2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Benim bebekliğimden kalma annemin beni kundak yaptığı 2 parçalı bir bez var. üzeri işlemeli falan ama kumaş olarak yatak çarşafından çok az daha kalın.
Annem onuda verdi bana evde ana kucağına serersin , yazın üzerine atarsın falan diye. Ama bu bahsettiğin böyle kumaştan olan kundaklardan değil dimi. hastane çıkışının içindeki penye battaniye dimi senin kundak dediğin.
Ayy cahilliğin gözü kör olsun

Bilemiyorum doktorumu da yeni değiştirmiştim previa olunca buna çok içime sinerek başladım. Doç olması özellikle rahatlatmıştı beni. Ama sizler böyle deyince Kafam karıştı
Yok ille degistir demiyorum tabiki, herhangi bi devlet hastanesine gidip sorsan bile olur. yani ben senin yerinde olsaydim ikinci bir gorus duymak isterdim en azindan.

Doktorunu sevip, guveniyorsan da zaten diyecek birseyim yok. Kafan bizim yazdiklarimizla karismasin. Tabiki uzman olan onlar bu arada. moral bozmak, guven sarsmak degil yazmaktaki amacim.

Ayselcigim evet yapalim kilo guncellemesi.

Hala Ocak annesi olan ve kilosunu guncellemek isteyen varsa lütfen beni etiketleyerek yazsin.

30+1 79.8 kilo +10 kg ile basladim bugüne.
Anam şimdi okudum gittim odaya tartılayım diye baskülün pili bitmiş bana dayanamadı garibim demek ki tart tart

B bugza 65 ile başladık 30+3 te 76 olduk
Ben de çantamı hazırladım arkadaşlar
Kendi çantam ayrı oğullarımın ayrı,
kendime bir pijama takımı bir gecelik bir sabahlık terlik çorap şal bol iç çamaşır bir emzirme sütyeni bir emzirme atleti göğüs ucu kremi, depend bez, diş fırçası macun, kağıt havlu koydum
Oğullarım için
İkişer takım yenidoğan takım
Bir ince bir kalın battaniye
Emzik biberon
Pamuk mendil koydum
Daha bez almadım alınca onu ve bakım örtüsünü de koyarım bukadar heralde

Bizim bebekliğimizde kullanılanlardan canım annenin sana verdiklerinin yenileri işte :) Biraz kumaşı değişmiş hali hastane çıkışının içindekiler oluyor :)

erkek anneleri birde sünnet sıkıntımız var..fiyatlara baktım da var baya..benim doğumum 5000 tl olcak zaten 1500 tlden fazla da sünnet fiyatları galiba..40ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyordum..böyle olursa zorlancaz gibi..zaten baya massaf yaptık şimdiye kadar..ama daha ileri bir zamanda yaptırmak da istemiyorum kafam karışıkk

kızlar hepsiburadada anne-bebek kategorisinde sepette %15 indirim var..bebek arabamızı alalım hazır indirim yakalamışken dedik..ama hala cadillac ve air arasındayım..yakın zamanda bu arabaları deneyen var mı siz ne düşünüyorsunuz?

İnternetten buldum listeyi...Biraz fazla geldi gibi bana ama herkes kendine göre ayarlar listesini kızlar...

Mide probleminden bahsedilmiş ben de dün acillik oldum bulantı ishal nst de fenalaştım tansiyonum 7/4 e düştü ağlama nöbetine girdim hemşireler başıma üşüştü istenmeyen gebelik mi eşinle mi problemin var diye serum takıldı dramamine bemiks derken kendime geldim sonra 4-5 saat aralıksız uyudum bugün çok iyiyim Allah a şükür yarın da kendi dr uma kontrolüm var bakalım büyümüş mü fıstığım 30+5 oluyoruz yarın. dün acildeki dr boyunu kilosunu söylemedi bebeğin durumu iyi cinsiyeti kız 32 haftayla uyumlu dedi sadece...bu arada idrar yolu enfeksiyonu hâlâ devam ediyor bol sıvı da alıyorum üromisin kullandım ama fayda etmemiş önerisi olan var mı kızlar ya?

Canım çok çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim. Bende iki gündür çok sancı çekiyorum dayanamadım akşam üstü gittim bebeğe bakmadı sadece rahim ağzına baktı. Nstye girdim şükür sancıda yok. Ama idrar yolları enfeksiyonu yükselmiş zaten 2.5 litre su içiyorum munoral birde antibakteriyel bi ilaç verdi

Sana da geçmiş olsun canım bi doğursaydık hayırlısıyla hepimiz de....sağlık ocağındaki hemşire idrar yolu enfeksiyonu için iç çamaşırını günde 2 defa değiştir kızgın ütüyle ütüle demişti....onun da faydası olmadı ne inatçı bir enfeksiyonmuş...

BİZ aynı gidiyorduk bakalım bu hafta noldu
Perşembe günü doktorda 75.5 çıkmıştı kilom. Pilini değiştireyim de tartılırım.

Bende önce munoral kullandım ama bu gidişimde artmıştı enfeksiyon doktor duocıd diye bir antibiyotik verdi bitince tekrar idrara bakılacak enfeksiyon ne durumda diye. Midem de çok kötü acaba enfeksiyon geçince midem normale döner mi? Sanki ağzımdan çıkacak gibi midem. Dün istifra da ettim. He birde ishal var.

Sana da geçmiş olsun canım herkes aynı şeyleri yaşıyor aşağı yukarı demek ki...

Sana da geçmiş olsun canım herkes aynı şeyleri yaşıyor aşağı yukarı demek ki...
Sanada geçmiş olsun iki üç gündür böyleyim bende neden oldu anlamadım iki gün dışardan vakit geçirdim dışardan yemek filan yedim yoruldum da o mu etkiledi anlamadım ki. Gerçi enfeksiyon öncesinde çıkmıştı.

Makyajsız olmaz tabi :))
Çok merak ediyorum o arada makyaj yapıp hazırlanıp fotoğraf çekilecek fırsatımız gücümüz olacak mı her yerimiz şişmiş mi olacağız yoksa :))
diş macunu aklıma gelmemişti hiç iyi oldu yazdığın :)

T Tuqhan
Canım söylemeden geçmek istemedim
Arkadaşım da seninle aynı durumdaydı onun doktoru da 36 da sezeryanla alırız demişti çünkü o durumda normal Doğum riskli oluyormuş kanamadan dolayı Bebek kendisi gelmek istemeden almamız lazım diyordu doktoru seninki gibi yani.
Bu arkadaşım 32.haftada dogum yaptı şu an çok çok iyiler ama sen dikkat et kendine yorulmamaya çalış o çok yormuştu kendini temizlikle uğraşmış uzun yolculuk vs de yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…