2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar
Doğum zamanı yaklaştıkça normal Doğumdan korkar oldum galiba
Zaten benimkinin kafa yukarda şimdi
döner bence dönmesini düşünmüyorum da dönmezse de sezeryana bahanem olur diye içten içe seviniyorum çok saçma ama :)))

Şu sıra benimde çok kötü günler geçti biliyorsun.Sanırım bunaldım. Valla şöyle en azından 2-3 gün yalnız kalsam kimse rahatsız etmese insan görmesem diyorum. Kafam şişmiş artık.

Bebeğim etkilendi mi bilmiyorum umarım etkilenmemiştir beslenmeye dikkat edememiş olabilirim.

Salı veya çarşamba günü gideceğim zaten gittiğimde sorarım canım.
Ama büyük ihtimalle alır.

Hastanenin genel olarak uygulaması şöyle gibi,mesela bir kez muayeneye Elif hanıma gittim.Direkt 5 hafta sonra rahatsızlanıp gittiğimde sistemde takibini Elif hanım yapıyor çıktı.Hemen hastanız geldi diye ona haber verdiler. Bir kere de gitsen doktorun o görünüyor hemen. Son haftalarda giden hastada kabul ettiklerini okumuştum sorun olmuyor diye.Gidince sorarım haber veririm sana :)

Bu arada izne ayrılınca Ankarada doğum yapman yararına olur bencede,güneydoğu yeterince karışık birde ailenin yanında olması yollar nasılbilmiyoruz her gün farklı şeyler yaşıyoruz.

Kızlar oğlumun ismini muhammed Macid mi muhammed Miraç mi koysak veya muhammed in yanına başka isim ne olabilir fikir verirseniz sevinirim abiler i Arda , Eren ve bu oglusun adı ne olsa ki. Rabbim 3 evlat nasip etti buda sevgili efendimizin adı olsun istiyorum Evimin huzuru mutluluğu olacak paşam .sizce hangi isim daha uygun yanına

Kızlar oğlumun ismini muhammed Macid mi muhammed Miraç mi koysak veya muhammed in yanına başka isim ne olabilir fikir verirseniz sevinirim abiler i Arda , Eren ve bu oglusun adı ne olsa ki. Rabbim 3 evlat nasip etti buda sevgili efendimizin adı olsun istiyorum Evimin huzuru mutluluğu olacak paşam .sizce hangi isim daha uygun yanına

canim muhammed çok ağır bi isim bence, ilerde taşıyabilecek mi o ismi?
benim erkek olsaydi, ekrem veya ahmet koyacaktim..
onlar da peygamberimizin isimleri..
insallah hayirli bi evlat olur :)

Tamam canım tşkr ederim :)
Seninki de etkilenmemiştir inşallah büyümüştür dış gelişim iyi gibi hep kilo boy diyoruz ama inşallah psikolojileri de etkilenmiyordur :)
Doğumdan sonra gelecektim bi süreliğine aslında.
Doğum sonrası geleceğime baştan gitsem diye düşünmeye başladım.
her gün bi haber duyuyoruz burda korkuyor insan asit yağmuru olacak çıkmayın dediler o gün yağmur yağdı ben de okul dönüşü yağmura yakalandım mesela koşa koşa eve gelip banyoya attım kendimi :)

Ben sürekli rüyamda eşimi görüyorum beni aldatırken daha kızı göremedim aylardır kardeş gibiyiz o yüzden galiba

Valla biz kardeş gibi değiliz benim hormonlardan dolayı pek rahat bırakmıyorum Ama bazen bende aldatırken görüyorum,fiziksel olarak değişime uğrayınca kafaya taktık herhalde.
O anlık rüyanın etkisiyle adama zarar verme de

yani eğer ikisini bir kullanacaksanız iki isim koyulmalı bence muhammed miraç güzel ama uzun oluyor sanki ben uzun isimlere takıntılıyım bak okulda çağırması da zor bi öğretmen görüşü olarak

canim muhammed çok ağır bi isim bence, ilerde taşıyabilecek mi o ismi?
benim erkek olsaydi, ekrem veya ahmet koyacaktim..
onlar da peygamberimizin isimleri..
insallah hayirli bi evlat olur :)

Bende Mustafa,Ali ismini seviyorum ya da Yusuf. Ama eski sevgilimin adıda Mustafa olduğu için koyamadım
Ahmet Arhan a da alıştık gibi

S sevyeter canımbence de Muhammed adı ağır gibi..Bence Mustafa,Ahmet gibi isimler koy

Doğum öncesi gelmen yararına bence,hem lohusalık falan derken yolla uğraşma.Sudan çıkmış balık gibi olacağız zaten iyice.

Sen iyi dayanıyorsun sanırım ben yerinde olsam biletimi çoktan kestirmiştim :))Söz burdada her an patlama olur mu korkusu yaşıyor insan

Kızlar merhaba çok köyüyüm psikolojim iyice bozuldu dün akşam ihraç olduğumu öğrendim...

Canım Muhammed Miraç daha güzel bence :)

Ayyy benden bir tane daha adama saldırıyorum resmen hoş o halinden memnun ama ben kendimi tuhaf hissediyorum bu kız benim hormonları iyice zivanadan çıkarttı

Ayyy benden bir tane daha adama saldırıyorum resmen hoş o halinden memnun ama ben kendimi tuhaf hissediyorum bu kız benim hormonları iyice zivanadan çıkarttı

Hihihi bende hep böyleydi iki günde bir Ama şimdi bizimki korkuyorum diye kaçınca mecburen ben kovalıyorum,sapıttım iyice,yorgunum dese sinirden yatırıp dövebilecek raddeye geliyorum

Kızlar merhaba çok köyüyüm psikolojim iyice bozuldu dün akşam ihraç olduğumu öğrendim...

Hadi ya Akşam liste yayınlamışlar bir iki asker tanıdığımız geri döndü ordan haberim var.

Öğretmen miydin sen? Neye göre ihraç edip neye göre geri alıyor bunlar ya

Bilet kesmez beni valla kamyonla taşınmam lazım bebeğin tüm eşyaları burda
Lohusalıktan da korkuyorum hakkaten psikopat bi şey olabilirim yaşayıp görcez bakalım :)

Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum canım iade olacağım demiştin sanki ama yanlış mı hatırlıyorum
zaten hamilelik yeterince zor daha neler göreceğiz acaba ya az kaldı bebeğini kucağına aldığında inş unutturur dertlerini sana

Bilet kesmez beni valla kamyonla taşınmam lazım bebeğin tüm eşyaları burda
Lohusalıktan da korkuyorum hakkaten psikopat bi şey olabilirim yaşayıp görcez bakalım :)

Bebeğe tek mi bakacaksın lohusalık sonrası? annen falan mı?

Annense allah kolaylık versin sağlam çatışmalar yaşanacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…