Annem olacak hadi o neyse anlaşırız onla ben ona bağırsam da sorun yapmaz ama kayınvalide ve görümce var bi de onlar da gelir kesinBebeğe tek mi bakacaksın lohusalık sonrası? annen falan mı?
Annense allah kolaylık versin sağlam çatışmalar yaşanacak :)
Annem olacak hadi o neyse anlaşırız onla ben ona bağırsam da sorun yapmaz ama kayınvalide ve görümce var bi de onlar da gelir kesin
asıl derdim onlar :)
Annemin evinde olursam çok kalamazlar bence :)
Kızlar bıde arkadasım bozanın çok faydasını görmüştüanne sütünü artırıcı bişeyler yapıyor
musun?hurma filan ye ihmal etme Can'ım bol su iç.bir an önce toparlasın kuzucuğun inşallah.dualarımız seninle
Bundan sonra isteksizlik başlar kızlar 2. trimester boşuna gebeliğin balayi si Denmiyor. bende de durum aynı ah bu hormonlar bi ovulasyon günleri böyleydik bi bu araAyyy benden bir tane daha adama saldırıyorum resmenhoş o halinden memnun ama ben kendimi tuhaf hissediyorum bu kız benim hormonları iyice zivanadan çıkarttı
Hastanede memurdum canım memuriyete atanmadan önce 2006 da özel sektörde çalıştığım şirketin açtırdığı banka hesabı yüzünden atıldım canım vardır bir hayır diyorum ama en azılı katillere tecavüzcülere hırsızlara bile savunma hakkı verilirken sorgusuz sualsiz attılar hem de anayasada suç olmayan bir durumdan dolayı bu çok dokunuyor neyse Allah a havale ettim artık...Hadi yaAkşam liste yayınlamışlar bir iki asker tanıdığımız geri döndü ordan haberim var.
Öğretmen miydin sen? Neye göre ihraç edip neye göre geri alıyor bunlar ya
Aynen bende seviyorum oğlumda olsa Ömer Ahmet düşünürdümElif, Zeynep, Ali, Ömer, Yusuf :) eski isimleri çok seviyorum ama eşim sıcak bakmıyor. Elif çok güzel bence :)
Sağol canım yok 3 ay doldu açığa alınalı diye yazmıştım dün akşam aldım Cumhuriyet Bayramı hediyemi :)Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum canım iade olacağım demiştin sanki ama yanlış mı hatırlıyorum
zaten hamilelik yeterince zor daha neler göreceğiz acaba ya az kaldı bebeğini kucağına aldığında inş unutturur dertlerini sana
Hastanede memurdum canım memuriyete atanmadan önce 2006 da özel sektörde çalıştığım şirketin açtırdığı banka hesabı yüzünden atıldım canım vardır bir hayır diyorum ama en azılı katillere tecavüzcülere hırsızlara bile savunma hakkı verilirken sorgusuz sualsiz attılar hem de anayasada suç olmayan bir durumdan dolayı bu çok dokunuyor neyse Allah a havale ettim artık...
Sağol canım aynen kendimi eve çocuklara vericem artık adaletin tecelli edeceği günü bekliyeceğim sabırla...Bankasya hesabın mı vardı?
Bankasya hesabı olanları,cemaat dershane,yurtlarında kalanları dinlemeden attılar zaten.
Yalnız özel sektörde üniversite de öğrenciliğin ilk zamanlarındayken çalıştım. Bankasya hesabım benimde var. Memur olsam atarlardı büyük ihtimalle,eşimde asker zaten kesin tutmazlardı.
Gerçekten insana dokunur tabi anlıyorum haksız yere atılmak sindirilebilecek bişey değil.Ama çok sıkma canını bebeğini düşün kafanıtoparlamaya çalış
Benim adım Gül olunca Gül den çıksa çıksa gülce çıkar dedı. Isim bence karakterli etkiliyor bı tanıdığım oğluna ayaz ismini verdi bebek hep somurtuyordu inşallah benım kızım hep güleç yüzlü olurGülce ismi çok güzel
hep gülsün inşallah
Ilk 3 ay düşük tehlikesinden yasaktı sonra serbest oldu biraz kardeşlikten çıktık bir ay kadar önce kasık ağrılarım başladı göbek büyüdü bi yakınlaşma olsun diyorum bu sefer kız tekmeliyor içerden anlıcan umutsuz vakayızKız niye kardes gibisiniz tövbe Yarabbim hicmi yakinlasmiyonuz Dr mu yasakladi .
Ben 2 aydır çekiyorum canım sol tarafta var özellikle, sabah yataktn kaldırmıyor açamıyorum o derece magnezyum da fayda etmedi bebek hem aşağıda hem ters ondan galiba... ya da kalsiyum az geliyorkızlar benim kasıklarımla bacağımın birleşme yerinde oradaki eklem de Ağrı'm var dünden beri sizdede var mı bu ağrıdan yaşayan
Ah bilseydik kapali oldugunu...giderken sorun yoktu da donerken rezil olduk yollarda.Canım keşke dün çıkmasaydınız yollar kapalı diye çıkmadık bizde. Neyse halletmişsiniz işte önemli olan o neler aldın bakalım
Hayirlisi olsun canim. Ne desem bilemedim.Sağol canım aynen kendimi eve çocuklara vericem artık adaletin tecelli edeceği günü bekliyeceğim sabırla...
Gormedin mi otobuste doguran Suriyeli kadini, cart diye geliverdi bebek :))Doğurmak o kadar kolay mı yolda öyle hemen gelmez korkma :)))
Bu kasılma dediğimiz Bebek bi yerini dayıyor ittiriyor karnımıza o da sertlik yapıyor bence benimki o yani top gibi sertleşiyor dün orda kafasının olduğunu öğrendim mesela :)) dizleriyle de ittiriyormuş
Ama asıl sertleşme midemle alakalı sanırım genelde yemekten sonra çok oturunca oluyor hareketsizlikten sanki
Sağol canım benim Allah razı olsun...Hayirlisi olsun canim. Ne desem bilemedim.
Bu devran elbet bir gun doner, adalet yerini bulur insallah. Beklemekten baska care yok.
O ayak ne yaaa ,: )))) fıştıkkk maşallahEvettt büyümüş benim oğlan :)
1865 gram olmuş teyzesi :)
Ama yüzünü göstermedi bu kez ayağıyla kapatıyordu çekmeyin der gibi :)
Bir ay önceki halini de ekleyeyim ama orda baya belli yüzü :)
1. Koyu renk olan güzel.Eki Görüntüle 1904959 Eki Görüntüle 1904955 Eki Görüntüle 1904956
Kızlar hangisi daha kullanışlı sizce ve güzel benim küçük olan hoşuma gitti ama diğerinde daha uzun süre kullanılır gibi geldi.yalnız burda bir konuşulmuştu parmak Aralık'ları hakkında kenar örtüsü olucak ama tehlike oluşturu mu sizce
Tabi içinin nevresim cibinliğini istediğim renkte seçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?