Adet duzenin olmadigi icin ultrasona gore hareket edeceksiniz artik.bu haftalarda ultrason haftasi kale aliniyor sonrasinda bebegin iki uc hafta ondende gitse onemli olan bu haftalarçikolata kistim vardı 6 ay adet görmedim. ilk gördüğüm ay da hamile kaldım? Ama martın 11 de doktora gitmiştim yarım cm kitle var kistte olabilir, folükül de dedi. Hatırladığım 30-31 gün de bir adet oluyordum eskiden, ama ayın 11 de yarım cm olan folikül 15-16 gibi büyümemiş olur zaten? 18-24 mm arası çatladığını biliyorum. Günde de 1-2 mm büyüme olurmuş. Her şeyi araştırdım yani..
Adet duzenin olmadigi icin ultrasona gore hareket edeceksiniz artik.bu haftalarda ultrason haftasi kale aliniyor sonrasinda bebegin iki uc hafta ondende gitse onemli olan bu haftalar
Kalmaz canım sıkma canını bende hamile oldugumu bilmiyodum sacımi boyadım yapacak bisey yok dedigin gibi herseyin basi sağlık31 yaşındayım.. inşallah öyle olur.. doğumdan sonra veririm diyorum bu seferde aaaa emzirceksin o zaman da yemen lazım diyorlar.. kilo konusunda sınırda olmak kötü saçımda da beyazlar çıktı böyle kendimi kötü hissediyorum elimde değil.. tabiki sağlık çok önemli umarım üzerimde kalmaz..
6+1'de ben. Siz de görürsünüz benceyarın gideceğim ben de dr a inşallah en azından bebiş görünür kalp atışı için erken sanırım
69 başladım 70.5 im su an. Diyetisyen de gittim bugün. Aldığını geri verirsek iyi olur dedi liste verdi. 6 hafta sonra kontrol var.Kızlar yemek demeyin gene acıktım aslında tokum ama hep bişeyler yiyesim var şimdiden 1.5 kilo almışım böyle giderse durum fena
4+5'te 3646 idi hiç duymamıştır bunu. Gorucez zamanlaKizlar gunaydin ben dun birsey duydum betasi yuksek olanlar ikiz degilse erkek oluyorumus cok ilginc geldi dogruluk payi warmidir duydunuz mu sizde ?
Gözünüz aydın. Bir gün var aramızda ben de bugün duydum kalbini daha doğrusu gordum. Tahlilere pazartesi aç gideceğim.kızlar dr dan geliyorum sat a göre 6+5 tim ama beta hcg olsun kese olsun 1 hafta geride gibiydi usg de de 5+6 çıktı kalp atışı göründü usg de ama zayıfmış daha yeni atmaya başlamış olabilir dedi dr...beklenen doğum tarihi de 14/01/2017 den 20/01/2017 ye kaydı...geç yumurtladığımı biliyordum zaten hayırlısı artık inşallah sağlıkla devam eder...kalp atışı olduğuna göre gebelik rutinlerini isteyelim dedi eliza hemogram biyokimya ve idrar tahlili istedi...darısı başınıza inşallah kızlar... :))
DenizKızlar bebislere vereceginiz isimleri düşündünüzmü benim hic bir fikrim yok biliyorum biraz erken ama yine de paylaşalım istedim
Ben de kilolu başladım üstüne de 1.5kilo alınca iki haftada bugün diyetisyen gittim.Benim bulantım yok. Maşallahım var ama kilolu hamile kaldım çok dikkat ediyorum yediklerime .fazla kilo alırsam doğumumda sıkıntı olur
İnşallah zararı yoktur çünkü havuza üye olup haftaya başlamayı duymuyordum. Araştırmalı bunuKızlar havuza girme konusunda bilginiz var mı? Klordan dolayı tavsiye edilmiyor diye duydum?
Hamileliğimi bilmeden bu yaz için 2 yere plan yaptık,birisi denize yakın değil.
Maşallah canım iyi bakmam mi hiçAdaşıma iyi bak annesi maşallah ona
canım biz bugün gittik dayanamadım sabah çok sancım oldu çünki kusmalar üstüneAyyy inşallahh
Ben geçen hafta mecbur gitmiştim tiroid kontrolü için o zaman da bi bakmıştı belki duyarız die ama sadece kalp ritmini gördüm ses yoktuama o ritmi görmek bile beni benden aldı yaşamaya çalışan bir canlı var
Haberlerini bekliyorumm
çok sevindim maşallah canım miniğimizeEki Görüntüle 1838321
Kızlar cok mutluyum çok heyecanlıyim. Kalbı atıyor Deniz'imizin çok şükürSat ve usg uyumlu 6+1 Boyu da 0.49 mm. Pirinç kadar
İkili test ve anomali randevularini da aldım. İkisi de bayramlara geliyor tam :)
38 yaşında ve 70 kiloyum normal dogum yapabilir miyim dedim doktora. Yaşla ve kiloyla ilgili değil tabi ki yaparsın dedi. 20.haftadan itibaren doğuma hazırlık eğitimlerine katılacağım.
Şükürler olsun bu günleri gorduk
Amin canım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için. Bende kusma yok. Dün akşam ve bugün çok hafif bulantı oldu. Dolmustaydim o sarstı diye dusundum bugün de birazcık bulantı oldu o kadar. Kalbini tutamadım titresimini gordum ekranda. Çok güzel bir duygu. Allah herkese tattirsinmerhaba yol arkadaşlarım nasılsınız? ağır kusmalarım oluyordu biliyorsunuz bu sabah üstüne aşırı sancım başladı belime kadar vurduçok korktum saatlerce geçmedi. en sonunda doktora gittik o sıra hafiflemeye başlamıştı ama miğde bulantısı ve kusma devam. bebiş iyi çok şükür ultrasonda görünce çok rahatladım kalp atışlarınıda dinletti doktor çok mutlu olduk. bir haftada 3 kilo vermişim 10 gün rapor yazıyordu işyeri korkusundan 5e indirdim. çok halsiz kaldım kusmalardan ilaç verdi onada emetium diye bu iyi gelir dedi eğer kusmalar devam ederse serum takacaklar. herşeyimiz günü gününe Allahım devamını kılsın hepimiz için . su içmeyi bırakma önemli dedi ama şuan malesef çok içemiyorum
Gözünaydın canımEki Görüntüle 1838321
Kızlar cok mutluyum çok heyecanlıyim. Kalbı atıyor Deniz'imizin çok şükürSat ve usg uyumlu 6+1 Boyu da 0.49 mm. Pirinç kadar
İkili test ve anomali randevularini da aldım. İkisi de bayramlara geliyor tam :)
38 yaşında ve 70 kiloyum normal dogum yapabilir miyim dedim doktora. Yaşla ve kiloyla ilgili değil tabi ki yaparsın dedi. 20.haftadan itibaren doğuma hazırlık eğitimlerine katılacağım.
Şükürler olsun bu günleri gorduk
Sağol canım ☺☺☺Gözünaydın canım
Senın ılk bebegınmıydı. Satlarımız aynı galıba. Benımde 12 Nisan satSağol canım ☺☺☺
Gözünaydın canım. Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin. Bende Panikatak hastasıyımKızlar merhaba, bende aranıza katıldım ama hala inanamıyorum. Çünkü kaygı bozukluğumdan dolayı ilaç kullanırken hamile kaldım.
Son adet tarihime göre 5 haftalik görünüyor.
1 senedir korunmuyorduk fakat ilaç prolaktin hormonu mu yükseliyordu sanırım göğsümden süt geliyordu çünkü ve Ben hamile kalamamami buna bağlıyordum salmistim artık hamile kalamam diye.
Ve şubat ayında o ilacı bırakıp başka ilaca geçtim daha düşük doz ama antidepresan. Ama onun yan etkileri daha az di göğsümden süt gelmesi kesildi.
Ve ben adetim 6 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim 666 çıktı sonuç. Ki ben o güne kadar hala ilaç kullanıyordum ve adetim gelecek diye ağrı kesici içip durdum.
2 gün önce ağrım olunca kendi doktoruma da randevu bulamayınca başka doktora gittim. Öyle bi umursamazca ultrason baktı 2 dk. Görünmez zaten bu sonuca göre dedi. 48 saat sonra tekrar kan ver 2 kat artması lazım dedi.
Artmazsa sabah gel dedi.
İlaç kullanıyordum ben dedim çünkü.
Çok küçük zaten düşerse kanama şeklinde olur dedi o kadar umursamaz konuştu ki canımı yaktı sözleri.
Biz zaten eşimle hala sevinemiyoruz bile.
Kimseye söylemedim.
Kalp atışlarını duymayı nasip etsin Rabbim bize inşallah.
4 yıllık evliyim kızlar Rabbim bize bi mucize verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin hayırlısı olsun tabi ama bebeğim bizi bıraksın istemiyorum
Bu arada dün kan verdim tekrar, değerim artmış 1862 falan olmuş.
Gözünaydın canım. Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin. Bende Panikatak hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?