Ben çok agır ilaçlar kullandım canım. Babamın vefatından sonra oldu benımki. Altı yıl ilac kullanfım. Benimki çok ağır geçtı. Sonra ıkıncı çocuk ıstıyordum ve doktorlaragöre asla ilaçları bırakmamam gerekıyordu. Ama ben Rabbime sığındım ve ilaçları bıraktım. Tam beş sene oldu içmiyorum. Kızıma hamıleyken bır ıkı defa atak geçırdım ama ilsç almadım. Sabrettım. Doğumdan sonrada Ankarada Ofelya Cabral dıye bır doktor buldum. Cd ler verıyor hipnoz cdlerı. Onları dınleyerek kurtuldum. Tabiki geçmıyor bu hastalık. Ama artık onunla yaşamayı öğrenıyosun zamanlaAllah razı olsun canım. Sende ilaç kullanıyormuydun. Şuan nasılsın.
İlk evet. Sat 13 Nisan ayniyiz. Nasılsın herşey yolunda di mi?Senın ılk bebegınmıydı. Satlarımız aynı galıba. Benımde 12 Nisan sat
Nerdeyse birebir ayniymis hikayemiz.benimde sancim gece basladi sabah 5dk.bir dusmustu@iyotsuztuz , benim de sezeryan oldu dogumum malesef.
Gebelik diyabetim vardi, doktorumun en son bekleyebilecegimiz gun dedigi tarihi kac kez erteledik, artik bir turlu dogmayinca sezeryan gununu belirledik. Ve dogum kanalina da girmemisti kizim.
39+5 te dogum yapacaktim o kadar bekledim ama o gece dogum sancim basladi saka gibi. Gece baslayinca ben cok korktum tabi, sabaha yetisemezsek hastaneye diye.
Sabah gittigimizde 5 dakikada bir sancim geliyordu. Son ultrasonda da bebek oldukca iri gorununce o anki korkuyla normal dogum isteyemedim, her sey planlanmisti cunku. Boyle bir sezeryan hikayesi iste.
En azindan kizim tam gununde geldi diye mutluyum, keske normal dogsaydi
Insallah canim.benimde ruyalarim hic içaçici degil.insallah saglikla atlatalim hepimizAllah korusun. Benim de icimde hep ayni korkular... kanamalarim gece oldu hep, o sebeple gece hic uyuyamiyorum bir sey olacak diye. Bugun de ruyamda resmen merdivenalti bir yerde kurtaj oldugumu gordum.
Hayirlisiyla riskli zamanlari atlatiriz insallah
Ben çok agır ilaçlar kullandım canım. Babamın vefatından sonra oldu benımki. Altı yıl ilac kullanfım. Benimki çok ağır geçtı. Sonra ıkıncı çocuk ıstıyordum ve doktorlaragöre asla ilaçları bırakmamam gerekıyordu. Ama ben Rabbime sığındım ve ilaçları bıraktım. Tam beş sene oldu içmiyorum. Kızıma hamıleyken bır ıkı defa atak geçırdım ama ilsç almadım. Sabrettım. Doğumdan sonrada Ankarada Ofelya Cabral dıye bır doktor buldum. Cd ler verıyor hipnoz cdlerı. Onları dınleyerek kurtuldum. Tabiki geçmıyor bu hastalık. Ama artık onunla yaşamayı öğrenıyosun zamanla
Yok hayır olmaz bence. Ama bundan sonra içme. Bence kendın bıtır bu işi. İlaca bağımlı kalmaBen de 2 seneye yakın kullanıyorum ilaç. Baktım ilacı bıraktınca yine aynıyım neden erteliyorum çocuk işini dedim. Ki doktorum bana düzelirsin ilaçlarla dedi ama olmuyo o iş kendinde bitiyo birazda. Ben sürekli kusuyorum kaygı dan. İnşallah bi sorun olmaz.
İlaçları kullanirken hamile kaldığım için endişeleniyorum. Sence bi sorun olur mu.
Bende dun gıttım doktora. Düşük tehlıkem var ama daha iyimiş bu sefer. Bebişin kalp atışı görunuyordu çok şükür. Sekız haftalık olunca bir düşük iğnesi daha vurulacakmış. İnşallah gerek kslmaz. Çikolatadan ve çikolatalı herseyden tiksiniyorum. Midem kalkıyor pasta çikolata görunce. Onun dışında bişey yok hamdolsunİlk evet. Sat 13 Nisan ayniyiz. Nasılsın herşey yolunda di mi?
Dikkat et canım kendine dinlen bol bol allahın izniyle birşey olmazBende dun gıttım doktora. Düşük tehlıkem var ama daha iyimiş bu sefer. Bebişin kalp atışı görunuyordu çok şükür. Sekız haftalık olunca bir düşük iğnesi daha vurulacakmış. İnşallah gerek kslmaz. Çikolatadan ve çikolatalı herseyden tiksiniyorum. Midem kalkıyor pasta çikolata görunce. Onun dışında bişey yok hamdolsun
Senin kaçıncı bebek canımselam aleyküm kızlarr oo ben girmeyeli baya kaynatmışsınız. Nasıl gidiyor hamilelik :) Ben 1 haftadır sinüzit oldum iltihablı hemde öldüm öldüm en sonunda antibiyotiğe başladı doktorum çok şükür iyiyim şimdi. Ama şu bulantılar çok fena allahtan istifra yok şimdilik ama 3 saatten fazla aç kalırsam hemen mide bulantısı başlıyor. Yumurta salça sogan vernel baş düşmanlarımAma meyveler limonlu ekşili şeyler özellikle limonata olunca can geliyo gözlerim açılıo resmen ay çok fenayım. Sizlerde durum nasıl?
2. canım 5 yaşında oğlum var.Senin kaçıncı bebek canım
İnşallah sağol canım. Hala dışarı cıkmıyorum çok gerek olmadığı surece. Evde oturuyorum yatıyorum. Bskslım bır sonraki kontrolde dahada netleşır hersey.Dikkat et canım kendine dinlen bol bol allahın izniyle birşey olmaz
Allah bağışlasın canım. Sen nelerden tiksinmiştın ilk gebeliğinde. Neler yıyırdun2. canım 5 yaşında oğlum var.
Ben ozaman herşeyden tiksiniyordum 6 ay su bile içsem çıkarıyordum tiroidlerim hızlı çalışıyordu ozaman daha zor geçirmiştim. Şuan çok şükür inşallah bu şekilde kalır çıkarma yok sadece tiksinme oluo . peki sen nelerden tiksinmiştin?Allah bağışlasın canım. Sen nelerden tiksinmiştın ilk gebeliğinde. Neler yıyırdun
Ben hiç hatırlayamadım inan. Ama bu çikolatadan pastadan böyle tıksındığımı hatırlamıyorum. Kızım 2011 doğumlu. Oğlum 1999 doğumluBen ozaman herşeyden tiksiniyordum 6 ay su bile içsem çıkarıyordum tiroidlerim hızlı çalışıyordu ozaman daha zor geçirmiştim. Şuan çok şükür inşallah bu şekilde kalır çıkarma yok sadece tiksinme oluo . peki sen nelerden tiksinmiştin?
hımm. Keseyi falan gördün mü canım.Ben hiç hayırlamıyorum. Ama bu çikolatadan pastadan böyle tıksındığımı hatırlamıyorum. Kızım 2011 doğumlu. Oğlum 1999 doğumlu
Görduk çok şülür. Doktorumda bıraz tedırgındı. Acaba ne hörecegız dıye telaşlıydık. Şükürler olsunki keseyi görduk. Doktorda sevındı gözunaydın dedi. Rahatlafık. İnşallah bundan sonrasıda hep böyle iyi gider. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi.hımm. Keseyi falan gördün mü canım.
Amin canım çok sevindim. Ben pazartesi bu sinüzit yüzünden gittim normalde ayın 31 de rendavum var ama acil durumdan dolayı gittim kalp atışını gördüm ve dinledim çok şükür.Görduk çok şülür. Doktorumda bıraz tedırgındı. Acaba ne hörecegız dıye telaşlıydık. Şükürler olsunki keseyi görduk. Doktorda sevındı gözunaydın dedi. Rahatlafık. İnşallah bundan sonrasıda hep böyle iyi gider. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi.
Gözünaydın hayırlı olsun canımAmin canım çok sevindim. Ben pazartesi bu sinüzit yüzünden gittim normalde ayın 31 de rendavum var ama acil durumdan dolayı gittim kalp atışını gördüm ve dinledim çok şükür.
Kızlar merhaba, bende aranıza katıldım ama hala inanamıyorum. Çünkü kaygı bozukluğumdan dolayı ilaç kullanırken hamile kaldım.
Son adet tarihime göre 5 haftalik görünüyor.
1 senedir korunmuyorduk fakat ilaç prolaktin hormonu mu yükseliyordu sanırım göğsümden süt geliyordu çünkü ve Ben hamile kalamamami buna bağlıyordum salmistim artık hamile kalamam diye.
Ve şubat ayında o ilacı bırakıp başka ilaca geçtim daha düşük doz ama antidepresan. Ama onun yan etkileri daha az di göğsümden süt gelmesi kesildi.
Ve ben adetim 6 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim 666 çıktı sonuç. Ki ben o güne kadar hala ilaç kullanıyordum ve adetim gelecek diye ağrı kesici içip durdum.
2 gün önce ağrım olunca kendi doktoruma da randevu bulamayınca başka doktora gittim. Öyle bi umursamazca ultrason baktı 2 dk. Görünmez zaten bu sonuca göre dedi. 48 saat sonra tekrar kan ver 2 kat artması lazım dedi.
Artmazsa sabah gel dedi.
İlaç kullanıyordum ben dedim çünkü.
Çok küçük zaten düşerse kanama şeklinde olur dedi o kadar umursamaz konuştu ki canımı yaktı sözleri.
Biz zaten eşimle hala sevinemiyoruz bile.
Kimseye söylemedim.
Kalp atışlarını duymayı nasip etsin Rabbim bize inşallah.
4 yıllık evliyim kızlar Rabbim bize bi mucize verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin hayırlısı olsun tabi ama bebeğim bizi bıraksın istemiyorum
Bu arada dün kan verdim tekrar, değerim artmış 1862 falan olmuş.
Biz sanırım seninle yakın zamanlarda evlendik. forumdan hatırlıyorum sanki haziranda falan mı evlendin. hayırlı olsun bebeğinMerhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum?
Benim Sat: 28 Şubat, bu tarihe göre gebeliği hesaplayınca 12 haftalık falan çıkıyorum. Ama usg de geçen cumartesi 7+4 olduğunu söyledi doktor, doğacağı tarih 03 Ocak, Kadınlar Kulübünde ki imzaya göre de 9 haftalığım, bebeğin doğacağı tarihi girince böyle çıkıyor.
gözün aydın tebrik ederim. sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba, bende aranıza katıldım ama hala inanamıyorum. Çünkü kaygı bozukluğumdan dolayı ilaç kullanırken hamile kaldım.
Son adet tarihime göre 5 haftalik görünüyor.
1 senedir korunmuyorduk fakat ilaç prolaktin hormonu mu yükseliyordu sanırım göğsümden süt geliyordu çünkü ve Ben hamile kalamamami buna bağlıyordum salmistim artık hamile kalamam diye.
Ve şubat ayında o ilacı bırakıp başka ilaca geçtim daha düşük doz ama antidepresan. Ama onun yan etkileri daha az di göğsümden süt gelmesi kesildi.
Ve ben adetim 6 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim 666 çıktı sonuç. Ki ben o güne kadar hala ilaç kullanıyordum ve adetim gelecek diye ağrı kesici içip durdum.
2 gün önce ağrım olunca kendi doktoruma da randevu bulamayınca başka doktora gittim. Öyle bi umursamazca ultrason baktı 2 dk. Görünmez zaten bu sonuca göre dedi. 48 saat sonra tekrar kan ver 2 kat artması lazım dedi.
Artmazsa sabah gel dedi.
İlaç kullanıyordum ben dedim çünkü.
Çok küçük zaten düşerse kanama şeklinde olur dedi o kadar umursamaz konuştu ki canımı yaktı sözleri.
Biz zaten eşimle hala sevinemiyoruz bile.
Kimseye söylemedim.
Kalp atışlarını duymayı nasip etsin Rabbim bize inşallah.
4 yıllık evliyim kızlar Rabbim bize bi mucize verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin hayırlısı olsun tabi ama bebeğim bizi bıraksın istemiyorum
Bu arada dün kan verdim tekrar, değerim artmış 1862 falan olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?