- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
benim de cuma günü biraz hazımsızlık problemim vardı , nefes almamı zorlastırıyordu, nabzım 118 oldu ama şirket dr um normal yukselmesi dedi , benim normalde 75-80 arası normaldir gebelikten beri 90 + üzeri ama cuma günü 118 olması beni de cok halsiz bıraktı , bir kaç gündür hep hazımsızımkarnım cok buyudu nefes almam zorlasıyor ve nabzım yükseliyor , tansiyorum 10- 6 gibi az kaldı sabredicez napalım
Hiç bişey olmaz alışırsın bebekli düzene de :) onu sevmekten uyumayı unutacaksın zaten :)Mide bulantısıyla uyandım gözlerim kapalı dışarı attım kendimi.saat 7den beri yataktan çıkmak için uğraşıyorum :)) Havada buz gibi insanı titreterek uyandırıyor :)) uf işler var Aralık sonuna kadar mecburum diyordum ama yok bu ay sonu daha da evden çıkmam ölüyorum uykusuzluktan,çocuk doğunca ne yapıcam bilmiyorum
Ben ilk dogumumda cok direttim normal olsun diye. Pek cok sart vardi sezaryeni gerektiren ama ben illa normal olsun diye tutturdukca doktorum surekli gun verip erteledi.aynen ben ya aynı duyguları hıssedıyorum valla hem normal olsun ıstıyorum hemde korkuyorum sankı doktor sezeryan dese rahatlıcam=))
Hiç bişey olmaz alışırsın bebekli düzene de :) onu sevmekten uyumayı unutacaksın zaten :)
Benim de mi nabzim yukseliyor acabaBenim tansiyon 10-6 nabız 80lerde genelde.95i geçince nabız,ölüyorum halsizlikten fenalaşıyor gibi oluyorum.
Ya göbek aşırı değil ama resmen futbol topu yutmuşum gibi ne sağa ne sola yatamıyorum. Oturamıyorum bile bildiğin yastıkların üstüne oturuyorum. Nefes darlığı yaşıyorum iyice.
Hazımsızlık yaşamıyorum pek genelde ama göbek deliğim ağrıyor sanki valla bir doğsalar da şu bel ağrısından da kurtulsak.
Nabız 130-140 a gelmemeliymiş.Öyle okudum
Ben ilk dogumumda cok direttim normal olsun diye. Pek cok sart vardi sezaryeni gerektiren ama ben illa normal olsun diye tutturdukca doktorum surekli gun verip erteledi.
En son eee doğacağı yok bunun yarin aliyoriz bebegi yoksa sıkışacak icerse vs deyince tamam dedim.
Islemler yapildi vs.
Gece benim sancim basladi. Sabah kosa kosa gittim hastaneye, dr e hadi gozun aydin gel bir muayene edelim ne durumdasin deyince bana kal geldi
Ben sezeryana hazirladim kendimi artik normal doguramam deyip vazgectim
Oysaki bir gun önce normal diye tutturuyordum
Benim de mi nabzim yukseliyor acaba
Birkac gundur anlik dalgalanmalar yasiyorum
Ensemden siddetli bir agri giriyor
Sonra gecer gibi oluyor sonra hadi tekrar
Nabiz aklima gelmedi tansiyonum mu oynuyor diye dusunuyordum
Ben ilk dogumda hic korkmuyordum, olsun bitsin kurtulayim derdindeydim.Bende kendimi normale hazırlıyorum benim doktorda normal yanlısı gerekmedikçe sezaryen yaptırmaz.Ama korkuyorum da,bebek dönmezse belki bahanem olur :)) Psikolojik olarak hazır değilim şuan doğuma :)
Erkek analari,
Guzellestirdi mi ogullariniz sizi? Oyle diyorlar ya hep
Ben cildimden cok sikayetciyim
Kiz gibi guzel bir oglan doguracagim herhalde diyorum
Kizimdayken bu aylarda piril pirildi cildim
Simdi hala sivilce cikiyor arada sirada yüzümden, bir de sirtim, omuzlarim felaket
Benim de büyüyen karin cevrem disinda fiziksel bir sorunum yok da sivilceler sinirimi bozuyor. Kizimdayken hic cikmazdi bu aylarda, bunda sirtim hele cok kotu oldu. Allahtan tatile falan gidemedik yoksa ne giyerdim bilmiyorum :)))Valla bende hala aynı değişen bir yerim yok.
Sadece fiziken değişime uğramadım popo falan aynı :))
Sivilce falan da yok ara ara regl döneminde çıkıp gidiyor
Benim de büyüyen karin cevrem disinda fiziksel bir sorunum yok da sivilceler sinirimi bozuyor. Kizimdayken hic cikmazdi bu aylarda, bunda sirtim hele cok kotu oldu. Allahtan tatile falan gidemedik yoksa ne giyerdim bilmiyorum :)))
Minikmi bende bildigin maymun gobegi gibi oldu gobegim :) hic yoktu saka gibi ama progestan kullandim 4.aya kadar onunda etkisi cok oldu sanirim.Erkek güzeli olacak demekki çocuk :)))
Bende sivilce 4.ayda vardı sonra şükür geçti depresyona giriyordum :)
Şuanda göbek,göğüse doğru minik tüylenme sorunu yaşıyorum :/
Minikmi bende bildigin maymun gobegi gibi oldu gobegim :) hic yoktu saka gibi ama progestan kullandim 4.aya kadar onunda etkisi cok oldu sanirim.
Bu arada ben çok terliyorum 1 haftadir soguk soguk bilhassa ensem ve göğüs altimdan varmi yasayan.
Aynen benimde göbegim diken diken :) kızda olmasında bende olsun razıyım hoş babaya benzerse benden beter olurBen 2-3 ay kullandım progestan.
Tüylenme diken gibi küçük küçük
Ense de terle uyanıyorum bende ama bir iki gündür ateşim var etkisi olabilir
Aynen benimde göbegim diken diken :) kızda olmasında bende olsun razıyım hoş babaya benzerse benden beter olur
ben henüz yürüyüşe başlamadım 3 haftaya başlamayı planlıyorum erken doğumu tetiklemesin diye erken başlamayayım dedim bence geç kalmazsın ama havalar soğuk olacak ona birşey diyemeyeceğim. Kendi fikrim bebek için duş jeli ve vucut sabununa gerek olmadığı zaten kuvete koyup keseleyecek halimiz yok minnakları 2 masrapa suyla misler gibi oluyorlar. ben sebamed in şampuanını aldım sadece onu kullanacağım.kızlar ,
normal doğum olsun diye , günlük yürüyüş yapanlar , spor egzersiz yapanlar var mı ?
ben çalıştığım için yapamıyorum . 33. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum . ondan sonra yürüyüş yapmayı planlıyorum
bu kez de havalar soğuyacak inşallah yürüyü yapabilirm
bir de son eksiklerimiz şampuan ve sabun . şampuanı mustela almak istiyorum . ebebekte bulamadım . internette var
köpük formunda , kullananlar var mı ? bir de bubchen var , hangisini tavsiye edersiniz. ayrıca duş jeli yada vucut için sabun almalı mıyım ? tecrübeli anneler bilgi verebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?