-1gecelik ,2 takım pijama, terlik ve taç :)
-emzirme sütyeni
-1 paket depend ped
-çorap ve yelek
-2 tane el-yüz havlusu (çok terleme oluyormuş)
-manuel süt sağma makinası, biberon
-gögüs kalkanı ve gögüs pedi, göğüs kremi
-çöp poşeti
-kağıt havlu
-el sabunu
-yenidoğan ıslak pamuk
-yenidoğan bebek bezi
-3 takım yenidoğan bebek kıyafeti
-1kundak, 1 battaniye
-tarak, diş fırça ve macunu, makyaj malzemesi.
Ben şimdilik bavula bunları hazırlayıp koydum eksiğim olursada devam ederim.
Yok ille degistir demiyorum tabiki, herhangi bi devlet hastanesine gidip sorsan bile olur. yani ben senin yerinde olsaydim ikinci bir gorus duymak isterdim en azindan.Bilemiyorum doktorumu da yeni değiştirmiştim previa olunca buna çok içime sinerek başladım. Doç olması özellikle rahatlatmıştı beni. Ama sizler böyle deyince Kafam karıştı
Anam şimdi okudum gittim odaya tartılayım diye baskülün pili bitmiş bana dayanamadı garibim demek ki tart tartAyselcigim evet yapalim kilo guncellemesi.
Hala Ocak annesi olan ve kilosunu guncellemek isteyen varsa lütfen beni etiketleyerek yazsin.
30+1 79.8 kilo +10 kg ile basladim bugüne.
Bizim bebekliğimizde kullanılanlardan canım annenin sana verdiklerinin yenileri işte :) Biraz kumaşı değişmiş hali hastane çıkışının içindekiler oluyor :)Benim bebekliğimden kalma annemin beni kundak yaptığı 2 parçalı bir bez var. üzeri işlemeli falan ama kumaş olarak yatak çarşafından çok az daha kalın.
Annem onuda verdi bana evde ana kucağına serersin , yazın üzerine atarsın falan diye. Ama bu bahsettiğin böyle kumaştan olan kundaklardan değil dimi. hastane çıkışının içindeki penye battaniye dimi senin kundak dediğin.
Ayy cahilliğin gözü kör olsun
BİZ aynı gidiyorduk bakalım bu hafta nolduAnam şimdi okudum gittim odaya tartılayım diye baskülün pili bitmiş bana dayanamadı garibim demek ki tart tart
Canım çok çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim. Bende iki gündür çok sancı çekiyorum dayanamadım akşam üstü gittim bebeğe bakmadı sadece rahim ağzına baktı. Nstye girdim şükür sancıda yok. Ama idrar yolları enfeksiyonu yükselmiş zaten 2.5 litre su içiyorum munoral birde antibakteriyel bi ilaç verdiMide probleminden bahsedilmiş ben de dün acillik oldum bulantı ishal nst de fenalaştım tansiyonum 7/4 e düştü ağlama nöbetine girdim hemşireler başıma üşüştü istenmeyen gebelik mi eşinle mi problemin var diye serum takıldı dramamine bemiks derken kendime geldim sonra 4-5 saat aralıksız uyudum bugün çok iyiyim Allah a şükür yarın da kendi dr uma kontrolüm var bakalım büyümüş mü fıstığım 30+5 oluyoruz yarın. dün acildeki dr boyunu kilosunu söylemedi bebeğin durumu iyi cinsiyeti kız 32 haftayla uyumlu dedi sadece...bu arada idrar yolu enfeksiyonu hâlâ devam ediyor bol sıvı da alıyorum üromisin kullandım ama fayda etmemiş önerisi olan var mı kızlar ya?
Sana da geçmiş olsun canım bi doğursaydık hayırlısıyla hepimiz de....sağlık ocağındaki hemşire idrar yolu enfeksiyonu için iç çamaşırını günde 2 defa değiştir kızgın ütüyle ütüle demişti....onun da faydası olmadı ne inatçı bir enfeksiyonmuş...Canım çok çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim. Bende iki gündür çok sancı çekiyorum dayanamadım akşam üstü gittim bebeğe bakmadı sadece rahim ağzına baktı. Nstye girdim şükür sancıda yok. Ama idrar yolları enfeksiyonu yükselmiş zaten 2.5 litre su içiyorum munoral birde antibakteriyel bi ilaç verdi
Perşembe günü doktorda 75.5 çıkmıştı kilom. Pilini değiştireyim de tartılırım.BİZ aynı gidiyorduk bakalım bu hafta noldu
Mide probleminden bahsedilmiş ben de dün acillik oldum bulantı ishal nst de fenalaştım tansiyonum 7/4 e düştü ağlama nöbetine girdim hemşireler başıma üşüştü istenmeyen gebelik mi eşinle mi problemin var diye serum takıldı dramamine bemiks derken kendime geldim sonra 4-5 saat aralıksız uyudum bugün çok iyiyim Allah a şükür yarın da kendi dr uma kontrolüm var bakalım büyümüş mü fıstığım 30+5 oluyoruz yarın. dün acildeki dr boyunu kilosunu söylemedi bebeğin durumu iyi cinsiyeti kız 32 haftayla uyumlu dedi sadece...bu arada idrar yolu enfeksiyonu hâlâ devam ediyor bol sıvı da alıyorum üromisin kullandım ama fayda etmemiş önerisi olan var mı kızlar ya?
Canım çok çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim. Bende iki gündür çok sancı çekiyorum dayanamadım akşam üstü gittim bebeğe bakmadı sadece rahim ağzına baktı. Nstye girdim şükür sancıda yok. Ama idrar yolları enfeksiyonu yükselmiş zaten 2.5 litre su içiyorum munoral birde antibakteriyel bi ilaç verdi
Sana da geçmiş olsun canım herkes aynı şeyleri yaşıyor aşağı yukarı demek ki...Perşembe günü doktorda 75.5 çıkmıştı kilom. Pilini değiştireyim de tartılırım.
Bende önce munoral kullandım ama bu gidişimde artmıştı enfeksiyon doktor duocıd diye bir antibiyotik verdi bitince tekrar idrara bakılacak enfeksiyon ne durumda diye. Midem de çok kötü acaba enfeksiyon geçince midem normale döner mi? Sanki ağzımdan çıkacak gibi midem. Dün istifra da ettim. He birde ishal var.
Sanada geçmiş olsun iki üç gündür böyleyim bende neden oldu anlamadım iki gün dışardan vakit geçirdim dışardan yemek filan yedim yoruldum da o mu etkiledi anlamadım ki. Gerçi enfeksiyon öncesinde çıkmıştı.Sana da geçmiş olsun canım herkes aynı şeyleri yaşıyor aşağı yukarı demek ki...
Makyajsız olmaz tabi :))-1gecelik ,2 takım pijama, terlik ve taç :)
-emzirme sütyeni
-1 paket depend ped
-çorap ve yelek
-2 tane el-yüz havlusu (çok terleme oluyormuş)
-manuel süt sağma makinası, biberon
-gögüs kalkanı ve gögüs pedi, göğüs kremi
-çöp poşeti
-kağıt havlu
-el sabunu
-yenidoğan ıslak pamuk
-yenidoğan bebek bezi
-3 takım yenidoğan bebek kıyafeti
-1kundak, 1 battaniye
-tarak, diş fırça ve macunu, makyaj malzemesi.
Ben şimdilik bavula bunları hazırlayıp koydum eksiğim olursada devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?