2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar günaydın bu aralar bu kasıklardakı kas ağrıları mıde problemlerı hepımızde var demek
Ikı gecedır oturarak arkamda 3 yastık yatıyorum mıdemden
Sabah tuvalette sol kasığıma ınanılmaz bı Sancı gırdı tam azaldı derken kahvaltıda boğazıma cay kaçtı
Bı yandan nefes alamıyorum öksürmeye çalışıyorum kas ağrısından onuda yapamadım
Yaşlı teyzeler gıbı oldum :)))

Aynen bende öyleyim valla sürekli şikayet halindeyim. İnş. huy haline getirmem değilse koca boşayacak

benim cildim de bi değişiklik yok ama saçlarım inanılmaz kurudu

Aynen canim. Ben kizimda cok guzellesmistim. Herkes erkek dedi kiz oldu. Ama ayni babasina benziyor. Bunda da yuzum bir fena. Ergenligimde bukadar sivilce olmamistir. Buda anasina benzeyecek bak guzelligimi aliyor diyip avutuyorum kendimi :)

Selam tatli anneler. Ben bakim urunlerini bübchen aldim pişik kremini de penaten aldim. kiyafetten daha onemli bence. kiyafeti az aldim ama bakim urunlerinden kismadim. benim cildim hassas oldugu icin dikkat ediyorum.
Bunun disinda merak ettigim bi konu var. benim ilk bebek olacagindan tecrubesizim biraz. simdi kiyafette bir suru cesit var. tulum var kisa kollu ve uzun kollu alttan citcitli olanlar var bi de sadece alt olanlar var. biz simdi neyi neyin uzerine giydirecegiz anacim. benim kafam karisti. ne bileyim tulumun altina bi kisa kollu citcitli body yeter mi mesela? annem de habire eski zibinlardan aliyor tobbe yarebbi!! kullaniliyo mu bunlar naapicam onca kimono gibi eski tip zibini...

Günaydın herkese bu aralar benimde sabahları mide bulantısı oluyor demir hapını içemiyorum o daha beter yapıyor çünkü. Herkesin bir yerlerinde sorun var Perte çıktık resmen..
yaaaa eşim bana dün doğur da senin 30.000 bakımını yaptıralım dedi yaaaaawwwwwww.bende 3 tane çocuğu yaparken iyiydi ama dedim

kız bu kimono gibi eski tip dediğin atmalı olanlar mı eğer onlar sa o zıbınlar çok işe yarıyor öyle deme

kız bu kimono gibi eski tip dediğin atmalı olanlar mı eğer onlar sa o zıbınlar çok işe yarıyor öyle deme
Ya iste alttan baglantisi yok atletin uzun kollusu gibi onu de acik ust uste katlamali... kullanisli mi oluyo ben bilmiyom ki. anneme de dedim ki bunlari niye aliyon kullanilmaz dedimdi

kızlar rüyamda ne gördüm bakın bugün.rüyamda alışveriş yapıyorum dönmek için arabama biniyorum ama arabayı Nasıl oluyorsa sağ koltuktan sürüyorum sonra dur kenara çekeyim de şöför koltuğuna geçeyim böyle kaza yaparım diyorum sonra arabaya sağa çekiyorum öbür koltuğa geçiyorum sonra tam hareket edecekken iki araba çarpışıyor ama önemli bişey yok sonra iki tane Ada'm gelip arabama biniyor inin arabamdan diyorum biz Mali müşavirlikten geliyoruz arabayı sür diyorlar bende sürüyorum eşimin iş yerine gidiyorum 1 dakikaya geliyorum diyip arabadan iniyorum sonra eşime durumu anlatıyorum en son eşim arabaya doğru sinirle gidiyordu...Nasıl ama

Ya iste alttan baglantisi yok atletin uzun kollusu gibi onu de acik ust uste katlamali... kullanisli mi oluyo ben bilmiyom ki. anneme de dedim ki bunlari niye aliyon kullanilmaz dedimdi
kız onlar çok kullanışlı ben çıtçıtlı zıbının altından giydiriyorum hem sıcak tutuyo hemde yumuşacık onlar daha bi yumuşak oluyorlar.kış bebesi doğuruyorsun.onlar işine çok yarayacak

Annem de aldı onlardan baya
bana mantıklı geldi çünkü Bebek Yeni doğduğunda kafadan geçirmeli zıbınlar zor olur kollarını da geçirmekle uğraşmazsın minnak yavru olacaklar daha onlar ne güzel sıcak tutar İşte annen biliyordur tecrübelidir öyle deme :)))

O zaman sadece mustela banyo köpüğü alayım. sonra dr u ne derse onu alırım

Ben yürüyüş yapıyordum bu aralar ihmal ettim gerçi ama doktor egzersizlere başlayabilirsin ddi internette videolar bulup yapmayı düşünüyorum evde 15 dakika fln ayırabilirsin sende

Herkes güzelleştin hamilelik çok yaradı diyor ama bana hiç öyle gelmiyor :)
Cildim de sorun yok ama aynı yani değişen bi şey de Yok gibi arada sivilceler çıkıyor küçük küçük o da adet dönemi oluyor galiba

Ben yürüyüş yapıyordum bu aralar ihmal ettim gerçi ama doktor egzersizlere başlayabilirsin ddi internette videolar bulup yapmayı düşünüyorum evde 15 dakika fln ayırabilirsin sende

hangi egzersizler uygun cnm , evde internete girecek vakit bulamıyorum , burada da videolar acılmıyor , internetimiz kısıtlı
buldugun egzersizlerin linklerini paylaşabilir misin ? ben de musait oldugumda en kısa zamanda başlayacagım .
İnşallah bir aksilik çıkmaz da normal doğum yapabiliriz .
o kadar çok kişiden duyuyorum ve okuyorum ki , normal diye gidiyor hastaneye , yok bebek kanala sıkıştı , yok suyu azaldı , yok plesanta ayrıldı , yok kalp atışları zayıfladı . çevremde normal doğum yapan insan sayısı cok az . ameliyattan cok korkuyorum ve istemiyorum . 1 hafta önce sezaryen olan arkadaşım da mecburi sezaryendi .
hiç memnun kalmadı . halen agrı sızı yaşıyor yardımcı olacak kişiler olsa da bebekle ilgilenmekte zorlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…