2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar avent soothie emzik alan yada alacak olan var mı? Birileri yorum yazmıştı ama ben kim olduğunu bulamadım. İyi yorumlar var alayım dursun kenarda diyorum.
Ben almayı düşünüyorum ama nuk aldım bir tane kızımda nuk kullanmıştım. Hatta 4 yaşına kadar meme emdi şükür dişleri çok düzgün...

Ben almayı düşünüyorum ama nuk aldım bir tane kızımda nuk kullanmıştım. Hatta 4 yaşına kadar meme emdi şükür dişleri çok düzgün...

nuk a101 da çok uygun aslında yaa alıp koysam mı ki çok model bilmek de kafa karıştırıyor

nuk a101 da çok uygun aslında yaa alıp koysam mı ki çok model bilmek de kafa karıştırıyor
Bence de canım dişçiyr gitmiştik kızımda özellikle damaklı olsun yuvarlak emzikler çene yapısında bozukluk yapıyor demişti. Ben kızımda olduğu gibi akışına bırakacam

Ben dün yaşadım evde temıxlık vardı iş yapmadım ama ayakta durmaktan kuyruk sokumum ağrıdı bende progestan aldım yarım saat donra ateşim çıktı duşa girdim sirkeli bez koydum sabahda Dr a gıttık serumlar nst ler şükğr bebekte bişey yok ama ben tarumar oldum

40 derecede yıkadım canım..birazda hep yumuşak pamuklu olunca ister istemez çekiyor sanırım..ütüleyince azcık açılırlar belki..
İlk önce 30 derecede yıkarım.zaten kirli olmazlar ki.pamuklu oluncada 40 derecede biraz çekebilir

Evet canım çift yönlü diye heves ediyoruz da ters döndüğünde hiç güzel gitmiyor kullanan arkadaşlarım da o özelliğin çok da önemli olmadığını söylüyor

Şimdi benim E bebekse baktığım model ileride baston Olaraktan kullanılıyor satıcı tekrar almanıza gerek olmaz dedi.ben de hep giderken yüzümü görsün diye istiyordum .satıcı benimde bebeğim var eşimde çift yönlü istiyordu ama ben tek yönlü olanından almaya ikna ettim dendi.çift yönlü olanların sağa sola dönerken düşme riskinde varmış.gösterdide.

Kızlar avent soothie emzik alan yada alacak olan var mı? Birileri yorum yazmıştı ama ben kim olduğunu bulamadım. İyi yorumlar var alayım dursun kenarda diyorum.
Bende almadım avent alıcam ama hangi model daha karar vermedim biberonda avent alıcam
Birde suyun sıcaklığını ve odanın sıcaklığını ölçen
Derece aldınız mı kızlar hangi marka
Bir de göğüs pedi hangi marka aldınız @ikizcan2016 @ninocin nilenler söyleyebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…