2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Stres olma canım benim iyi olur inşaAllah var bundada bir hayr . Korkma canım benim inşaAllah Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kazasız belasız yavrunu kucağına alırsın. Anestezi doktoru yönlendirir sor ona aklına takılanları bilmek istediklerini ona göre kararını eşinle verirsin canım. Rabbim gönlüne göre en iyisini nasip eylesin

Canım 32 ye girince sanırım,ben normal 32 de izin yazdırdım hastanede 31+2 falandı ,raporda 32. Hafta diye geçiyordu

Canım sakin ol ,büyük gün geldi demek :) ne mutlu sana ,sağsalim kucağına al inşallah ,hayırlı haberlerini bekliyoruz

32 dolmadan raporu işyerine vermen gerekiyor canım

Reactions: mnt
Kızlar kontrolden geldim şimdi oğlan doğum pozisyonunda nst de sancı çıktı ama alttan bakıldı hiç açılma olmamış o yüzden cumartesi tekrar çağırdı olmazsa pazar sezeryana alacak en azından kafam rahatladı

32+0da veriyorlar diye biliyorum. Ben doktorla anlaşıp 33+0 da 32.hafta çalışır raporunu yazdırmıştım.

Kızlar epidural le spinal in arasındaki fark nedir. Epiduralde boru falan varmış ağrı kesici veriliyormuş. Spinalde hissetme olasılığı çok yuksekmis bir kaç yerde okudum entresan yorumlar var ve tedirginim açıkçası . doktor a sordum en iyisi spinal dedi. Yinede sizlere sormak istiyorum çünkü bizzat sezaryen oldunuz herşeyi yaşayan daha iyi bilir.

Maşallah. Hayırlı olsun bebeğiniz. Bu sükuneti bir sırrı var mı nasıl sakın kalmayı başardınız bir sırrı varmı ben heyecan yapacağım sanırım.

Oh maşallah aferin cihana uslu uslu annesini üzmeden gelmiş. Okuyunca çok kolay gibi geliyor insana ama işte gerçekler korkutuyor yinede.

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Hadi hayırlısı inşallah. Karar tabiki sizin ama bebeğinizi hemen görmek adına genel anestezi olmaması daha iyi geliyor bana. Spiral ve epidural hakkında bilgi alıp birini tercih edebilirsiniz.

Bugün aynısını yaşadım nasıl olmuşsa bilmiyorum tam çiş yaparkenki tutuş şeklimizden olabilir bence
Kıyafet değiştirirken yada alt değiştirirken benimki de çok oynak bacaklarını bi kasıyor ittiriyor eller hiç durmuyor korkutuyor beni bi yerine bi şey olacak diye :)

Ben epidural diye gittim ama spinal oldum
Epiduralde belden damar yolu gibi açıyorlar ağrı kesiciyi ordan veriyorlar spinalde ameliyat sonrasında ağrı kesici iğneler yapılıyor kalçadan hemşire de öyle söyledi Zaten biz yapıyoruz düzenli olarak ağrı kesiciyi belden almana gerek Yok dedi ben memnun kaldım çok şükür ne baş ne omuz ne de bel ağrısı çektim inş seninki de ağrısız olur çok sıvı tüketmen Lazım en önemlisi bu.
En ince iğneyi kullandım demişti anestezi uzmanı bel ağrısı baş ağrısı yapmaz korkma bol bol su iç demişti Zaten öyle bi içim yanmış ki hala su içiyorum :)) Doğum öncesi bu kadar içsem belki suyum artardı diyorum hatta :))

Korkma canım eğer hala girmediysen ve bu msjı okuyorsan spinal ol derim Doğum anını yaşa ve bebeğini ilk sen gör
inş çok güzel geçer sakin olursan her şey çok güzel olacaktır Eminim

Bize yaz mutlaka merakla bekliyorum dogumunu inşallah sağlıkla huzurla al kucağına meleğini

Aslında sancın varmış Doğum pozisyonunu da almış. suni sancıyla sancını artırıp sonrasında kendi sancınla normal deneyebilirsin neden hemen sezeryan olsun demiş doktor ?
Normal doğum içimde ukte kaldı sanırım o yüzden sordum canım inş sağlıkla al kucağına en güzel şekilde

Bebek çıktıktan sonra uyutuldunuzmu . uyutulmadiysaniz bu sizi etkilemedimi?
Spinalle ilgili güzel şeyler okuyunca motive oluyorum ama korkuda var hala.

Bebek çıktıktan sonra uyutuldunuzmu . uyutulmadiysaniz bu sizi etkilemedimi?
Spinalle ilgili güzel şeyler okuyunca motive oluyorum ama korkuda var hala.
Yok uyutulmadım Bebeği yanıma getirip bi süre sonra kontroller için götürdüler sonra benim ameliyat bir saat kadar sürdü o arada hep Bebeği düşündüm bi ara uykum geldi gözlerim kapanıyordu artık çok uzun geldi o bir saat bana 10 saat gibiydi ama aklım bebekte kaldığı için öyle yoksa etkilenmedim

Eğer panik bir insansanız gerçekten çok fazla heyecanlanıp korku hissedip konsantreniz ameliyathane ortamında, makasta vs olacaksa bence genel olmak daha iyidir yoksa dogumu kötü hatırlamak kimse istemez
ben normalde de sakin bi insanım herkes Korkmaz mısın genel ol ddi ama kendimi biliyordum korkmayacağımı
Eğer yapabilirim diyorsanız kesinlikle doğumu görün derim o anı yaşamak çok çok güzel çünkü merakla bekleyiş, o ağlama sesi.. özledim bile o anı :)

1 saat çok değilmi bebek ilk kaç dk içinde çıkıyor o bir saatte hiçbirşey hissetmiyormusunuz birde ilk ne zmaan hissediyorsunuz amaliyattan sonra ağrı nasıl bir agrı gibi

Anladim yapinizlada alakalı olabilir.ben panik bir insanim.ama ilki genel anestezi oldu ve çok kötüydü.uyanmasi sonrası.simdi bunu istiyorum.sakinlestirici yapiyorlarmis bebeğin çıkması zaten 5 dk deniyor dogrumu.sonrasindada sakinleştirici yapsalar atlatirim dedim ama ..

MaşaAllah darısı bana canım benim.
Ağrı kesiciyi damar yolundan yani serum aracılığı ile neden vermiyorlar kalcadan iğne yapiyorlar
Çok ağrı kesici iğne yaptılar mi canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…