Büyümüştür seninki de ya çok hızlı büyüyorlar
Yalnızlık çok iyi geliyor bazen valla kafa dinliyorum bol bol ama haftasonu kocamla boş boş takılıp gezmek de istiyorum :))
Gidince Doktoruna bi sorar mısın 36-37 . Haftada gelen hamileleri kabul ediyor muymuş ya ben doktorumu çok seviyorum hiç bırakmak istemiyorum ama güneydoğu karışık izne çıkınca gelip rahat rahat orda mı doğursam diyorum
Kızlar oğlumun ismini muhammed Macid mi muhammed Miraç mi koysak veya muhammed in yanına başka isim ne olabilir fikir verirseniz sevinirim abiler i Arda , Eren ve bu oglusun adı ne olsa ki. Rabbim 3 evlat nasip etti buda sevgili efendimizin adı olsun istiyorum Evimin huzuru mutluluğu olacak paşam .sizce hangi isim daha uygun yanına
Tamam canım tşkr ederim :)Şu sıra benimde çok kötü günler geçti biliyorsun.Sanırım bunaldım. Valla şöyle en azından 2-3 gün yalnız kalsam kimse rahatsız etmese insan görmesem diyorum. Kafam şişmiş artık.
Bebeğim etkilendi mi bilmiyorum umarım etkilenmemiştir beslenmeye dikkat edememiş olabilirim.
Salı veya çarşamba günü gideceğim zaten gittiğimde sorarım canım.
Ama büyük ihtimalle alır.
Hastanenin genel olarak uygulaması şöyle gibi,mesela bir kez muayeneye Elif hanıma gittim.Direkt 5 hafta sonra rahatsızlanıp gittiğimde sistemde takibini Elif hanım yapıyor çıktı.Hemen hastanız geldi diye ona haber verdiler. Bir kere de gitsen doktorun o görünüyor hemen. Son haftalarda giden hastada kabul ettiklerini okumuştum sorun olmuyor diye.Gidince sorarım haber veririm sana :)
Bu arada izne ayrılınca Ankarada doğum yapman yararına olur bencede,güneydoğu yeterince karışık birde ailenin yanında olması yollar nasılbilmiyoruz her gün farklı şeyler yaşıyoruz.
Ben sürekli rüyamda eşimi görüyorum beni aldatırken daha kızı göremedim aylardır kardeş gibiyiz o yüzden galiba
yani eğer ikisini bir kullanacaksanız iki isim koyulmalı bence muhammed miraç güzel ama uzun oluyor sanki ben uzun isimlere takıntılıyım bak okulda çağırması da zor bi öğretmen görüşü olarakKızlar oğlumun ismini muhammed Macid mi muhammed Miraç mi koysak veya muhammed in yanına başka isim ne olabilir fikir verirseniz sevinirim abiler i Arda , Eren ve bu oglusun adı ne olsa ki. Rabbim 3 evlat nasip etti buda sevgili efendimizin adı olsun istiyorum Evimin huzuru mutluluğu olacak paşam .sizce hangi isim daha uygun yanına
canim muhammed çok ağır bi isim bence, ilerde taşıyabilecek mi o ismi?
benim erkek olsaydi, ekrem veya ahmet koyacaktim..
onlar da peygamberimizin isimleri..
insallah hayirli bi evlat olur :)
Tamam canım tşkr ederim :)
Seninki de etkilenmemiştir inşallah büyümüştür dış gelişim iyi gibi hep kilo boy diyoruz ama inşallah psikolojileri de etkilenmiyordur :)
Doğumdan sonra gelecektim bi süreliğine aslında.
Doğum sonrası geleceğime baştan gitsem diye düşünmeye başladım.
her gün bi haber duyuyoruz burda korkuyor insan asit yağmuru olacak çıkmayın dediler o gün yağmur yağdı ben de okul dönüşü yağmura yakalandım mesela koşa koşa eve gelip banyoya attım kendimi :)
Canım Muhammed Miraç daha güzel bence :)Kızlar oğlumun ismini muhammed Macid mi muhammed Miraç mi koysak veya muhammed in yanına başka isim ne olabilir fikir verirseniz sevinirim abiler i Arda , Eren ve bu oglusun adı ne olsa ki. Rabbim 3 evlat nasip etti buda sevgili efendimizin adı olsun istiyorum Evimin huzuru mutluluğu olacak paşam .sizce hangi isim daha uygun yanına
Ayyy benden bir tane daha adama saldırıyorum resmenValla biz kardeş gibi değiliz benim hormonlardan dolayı pek rahat bırakmıyorumAma bazen bende aldatırken görüyorum,fiziksel olarak değişime uğrayınca kafaya taktık herhalde.
O anlık rüyanın etkisiyle adama zarar verme de
Ayyy benden bir tane daha adama saldırıyorum resmenhoş o halinden memnun ama ben kendimi tuhaf hissediyorum bu kız benim hormonları iyice zivanadan çıkarttı
Kızlar merhaba çok köyüyüm psikolojim iyice bozuldu dün akşam ihraç olduğumu öğrendim...
Bilet kesmez beni valla kamyonla taşınmam lazımDoğum öncesi gelmen yararına bence,hem lohusalık falan derken yolla uğraşma.Sudan çıkmış balık gibi olacağız zaten iyice.
Sen iyi dayanıyorsun sanırım ben yerinde olsam biletimi çoktan kestirmiştim :))Söz burdada her an patlama olur mu korkusu yaşıyor insan
Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum canım iade olacağım demiştin sanki ama yanlış mı hatırlıyorumKızlar merhaba çok köyüyüm psikolojim iyice bozuldu dün akşam ihraç olduğumu öğrendim...
Bilet kesmez beni valla kamyonla taşınmam lazımbebeğin tüm eşyaları burda
Lohusalıktan da korkuyorum hakkaten psikopat bi şey olabilirim yaşayıp görcez bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?