2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

O korku bende de başladı epidural sezaryen boşa araştırmıyorum,hep korkudan.Herkes gibi doğururum diyordum ama korkuyorum

cok gecmis olsun, zamanlama gercekten kotu olmus..
herkesin rızkı bellidir, bi kapi kapanirsa digeri acilir, hic canini sikma canim..
Allah buyuktur..
sen bebegine, cocuklarina odaklan..
gerisi bi sekilde hallolur..

dun yollar cok fenaydi gercekten, biz de anitkabir donusu ugradik babymalle :))
her gectigimde ugruyorum nerdeyse illa bi eksik oluyor :)

dun yollar cok fenaydi gercekten, biz de anitkabir donusu ugradik babymalle :))
her gectigimde ugruyorum nerdeyse illa bi eksik oluyor :)
Ben ilk defa gittim, gercekten güzel bir yermis. Ozellikle toplu alisveris icin ideal :)

kızlar e Bebek te prima premium care indirimde almayı düşünenler bi baksın

Kız gecen gün Seda diye biriyle gördüm sabah anlatıyorum Seda Güzel mıydı barı dıyo dedim seni parçalarım dünde dövmesi olan bi kızla gördüm benım de hormonlar istşyo sma vücut ızın vermıyor

Bende tırsıyorum ilk kasık ağrım olup acile gittiğimizde bi gece önce yakınlaşmıştık ertesı gun acılde Dr da sorunca utana sıkıla evet demiştim o tetiklemiş meğerse

kızlar benim kasıklarımla bacağımın birleşme yerinde oradaki eklem de Ağrı'm var dünden beri sizdede var mı bu ağrıdan yaşayan
Oluyo canım rahim büyüdüğünden dedi Dr dış dudakları tutan bağlarla rahmı tutan bağlar aynı rahim yukarıdan çekince ağrı oluyor Dr öyle demişti bana

Ben 2 aydır çekiyorum canım sol tarafta var özellikle, sabah yataktn kaldırmıyor açamıyorum o derece magnezyum da fayda etmedi bebek hem aşağıda hem ters ondan galiba... ya da kalsiyum az geliyor
Canım benımde hep solda ağrım var sagda bişey yok ben şöyle bişeyi farkettim ben hep sola yatmaya çalışıyorum sağa yatıncs ağrı yok sabah fena oluyorum bende bende yük sola biniyor ondan da ağrıyor sen ne tarafa yayıyorsun

cok gecmis olsun, zamanlama gercekten kotu olmus..
herkesin rızkı bellidir, bi kapi kapanirsa digeri acilir, hic canini sikma canim..
Allah buyuktur..
sen bebegine, cocuklarina odaklan..
gerisi bi sekilde hallolur..
Sağol canım, haklısın Allah daha büyüğünden saklasın dermansız dert vermesin inşallah...

Rüyadan bende o an çok etkileniyorum.Geçen sabah göstercem ben sana diye tersledim.Akşam soruyor ne görmüştün diye hatırlamıyorum :)) adama boş yere saldırma:)

Bende hep sola yatıyorum canım ondan da olabilir dediğin gibi...

S sevyeter Bende ilk 3 ayda da isteksizlik olmadı normal düzene devam ettim.

Şuanda hiç istek duracak gibi değil,gebelikten önce iki günde bir düşünüyorsam şimdi her gün aklıma ama bişey olursa korkusu sarıyor beni de bazen

Hayranim senin bu libidona
Biz hastalanmaktan tamamen kapattik o defteri ne zamandir

Hayranim senin bu libidona
Biz hastalanmaktan tamamen kapattik o defteri ne zamandir

Bizimkine kalsa çoktan kardeşe bağlardık,ben korkmam ya diyen adam ben adım atmasam umrunda olmayacak.Tek düşündüğü şey göbeğimi sevmek

Bende son bir yıldır artış var 2 gün ara versem ergen çocuklar gibi rüyalarıma giriyor bazen

Gebelikte de azalmadı hiç mide bulantısı yaşadığım dönem bile,agresif oluyorum birkaç gün ara verince bu kez adamla kavga edesim geliyor

savaşmayalım sevişelim moduna bağlıyorum bende o yüzden,kovalıyorum sürekli

Bak Sabirsiz61 a o da kovalıyormuş,sende dürt adamı arada

hem doğum sonrası lohusalık,bebekle uğraşmak derken ara vericez bak reddetme beni diye ikna ediyorum ben sizede tavsiye ediyorum

kızlar benim kasıklarımla bacağımın birleşme yerinde oradaki eklem de Ağrı'm var dünden beri sizdede var mı bu ağrıdan yaşayan
benim oluyor arada ama sadece sol tarafta..biraz keskin bir ağrı..ara ara oldu 2 gün önce yine geçti..

Durum vaziyet aynı tek degilmisim ama beni adam tetikliyor istek ole oluyor bizimkinede gün doğdu tabi fazla boş bırakmamak lazım adamları zaten dogumdan sonra 2 aya yakın olmaz bari şimdi olsun modundayiz bizde

Üşütmüş olabilir misin ki?
Benim de ara ara oluyor özellikle sabahları

Bizimki ilki ama açıkçası ben arkadaştan aldım. Para vermedim yani... Ama arkadaşım 14 ay kullandı

Ayy canım ya Allah kolaylık versin birilerine bağlı olmak çok kötü iş yaparken hele kağıt işi...

Benimde sürekli kusacak gibi geliyo oda boğazımı yakıyor.

Herkese iyi akşamlar
Kızımın gösterisi vardı bugğn pertim çıktı valla...
sizlerde durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…