2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
çok çok güzel anlatmışsın canım. Darısı bize inşallah :)

Dün 13.30 da acil sezeryana alındım şimdi bebeğim ve ben iyiyiz
Güle güle büyüt bebeğini canım :)

Selam kızlar sancım başladı benim de sürekli ama çok düzenli değil 5 dk da bire düşmesini bekliyorum sabaha hastaneye gideriz sanırım öğleye kadar doğar muhtemelen

Bir normal doğum daha :)) hayırlısıyla al kucagına canım

Kızlar doğdu bebiş 10:45 te doğum anı zordu baya ama geçti gitti çok şükür çok dikişim var çok ağrıyor bebiş iyi çok şükür 3300 gram
geçmiş olsun Can'ım gözün aydın Allah uzun ömürler versin yavruna

Doğum yapan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, bebeklerinizle sağlıklı mutlu günleriniz olsun :)
Ben de hâlâ doğuramayanlardanım. 39+4 deyiz bugün doktor kontrolümüz vardı, nst de sancı çıkıyor ama doğurtacak düzende değil. Yavrum 3300 gr olmuş. Keyfi gayet yerinde gelmeye hiç niyeti yok gibi, anca totosuna karnımda yer arıyor kerata

Dün 13.30 da acil sezeryana alındım şimdi bebeğim ve ben iyiyiz
Geçmiş olsun. Allah hayırlı ömürler versin bebişe.

Selam kızlar sancım başladı benim de sürekli ama çok düzenli değil 5 dk da bire düşmesini bekliyorum sabaha hastaneye gideriz sanırım öğleye kadar doğar muhtemelen

Kızlar doğdu bebiş 10:45 te doğum anı zordu baya ama geçti gitti çok şükür çok dikişim var çok ağrıyor bebiş iyi çok şükür 3300 gram

Hadi gözünüz aydın. Darısı bekleyen herkese inşallah. Maşallah bebişe.

öncelerden daha çok ağrım oluyordu şuan tık yok..evin tüm işini yapıyorum ağrı felan yok..bebeğin hiç çıkmaya niyeti yok gibi..kendi başıma olsam ne zaman gelirse gelsin bebişte..annem erkenden geldi..sıkıldım oma gelen telefonlardan da..daha bebeğin günü bile gelmeden hala doğdu mu doğdu mu patlıcam sonunda birine..

Sakin ol canım ben de başlarda aynen çok kızdım ama elimizde olan bişi değil. Önemseme boşver, benim görümce geleli 12 gün oldu arada söyleniyo ama, yapcak bişi yok diyorum. Benim de aksi gibi ağrılar azaldı, nst 100 leri bulan sancı iki gün önce en fazla 60 a çıktı. Geleceğine geri geri kaçıyo sanki

Benimki de yarin gelicek ama annemle beklemek daha cok bekleme psikolojisine sokucak ama gelme de diyemedim. Aynen evin tum isini yapiyorum cam sildim gobek attim ama yok bana misin demiyor ufaklik. Acaba surekli dusundugumuz icin mi engelleniyor aramalari nedense beni cok mutlu ediyor.herkes merakla bebisi bekliyor bu bana guzel bi heyecan veriyor.

Ben de doğurdummm çok korktum stresliydim ama çok kolay oldu spinal anestezi oldum yarım saat sürmedi bacaklarımı hissetmiyorum karnım da ağrımaya başladı ama fındık çok sağlıklı 3410 gr 52 cm doğdu Allah a çok şükür...Allah ım bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın olmayanlara nasip etsin inşallah...

Ben bu ilk olduğu için 38 bitince biri gelsin istedim tecrübesizlikten. Ama ikinci de herşey yolunda olursa çocuklu kimseyi çağırmıycam. Tek olsam da olur. Böyle daha çok yoruldum ben. Kafam kaldırmıyo dağınıklığı gürültüyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…