- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
"tekli alsam 2 arabayi katlayinca bagaja sigmayabilir.." bu bence en etkili cümle valla, ölçün bagajı ,ikiliyi de teklilerin iki tanesini de ölçün kapalı hallerini öyle alın madem. arabada iki bebe olacak sonucta, içeri de koyamazsın.
mayısta avm avm gezcez bak, ona göre seç
buldum canim, ben ikisinden de alayım :))
hepsinden alayim hangisini istersem onu kullanirim, niye kastiysam boyle di mi..
2 tane mima, bi de bugaboo ikiz aliym gitsin, aaaaah bu kadar stres olcaama :))))
en mantıklı çözümü bulmuşsun :) fakir düşünmüşüm tabi, aklıma gelmedi bu çözüm önerisi
Sana zahmet senin fotocularla görüşünce bana da bilgi verir misin canim yaa, belkim daha uygun bi fiyat verirler. Bende biraz araştırıcam instagramdan falan, daha iyi bir fiyat bulamazsam o zaman hastanemin fotoğrafçısıyla anlaşıyım diyorum.koç üniversite hastanesinde olacak umarım, aşırı kar yağıp da yollarda kalmazsam tabi :) iletişim bilgilerini almıştım ama ben arayamadan temizlikçi ablamız sanırım çöpe atmış, bi sonraki gittiğimde yine isteyeyim. ikisi de bayandı bu arada. sor mutlaka.
ilk başta bu kişilere izin vermesine kızdım da sonra düşününce doktorların yerinde olsam ben de sürekli millete laf anlatmaktansa aynı kişiyle çalışmayı tercih ederdim.
fotoğrafları da nasıl acaba, bu da önemli konu. umarım çekimleri güzeldir.
990 tl ucuz gibi geldi. bir kac kişiden istediydim 1250 tlden başlıyor paket fiyatları genelde.
Doğuma oraya mı gelsek :)) ben normal doktor muayenesi için 200 tl bayıldım da :))
İkiz benim halamın oğulları ve torunları da hep çifter çifter :)) bebek arabası ayrı değildi onların. Ama bence ayrı olanlar daha iyi,sanki diğer türlü ağır ve kullanışsız gibi geliyor.
Evet dışarı ayrı ayrı tek başına çıkaramazsın. Ama yanında eşinle çıktığında herkes bir arabayı iter daha iyi.
Geçen gün işe giderken bir kadın gördüm 25 yaşlarda maksimum zayıf,ikiz bebek arabasıyla köşeyi dönerken bile epey zorlandı geldi bana
Ankara biliyorsun genelde yokuşları var,oturduğun yer nasıl bilmiyorum ama ikizbebeklerle yukarıya doğru çıkabileceğini düşünmüyorum bel ağrısından ölürsün o yüzden hiç bulaşma bence.
ben arada kalinca beynim kilitleniyo, oof ikisini de aliym diyorum :)))
tabi onlar ucuz seyler, bu gibi konularda secim yapmak sikinti :)
ben hep iyi birer tane tekli araba alirim, yaza dogru da ucuz yollu dandik bi ikiz arabasi alirim diyordum.. bugaboo ikiz 5bin tl kiz, alip begenmezsek hantal gelirse yandık..
Sana zahmet senin fotocularla görüşünce bana da bilgi verir misin canim yaa, belkim daha uygun bi fiyat verirler. Bende biraz araştırıcam instagramdan falan, daha iyi bir fiyat bulamazsam o zaman hastanemin fotoğrafçısıyla anlaşıyım diyorum.
ninocin canım sen ne yaptın fotoğrafçı işlerini?
al gitsin kız napcan battı balık yan gider :)) o kadar alışveriş yaptın bi Bebek arabası mı yıkacak seni :))buldum canim, ben ikisinden de alayım :))
hepsinden alayim hangisini istersem onu kullanirim, niye kastiysam boyle di mi..
2 tane mima, bi de bugaboo ikiz aliym gitsin, aaaaah bu kadar stres olcaama :))))
kiz ne yokus cikmasi :) ankaranin her yeri yokus da, gidicemiz yere arabayla gidiyoruz zaten..
2 cocukla dag bayir gezecek halim yok ki, anca arada bi avm fln giderim..
avrupada ikiz arabasi yaygindir cunku insanlar kendi rahatina duskun.. hatta bu donkey twin, aslinda ikiz arabasi diye cikmamis, bi cocugun var atiyorum 2-3 yasinda, bi de bebek oldu, ikisini bir alip gezmek icin tasarlanmis..
turkiyede cocuklarin rahatina biz asiri onem verdigimiz icin, ayri ayri aliyoruzdur :)
ben hic ikiz arabasi dusunmemistim aslinda, hep tekli modellere baktim, ama simdi dusununce, zaten tek cikmam gezmeye, e cikmisken de esim sursun ben azcik gezeyim alisveris yapayim rahat rahat degil mi :))
ben arada kalinca beynim kilitleniyo, oof ikisini de aliym diyorum :)))
tabi onlar ucuz seyler, bu gibi konularda secim yapmak sikinti :)
ben hep iyi birer tane tekli araba alirim, yaza dogru da ucuz yollu dandik bi ikiz arabasi alirim diyordum.. bugaboo ikiz 5bin tl kiz, alip begenmezsek hantal gelirse yandık..
Off ya bı zurafam vardı o da gıttı :/canim diyorum ya alti delik, cocugun sucu yok, şu sıkıp birakinca oten plastik oyuncaklar var ya, onlar gibi..
walla ben aldim aldim biraktim..
esim de bu orjinal mi acaba diye takti, isiricak emicek, orjinal degilse boyasi zarar verir fln..
aaaa dedim, boyasina da küfüne de :))
biraktim..
Bakırköy Acıbadem canım.tamamdır, tabiki haber veririm şekerim. senin hastane hangisiydi ki?
5000tl de fenaymış, doğum parası resmen. antepte hele iki doğum parası
ikisini de alma yawf, gaza gelme, iki bebeyle kaç kere çıkabilcen ankaranın buz havasında ilk bir kaç ayda. onu düşün madem öyle karar ver.
aslinda ben mart-nisan gibi alicaktim arabayi..
burda biri dedi ki maxi cosi adaptorleri bulunmuyomus, ithal edilmiyomus :)))
verdi bana ayari, ne var ne yok alcam simdi..
mutlu mudur acaba kendisi :))
Canımcım benım şu amerıka işim var ya :/Sana zahmet senin fotocularla görüşünce bana da bilgi verir misin canim yaa, belkim daha uygun bi fiyat verirler. Bende biraz araştırıcam instagramdan falan, daha iyi bir fiyat bulamazsam o zaman hastanemin fotoğrafçısıyla anlaşıyım diyorum.
ninocin canım sen ne yaptın fotoğrafçı işlerini?
o neymiş ki öyle 5.000 tl.senin şemsiye baya plaj şemsiyesi olmuş valla
Off ya bı zurafam vardı o da gıttı :/
Bak goruyomusun suan sana msj ı yazarken bıle yıne karşıma çıktı altta n11 reklam koymuş benım sophıe yı hemen al dıyo :))
Bugun hıçbışey de almadım zaten
O zaman birlesik olanlardan alacaksim cnm avm gitsen bile esinle esin tek surecek sen alisveris yapacaksin :) ayri alacagim dersen Doona al alisveris merkezleri icin cok cok super birsey
Ay doğru yaa yurtdışı işini unutmuşum ben. Hayırlısı olsun canım, inşallah yurtdışı olurCanımcım benım şu amerıka işim var ya :/
Hiç bişey yapamıyorum gıdersem fotoğrafçı fılan yalan olur orda nasıldır kurallar bılmıyorum bıle
Benımkıde ınşallah doğumdan önce bana bı hastane ve Dr bulacak orda
Kıyamammmm ben sanaaaa :) valla kendime bir üzülüyorsam sana iki bacım :)
Ben şimdi tekrar bi düşündüm de, bence sen doğumdan sonraya bırak bu işi, gelen altınlarla alırsın arabayı. Adaptör işi de söz bende, gerekirse bütün İstanbul'u altına üstüne getirir bulurum ben o adaptörü
Sızın Eşler evde olunca h sonu etkılıyo tüm performansınızı benımde sızle enerjım Düşüyor alamıyorum :/çadır oldu çadır, ne semsiyesi :)))
bugun ben de almadim bisey, haftasonu performansimiz dusuyor :))
ona da bakayim canim saol, ben ikisinden de alicam gibi, ama ya tekli ya ikizden birini dandik almam lazim :)
aceleye gerek yok, ilk 2-3 ay zaten cikamayiz bi yere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?