Kızlar günaydın bu aralar bu kasıklardakı kas ağrıları mıde problemlerı hepımızde var demek
Ikı gecedır oturarak arkamda 3 yastık yatıyorum mıdemden
Sabah tuvalette sol kasığıma ınanılmaz bı Sancı gırdı tam azaldı derken kahvaltıda boğazıma cay kaçtı
Bı yandan nefes alamıyorum öksürmeye çalışıyorum kas ağrısından onuda yapamadım
Yaşlı teyzeler gıbı oldum :)))
benim cildim de bi değişiklik yok ama saçlarım inanılmaz kuruduErkek analari,
Guzellestirdi mi ogullariniz sizi? Oyle diyorlar ya hep
Ben cildimden cok sikayetciyim
Kiz gibi guzel bir oglan doguracagim herhalde diyorum
Kizimdayken bu aylarda piril pirildi cildim
Simdi hala sivilce cikiyor arada sirada yüzümden, bir de sirtim, omuzlarim felaket
Erkek analari,
Simdi hala sivilce cikiyor arada sirada yüzümden, bir de sirtim, omuzlarim felaket
yaaaa eşim bana dün doğur da senin 30.000 bakımını yaptıralım dedi yaaaaawwwwwww.bende 3 tane çocuğu yaparken iyiydi ama dedimGünaydın herkese bu aralar benimde sabahları mide bulantısı oluyor demir hapını içemiyorum o daha beter yapıyor çünkü. Herkesin bir yerlerinde sorun var Perte çıktık resmen..
kız bu kimono gibi eski tip dediğin atmalı olanlar mı eğer onlar sa o zıbınlar çok işe yarıyor öyle demeSelam tatli anneler. Ben bakim urunlerini bübchen aldim pişik kremini de penaten aldim. kiyafetten daha onemli bence. kiyafeti az aldim ama bakim urunlerinden kismadim. benim cildim hassas oldugu icin dikkat ediyorum.
Bunun disinda merak ettigim bi konu var. benim ilk bebek olacagindan tecrubesizim biraz. simdi kiyafette bir suru cesit var. tulum var kisa kollu ve uzun kollu alttan citcitli olanlar var bi de sadece alt olanlar var. biz simdi neyi neyin uzerine giydirecegiz anacim. benim kafam karisti. ne bileyim tulumun altina bi kisa kollu citcitli body yeter mi mesela? annem de habire eski zibinlardan aliyor tobbe yarebbi!! kullaniliyo mu bunlar naapicam onca kimono gibi eski tip zibini...
Ya iste alttan baglantisi yok atletin uzun kollusu gibi onu de acik ust uste katlamali... kullanisli mi oluyo ben bilmiyom ki. anneme de dedim ki bunlari niye aliyon kullanilmaz dedimdikız bu kimono gibi eski tip dediğin atmalı olanlar mı eğer onlar sa o zıbınlar çok işe yarıyor öyle deme
Canım sen 3de bakımlık hale gelmişsin biz daha birincide Perte çıktık eşimde bazen 10bin bakımın geldi senin diyor bir yerlerim ağrıyınca filanyaaaa eşim bana dün doğur da senin 30.000 bakımını yaptıralım dedi yaaaaawwwwwww.bende 3 tane çocuğu yaparken iyiydi ama dedim
kız onlar çok kullanışlı ben çıtçıtlı zıbının altından giydiriyorum hem sıcak tutuyo hemde yumuşacık onlar daha bi yumuşak oluyorlar.kış bebesi doğuruyorsun.onlar işine çok yarayacakYa iste alttan baglantisi yok atletin uzun kollusu gibi onu de acik ust uste katlamali... kullanisli mi oluyo ben bilmiyom ki. anneme de dedim ki bunlari niye aliyon kullanilmaz dedimdi
Annem de aldı onlardan bayaSelam tatli anneler. Ben bakim urunlerini bübchen aldim pişik kremini de penaten aldim. kiyafetten daha onemli bence. kiyafeti az aldim ama bakim urunlerinden kismadim. benim cildim hassas oldugu icin dikkat ediyorum.
Bunun disinda merak ettigim bi konu var. benim ilk bebek olacagindan tecrubesizim biraz. simdi kiyafette bir suru cesit var. tulum var kisa kollu ve uzun kollu alttan citcitli olanlar var bi de sadece alt olanlar var. biz simdi neyi neyin uzerine giydirecegiz anacim. benim kafam karisti. ne bileyim tulumun altina bi kisa kollu citcitli body yeter mi mesela? annem de habire eski zibinlardan aliyor tobbe yarebbi!! kullaniliyo mu bunlar naapicam onca kimono gibi eski tip zibini...
lacrimosa bebeklerin ciltleri çok hassas duş jeli kullanımı doğru değil. Çoğu doktor piyasada her çeşit ürün görüp kullanılması doğru değil diyor.Almamalısın bence. Zaten kış bebeği olacaklar yıkarken süreyi uzunca tutamayacağız o kadar,köpükle durula olayı olmaz yani saf suyla durulayacağız
Ben yürüyüş yapıyordum bu aralar ihmal ettim gerçi ama doktor egzersizlere başlayabilirsin ddi internette videolar bulup yapmayı düşünüyorum evde 15 dakika fln ayırabilirsin sendekızlar ,
normal doğum olsun diye , günlük yürüyüş yapanlar , spor egzersiz yapanlar var mı ?
ben çalıştığım için yapamıyorum . 33. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum . ondan sonra yürüyüş yapmayı planlıyorum
bu kez de havalar soğuyacak inşallah yürüyü yapabilirm
bir de son eksiklerimiz şampuan ve sabun . şampuanı mustela almak istiyorum . ebebekte bulamadım . internette var
köpük formunda , kullananlar var mı ? bir de bubchen var , hangisini tavsiye edersiniz. ayrıca duş jeli yada vucut için sabun almalı mıyım ? tecrübeli anneler bilgi verebilir mi ?
Herkes güzelleştin hamilelik çok yaradı diyor ama bana hiç öyle gelmiyor :)Erkek analari,
Ben yürüyüş yapıyordum bu aralar ihmal ettim gerçi ama doktor egzersizlere başlayabilirsin ddi internette videolar bulup yapmayı düşünüyorum evde 15 dakika fln ayırabilirsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?