Nolcamız bellı degıl ıste=)ben daha alıserıs bıle yapmadım artık cıksam ıyı olcak kaynanam ben alıcam bebek arabasını dıye guvendırmıstı sımdıde paramız yok dıolar bana kaldı masraf cok hızlı olmak lazımBen ilk dogumumda cok direttim normal olsun diye. Pek cok sart vardi sezaryeni gerektiren ama ben illa normal olsun diye tutturdukca doktorum surekli gun verip erteledi.
En son eee doğacağı yok bunun yarin aliyoriz bebegi yoksa sıkışacak icerse vs deyince tamam dedim.
Islemler yapildi vs.
Gece benim sancim basladi. Sabah kosa kosa gittim hastaneye, dr e hadi gozun aydin gel bir muayene edelim ne durumdasin deyince bana kal geldi
Ben sezeryana hazirladim kendimi artik normal doguramam deyip vazgectim
Oysaki bir gun önce normal diye tutturuyordum
kız onlar çok kullanışlı ben çıtçıtlı zıbının altından giydiriyorum hem sıcak tutuyo hemde yumuşacık onlar daha bi yumuşak oluyorlar.kış bebesi doğuruyorsun.onlar işine çok yarayacak
Annem de aldı onlardan baya
bana mantıklı geldi çünkü Bebek Yeni doğduğunda kafadan geçirmeli zıbınlar zor olur kollarını da geçirmekle uğraşmazsın minnak yavru olacaklar daha onlar ne güzel sıcak tutar İşte annen biliyordur tecrübelidir öyle deme :)))
Öyle malesef çok duyuyoruz ben normal istiyorum ama açıkcası önemli olan sağlıkla kavuşmak diyorum elimden geleni yaparım ama olmazsa da üzmeyeceğim kendimi.hangi egzersizler uygun cnm , evde internete girecek vakit bulamıyorum , burada da videolar acılmıyor , internetimiz kısıtlı
buldugun egzersizlerin linklerini paylaşabilir misin ? ben de musait oldugumda en kısa zamanda başlayacagım .
İnşallah bir aksilik çıkmaz da normal doğum yapabiliriz .
o kadar çok kişiden duyuyorum ve okuyorum ki , normal diye gidiyor hastaneye , yok bebek kanala sıkıştı , yok suyu azaldı , yok plesanta ayrıldı , yok kalp atışları zayıfladı . çevremde normal doğum yapan insan sayısı cok az . ameliyattan cok korkuyorum ve istemiyorum . 1 hafta önce sezaryen olan arkadaşım da mecburi sezaryendi .
hiç memnun kalmadı . halen agrı sızı yaşıyor yardımcı olacak kişiler olsa da bebekle ilgilenmekte zorlanıyor
Can'ım ben Bebek arabasını almak için acele etmiyorum.doğumdan sonra alıcam.nasıl olsa kılın ortasında bebekler le dışarı çıkamıycaz.istersen sende doğumdan sonra alabilirsinNolcamız bellı degıl ıste=)ben daha alıserıs bıle yapmadım artık cıksam ıyı olcak kaynanam ben alıcam bebek arabasını dıye guvendırmıstı sımdıde paramız yok dıolar bana kaldı masraf cok hızlı olmak lazım
Bide dalga geçiyorlar valla... onlarda çocuk sahibi oluyor hayatalarında bi değişiklik yokyaaaa eşim bana dün doğur da senin 30.000 bakımını yaptıralım dedi yaaaaawwwwwww.bende 3 tane çocuğu yaparken iyiydi ama dedim
pusetlılerden alcam ya canım puset lazım olcak ıllakı alıcam bıde ınat yaptım sımdı kaynana ınadına alcam=)Can'ım ben Bebek arabasını almak için acele etmiyorum.doğumdan sonra alıcam.nasıl olsa kılın ortasında bebekler le dışarı çıkamıycaz.istersen sende doğumdan sonra alabilirsin
İnşallah sağlıklakavuşursun bebeğine ilk okuduğumdan bu yana dua ediyorum.Allah razı olsun canım inş. 900 gr civarında doğdu. Anne sütü veremiyorum daha canım gelmiyor tabi hastaneden ne gelirse getirin dediler. Bende toparlanmaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor yatip kalkamiyorum yattigimda da ya da kalktığımda çok sıkıntı olmuyor yavaş yavaş hareket ediyorum sonra
Ben de aynı düşünüyorum normal istiyorum çabuk ayağ kalkmak İÇİN..kimisine sezeryanda da çabuk kalkan var ama bilemiyorum.bir dahaki kontrolde doktor vajinal muayene yapıp söyliycsk nasıl olucağını benim doktorla aramda bir buçuk saat olduğu İÇİN normalde olursa yetişebilir miyim diyorum.Kızlar
Doğum zamanı yaklaştıkça normal Doğumdan korkar oldum galiba
Zaten benimkinin kafa yukarda şimdi
döner bence dönmesini düşünmüyorum da dönmezse de sezeryana bahanem olur diye içten içe seviniyorum çok saçma ama :)))
Allah herşeyin hayırlısını versin bir kapı kapanırsa bir kapı açılır.Kızlar merhaba çok köyüyüm psikolojim iyice bozuldu dün akşam ihraç olduğumu öğrendim...
Aslında bende senin gibi düşünüyorum sonuçta park yatağı ne kadar kullanır ki yine karyola alınacak.park yataklara da bir bakıcam1. Koyu renk olan güzel.
Ben de bunları beğeniom. Ama sadce 6 ay kullancak olması kafama takıluyo. Park ytak mı alsaM yerine, diye düşünüom..greenpepper
Bende küçük hoşuma gidiyor ama ikinci bana da kullanışlı gibi geldi.Ben ıkıncıyı begendım daha kullanışlı gibi
Güle güle kullansın Can'ımEki Görüntüle 1905197 Ben bu park yatağı aldım kızlar
benimde farkım kalmadı dün çarşıya çıktım mecburen bebek alışverişi için her gördüğüm yere oturdum.iki mağazadan sonra eve döndük.bir de korku oluyor bişey olcak diye.bende de mide ağrısı çok var .Kızlar günaydın bu aralar bu kasıklardakı kas ağrıları mıde problemlerı hepımızde var demek
Ikı gecedır oturarak arkamda 3 yastık yatıyorum mıdemden
Sabah tuvalette sol kasığıma ınanılmaz bı Sancı gırdı tam azaldı derken kahvaltıda boğazıma cay kaçtı
Bı yandan nefes alamıyorum öksürmeye çalışıyorum kas ağrısından onuda yapamadım
Yaşlı teyzeler gıbı oldum :)))
Kaç derecede yıkadın ki Can'ım çektiler.30 dereceyi geçmem ben.bebişimin kıyafetlerini yıkadım miniciklerdi zaten..biraz da çektiler avuç içi kadar kaldılar..nasıl giydirceksem bunlarıı:)
Bende de iki tane zıbın var.aslında onlar daha rahat oluyor yumuşacık göbek bağıda düşmemiş oluyor.dünde bulsam yine alıcaktım iki tane daha.Selam tatli anneler. Ben bakim urunlerini bübchen aldim pişik kremini de penaten aldim. kiyafetten daha onemli bence. kiyafeti az aldim ama bakim urunlerinden kismadim. benim cildim hassas oldugu icin dikkat ediyorum.
Bunun disinda merak ettigim bi konu var. benim ilk bebek olacagindan tecrubesizim biraz. simdi kiyafette bir suru cesit var. tulum var kisa kollu ve uzun kollu alttan citcitli olanlar var bi de sadece alt olanlar var. biz simdi neyi neyin uzerine giydirecegiz anacim. benim kafam karisti. ne bileyim tulumun altina bi kisa kollu citcitli body yeter mi mesela? annem de habire eski zibinlardan aliyor tobbe yarebbi!! kullaniliyo mu bunlar naapicam onca kimono gibi eski tip zibini...
Bence de öylekız onlar çok kullanışlı ben çıtçıtlı zıbının altından giydiriyorum hem sıcak tutuyo hemde yumuşacık onlar daha bi yumuşak oluyorlar.kış bebesi doğuruyorsun.onlar işine çok yarayacak
Ya kızlar dün bebek arabalarına baktım burda konuşuluyordu casual marka tek bir ürününde pusetiyle beraber 1,5 dan 750 tl olmuş bizden öncede birileri bakıyordu.kedini ciğere baktığı gibi baktım malesef onlar aldı zaten tek bitane gelmiş.kısmetten öteye geçilmezmiş .ben de E bebekte başka bir markaya baktım .o da depoda kalmamış.birde çift yönlü istiyordum hep ama satıcı onların manevra kabiliyetini zor olduğunupusetlılerden alcam ya canım puset lazım olcak ıllakı alıcam bıde ınat yaptım sımdı kaynana ınadına alcam=)
Bende tersi oldu kızımda yüzümdeki bütün sivilceler yok oldu yüzüm tertemiz oldu bu erkek daha ilk ayda yanağımda leke olduErkek analari,
Guzellestirdi mi ogullariniz sizi? Oyle diyorlar ya hep
Ben cildimden cok sikayetciyim
Kiz gibi guzel bir oglan doguracagim herhalde diyorum
Kizimdayken bu aylarda piril pirildi cildim
Simdi hala sivilce cikiyor arada sirada yüzümden, bir de sirtim, omuzlarim felaket
Boşuna almıyorsun ilk başta en azından göbeği düşene kadar onlar daha kolay oluyor çıtçıtlı bady giydirmek zor o nlar daha kolayYa iste alttan baglantisi yok atletin uzun kollusu gibi onu de acik ust uste katlamali... kullanisli mi oluyo ben bilmiyom ki. anneme de dedim ki bunlari niye aliyon kullanilmaz dedimdi
Benim de ayni oldu.Bende tersi oldu kızımda yüzümdeki bütün sivilceler yok oldu yüzüm tertemiz oldu bu erkek daha ilk ayda yanağımda leke oldu
canım ben pregonun bı modelını begendım 1,500 tl on u alcam cıft yonlu kullanılıyorYa kızlar dün bebek arabalarına baktım burda konuşuluyordu casual marka tek bir ürününde pusetiyle beraber 1,5 dan 750 tl olmuş bizden öncede birileri bakıyordu.kedini ciğere baktığı gibi baktım malesef onlar aldı zaten tek bitane gelmiş.kısmetten öteye geçilmezmiş .ben de E bebekte başka bir markaya baktım .o da depoda kalmamış.birde çift yönlü istiyordum hep ama satıcı onların manevra kabiliyetini zor olduğunu
Yön değiştirince küçük tekerlekler öne geldiği için söyledi.çift yönlü olmayan modelin manevra kabiliyeti daha güzel gerçekten
40 derecede yıkadım canım..birazda hep yumuşak pamuklu olunca ister istemez çekiyor sanırım..ütüleyince azcık açılırlar belki..Teşekkür ederim canım
İnşallah sağlıklakavuşursun bebeğine ilk okuduğumdan bu yana dua ediyorum.
Ben de aynı düşünüyorum normal istiyorum çabuk ayağ kalkmak İÇİN..kimisine sezeryanda da çabuk kalkan var ama bilemiyorum.bir dahaki kontrolde doktor vajinal muayene yapıp söyliycsk nasıl olucağını benim doktorla aramda bir buçuk saat olduğu İÇİN normalde olursa yetişebilir miyim diyorum.
Allah herşeyin hayırlısını versin bir kapı kapanırsa bir kapı açılır.
Aslında bende senin gibi düşünüyorum sonuçta park yatağı ne kadar kullanır ki yine karyola alınacak.park yataklara da bir bakıcam
Bende küçük hoşuma gidiyor ama ikinci bana da kullanışlı gibi geldi.
Bir de burda konuşulmuştu parmak Aralık'ları geniş olduğundan bebek için riskli olur mu diye düşündüm.
Güle güle kullansın Can'ım
Güzelmiş sen kaça aldın bir de kaç aylık olana kadar kullanırsın bunu
benimde farkım kalmadı dün çarşıya çıktım mecburen bebek alışverişi için her gördüğüm yere oturdum.iki mağazadan sonra eve döndük.bir de korku oluyor bişey olcak diye.bende de mide ağrısı çok var .
Kaç derecede yıkadın ki Can'ım çektiler.30 dereceyi geçmem ben.
Bende de iki tane zıbın var.aslında onlar daha rahat oluyor yumuşacık göbek bağıda düşmemiş oluyor.dünde bulsam yine alıcaktım iki tane daha.
Bence de öyle
Evet canım çift yönlü diye heves ediyoruz da ters döndüğünde hiç güzel gitmiyor kullanan arkadaşlarım da o özelliğin çok da önemli olmadığını söylüyorYa kızlar dün bebek arabalarına baktım burda konuşuluyordu casual marka tek bir ürününde pusetiyle beraber 1,5 dan 750 tl olmuş bizden öncede birileri bakıyordu.kedini ciğere baktığı gibi baktım malesef onlar aldı zaten tek bitane gelmiş.kısmetten öteye geçilmezmiş .ben de E bebekte başka bir markaya baktım .o da depoda kalmamış.birde çift yönlü istiyordum hep ama satıcı onların manevra kabiliyetini zor olduğunu
Yön değiştirince küçük tekerlekler öne geldiği için söyledi.çift yönlü olmayan modelin manevra kabiliyeti daha güzel gerçekten
Öyle dönen arabaları gerçekten önermiyorum çok güzel olmuyor. Açıkçası ilk başta kullanacağım arabada uygun olmalı kızımda 1 yaşına geldiğinde bastona geçtik biz maclarendi 4 yaşına kadar kullandım. O yüzden uygun bir şey çok rahat işi görüyorEvet canım çift yönlü diye heves ediyoruz da ters döndüğünde hiç güzel gitmiyor kullanan arkadaşlarım da o özelliğin çok da önemli olmadığını söylüyor
Kızlar avent soothie emzik alan yada alacak olan var mı? Birileri yorum yazmıştı ama ben kim olduğunu bulamadım. İyi yorumlar var alayım dursun kenarda diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?