2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Vee bizde kontrolden geldik bu arada bebişim 38i bitirmek üzere ama daha çok var gelmesine dedi doktor. Çok sevmiş içeriyi bebeğim :) çatı muayneside oldum abartılcak bişi yok bence. doğurursun dedi ebe :) kilosuda 3380olmus azalmıs kilo alması sevindim :)

KıZlar iyi akşamlar benim kızım da pazartesi oldu çok şükür. Dönmediği için sezeryan olduk. 3gün oldu ama hala sütüm gelmedi. Göğsümü emiyor ama gelmedi süt gögüslerim de yara olmaya başladı ne yapayım KıZlar sezeryandan sonra başına böyle bişey gelen var mı

Eve ciktiysan dus al sicak suyla göğüslerini dayanabildigin kadar masaj yapar gibi ov. Bol su, boza, hurma ve dereotlu yogurt yedim bolbol faydasini gordum. Goguslerimi benimde 2 gun bos bos emdi kizim ve yara etti ama hemen tahinin uzerindeki yagi kullanmaya basladim 2 gune toparladi artik aci sizi yok tavsiye ederim. Bebeginde saglikli, hayirli bahti guzel olsun insallah Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

Oyyyy canım benim Allah Razı olsun senden duaların için. Bende aynı normal yaparım sandım ama sonuç sezaryen. Eşimle konuştum pazartesine ancak yetişirim dedi . büyük ihtimal pazartesi olacağım bende sezaryen. Spinal baş ağrısı yapıyormuş ama hızlı etkisi varmış Epiduralde birde hortum.mortum takiliyormus onu okudum zaten epidural asla yapamam muhtemelen spinal olurum bebeği görünce uyutun beni derim , bendede anormal bi panik var elimi kolumu bağlarlarsa hele cinnet geçiririm gibi :))
Rabbim seninde yardımcın olsun inşaAllah sağlıklı sıhhatli kazasız belasız ağrısız sizisiz çooooook güzel bir doğumun olur inşaAllah canım benimmm

MaşaAllah canım çok güzelmiş doğumun
Demekki duyduğum dogruymus hissediyorsun biraz diye hem yorumlarda da okumuştum, inşaAllah hissetmem korkuyorum çünkü aklım gider hissedersem (

Birincisi azarlamaniz çok kötü.
Burada herkes birbirine soru soruyor
Ve
Sizin dışınızda şikayet eden moral emici diyen olmadı...
Beni diğer sorun yaşadığınız insanlarla karıştırmayın...

Insanların bana acımasina ihtiyacım yok...

İlgi ihtiyacım da yok çok şükür...

İnsanlara duygu sömürüsüde yapmıyorum...

Bazı insanlar bebeğinin zayıf olduğunu ne yapması gerektiğini soruyor. Bazıları şişman oldugunu (oda ben),

Buda mi sorun oldu???

Evim yandı kocam terk ettı çok kötü doğum yaşadım şöyle biçtiler böyle kestiler mi dedim de moral emici diyorsunuz ?

İnsanları tek tek kacirmakmi amacınız?

Aslında doktorumda normalden yana ama günü dolduğu ve hiç açılma olmadığı için tabi bide benim isteğimle pazar alırız dedi

B bugza bu nasil bir azarlamadir? Bikactir hoş olmayan cumlelerinizi okuyorum da ben hamilelikten öyle yanlis anliyorumdur diyordum. Kadin soracak tabi, gayet de bilgi alma dertlesme topigindeyiz. Rahatsiz olan ciksin okumasin. Bebe(!)siyle ilgilensin ya da sessizce dogumu beklesin. Lohusaligina veriyorum başlarda boyle degildin sen.
KokunHuzur canim her türlü istedigini paylasabilirsin, forum kurallarina aykiri bir sey yapmiyorsun, seve seve cevap verecek pek cok insaniz burda

MaşaAllah canım çok güzelmiş doğumun
Demekki duyduğum dogruymus hissediyorsun biraz diye hem yorumlarda da okumuştum, inşaAllah hissetmem korkuyorum çünkü aklım gider hissedersem (
Hissettigin aci degil o noktayi kaciriyorsun aci kesinlikle yok sadece sana dokunuldugunun bilincindesin bu sekilde dusunup kendini korkutma her turlu üstesinden gelebilirsin endise etme.

+1

matmazel_matmazel Sabirsiz61 daffodilays ve diğer -sozde- sömürü yaptığım arkadaşlarım kusura bakmayın özür dilerim..
Hakkınızı helal edin, bir daha soru sorup canınızı sıkmam, hepiniz inşaAllah en güzel şekilde doğumunuzu yaparsınız, doğum yapan annelerimizde mutlu mesut birşekilde yavrularını büyütürler inşaAllah. Hayırlı akşamlar olsun herkese...
Vesselam..

+2

Canım güle güle büyüt bebişini, hayırlı uğurlu olsun,sezeryana normal farketmiyor valla benim ilk doğum normaldi sütüm gelmedi ilk günler sonra makine ile filan çektire çektire getirdim sütü bu arada mama vermiştim sarılık olmuştu çünkü

Ben
Bence de hoş olmamış, bugzada daha doğurmadı sanırım son zamanlar stres basıyor böyle, kalp kırmaya gerek yok

Yok daha neler. Hamiş hamiş biz birbirimizi dinlemicez de kimi dinlicez. Birileri dogum yapti level atladi diye biz dertlerimizi icimize mi atacağız? Sıkma canını, hamileler lohusalar idare edicez birbirimizi

Canım ben ilk normal doğumda sancıya dayanamayınca epidural istemiştim, hiç öyle hissetmedim bile o sancıyla iğne sinek ısırığı ,anestezi uzmanı işini biliyor, epidural doğum boyunca ve sonrasında takılı kaldı onlar dozajını ayarlıyor duruma göre,doğum sonrasında da sancım olursa diye epidural i vücuda akıtan cihaz var ona bağlı bir düğme gibi birşey verdiler elime ,sancın oldukça bas bundan ama merak etme belli bir dozajı aşmayacak biz onu öyle ayarladık dediler, ikinci günü çıkardılar belimden hiç öyle rahatsız olmadım ,belinden gelen ince plastik boruyu omuz hizamdan öne doğru sabit bantlamışlardı,arkadanda beline sabitliyorlar ,öyle ürkütücü birşey değil yani

Canım bu güzel bebişlerimizi aldığımız günlerde sen de büyütme lütfen. Burda huzurla bi tempo tutturduk lütfen uzatarak bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…