- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Eve ciktiysan dus al sicak suyla göğüslerini dayanabildigin kadar masaj yapar gibi ov. Bol su, boza, hurma ve dereotlu yogurt yedim bolbol faydasini gordum. Goguslerimi benimde 2 gun bos bos emdi kizim ve yara etti ama hemen tahinin uzerindeki yagi kullanmaya basladim 2 gune toparladi artik aci sizi yok tavsiye ederim. Bebeginde saglikli, hayirli bahti guzel olsun insallah Allah anali babali buyutmek nasip etsin.KıZlar iyi akşamlar benim kızım da pazartesi oldu çok şükür. Dönmediği için sezeryan olduk. 3gün oldu ama hala sütüm gelmedi. Göğsümü emiyor ama gelmedi süt gögüslerim de yara olmaya başladı ne yapayım KıZlar sezeryandan sonra başına böyle bişey gelen var mı
Ben de eger sezeryan olursa cok kararsizim.korkuyorum acikcasi ama o anı kacirmak istemiyorum hep ayik kalmak istiyorum. Cok zor bi karar. Ama genel anesteziyi artik hic onermiyorlar. Ki muhtemelen sen gayet saglikli normal birisindir. benim psikolojik sorunlarim var bipolarim. Genel anesteziyi zorunlu bile tutabilirler. Spinalde omurilik zarini gecip zerk ediyorlar uyusturucuyu ve bi kere veriliyor hemen uyusuyor belden asagin. Epidural belindeki katater yardımıyla surekli yenilenen bi agri kesici yontemi. Ben normal dogum yapican sandim bi an anlam veremediydim Spinale. Sezeryan olcaksan zaten bunu tercih ediyor doktorlar genelde. Insallah Allahim hakkinda en hayrlisini versin. En dogru karari verirsiniz doktorun da sen de. Cooooook kolay super bi dogum yaparsin insallah
Epiduralde nasil oluyor bilmiyorum ama spinal oldum ve cook memnunum aci yok his var evet birinin karnına dokundugunu idrak ediyorsun ama gezinme seklinde acı kesinlikle yoktu igneyide hissetmedim sonrasinda bel yada bas agrimda olmadi bence anestezi dr unda is bitiyor endiselenme
Allah'ini seviyorsan su moral emici sorularını doktoruna sor lütfen!!!!
Yok çocuk şişman. Yok normal mı sezaryen mı. Şimdi de spinal epidural ikilemi.
Bi zamanlar dorti vardı. Sonra malina türemiştir. Şimdi de siz!!!
Sürekli bir ilgi ihtiyaci giderme topigi haline geldi bu topik. Millet doğurdu bebesiyle meşgul. Doğum bekleyenler de sakince bekliyor işte. Siz neden sakin olamıyorsunuz???
Bebegin bu kadar çok radyasyon almasi yani annenin hep online olması da kilo yapar bilginize!!!!
Aslında doktorumda normalden yana ama günü dolduğu ve hiç açılma olmadığı için tabi bide benim isteğimle pazar alırız dediAslında sancın varmış Doğum pozisyonunu da almış. suni sancıyla sancını artırıp sonrasında kendi sancınla normal deneyebilirsin neden hemen sezeryan olsun demiş doktor ?
Normal doğum içimde ukte kaldı sanırım o yüzden sordum canım inş sağlıkla al kucağına en güzel şekilde
Hissettigin aci degil o noktayi kaciriyorsun aci kesinlikle yok sadece sana dokunuldugunun bilincindesin bu sekilde dusunup kendini korkutma her turlu üstesinden gelebilirsin endise etme.MaşaAllah canım çok güzelmiş doğumun
Demekki duyduğum dogruymus hissediyorsun biraz diye hem yorumlarda da okumuştum, inşaAllah hissetmem korkuyorum çünkü aklım gider hissedersem(
+1B bugza bu nasil bir azarlamadir? Bikactir hoş olmayan cumlelerinizi okuyorum da ben hamilelikten öyle yanlis anliyorumdur diyordum. Kadin soracak tabi, gayet de bilgi alma dertlesme topigindeyiz. Rahatsiz olan ciksin okumasin. Bebe(!)siyle ilgilensin ya da sessizce dogumu beklesin. Lohusaligina veriyorum başlarda boyle degildin sen.
KokunHuzur canim her türlü istedigini paylasabilirsin, forum kurallarina aykiri bir sey yapmiyorsun, seve seve cevap verecek pek cok insaniz burda
+2B bugza bu nasil bir azarlamadir? Bikactir hoş olmayan cumlelerinizi okuyorum da ben hamilelikten öyle yanlis anliyorumdur diyordum. Kadin soracak tabi, gayet de bilgi alma dertlesme topigindeyiz. Rahatsiz olan ciksin okumasin. Bebe(!)siyle ilgilensin ya da sessizce dogumu beklesin. Lohusaligina veriyorum başlarda boyle degildin sen.
KokunHuzur canim her türlü istedigini paylasabilirsin, forum kurallarina aykiri bir sey yapmiyorsun, seve seve cevap verecek pek cok insaniz burda
Canım güle güle büyüt bebişini, hayırlı uğurlu olsun,sezeryana normal farketmiyor valla benim ilk doğum normaldi sütüm gelmedi ilk günler sonra makine ile filan çektire çektire getirdim sütü bu arada mama vermiştim sarılık olmuştu çünküKıZlar iyi akşamlar benim kızım da pazartesi oldu çok şükür. Dönmediği için sezeryan olduk. 3gün oldu ama hala sütüm gelmedi. Göğsümü emiyor ama gelmedi süt gögüslerim de yara olmaya başladı ne yapayım KıZlar sezeryandan sonra başına böyle bişey gelen var mı
Bence de hoş olmamış, bugzada daha doğurmadı sanırım son zamanlar stres basıyor böyle, kalp kırmaya gerek yokB bugza bu nasil bir azarlamadir? Bikactir hoş olmayan cumlelerinizi okuyorum da ben hamilelikten öyle yanlis anliyorumdur diyordum. Kadin soracak tabi, gayet de bilgi alma dertlesme topigindeyiz. Rahatsiz olan ciksin okumasin. Bebe(!)siyle ilgilensin ya da sessizce dogumu beklesin. Lohusaligina veriyorum başlarda boyle degildin sen.
matmazel_matmazel Sabirsiz61 daffodilays ve diğer -sozde- sömürü yaptığım arkadaşlarım kusura bakmayın özür dilerim..
Hakkınızı helal edin, bir daha soru sorup canınızı sıkmam, hepiniz inşaAllah en güzel şekilde doğumunuzu yaparsınız, doğum yapan annelerimizde mutlu mesut birşekilde yavrularını büyütürler inşaAllah. Hayırlı akşamlar olsun herkese...
Vesselam..
Canım ben ilk normal doğumda sancıya dayanamayınca epidural istemiştim, hiç öyle hissetmedim bile o sancıyla iğne sinek ısırığı ,anestezi uzmanı işini biliyor, epidural doğum boyunca ve sonrasında takılı kaldı onlar dozajını ayarlıyor duruma göre,doğum sonrasında da sancım olursa diye epidural i vücuda akıtan cihaz var ona bağlı bir düğme gibi birşey verdiler elime ,sancın oldukça bas bundan ama merak etme belli bir dozajı aşmayacak biz onu öyle ayarladık dediler, ikinci günü çıkardılar belimden hiç öyle rahatsız olmadım ,belinden gelen ince plastik boruyu omuz hizamdan öne doğru sabit bantlamışlardı,arkadanda beline sabitliyorlar ,öyle ürkütücü birşey değil yanimatmazel_matmazel Sabirsiz61 daffodilays ve diğer -sozde- sömürü yaptığım arkadaşlarım kusura bakmayın özür dilerim..
Hakkınızı helal edin, bir daha soru sorup canınızı sıkmam, hepiniz inşaAllah en güzel şekilde doğumunuzu yaparsınız, doğum yapan annelerimizde mutlu mesut birşekilde yavrularını büyütürler inşaAllah. Hayırlı akşamlar olsun herkese...
Vesselam..
Canım bu güzel bebişlerimizi aldığımız günlerde sen de büyütme lütfen. Burda huzurla bi tempo tutturduk lütfen uzatarak bozmayınmatmazel_matmazel Sabirsiz61 daffodilays ve diğer -sozde- sömürü yaptığım arkadaşlarım kusura bakmayın özür dilerim..
Vesselam..
Bende gördümmmmAy kızlar kocam diyoki gülşen bile dogurduuu bi sen kaldinyoutb..dan ya da inst dan takip edenler varsa asli kizmazin ablasi da dogurdu. onlari da ekleyelim gruba
Benim icin faydali bi paylasim oldu,sizde izleyin isterseniz :)Bebek çıktıktan sonra uyutuldunuzmu . uyutulmadiysaniz bu sizi etkilemedimi?
Spinalle ilgili güzel şeyler okuyunca motive oluyorum ama korkuda var hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?