2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bebeğe tek mi bakacaksın lohusalık sonrası? annen falan mı?

Annense allah kolaylık versin sağlam çatışmalar yaşanacak :)
Annem olacak hadi o neyse anlaşırız onla ben ona bağırsam da sorun yapmaz ama kayınvalide ve görümce var bi de onlar da gelir kesin
asıl derdim onlar :)
Annemin evinde olursam çok kalamazlar bence :)

Annem olacak hadi o neyse anlaşırız onla ben ona bağırsam da sorun yapmaz ama kayınvalide ve görümce var bi de onlar da gelir kesin
asıl derdim onlar :)
Annemin evinde olursam çok kalamazlar bence :)

Annen varken en azından görümce saf dışı kalır :)) kayınvalide de kalamaz en fazla bize de gelse ya der :)

anne sütünü artırıcı bişeyler yapıyor
musun?hurma filan ye ihmal etme Can'ım bol su iç.bir an önce toparlasın kuzucuğun inşallah.dualarımız seninle
Kızlar bıde arkadasım bozanın çok faydasını görmüştü casamaa dene istersen bunları canım

Ayyy benden bir tane daha adama saldırıyorum resmen hoş o halinden memnun ama ben kendimi tuhaf hissediyorum bu kız benim hormonları iyice zivanadan çıkarttı
Bundan sonra isteksizlik başlar kızlar 2. trimester boşuna gebeliğin balayi si Denmiyor. bende de durum aynı ah bu hormonlar bi ovulasyon günleri böyleydik bi bu ara ama çok korkuyorum sonra ya kese yirtilirsa diye pismanlik başlıyor ya kanama olsa diye

Hadi ya Akşam liste yayınlamışlar bir iki asker tanıdığımız geri döndü ordan haberim var.

Öğretmen miydin sen? Neye göre ihraç edip neye göre geri alıyor bunlar ya
Hastanede memurdum canım memuriyete atanmadan önce 2006 da özel sektörde çalıştığım şirketin açtırdığı banka hesabı yüzünden atıldım canım vardır bir hayır diyorum ama en azılı katillere tecavüzcülere hırsızlara bile savunma hakkı verilirken sorgusuz sualsiz attılar hem de anayasada suç olmayan bir durumdan dolayı bu çok dokunuyor neyse Allah a havale ettim artık...

Sağol canım yok 3 ay doldu açığa alınalı diye yazmıştım dün akşam aldım Cumhuriyet Bayramı hediyemi :)

Bankasya hesabın mı vardı?
Bankasya hesabı olanları,cemaat dershane,yurtlarında kalanları dinlemeden attılar zaten.

Yalnız özel sektörde üniversite de öğrenciliğin ilk zamanlarındayken çalıştım. Bankasya hesabım benimde var. Memur olsam atarlardı büyük ihtimalle,eşimde asker zaten kesin tutmazlardı.

Gerçekten insana dokunur tabi anlıyorum haksız yere atılmak sindirilebilecek bişey değil.Ama çok sıkma canını bebeğini düşün kafanıtoparlamaya çalış

Kızlar hangisi daha kullanışlı sizce ve güzel benim küçük olan hoşuma gitti ama diğerinde daha uzun süre kullanılır gibi geldi.yalnız burda bir konuşulmuştu parmak Aralık'ları hakkında kenar örtüsü olucak ama tehlike oluşturu mu sizce
Tabi içinin nevresim cibinliğini istediğim renkte seçicem

Sağol canım aynen kendimi eve çocuklara vericem artık adaletin tecelli edeceği günü bekliyeceğim sabırla...

Gülce ismi çok güzel
hep gülsün inşallah
Benim adım Gül olunca Gül den çıksa çıksa gülce çıkar dedı. Isim bence karakterli etkiliyor bı tanıdığım oğluna ayaz ismini verdi bebek hep somurtuyordu inşallah benım kızım hep güleç yüzlü olur

Kız niye kardes gibisiniz tövbe Yarabbim hicmi yakinlasmiyonuz Dr mu yasakladi .
Ilk 3 ay düşük tehlikesinden yasaktı sonra serbest oldu biraz kardeşlikten çıktık bir ay kadar önce kasık ağrılarım başladı göbek büyüdü bi yakınlaşma olsun diyorum bu sefer kız tekmeliyor içerden anlıcan umutsuz vakayız

kızlar benim kasıklarımla bacağımın birleşme yerinde oradaki eklem de Ağrı'm var dünden beri sizdede var mı bu ağrıdan yaşayan

kızlar benim kasıklarımla bacağımın birleşme yerinde oradaki eklem de Ağrı'm var dünden beri sizdede var mı bu ağrıdan yaşayan
Ben 2 aydır çekiyorum canım sol tarafta var özellikle, sabah yataktn kaldırmıyor açamıyorum o derece magnezyum da fayda etmedi bebek hem aşağıda hem ters ondan galiba... ya da kalsiyum az geliyor

Canım keşke dün çıkmasaydınız yollar kapalı diye çıkmadık bizde. Neyse halletmişsiniz işte önemli olan o neler aldın bakalım
Ah bilseydik kapali oldugunu...giderken sorun yoktu da donerken rezil olduk yollarda.
Babymall e gittik. Birkac tulum, citcitli badi, tek alt, pijama takimi falan aldim. Sonra emzik, biberon, tirnak makasi,banyo kuveti gibi ivir zivirlari da aldim. Bebek arabasini da aradan cikardik şükür. Fotograf yukleyemiyorum ben bir turlu hata veriyor hep. Yoksa gosterirdim hepsini :)
Birkac tane yenidogan takimi da alirsam sanirim pek eksik kalmayacak. Ondan sonra sira bana artik :)

Gormedin mi otobuste doguran Suriyeli kadini, cart diye geliverdi bebek :))
Canim ilk zamanlarda ben de ayirt edemiyordum bebek mi yoksa kasilma mi diye. Ama su an anlayabiliyorum. Cok yoruldugumda ayakta kaldigimds top top oluyor karnım. Bir de dun vajinada da aralikli aralikli agrilar oldu. En cok ondan korktum ama sukur evdeyim artik sıkıntı yok :)

1. Koyu renk olan güzel.
Ben de bunları beğeniom. Ama sadce 6 ay kullancak olması kafama takıluyo. Park ytak mı alsaM yerine, diye düşünüom.. greenpepper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…