- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Kızlar
Doğum zamanı yaklaştıkça normal Doğumdan korkar oldum galiba
Zaten benimkinin kafa yukarda şimdi
döner bence dönmesini düşünmüyorum da dönmezse de sezeryana bahanem olur diye içten içe seviniyorum çok saçma ama :)))
Hastanede memurdum canım memuriyete atanmadan önce 2006 da özel sektörde çalıştığım şirketin açtırdığı banka hesabı yüzünden atıldım canım vardır bir hayır diyorum ama en azılı katillere tecavüzcülere hırsızlara bile savunma hakkı verilirken sorgusuz sualsiz attılar hem de anayasada suç olmayan bir durumdan dolayı bu çok dokunuyor neyse Allah a havale ettim artık...
Ah bilseydik kapali oldugunu...giderken sorun yoktu da donerken rezil olduk yollarda.
Babymall e gittik. Birkac tulum, citcitli badi, tek alt, pijama takimi falan aldim. Sonra emzik, biberon, tirnak makasi,banyo kuveti gibi ivir zivirlari da aldim. Bebek arabasini da aradan cikardik şükür. Fotograf yukleyemiyorum ben bir turlu hata veriyor hep. Yoksa gosterirdim hepsini :)
Birkac tane yenidogan takimi da alirsam sanirim pek eksik kalmayacak. Ondan sonra sira bana artik :)
Ben ilk defa gittim, gercekten güzel bir yermis. Ozellikle toplu alisveris icin ideal :)dun yollar cok fenaydi gercekten, biz de anitkabir donusu ugradik babymalle :))
her gectigimde ugruyorum nerdeyse illa bi eksik oluyor :)
Kız gecen gün Seda diye biriyle gördüm sabah anlatıyorum Seda Güzel mıydı barı dıyo dedim seni parçalarım dünde dövmesi olan bi kızla gördüm benım de hormonlar istşyo sma vücut ızın vermıyorValla biz kardeş gibi değiliz benim hormonlardan dolayı pek rahat bırakmıyorumAma bazen bende aldatırken görüyorum,fiziksel olarak değişime uğrayınca kafaya taktık herhalde.
O anlık rüyanın etkisiyle adama zarar verme de
Bende tırsıyorum ilk kasık ağrım olup acile gittiğimizde bi gece önce yakınlaşmıştık ertesı gun acılde Dr da sorunca utana sıkıla evet demiştim o tetiklemiş meğerseBundan sonra isteksizlik başlar kızlar 2. trimester boşuna gebeliğin balayi si Denmiyor. bende de durum aynı ah bu hormonlar bi ovulasyon günleri böyleydik bi bu araama çok korkuyorum sonra ya kese yirtilirsa diye pismanlik başlıyor ya kanama olsa diye
Ben ıkıncıyı begendım daha kullanışlı gibiEki Görüntüle 1904959 Eki Görüntüle 1904955 Eki Görüntüle 1904956
Kızlar hangisi daha kullanışlı sizce ve güzel benim küçük olan hoşuma gitti ama diğerinde daha uzun süre kullanılır gibi geldi.yalnız burda bir konuşulmuştu parmak Aralık'ları hakkında kenar örtüsü olucak ama tehlike oluşturu mu sizce
Tabi içinin nevresim cibinliğini istediğim renkte seçicem
Oluyo canım rahim büyüdüğünden dedi Dr dış dudakları tutan bağlarla rahmı tutan bağlar aynı rahim yukarıdan çekince ağrı oluyor Dr öyle demişti banakızlar benim kasıklarımla bacağımın birleşme yerinde oradaki eklem de Ağrı'm var dünden beri sizdede var mı bu ağrıdan yaşayan
Canım benımde hep solda ağrım var sagda bişey yok ben şöyle bişeyi farkettim ben hep sola yatmaya çalışıyorum sağa yatıncs ağrı yok sabah fena oluyorum bende bende yük sola biniyor ondan da ağrıyor sen ne tarafa yayıyorsunBen 2 aydır çekiyorum canım sol tarafta var özellikle, sabah yataktn kaldırmıyor açamıyorum o derece magnezyum da fayda etmedi bebek hem aşağıda hem ters ondan galiba... ya da kalsiyum az geliyor
Sağol canım, haklısın Allah daha büyüğünden saklasın dermansız dert vermesin inşallah...cok gecmis olsun, zamanlama gercekten kotu olmus..
herkesin rızkı bellidir, bi kapi kapanirsa digeri acilir, hic canini sikma canim..
Allah buyuktur..
sen bebegine, cocuklarina odaklan..
gerisi bi sekilde hallolur..
Kız gecen gün Seda diye biriyle gördüm sabah anlatıyorum Seda Güzel mıydı barı dıyo dedim seni parçalarım dünde dövmesi olan bi kızla gördüm benım de hormonlar istşyo sma vücut ızın vermıyor
Bende hep sola yatıyorum canım ondan da olabilir dediğin gibi...Canım benımde hep solda ağrım var sagda bişey yok ben şöyle bişeyi farkettim ben hep sola yatmaya çalışıyorum sağa yatıncs ağrı yok sabah fena oluyorum bende bende yük sola biniyor ondan da ağrıyor sen ne tarafa yayıyorsun
Hayranim senin bu libidona
Hayranim senin bu libidona
Biz hastalanmaktan tamamen kapattik o defteri ne zamandir
benim oluyor arada ama sadece sol tarafta..biraz keskin bir ağrı..ara ara oldu 2 gün önce yine geçti..kızlar benim kasıklarımla bacağımın birleşme yerinde oradaki eklem de Ağrı'm var dünden beri sizdede var mı bu ağrıdan yaşayan
Durum vaziyet aynı tek degilmisim ama beni adam tetikliyor istek ole oluyorBizimkine kalsa çoktan kardeşe bağlardık,ben korkmam ya diyen adam ben adım atmasam umrunda olmayacak.Tek düşündüğü şey göbeğimi sevmek
Bende son bir yıldır artış var 2 gün ara versem ergen çocuklar gibi rüyalarıma giriyor bazen
Gebelikte de azalmadı hiç mide bulantısı yaşadığım dönem bile,agresif oluyorum birkaç gün ara verince bu kez adamla kavga edesim geliyor
savaşmayalım sevişelim moduna bağlıyorum bende o yüzden,kovalıyorum sürekli
BakSabirsiz61 a o da kovalıyormuş,sende dürt adamı arada
hem doğum sonrası lohusalık,bebekle uğraşmak derken ara vericez bak reddetme beni diye ikna ediyorum ben sizede tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 1904959 Eki Görüntüle 1904955 Eki Görüntüle 1904956
Kızlar hangisi daha kullanışlı sizce ve güzel benim küçük olan hoşuma gitti ama diğerinde daha uzun süre kullanılır gibi geldi.yalnız burda bir konuşulmuştu parmak Aralık'ları hakkında kenar örtüsü olucak ama tehlike oluşturu mu sizce
Tabi içinin nevresim cibinliğini istediğim renkte seçicem
Üşütmüş olabilir misin ki?
Benim de ara ara oluyor özellikle sabahları
Ayy canım ya Allah kolaylık versin birilerine bağlı olmak çok kötü iş yaparken hele kağıt işi...Kızlar hasta olan herkese çok gecmiş olsun
Bende de bı kasık ağrısı bı mıde yanması bı bulantı derken bı ıyı bı kötü hıssedıyodum kendımı ama minikler ıyı olsunda razıyız herseye
Benım ılk zamanlar neredeyse bulantım yoktu,yanı bışeylerden kokulardan tıksınıp 3-5 kusmam oldu okadar
Fakat bu aralar mıdem benı daha rahatsız edıyo Dr da son donemde normal oldugunu soyledı,midesı bulananlara Söylemek istedım.son dönemde progestron hormonumuz yıne yukselırmış ılk zamanlar gıbı bu da bulantı sebebı olabılıyomuş bazılarına,midenın sıkışmasıda rahatsız olmamıza etkenmış tabı
Bu arada pijama gecelık olayında kendı bedenınızı alın ıyı oluyo yoksa paçaları fılan cok uzun oluyo büyük bedenlerde
Antıbıyotıkle ılgılı bende ıdrar yolu enfeksiyonunda ve mantarda kullandım degısık sekıllerde
Doktor bana kullanılmadıgında Hastalığın verdıgı zarar antıbıyotıgın kendınden daha rısklı ıse kullanılmalı demıştı
Bugun markete gıdıyım dedım market otoparkında arabamın akusu bıttı kaldım
Allahtan eşım buralardaydı hallettı yoksa bu halde cekıçı tamırcı
Buaralar duvar kagıtçısının mağduru oldum Butun işlerım kaldı beklıyorum
Geldık gelıyoruz derken son dakıka stokta kağıt yokmuş yurt dışından 1 hafta sonra gelıcek dedıler şimdi ne oda takımı gelebılıyo ne de çamaşırları yıkamaya baslıyamıyorum alışverışlerıde bıtırdım sayılır
Kagıtcıları beklıyorum
Benimde sürekli kusacak gibi geliyo oda boğazımı yakıyor.Ben gebelik öncesi Xs giyiyordum.Şimdi alsam göbekten içine giremem ki,top gibi duruyor S mi alsam bende?
Kilo olarak bende düşük kilolu başlayıp yine de almadım pek 2 kilo falan. Ama bulantıdan değil,yesemde yaktım sanırım bilmiyorum.
Sen bulantıdan birşey yiyemiyor musun?
Beslenmene dikkat et,grip için doktora göründün mü?Atlatması zor iyice geçse de tekrarlıyor sanki :/
Valla tuhaf bir şekilde ben bu yıl hasta olmadım gibi.1-2 gün kırgınlıkla atlattım hep çok çabuk geçti. Normalde 1-2 hafta yatarım aslında,gebelik mi yaradı ne :))
Ben şimdiden taşıyamıyorum kendimi,nefes alamıyorum sanki yanıyor vücudum bazen,yazın bayılırdım kesin. Bu konuda şanslıyız bence de :)) Hem yaza çocuklar ele avuca gelecek kadar büyüyecekler,al çocuğu git tatile :)
Bu arada bebişi görmeye gitmişsin,büyümüş mü fotoğraf falan verdi mi doktor?
Son üç aya giriyoruz bu yüzden normal diyorlar.Banu çiftçiyi dinledim geçen gün 6.aydan sonra başlıyormuş tekrar çoğu kadında.BEnde de nadiren oluyor. 8-11 haftalar öğürerek geçti hep genelde,15-16 haftadır midem rahattı ama şu son zamanlarda koku hassasiyetim çok yoğun oldu otobüse bilemiyorum kalabalıkta duramıyorum sanki,daralıp kusmak istiyorum :) Mümkün olduğunca mutfağa uğramıyorum,aç kalmıyorum,kalabalıkta bulunmuyorum. Hayırlısıyla atlatırız umarım bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?