• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
image.webp
oğluşum da burda teyzeleri

kızlar şimdi geldim doktordan.bebişim Allah'a şükür gayet iyi durumda.1.560 kg 40 cm boy.doktor ocak ayını bekleyemeyeliriz diyor gelişimi önde olduğu için.sizce bekler mi yani gelişim bu kadar etkiler mi doğum tarihini
Can'ım birimde ileride gidiyor iki hafta ama bu doğumu etkilemez dedi doktor birimde 4 ocak ama doktor yılbaşına da denk gelebilir diyor

Kızlar bişey sorucam ben e bebek den bişeyler aldım ama bir elbisenin şapkası paketten çıkmadı mesaj yazdım ama geri dönüş olmadı ne yapmalıyım bir iletişin numarası var Oray'ımı arasam bu konularda deneyimli cordeliac cordeliac ve diğer arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen
Musteri hizmetlerini ara canim direkt. Maille falan cok gec cozuluyor. E-bebek gibi firmalarin muhakkak ucretsiz iade anlasmasi vardir kargoyla. Boyle durumlarda direkt kapinin onunde ac kargoyu bir daha olursa, kontrol et ve geri iade et. Fatura kesildigi icin aksinde eksik dahi olsa ispatlayamiyorsun cunku. Firmanin insafina kalmis yani o eksigi gondermek. Olmadi cozmuyorlar, sikayetvar.com'a yaz. Kiyafetin tedarikcisi marka firmayla gorus. Onlar e-bebek'i uyariyor. Ne yazik ki bunlarla ugrasa ugrasa cirkef oldum ciktim ben. Daha simdi Ptt'den geliyorum benzer bir sorun yuzunden ben de. Cinnet gecirecegim birazdan. :)

Musteri hizmetlerini ara canim direkt. Maille falan cok gec cozuluyor. E-bebek gibi firmalarin muhakkak ucretsiz iade anlasmasi vardir kargoyla. Boyle durumlarda direkt kapinin onunde ac kargoyu bir daha olursa, kontrol et ve geri iade et. Fatura kesildigi icin aksinde eksik dahi olsa ispatlayamiyorsun cunku. Firmanin insafina kalmis yani o eksigi gondermek. Olmadi cozmuyorlar, sikayetvar.com'a yaz. Kiyafetin tedarikcisi marka firmayla gorus. Onlar e-bebek'i uyariyor. Ne yazik ki bunlarla ugrasa ugrasa cirkef oldum ciktim ben. Daha simdi Ptt'den geliyorum benzer bir sorun yuzunden ben de. Cinnet gecirecegim birazdan. :)
Müşteri hizmetlerini arıyayım o zaman bende
Kapının önünde açıçaktım aslında ama onuda kargolar artık kabul etmiyorlar diye biliyordum.peki Can'ım ürün eksik çıktı mesela beş parça var birinde eksik var hepsini mi iade edicez yoksa eksik olan ürünümü .çok teşekkürler Can'ım sağol.Allah sanada kolaylık versin Can'ım gerçekten zor uğraşmak zaten neyi düşüneceğimi şaşırdım.

kızlar şimdi geldim doktordan.bebişim Allah'a şükür gayet iyi durumda.1.560 kg 40 cm boy.doktor ocak ayını bekleyemeyeliriz diyor gelişimi önde olduğu için.sizce bekler mi yani gelişim bu kadar etkiler mi doğum tarihini
Maşallah bebeğine çok güzel gelişimi ben de haftasonu 31 haftalıkken gitmiş olacağım merakla bekliyorum :)
Benim doktorum da son gittiğimde bir hafta önde ama büyük ihtimalle doğumu etkilemez demişti

Biz de kontrolden geldik. Aslında tahliller için gitmiştim. Bu sefer gittiğim doktor acaip renkli bir kişilik çıktı. -Hala tepkilerine gülüyorum. - Oğlana da baktık.
Vee plasentamız yukarı çekmiş nihayet, başımız aşağı dönmüş. Boyle devam edersek Cihan'la alakalı hiçbir problem yok vajinal doğum için.
Oğlum çok uslu durduğu ve annesini üzmediği için doktor dönüşü onu ödüllendirdim. :-)

Eklentiler

• IMAG0113_1.webp
    IMAG0113_1.webp
    25 KB · Görüntüleme: 84
  • IMAG0114_1.webp
    IMAG0114_1.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 76
Biz de kontrolden geldik. Aslında tahliller için gitmiştim. Bu sefer gittiğim doktor acaip renkli bir kişilik çıktı. -Hala tepkilerine gülüyorum. - Oğlana da baktık.
Vee plasentamız yukarı çekmiş nihayet, başımız aşağı dönmüş. Boyle devam edersek Cihan'la alakalı hiçbir problem yok vajinal doğum için.
Oğlum çok uslu durduğu ve annesini üzmediği için doktor dönüşü onu ödüllendirdim. :-)

ne güzel haberler kuzucum. cicileri de pek güzelmiş. güle güle giysin inşallah. :)

Ayy maşallah canım sağlıkla gelsin kuzumuz

Müşteri hizmetlerini arıyayım o zaman bende
Kapının önünde açıçaktım aslında ama onuda kargolar artık kabul etmiyorlar diye biliyordum.peki Can'ım ürün eksik çıktı mesela beş parça var birinde eksik var hepsini mi iade edicez yoksa eksik olan ürünümü .çok teşekkürler Can'ım sağol.Allah sanada kolaylık versin Can'ım gerçekten zor uğraşmak zaten neyi düşüneceğimi şaşırdım.

O eksik olan takımı eğer eksik parçayı göndermezlerse komple iade edeceksin kuzum hasar tespiti yapacaklar. Dediğim gibi firmanın ücretsiz iade seçeneği varsa kargoyu açabiliyorsun. Kapıda ödemeli değilse zaten dönüş kargosunu da firma karşılıyor.

Masallah. Ocaktan 4 gunu gozukuyor takvime gore bencede beklemez benimkinin bile bekleyeceginden supheliyim bebekler erken geliyor artik.

Mesajın arada kaynamasın diye yazıyorum yoksa hafta olarak büyüksün benden :))

24+2 de 654 gram çıktı :))

Şimdi gören yazar :) 26+larda kaç gram çıktınız yazanlar onu da yazsın lütfen :)
26+4 te 920 gramdı canım
Sağolun kızlar ,maşallah bebişlere, birde şunu soracağım son bir ayda çok hızlı kilo aldım insülin direncinden şüphelenmeye başladım ,gerçi t4 hormonumda biraz düşük ilaç kullanıyorum,glikoz testi yaptırdınızmı bu arada,insülin direnci 24-28 hafta arası inanılmaz yükseliyormuş,ben yaptırmayı gereksiz görüyordum ama yaptırıcam bu durumda

Back
X