Allah korusun. Benim de icimde hep ayni korkular... kanamalarim gece oldu hep, o sebeple gece hic uyuyamiyorum bir sey olacak diye. Bugun de ruyamda resmen merdivenalti bir yerde kurtaj oldugumu gordum.Gunaydin herkese guzel anneler.
Canim kramp diyemem heralde adet sancisi bildigin.agri degil sanci.bugun daha az gibi.dua edin de su psikopat korkularimiz gecsin ilk once.sanci azalinca bugunde korktum goguslerde hassasiyette azalmis sanki bosemi oldu diye kuruyorum kafamda
Dün verdim yarın cikarmisUmarım gönlündeki gibi olur. ama stres yapma oluruna bırak. ben geçen ay başka sağlık sorunlarımla uğraşırken hamile kaldığımı öğrendim. emin ol en güzel zamanda gelecekler ama adetine az kaldıysa kan testi ver en güzeli
2014 mayıs doğumluBebeğin ufak mı? Olmazsa bile üzülme dediğim gibi vardır bir hayır, geleceği zamanı çok iyi biliyorlar.
Günaydın iyi dileklerin icin Sağol yarın doktora gidicez duyarsam kalp atışıni rahatlarim sanırım biraz, ben cok hareketliydim ve evde temizlik, bende sac makyaj kiyafet cok onemliydi simdi evde tv karsisinda resmen vakit öldürüyorum
Yaşın kac peki ben 34 yasindayim kiloyu dert etme inanki dogumdan sonra arkadaslarim emzirmekten ve uykusuzluktan aldigi kilolardan daha fazlasini geri verdiler sağlığın yerinde olsun yeter canımBende kilo aldığımı hissediyorumzaten 72 kg ile başladım boyum 1,69 canım sürekli tatlı istiyor anlamıyorum asla tatlı sevmezdim.. şekerim de yüksek çıktı biraz dr. hamur işi tarzı şeyleri yeme hem fazla da kg. almamış olursun dedi ama elimde değil bende karbonhidrat seven bir bayanım.. hemen önüne geçmez isem gereksiz kg. ları en başından almış olucam.. bulantım da yok sadece bazı şeylere karşı tiksintim oluştu o kadar... Kilo almak beni çok düşürüyor moral olarak sıfırım
Canım moralini bozma kilo almak istenen bir durum değil ama önemli olan bebeğin sağlığı biliyorsun. Kan şekerin düşüyordur belki o yüzdendir tatlı isteğin. Benim sana tavsiyem tarçın çok güzel dengeliyor şekeri sütüne kat meyvelerine serp öyle ye emin ol tatlı isteğini kesecektir. İnş tarçının zararı yoktur hamileliğe zannetmiyorum ama bir bak istersen ben tatlıdan tiksindiğimiz için tarçını da görmek istemiyorum. Bende kusmaktan 2 kilo vermişim iyi gibi gözüküyor ama sürekli bulantı çekmek öğürmekten kemiklerim sızlıyor o da kolay değil zor bir süreçten geçiyoruz hepimizin farklı farklı sıkıntıları oluyor ama geçecek bebekler sağlıklı olsun da gerisi gerçekten boş hormonlar herşeyi dert etmeye meyilli yapıyor insanı ama şuan yaşadığımız mucize herşeye değerBende kilo aldığımı hissediyorumzaten 72 kg ile başladım boyum 1,69 canım sürekli tatlı istiyor anlamıyorum asla tatlı sevmezdim.. şekerim de yüksek çıktı biraz dr. hamur işi tarzı şeyleri yeme hem fazla da kg. almamış olursun dedi ama elimde değil bende karbonhidrat seven bir bayanım.. hemen önüne geçmez isem gereksiz kg. ları en başından almış olucam.. bulantım da yok sadece bazı şeylere karşı tiksintim oluştu o kadar... Kilo almak beni çok düşürüyor moral olarak sıfırım
Allah gonlune gore versin inşallahDua edin bana çok ihtiyacım var
adet agrilari normal canin hatta heray regl doneminde bi agrilar gelebiliyormus kranp şekilde degilse korkmaGunaydin herkese guzel anneler.
Canim kramp diyemem heralde adet sancisi bildigin.agri degil sanci.bugun daha az gibi.dua edin de su psikopat korkularimiz gecsin ilk once.sanci azalinca bugunde korktum goguslerde hassasiyette azalmis sanki bosemi oldu diye kuruyorum kafamda
Ben de 2 kilo vermişim hiçbirşey yiyemiyorum bulantıdanCanım moralini bozma kilo almak istenen bir durum değil ama önemli olan bebeğin sağlığı biliyorsun. Kan şekerin düşüyordur belki o yüzdendir tatlı isteğin. Benim sana tavsiyem tarçın çok güzel dengeliyor şekeri sütüne kat meyvelerine serp öyle ye emin ol tatlı isteğini kesecektir. İnş tarçının zararı yoktur hamileliğe zannetmiyorum ama bir bak istersen ben tatlıdan tiksindiğimiz için tarçını da görmek istemiyorum. Bende kusmaktan 2 kilo vermişim iyi gibi gözüküyor ama sürekli bulantı çekmek öğürmekten kemiklerim sızlıyor o da kolay değil zor bir süreçten geçiyoruz hepimizin farklı farklı sıkıntıları oluyor ama geçecek bebekler sağlıklı olsun da gerisi gerçekten boş hormonlar herşeyi dert etmeye meyilli yapıyor insanı ama şuan yaşadığımız mucize herşeye değer
Gozun aydin canımKizlaar kan sonucumu aldim. Gecen hafta hcg'm 189'du, bu hafta 2369'a yükselmis!! Coook sevindim! Cok mutlu oldum kizlar yaaa!!
Benim bulantım yok. Maşallahım var ama kilolu hamile kaldım çok dikkat ediyorum yediklerime .fazla kilo alırsam doğumumda sıkıntı olurBen de 2 kilo vermişim hiçbirşey yiyemiyorum bulantıdan
Sabah aç karnına altı yedı kuru kaysı ye üstüne ılık su iç ozaman
Benim bulantım yok. Maşallahım var ama kilolu hamile kaldım çok dikkat ediyorum yediklerime .fazla kilo alırsam doğumumda sıkıntı olur
Gozun aydin canım
Ayy nasil sevindim heyecanlandım Rabbim huzurlu mutlu ve sağlıklı gebelik gdcirmeni nasip etsin ınşKizlaar kan sonucumu aldim. Gecen hafta hcg'm 189'du, bu hafta 2369'a yükselmis!! Coook sevindim! Cok mutlu oldum kizlar yaaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?