2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah miniğe. Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlere inşallah.

Maşallah canım allah analı babalı büyütsün, hayırlı güzel ömürleri olsun inşallah

Ayy çok tatlıı. Ben de istiyorum bana ne bana ne Maşallah çok iyi doğmuş canım, Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin

allahım sana bağışlasın maşallah çok tatlı gözün aydın canım

stres yapma Can'ım sütün tam olarak gelmesi 3 gün sürüyor.göğsünü sıktığında süt geliyorsa sıkma canını.bu arada benim oğlanında hırıltısı vardı ve hala var dr normal diyor.takma kafana

Canım acele etme birkaç güne gelir süt ,birde uyumaya bak uyku süt yapar, komposto falan iç iyi gelir,bebişede mama verin aç kalmasın bu arada ,hırıltıda ağladıkça geçer ciğerler açılır

önemsememeye çalışıyorum canım..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuşturur bizleri de inşallah yavrularımızaa..

aynen canım..annem gelmek isteyince bende gel dedim aslında erken gelmiş oldu biraz..belki de sürekli düşündüğümüzdendir annem gelmeden önce nasılsa daha var diye kafaya takmıyordum ağrılarım vardı belimde kasığımda..annem geldiğinden beri ne zaman gelcek diye düşünüyorum ağrılarda gitti..hayırlısı..kendimi hep 17sine odaklıyorum yaramaz ne zaman gelmek isticek bakalımm:)

gözün aydın canım..bak boşuna stres yaptın bunca ay..Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..darısı bizlere...

Gordunmu aylardir bos yere kendini hirpaladin. Hadi gozun aydin saglikli uzun omurlu anali babali buyutun insallah kuzunu masallah ona.

Allah bagislasin. Minik bir tavsan. Cok tatli. Rabbim hayirli omurler versin.

kızlar birşey sorucam doğum yapanlara soruyorum özellikle.evlerinizin ısısı kaç derece?bizim ev 26,5-27 derece filan biraz sıcak mı oluyor?bebeğin ateşi bazen yükeseliyor.takip ediyorum üstünü bir kat azaltınca 37.2 filan oluyor ama 37.1 den aşağı düşmüyor ateşi

Bizim ev de sicak canim. 24 ile 26 arasinda. Bebegin atesini ben de arada olcuyorum. 37.1 cikiyor. Normal demekki. Ben de merak ediyordum.

Masallah size.. Cok duygulandim insallah cabucak da toparlancaksin motivasyonun super!

Bizim ev de sicak canim. 24 ile 26 arasinda. Bebegin atesini ben de arada olcuyorum. 37.1 cikiyor. Normal demekki. Ben de merak ediyordum.
Can'ım ya saat 2,30 da uyuyordu uyandı kucağıma aldım ateşi var gibi geldi ölçtüm 38.0 çıktı hemen üstünü bi kat azalttım 5 dakika içinde ateşi 37.4 e düştü sonrada 37.1 e düştü.doktorumuzu aradım sizin ev çok sıcak sanırım yinede takip edin dedi.takip ediyorum 3 saattir 37.1 veya 37.2 oluyor.inşallah normaldir.belki hatırlarsın geçen hafta ateşten dolayı 3 gün hastanede yattık kanda da idrarda da hiçbirşey çıkmadı.çok tedirgin oluyorum valla 5-10 dakkada bir Ateş ölçüyorum

Kizlar pelvis taban kemikleri agriyan var ki aranizda??

4 gundur cok agriyor. Belimde ve kasiklarmda cok hafif adet agrisi var ama surekli. Vücudum napmaya calisio anlamadim ama kemiklerim yaniyor. Asla bacaklarimi kapatamiyorum.

Hatirliyorum canim hatirlamam mi. Insallah yoktur atesi. Evin sicakligini 24 lere dusur mumkunse. Bence sicaktan olabilir. Simdi onlar minicik ya biz de usumesinler diye ustlerine cok dusuyoruz galiba icini ferah tut. Takibini yap. Atesi nasil olcuyosun bilmiyorum. Ben alnindan olcuyorum 37.1 veya 37.2 geliyor.

Canim bizimde cok sicak 26-28 arasi oynuyor. Atesini huc olcmedim ama mumkun mertebe cok sarip sarmalamamaya calisiyorum. Icinde kisa kol citcitli badisi, ve uzun kollu ust, altinda bir ayakli pijama uzerine corap ustune bir ayakli pijama daha var. Ince penye battaniye ilede uyurken kol altlarina kadar ortuyorum. Cok gibi ama daha incesiylede ayaklari soguk oluyor bende arada kaldim.

Neyle tutuyorsun kiyafet olarak normalde ? Cokta giydirmemek lazim aslinda soguktan degilde sicaktan terlerse hasta oluyorlar ama yinede insan üşür endisesini kafasindan atamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…