2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Nolcamız bellı degıl ıste=)ben daha alıserıs bıle yapmadım artık cıksam ıyı olcak kaynanam ben alıcam bebek arabasını dıye guvendırmıstı sımdıde paramız yok dıolar bana kaldı masraf cok hızlı olmak lazım

Bak bilmiyorum iste. tamam o vakit sevindim tesekkur ederim.
Evt annelerin bir bildigi var gercekten...

M Mlkelf canım geçti gibi ama yine de tedirginim başlar diye.
Esra yok canım kabızlığım yok yani olmasın diye duphalac içiyorum. yoksa oluyorum.

Bu arada kızlar dün karin acisi sonrası beni bi korku sardı.

Rahim açılması olsa anlayabilir miyiz biz acaba merak ediyorum. yani ne gibi belirtiler olur.

Öyle malesef çok duyuyoruz ben normal istiyorum ama açıkcası önemli olan sağlıkla kavuşmak diyorum elimden geleni yaparım ama olmazsa da üzmeyeceğim kendimi.
Daha bir haftalıkmış ama.bi de herkes farklı bişey söylüyor benim kuzenim aynı gün ayaktaydım sezeryan süpermiş diyor bünyeyle de alakalı sanırım
aksi gibi benim çevremde sezaryen olan herkes çok memnun :))
Bu günlerde malesef güneydoğuda her gün internet kesintisi oluyor çok nadir girilebiliyor o yüzden bende araştıramadım henüz ama araştırdığımda bulduklarımı burdan yazarım canım

Can'ım ben Bebek arabasını almak için acele etmiyorum.doğumdan sonra alıcam.nasıl olsa kılın ortasında bebekler le dışarı çıkamıycaz.istersen sende doğumdan sonra alabilirsin

yaaaa eşim bana dün doğur da senin 30.000 bakımını yaptıralım dedi yaaaaawwwwwww.bende 3 tane çocuğu yaparken iyiydi ama dedim
Bide dalga geçiyorlar valla... onlarda çocuk sahibi oluyor hayatalarında bi değişiklik yok

Can'ım ben Bebek arabasını almak için acele etmiyorum.doğumdan sonra alıcam.nasıl olsa kılın ortasında bebekler le dışarı çıkamıycaz.istersen sende doğumdan sonra alabilirsin
pusetlılerden alcam ya canım puset lazım olcak ıllakı alıcam bıde ınat yaptım sımdı kaynana ınadına alcam=)

Teşekkür ederim canım

İnşallah sağlıklakavuşursun bebeğine ilk okuduğumdan bu yana dua ediyorum.

Ben de aynı düşünüyorum normal istiyorum çabuk ayağ kalkmak İÇİN..kimisine sezeryanda da çabuk kalkan var ama bilemiyorum.bir dahaki kontrolde doktor vajinal muayene yapıp söyliycsk nasıl olucağını benim doktorla aramda bir buçuk saat olduğu İÇİN normalde olursa yetişebilir miyim diyorum.

Kızlar merhaba çok köyüyüm psikolojim iyice bozuldu dün akşam ihraç olduğumu öğrendim...
Allah herşeyin hayırlısını versin bir kapı kapanırsa bir kapı açılır.

1. Koyu renk olan güzel.
Ben de bunları beğeniom. Ama sadce 6 ay kullancak olması kafama takıluyo. Park ytak mı alsaM yerine, diye düşünüom.. greenpepper
Aslında bende senin gibi düşünüyorum sonuçta park yatağı ne kadar kullanır ki yine karyola alınacak.park yataklara da bir bakıcam

Ben ıkıncıyı begendım daha kullanışlı gibi
Bende küçük hoşuma gidiyor ama ikinci bana da kullanışlı gibi geldi.
Bir de burda konuşulmuştu parmak Aralık'ları geniş olduğundan bebek için riskli olur mu diye düşündüm.

Eki Görüntüle 1905197 Ben bu park yatağı aldım kızlar
Güle güle kullansın Can'ım
Güzelmiş sen kaça aldın bir de kaç aylık olana kadar kullanırsın bunu
benimde farkım kalmadı dün çarşıya çıktım mecburen bebek alışverişi için her gördüğüm yere oturdum.iki mağazadan sonra eve döndük.bir de korku oluyor bişey olcak diye.bende de mide ağrısı çok var .

bebişimin kıyafetlerini yıkadım miniciklerdi zaten..biraz da çektiler avuç içi kadar kaldılar..nasıl giydirceksem bunlarıı:)
Kaç derecede yıkadın ki Can'ım çektiler.30 dereceyi geçmem ben.

Bende de iki tane zıbın var.aslında onlar daha rahat oluyor yumuşacık göbek bağıda düşmemiş oluyor.dünde bulsam yine alıcaktım iki tane daha.

Bence de öyle

pusetlılerden alcam ya canım puset lazım olcak ıllakı alıcam bıde ınat yaptım sımdı kaynana ınadına alcam=)
Ya kızlar dün bebek arabalarına baktım burda konuşuluyordu casual marka tek bir ürününde pusetiyle beraber 1,5 dan 750 tl olmuş bizden öncede birileri bakıyordu.kedini ciğere baktığı gibi baktım malesef onlar aldı zaten tek bitane gelmiş.kısmetten öteye geçilmezmiş .ben de E bebekte başka bir markaya baktım .o da depoda kalmamış.birde çift yönlü istiyordum hep ama satıcı onların manevra kabiliyetini zor olduğunu
Yön değiştirince küçük tekerlekler öne geldiği için söyledi.çift yönlü olmayan modelin manevra kabiliyeti daha güzel gerçekten

Bende tersi oldu kızımda yüzümdeki bütün sivilceler yok oldu yüzüm tertemiz oldu bu erkek daha ilk ayda yanağımda leke oldu

Ya iste alttan baglantisi yok atletin uzun kollusu gibi onu de acik ust uste katlamali... kullanisli mi oluyo ben bilmiyom ki. anneme de dedim ki bunlari niye aliyon kullanilmaz dedimdi
Boşuna almıyorsun ilk başta en azından göbeği düşene kadar onlar daha kolay oluyor çıtçıtlı bady giydirmek zor o nlar daha kolay

Bende tersi oldu kızımda yüzümdeki bütün sivilceler yok oldu yüzüm tertemiz oldu bu erkek daha ilk ayda yanağımda leke oldu
Benim de ayni oldu.
Kizimdayken 5 aydan sonra isil isil olmustum, bunda surekli sivilce cikiyor yuzumden.

canım ben pregonun bı modelını begendım 1,500 tl on u alcam cıft yonlu kullanılıyor

40 derecede yıkadım canım..birazda hep yumuşak pamuklu olunca ister istemez çekiyor sanırım..ütüleyince azcık açılırlar belki..

Evet canım çift yönlü diye heves ediyoruz da ters döndüğünde hiç güzel gitmiyor kullanan arkadaşlarım da o özelliğin çok da önemli olmadığını söylüyor

Facede de bi grup var 2017 ocak anneleri orda da bi arkadaş 29 haftalık doğum yaptı. Rabbim zamanında kavuştursun yavruları bi huzursuz oldum.

Evet canım çift yönlü diye heves ediyoruz da ters döndüğünde hiç güzel gitmiyor kullanan arkadaşlarım da o özelliğin çok da önemli olmadığını söylüyor
Öyle dönen arabaları gerçekten önermiyorum çok güzel olmuyor. Açıkçası ilk başta kullanacağım arabada uygun olmalı kızımda 1 yaşına geldiğinde bastona geçtik biz maclarendi 4 yaşına kadar kullandım. O yüzden uygun bir şey çok rahat işi görüyor

merhabalar uzun zamandır uğramadım burada takılınca çok para harcıyorumben
unnado siparişi veren arkadaşlar hala tedarik sürecinde diyor bazı ürünlerime 10 gün oldu çok mu gecikir acep, n11 indirimini de sizden duymuştum 600tl ye 75 tl kupon aldık bugün olursa bebek arabasında kullanabilirim.

Bebek yatağı ne aldınız tavsiye yazar mısınız park yatak içinde kullanacağım ben

Kızlar avent soothie emzik alan yada alacak olan var mı? Birileri yorum yazmıştı ama ben kim olduğunu bulamadım. İyi yorumlar var alayım dursun kenarda diyorum.

Kızlar avent soothie emzik alan yada alacak olan var mı? Birileri yorum yazmıştı ama ben kim olduğunu bulamadım. İyi yorumlar var alayım dursun kenarda diyorum.

soothie iki arkadaşım aldı birinin çocuğu hiç bir emzik kullanmadı,diğeri soothie yi sevdi.Ben nattursutten almayı düşünüyorum onu her bebek seviyormuş sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…