- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Durum vaziyet aynı tek degilmisim ama beni adam tetikliyor istek ole oluyorbizimkinede gün doğdu tabi fazla boş bırakmamak lazım adamları zaten dogumdan sonra 2 aya yakın olmaz bari şimdi olsun modundayiz bizde
Bi dene bak sağa daha çok yatınca ağrımıyorBende hep sola yatıyorum canım ondan da olabilir dediğin gibi...
Canım çok mu yüksek ateşin ılık bi duş al istersen ama sıcak olmaması lazım suyun bide evde yalnız değilsindir inşallahKızlar biraz ateşim var ama içim üşüyor ne yapabilirim
Benim kovalamama gerek yokDoğumdan sonraki süre en çok beni düşündürüyor.
Adamlar bebeğe adapte olunca unutacaklar en azından benimki öyle.
Tek hayali bebeği yatırıp onunla oynamak konuşmak.
Her gün karnıma yaslanıp çocuğa sesini duyurmaya çalışıyor,oğlum sen doğ bak böyle yapıcaz diye konuşuyor.
Bana da ayda bir yaklaşırız artık bebek olunca diyor 
O yüzden rahat bırakıp alıştırmamak gerek bence,kovalamaya devam
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...Kızlar iyi akşamlar bugün koşturmaktan yazamadım hiç.
xkardelenx canım geçmiş olsun ne denir ki, ilahi adalet diye birşey var. Elin ayağın tutuyor sağlıklısın gerekirse başka işte çalışırsın ama emin ol bi süre geçtikten sonra bunlad düzelecek. Ben inanıyorum. En azından dışarda çocuğunun eşinin ailemin yanındasın. Yarın bizim de görüş günü yine 600 km yol yapıcam bir saat babamı görmek için@Esra bende bugün bi kaç parça eksik aldım ebebekten hiç yokta. Onu hallettim. Kızımı çıkardık Baha bunalmıştı kaç gündür at binmeye götürdük falan derken bu saat oldu :)
geçmiş olsun Can'ım bence yarına kadar bekle geçmezse doktoruna ara söyle.karnın büyüdüğü için acıyordur muhtemelenKızlar merhaba benim bugün bütün gün göbeğimin altında aci vardı sonra göbeğimin her yanına yayıldı. karnım komple aciyodu ve sertlik vardi
Şimdi de acı dinlenince hafifler gibi oldu ama göbeğimin tek tarafında biraz sertlik ve şişlik olduğumu gördüm. bebek bi tarafa toplanmış gibi.
İlk kez oluyor. doktorumu aramama gerek var mı acaba.
geçmiş olsun Can'ım bence yarına kadar bekle geçmezse doktoruna ara söyle.karnın büyüdüğü için acıyordur muhtemelen
Sorma canım bu adamlar yuzunden zıncırleme hersey beklıyo şuan :/Bizimki ilki ama açıkçası ben arkadaştan aldım. Para vermedim yani... Ama arkadaşım 14 ay kullandı
Ayy canım ya Allah kolaylık versin birilerine bağlı olmak çok kötü iş yaparken hele kağıt işi...
Benimde sürekli kusacak gibi geliyo oda boğazımı yakıyor.
Dün bendede oldu çok dolandım uzanamadim ama şimdi geçmiş seninde öyledir canim inşallahTeşekkür ederim canım. siz benden öndesiniz sizde de oldu mu böyle acaba. biraz korktum açıkçası doktoru arayacağım ama herşeye normal diyo.
Ama geçmezse yarın mecbur arayacağım.
Kabiz olabilir misin?Teşekkür ederim canım. siz benden öndesiniz sizde de oldu mu böyle acaba. biraz korktum açıkçası doktoru arayacağım ama herşeye normal diyo.
Ama geçmezse yarın mecbur arayacağım.
Aldım csnım bide sirkeli bez koyduk koltuk altına Dr dan randevu aldım gidicem bugunCanım çok mu yüksek ateşin ılık bi duş al istersen ama sıcak olmaması lazım suyun bide evde yalnız değilsindir inşallah
aynen ben ya aynı duyguları hıssedıyorum valla hem normal olsun ıstıyorum hemde korkuyorum sankı doktor sezeryan dese rahatlıcam=))Kızlar
Doğum zamanı yaklaştıkça normal Doğumdan korkar oldum galiba
Zaten benimkinin kafa yukarda şimdi
döner bence dönmesini düşünmüyorum da dönmezse de sezeryana bahanem olur diye içten içe seviniyorum çok saçma ama :)))
Ulaştım canım sonra 88 e düştü.
Düşmezse,ağrın varsa acile geç hemen dedi ama ağrım sızım yoktu.
Yarın bende hastanedeyim gel bir kontrol edelim dedi.
Şu ara ya tansiyonum ya nabzım oynuyor durmadan sanırım.
Tiroid biraz fazla çıkmıştı ondan sebep mi bilmiyorum yarın gideceğim bakalım.
Şuan için normal tansiyon,nabız. Fırladıkça halsizlikten ölüyorum gözlerim görmüyor resmen,anlıyorum artık oynadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?