için, ama yarımsaat yol gidiyorum
Evet çevresi de önemlidir dediğin gibi burda fiyatlar hep böyle daha fazla artıramıyorlardır yoksa Türkiye'de başka şubeleri olan hastaneler sonuçta diğer illerde daha yüksek ama burda belli bi şeyi aşmıyorlarCanım sanırım bide hastanelerin kira ücretleriyle de alakalı oluyor bilmiyorum ki. Bide şehir genelinde ki standarta bakıyorlar galiba. Ne yapsak gider gibisinden. Sonra basıyorlar fiyata
Ankara'da en güzeli hamile kalmadan Doğum paketi almak sanırım arkadaşım paket almıştı Balgat korudan 4000 tl hem muayene hem dogum halletmiş oldu
Benim de burda muayene ücretleriyle beraber hemen hemen o fiyatı bulmuş olacak zaten
Millet bu kadar masraftan korkup çocuk yapmıyor bence :)))
Ben 2. Dozu baya geç yaptırdım hemşire hiç bi şey olmaz dediKızlar bir şey danışacağım.
26 eylülde tetanoz birinci doz oldum.
Çarşamba günü 2.doz için gitmem gerek.
Ama işlerim çok yoğun bu hafta gitmem imkansız.
Sadece yarın sabah uğrayabilirim sağlık ocağına,mantıken 2 gün önce yapılsa da olur diyorum ama siz ne diyorsunuz?
Hemşirenin verdiği kartta 26 ekim diyor,sizce yarın uğrayıp yaptırsam mı? Yoksa 1-2 hafta uğramam zor şu sıralar
Ben de az kaldı bebekten sonra tüm hayatım değişecek diye şu an keyifliyim bakalım bol bol uyuyup kendime vakit ayırıyorum :)) ikinciyi de hiççççç aklımdan geçirmiyorum yapana da ne kadar cesursun diyorum hatta :)Bizimki plansız oldu da birazikinciye artık,hamilelik çok rahatmış sevdim ben iyice şımardım
Bende sigortanyaptırdım koruda Doğum+8 muayene + tetkikler 1800 lira veriyorum :)Ankara'da en güzeli hamile kalmadan Doğum paketi almak sanırım arkadaşım paket almıştı Balgat korudan 4000 tl hem muayene hem dogum halletmiş oldu
Benim de burda muayene ücretleriyle beraber hemen hemen o fiyatı bulmuş olacak zaten
Millet bu kadar masraftan korkup çocuk yapmıyor bence :)))
Çok teşekkür ederim canımAllah razı olsun
Ben sabahları kabızlık İÇİN iki incir ve Kays'ı yiyordum şimdi onudamı yemesem.sonuç doktor hafif Yüksek diyince bende pek dikkat etmedim aslında arada dondurma ve bisküvide yemiştim
Aa seninki daha iyiymiş neden o kadar fark var ki arada balgatta mı yaptırdın bi de o geçen yıl yaptırdı yani :)Bende sigortanyaptırdım koruda Doğum+8 muayene + tetkikler 1800 lira veriyorum :)
I ikizcan2016 ya ben yokus falan dusunemedim :) yokuslar tek başına bi besikle bile cikilmaz
Ben kendım ıçın Madam coco kullanıyorum yumuşacık ama o naylonsuz zaten bızımkısı yatak kırlenmesın dıye önlem ,bı de ben cok süper regl olurum bana koruma Şart :))Doğrudur canım benim kız hiç taşırmadı kusmadı falan belki ondan hiç ihtiyaç duymadım. DEdiğim gibi ben 4-5 tane alez kullandım sonradan kızımda Karaca en iyisiydi onuntavsiye ederim alacaklara
Ben hastanenin Doğum paketini almadım canım. Ne olur ne olmaz belki hastaneyle ilgili sıkıntı olur mecbur kalmayım diye Demir hayat sigorta ile yaptırdım. Acayip uyguna geldi. Hemde eğer burda sıkıntın olursa anlaşmalı 5-6 hastane daha var hepsine gidebiliyorumAa seninki daha iyiymiş neden o kadar fark var ki arada balgatta mı yaptırdın bi de o geçen yıl yaptırdı yani :)
Can'ım ya ben geçenlerde medikal de sordum agu check ler üretimden kalkıyormuş senin haberin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?