- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Selam kızlar,muayeneden çıktık şimdi. Bebiş dönmemiş hala. Nst de sancım çıktı. Eve git eşyalarını al hemen bitirelim dedi. Suyun filan gelirse bebek kanala makat oturursa daha sıkıntı olur dedi. 1 2 saate sezeryana giriyorum. Çok ani oldu. Çok stres oldum şuan. Korkuyorum da biraz açıkçası. Anestezi şeklime bile duşunup karar vermedim dahaa. Ne yapcam nasıl olacak bilemiyorumm
Canım 32 ye girince sanırım,ben normal 32 de izin yazdırdım hastanede 31+2 falandı ,raporda 32. Hafta diye geçiyorduSelam kızlar benim bir sorum olacak doğum öncesi izinle alakalı.aranızda rapor alan varsa yardımcı olursa sevinirim.kafama şöyle bişi takıldı doğum öncesinde 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum ama 31+3 gibimi yoksa 32+2 gibimi (sayılar örneklemek içindir) almamız gerekir 32. haftayı tamemen doldurduktan sonraki haftamı yoksa 32. haftanın içinde mi :)
Canım sakin ol ,büyük gün geldi demek :) ne mutlu sana ,sağsalim kucağına al inşallah ,hayırlı haberlerini bekliyoruzSelam kızlar,muayeneden çıktık şimdi. Bebiş dönmemiş hala. Nst de sancım çıktı. Eve git eşyalarını al hemen bitirelim dedi. Suyun filan gelirse bebek kanala makat oturursa daha sıkıntı olur dedi. 1 2 saate sezeryana giriyorum. Çok ani oldu. Çok stres oldum şuan. Korkuyorum da biraz açıkçası. Anestezi şeklime bile duşunup karar vermedim dahaa. Ne yapcam nasıl olacak bilemiyorumm
32 dolmadan raporu işyerine vermen gerekiyor canımSelam kızlar benim bir sorum olacak doğum öncesi izinle alakalı.aranızda rapor alan varsa yardımcı olursa sevinirim.kafama şöyle bişi takıldı doğum öncesinde 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum ama 31+3 gibimi yoksa 32+2 gibimi (sayılar örneklemek içindir) almamız gerekir 32. haftayı tamemen doldurduktan sonraki haftamı yoksa 32. haftanın içinde mi :)
32+0da veriyorlar diye biliyorum. Ben doktorla anlaşıp 33+0 da 32.hafta çalışır raporunu yazdırmıştım.Selam kızlar benim bir sorum olacak doğum öncesi izinle alakalı.aranızda rapor alan varsa yardımcı olursa sevinirim.kafama şöyle bişi takıldı doğum öncesinde 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum ama 31+3 gibimi yoksa 32+2 gibimi (sayılar örneklemek içindir) almamız gerekir 32. haftayı tamemen doldurduktan sonraki haftamı yoksa 32. haftanın içinde mi :)
Tesekkur ederim canım.ocak annesi olamadim ama Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım.23 haftalık oldu bebisim :)Aminnn İnşallah gönlünüze göre verir.
Maşallah. Hayırlı olsun bebeğiniz. Bu sükuneti bir sırrı var mı nasıl sakın kalmayı başardınız bir sırrı varmı ben heyecan yapacağım sanırım.Sağolasın canım amin harika bi doğum gecirdim hic korkmadım telaşlanmadım karşılığını aldım dilerim sende öyle olursun Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsın Denizi kucağına Allaha emanet ol...
Kızlar merhaba okuyorum ama Cino'dan pek fırsat bulamıyorum yazmaya.
Bu post'u attıktan yaklaşık yarım saat sonra nişanım ve suyum geldi. Peşinden açıklığım 7 cm'e ulaştı. 09.01.2017 18:25 itibariyle de altı buçuk saatlik olağanüstü güzel ve kolay bir doğum sürecinden sonra bebeğimi kucağıma aldım.
Hikayemin detaylarını belki daha sonra yazarım fırsat bulabilirsem.
Tek tek alıntılayamıyorum. Umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır. Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun.
Kızlar günaydın benim de bugün son günüm bu gece uyuyamam heralde..yarın sezeryan olacağım inşallah hayırlısıyla sabah 8 de hast ye gideceğiz öğleye alacak ameliyata Allah hepimize yardım etsin sağ salim kurtulalım inşallah...
Selam kızlar,muayeneden çıktık şimdi. Bebiş dönmemiş hala. Nst de sancım çıktı. Eve git eşyalarını al hemen bitirelim dedi. Suyun filan gelirse bebek kanala makat oturursa daha sıkıntı olur dedi. 1 2 saate sezeryana giriyorum. Çok ani oldu. Çok stres oldum şuan. Korkuyorum da biraz açıkçası. Anestezi şeklime bile duşunup karar vermedim dahaa. Ne yapcam nasıl olacak bilemiyorumm
Bugün aynısını yaşadım nasıl olmuşsa bilmiyorum tam çiş yaparkenki tutuş şeklimizden olabilir benceYa ben anlamadim benim oğlanın bezi kupkuru oluyor ama ust bas çiş icinde.
Nasil beceriyor oraları islatmayi anlamiyorum.
Hayir ilk bebegim degil ki bez baglamanin acemisi olayim...cok da zor surekli kiyafet degistirmek bagirip duruyor insanin iki ayağını bir pabuca sokuyor.
Ben epidural diye gittim ama spinal oldumKızlar epidural le spinal in arasındaki fark nedir. Epiduralde boru falan varmış ağrı kesici veriliyormuş. Spinalde hissetme olasılığı çok yuksekmis bir kaç yerde okudum entresan yorumlar var ve tedirginim açıkçası . doktor a sordum en iyisi spinal dedi. Yinede sizlere sormak istiyorum çünkü bizzat sezaryen oldunuz herşeyi yaşayan daha iyi bilir.
Korkma canım eğer hala girmediysen ve bu msjı okuyorsan spinal ol derim Doğum anını yaşa ve bebeğini ilk sen görSelam kızlar,muayeneden çıktık şimdi. Bebiş dönmemiş hala. Nst de sancım çıktı. Eve git eşyalarını al hemen bitirelim dedi. Suyun filan gelirse bebek kanala makat oturursa daha sıkıntı olur dedi. 1 2 saate sezeryana giriyorum. Çok ani oldu. Çok stres oldum şuan. Korkuyorum da biraz açıkçası. Anestezi şeklime bile duşunup karar vermedim dahaa. Ne yapcam nasıl olacak bilemiyorumm
Bize yaz mutlaka merakla bekliyorum dogumunu inşallah sağlıkla huzurla al kucağına meleğiniKızlar günaydın benim de bugün son günüm bu gece uyuyamam heralde..yarın sezeryan olacağım inşallah hayırlısıyla sabah 8 de hast ye gideceğiz öğleye alacak ameliyata Allah hepimize yardım etsin sağ salim kurtulalım inşallah...
Aslında sancın varmış Doğum pozisyonunu da almış. suni sancıyla sancını artırıp sonrasında kendi sancınla normal deneyebilirsin neden hemen sezeryan olsun demiş doktor ?Kızlar kontrolden geldim şimdi oğlan doğum pozisyonunda nst de sancı çıktı ama alttan bakıldı hiç açılma olmamış o yüzden cumartesi tekrar çağırdı olmazsa pazar sezeryana alacak en azından kafam rahatladı
Ben epidural diye gittim ama spinal oldum
Epiduralde belden damar yolu gibi açıyorlar ağrı kesiciyi ordan veriyorlar spinalde ameliyat sonrasında ağrı kesici iğneler yapılıyor kalçadan hemşire de öyle söyledi Zaten biz yapıyoruz düzenli olarak ağrı kesiciyi belden almana gerek Yok dedi ben memnun kaldım çok şükür ne baş ne omuz ne de bel ağrısı çektim inş seninki de ağrısız olur çok sıvı tüketmen Lazım en önemlisi bu.
En ince iğneyi kullandım demişti anestezi uzmanı bel ağrısı baş ağrısı yapmaz korkma bol bol su iç demişti Zaten öyle bi içim yanmış ki hala su içiyorum :)) Doğum öncesi bu kadar içsem belki suyum artardı diyorum hatta :))
Yok uyutulmadım Bebeği yanıma getirip bi süre sonra kontroller için götürdüler sonra benim ameliyat bir saat kadar sürdü o arada hep Bebeği düşündüm bi ara uykum geldi gözlerim kapanıyordu artık çok uzun geldi o bir saat bana 10 saat gibiydi ama aklım bebekte kaldığı için öyle yoksa etkilenmedimBebek çıktıktan sonra uyutuldunuzmu . uyutulmadiysaniz bu sizi etkilemedimi?
Spinalle ilgili güzel şeyler okuyunca motive oluyorum ama korkuda var hala.
1 saat çok değilmi bebek ilk kaç dk içinde çıkıyor o bir saatte hiçbirşey hissetmiyormusunuz birde ilk ne zmaan hissediyorsunuz amaliyattan sonra ağrı nasıl bir agrı gibiYok uyutulmadım Bebeği yanıma getirip bi süre sonra kontroller için götürdüler sonra benim ameliyat bir saat kadar sürdü o arada hep Bebeği düşündüm bi ara uykum geldi gözlerim kapanıyordu artık çok uzun geldi o bir saat bana 10 saat gibiydi ama aklım bebekte kaldığı için öyle yoksa etkilenmedim
Ben epidural diye gittim ama spinal oldum
Epiduralde belden damar yolu gibi açıyorlar ağrı kesiciyi ordan veriyorlar spinalde ameliyat sonrasında ağrı kesici iğneler yapılıyor kalçadan hemşire de öyle söyledi Zaten biz yapıyoruz düzenli olarak ağrı kesiciyi belden almana gerek Yok dedi ben memnun kaldım çok şükür ne baş ne omuz ne de bel ağrısı çektim inş seninki de ağrısız olur çok sıvı tüketmen Lazım en önemlisi bu.
En ince iğneyi kullandım demişti anestezi uzmanı bel ağrısı baş ağrısı yapmaz korkma bol bol su iç demişti Zaten öyle bi içim yanmış ki hala su içiyorum :)) Doğum öncesi bu kadar içsem belki suyum artardı diyorum hatta :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?