2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Durum vaziyet aynı tek degilmisim ama beni adam tetikliyor istek ole oluyor bizimkinede gün doğdu tabi fazla boş bırakmamak lazım adamları zaten dogumdan sonra 2 aya yakın olmaz bari şimdi olsun modundayiz bizde

Doğumdan sonraki süre en çok beni düşündürüyor.
Adamlar bebeğe adapte olunca unutacaklar en azından benimki öyle.

Tek hayali bebeği yatırıp onunla oynamak konuşmak.
Her gün karnıma yaslanıp çocuğa sesini duyurmaya çalışıyor,oğlum sen doğ bak böyle yapıcaz diye konuşuyor.

Bana da ayda bir yaklaşırız artık bebek olunca diyor 

O yüzden rahat bırakıp alıştırmamak gerek bence,kovalamaya devam

Kızlar biraz ateşim var ama içim üşüyor ne yapabilirim

Benim kovalamama gerek yok zaten hormonları zıplayan tek ben değilim adamada bişiler oldu doğumdan sonrası için ben değil kocam kara kara düşünüyor artık bebek geldimi sen beni yanindan geçirmezsin aşkım diyor oğlumda ağlar olmadık zamanda diyor bakalım bi hayirlisiyla doguralimda evimize sağlıkla gelelim de yeter

Kızlar iyi akşamlar bugün koşturmaktan yazamadım hiç.
xkardelenx canım geçmiş olsun ne denir ki, ilahi adalet diye birşey var. Elin ayağın tutuyor sağlıklısın gerekirse başka işte çalışırsın ama emin ol bi süre geçtikten sonra bunlad düzelecek. Ben inanıyorum. En azından dışarda çocuğunun eşinin ailemin yanındasın. Yarın bizim de görüş günü yine 600 km yol yapıcam bir saat babamı görmek için@Esra bende bugün bi kaç parça eksik aldım ebebekten hiç yokta. Onu hallettim. Kızımı çıkardık Baha bunalmıştı kaç gündür at binmeye götürdük falan derken bu saat oldu :)

Kızlar merhaba benim bugün bütün gün göbeğimin altında aci vardı sonra göbeğimin her yanına yayıldı. karnım komple aciyodu ve sertlik vardi

Şimdi de acı dinlenince hafifler gibi oldu ama göbeğimin tek tarafında biraz sertlik ve şişlik olduğumu gördüm. bebek bi tarafa toplanmış gibi.
İlk kez oluyor. doktorumu aramama gerek var mı acaba.

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

geçmiş olsun Can'ım bence yarına kadar bekle geçmezse doktoruna ara söyle.karnın büyüdüğü için acıyordur muhtemelen

geçmiş olsun Can'ım bence yarına kadar bekle geçmezse doktoruna ara söyle.karnın büyüdüğü için acıyordur muhtemelen

Teşekkür ederim canım. siz benden öndesiniz sizde de oldu mu böyle acaba. biraz korktum açıkçası doktoru arayacağım ama herşeye normal diyo.
Ama geçmezse yarın mecbur arayacağım.

Sorma canım bu adamlar yuzunden zıncırleme hersey beklıyo şuan :/
Park yatağı acamıyorum onun yatağının ölçüsü belırsız alamıyorum
Oda takımı gelemıyo
Dolap içi örtü sıparışı veremıyorum
Çamaşırları yıkayamıyorum
Hersey kaldı anlayacağın :/
Bu arada bu mıde olayından dun gece resmen oturarak uyudum koltukta
Yatınca mıdem mahvoluyo

Teşekkür ederim canım. siz benden öndesiniz sizde de oldu mu böyle acaba. biraz korktum açıkçası doktoru arayacağım ama herşeye normal diyo.
Dün bendede oldu çok dolandım uzanamadim ama şimdi geçmiş seninde öyledir canim inşallah

Kabiz olabilir misin?
Dun aksam gaz agrisindan perisandim ben de.
Tuvalete gidemiyorum cunku malesef.
Bugun ilac baslayacagim artik.

aynen ben ya aynı duyguları hıssedıyorum valla hem normal olsun ıstıyorum hemde korkuyorum sankı doktor sezeryan dese rahatlıcam=))

benim de cuma günü biraz hazımsızlık problemim vardı , nefes almamı zorlastırıyordu, nabzım 118 oldu ama şirket dr um normal yukselmesi dedi , benim normalde 75-80 arası normaldir gebelikten beri 90 + üzeri ama cuma günü 118 olması beni de cok halsiz bıraktı , bir kaç gündür hep hazımsızım karnım cok buyudu nefes almam zorlasıyor ve nabzım yükseliyor , tansiyorum 10- 6 gibi az kaldı sabredicez napalım

Günaydın
melina_monnarosa uyu boşver işe geç git :)

Mide bulantısıyla uyandım gözlerim kapalı dışarı attım kendimi.saat 7den beri yataktan çıkmak için uğraşıyorum :)) Havada buz gibi insanı titreterek uyandırıyor :)) uf işler var Aralık sonuna kadar mecburum diyordum ama yok bu ay sonu daha da evden çıkmam ölüyorum uykusuzluktan,çocuk doğunca ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…