Yaşın kac peki ben 34 yasindayim kiloyu dert etme inanki dogumdan sonra arkadaslarim emzirmekten ve uykusuzluktan aldigi kilolardan daha fazlasini geri verdiler sağlığın yerinde olsun yeter canım
31 yaşındayım.. inşallah öyle olur.. doğumdan sonra veririm diyorum bu seferde aaaa emzirceksin o zaman da yemen lazım diyorlar.. kilo konusunda sınırda olmak kötü saçımda da beyazlar çıktı böyle kendimi kötü hissediyorum elimde değil.. tabiki sağlık çok önemli umarım üzerimde kalmaz..
Canım moralini bozma kilo almak istenen bir durum değil ama önemli olan bebeğin sağlığı biliyorsun. Kan şekerin düşüyordur belki o yüzdendir tatlı isteğin. Benim sana tavsiyem tarçın çok güzel dengeliyor şekeri sütüne kat meyvelerine serp öyle ye emin ol tatlı isteğini kesecektir. İnş tarçının zararı yoktur hamileliğe zannetmiyorum ama bir bak istersen ben tatlıdan tiksindiğimiz için tarçını da görmek istemiyorum. Bende kusmaktan 2 kilo vermişim iyi gibi gözüküyor ama sürekli bulantı çekmek öğürmekten kemiklerim sızlıyor o da kolay değil zor bir süreçten geçiyoruz hepimizin farklı farklı sıkıntıları oluyor ama geçecek bebekler sağlıklı olsun da gerisi gerçekten boş hormonlar herşeyi dert etmeye meyilli yapıyor insanı ama şuan yaşadığımız mucize herşeye değer
haklısın canım işte insan bocalıyor elimde olsa hiç takmicam da birde şişkinlik var pantolon , sütyen herşey sıkıyor gibi oluyor bi yandan alerjik astım yüzünden az nefes alıyorum imdaaaaaaaaaaaaaat die bağırasım geliyor.
neyse cumartesi gidip bir göreyim bakim belki uzaklaşırım bu düşüncelerden :)
Kızlar havuza girme konusunda bilginiz var mı? Klordan dolayı tavsiye edilmiyor diye duydum?
Hamileliğimi bilmeden bu yaz için 2 yere plan yaptık,birisi denize yakın değil.
Kızlar havuza girme konusunda bilginiz var mı? Klordan dolayı tavsiye edilmiyor diye duydum?
Hamileliğimi bilmeden bu yaz için 2 yere plan yaptık,birisi denize yakın değil.
Bizde haziranın sonu gibi gidicez , cumartesi dr. gidince sorucam bi sakıncası var mı diye ben havuza girmeyi çok seviyorum ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre enfeksiyon kapma durumu şuan bizler için çok yüksek bir ihtimal olduğu için yani her türlü mikroba karşı açık o yüzden zararlıymış.. giren hiç arkadaşım yok.. araştırdığıma göre de havuzun temizliğinden eminseniz diyor fakat havuzun temiz olması için de klor ve klorun yanında bazı maddelerde ekliyorlar buda bebeğin zehirlenmesine veya düşük tehlikesine sebebiyet verebiliyormuş.. yani her şekilde kötü şimdi bunları bilerek nasıl gireceğim giremem ki öyle uzaktan da bakmak da üzücü artık denize girmekten başka çare kalmıyor geriye..
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum?
Benim Sat: 28 Şubat, bu tarihe göre gebeliği hesaplayınca 12 haftalık falan çıkıyorum. Ama usg de geçen cumartesi 7+4 olduğunu söyledi doktor, doğacağı tarih 03 Ocak, Kadınlar Kulübünde ki imzaya göre de 9 haftalığım, bebeğin doğacağı tarihi girince böyle çıkıyor.
Bizde haziranın sonu gibi gidicez , cumartesi dr. gidince sorucam bi sakıncası var mı diye ben havuza girmeyi çok seviyorum ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre enfeksiyon kapma durumu şuan bizler için çok yüksek bir ihtimal olduğu için yani her türlü mikroba karşı açık o yüzden zararlıymış.. giren hiç arkadaşım yok.. araştırdığıma göre de havuzun temizliğinden eminseniz diyor fakat havuzun temiz olması için de klor ve klorun yanında bazı maddelerde ekliyorlar buda bebeğin zehirlenmesine veya düşük tehlikesine sebebiyet verebiliyormuş.. yani her şekilde kötü şimdi bunları bilerek nasıl gireceğim giremem ki öyle uzaktan da bakmak da üzücü artık denize girmekten başka çare kalmıyor geriye..
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum?
Benim Sat: 28 Şubat, bu tarihe göre gebeliği hesaplayınca 12 haftalık falan çıkıyorum. Ama usg de geçen cumartesi 7+4 olduğunu söyledi doktor, doğacağı tarih 03 Ocak, Kadınlar Kulübünde ki imzaya göre de 9 haftalığım, bebeğin doğacağı tarihi girince böyle çıkıyor.
çikolata kistim vardı 6 ay adet görmedim. ilk gördüğüm ay da hamile kaldım? Ama martın 11 de doktora gitmiştim yarım cm kitle var kistte olabilir, folükül de dedi. Hatırladığım 30-31 gün de bir adet oluyordum eskiden, ama ayın 11 de yarım cm olan folikül 15-16 gibi büyümemiş olur zaten? 18-24 mm arası çatladığını biliyorum. Günde de 1-2 mm büyüme olurmuş. Her şeyi araştırdım yani..