- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Maşallah miniğe. Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlere inşallah.Ben de doğurdummm çok korktum stresliydim ama çok kolay oldu spinal anestezi oldum yarım saat sürmedi bacaklarımı hissetmiyorum karnım da ağrımaya başladı ama fındık çok sağlıklı 3410 gr 52 cm doğdu Allah a çok şükür...Allah ım bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın olmayanlara nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 1938436
Maşallah canımBen de doğurdummm çok korktum stresliydim ama çok kolay oldu spinal anestezi oldum yarım saat sürmedi bacaklarımı hissetmiyorum karnım da ağrımaya başladı ama fındık çok sağlıklı 3410 gr 52 cm doğdu Allah a çok şükür...Allah ım bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın olmayanlara nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 1938436
Ayy çok tatlıı. Ben de istiyorum bana ne bana neBen de doğurdummm çok korktum stresliydim ama çok kolay oldu spinal anestezi oldum yarım saat sürmedi bacaklarımı hissetmiyorum karnım da ağrımaya başladı ama fındık çok sağlıklı 3410 gr 52 cm doğdu Allah a çok şükür...Allah ım bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın olmayanlara nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 1938436
allahım sana bağışlasın maşallah çok tatlı gözün aydın canımBen de doğurdummm çok korktum stresliydim ama çok kolay oldu spinal anestezi oldum yarım saat sürmedi bacaklarımı hissetmiyorum karnım da ağrımaya başladı ama fındık çok sağlıklı 3410 gr 52 cm doğdu Allah a çok şükür...Allah ım bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın olmayanlara nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 1938436
stres yapma Can'ım sütün tam olarak gelmesi 3 gün sürüyor.göğsünü sıktığında süt geliyorsa sıkma canını.bu arada benim oğlanında hırıltısı vardı ve hala var dr normal diyor.takma kafanaHepinize teşekkür ederim kızlar çok mutluyum sütüm gelmedi eğilemiyorum emziremedim henüz birazcık hırıltısı var çocuk dr u normal dedi daha kalkamadım ayağa bişey yiyip içmedim ama canavar gibi hissediyorum valla hiç korkmayın kızlar :)
Canım acele etme birkaç güne gelir süt ,birde uyumaya bak uyku süt yapar, komposto falan iç iyi gelir,bebişede mama verin aç kalmasın bu arada ,hırıltıda ağladıkça geçer ciğerler açılırHepinize teşekkür ederim kızlar çok mutluyum sütüm gelmedi eğilemiyorum emziremedim henüz birazcık hırıltısı var çocuk dr u normal dedi daha kalkamadım ayağa bişey yiyip içmedim ama canavar gibi hissediyorum valla hiç korkmayın kızlar :)
önemsememeye çalışıyorum canım..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuşturur bizleri de inşallah yavrularımızaa..Sakin ol canım ben de başlarda aynen çok kızdım ama elimizde olan bişi değil. Önemseme boşver, benim görümce geleli 12 gün oldu arada söyleniyo ama, yapcak bişi yok diyorum. Benim de aksi gibi ağrılar azaldı, nst 100 leri bulan sancı iki gün önce en fazla 60 a çıktı. Geleceğine geri geri kaçıyo sanki
aynen canım..annem gelmek isteyince bende gel dedim aslında erken gelmiş oldu biraz..belki de sürekli düşündüğümüzdendir annem gelmeden önce nasılsa daha var diye kafaya takmıyordum ağrılarım vardı belimde kasığımda..annem geldiğinden beri ne zaman gelcek diye düşünüyorum ağrılarda gitti..hayırlısı..kendimi hep 17sine odaklıyorum yaramaz ne zaman gelmek isticek bakalımm:)Benimki de yarin gelicek ama annemle beklemek daha cok bekleme psikolojisine sokucak ama gelme de diyemedim. Aynen evin tum isini yapiyorum cam sildim gobek attim ama yok bana misin demiyor ufaklik. Acaba surekli dusundugumuz icin mi engelleniyoraramalari nedense beni cok mutlu ediyor.herkes merakla bebisi bekliyor bu bana guzel bi heyecan veriyor.
gözün aydın canım..bak boşuna stres yaptın bunca ay..Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..darısı bizlere...Ben de doğurdummm çok korktum stresliydim ama çok kolay oldu spinal anestezi oldum yarım saat sürmedi bacaklarımı hissetmiyorum karnım da ağrımaya başladı ama fındık çok sağlıklı 3410 gr 52 cm doğdu Allah a çok şükür...Allah ım bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın olmayanlara nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 1938436
Gordunmu aylardir bos yere kendini hirpaladin. Hadi gozun aydin saglikli uzun omurlu anali babali buyutun insallah kuzunu masallah ona.Ben de doğurdummm çok korktum stresliydim ama çok kolay oldu spinal anestezi oldum yarım saat sürmedi bacaklarımı hissetmiyorum karnım da ağrımaya başladı ama fındık çok sağlıklı 3410 gr 52 cm doğdu Allah a çok şükür...Allah ım bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın olmayanlara nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 1938436
Ben de doğurdummm çok korktum stresliydim ama çok kolay oldu spinal anestezi oldum yarım saat sürmedi bacaklarımı hissetmiyorum karnım da ağrımaya başladı ama fındık çok sağlıklı 3410 gr 52 cm doğdu Allah a çok şükür...Allah ım bütün hamileleri sağlıcakla kurtarsın olmayanlara nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 1938436
kızlar birşey sorucam doğum yapanlara soruyorum özellikle.evlerinizin ısısı kaç derece?bizim ev 26,5-27 derece filan biraz sıcak mı oluyor?bebeğin ateşi bazen yükeseliyor.takip ediyorum üstünü bir kat azaltınca 37.2 filan oluyor ama 37.1 den aşağı düşmüyor ateşi
Masallah size.. Cok duygulandimHepinize teşekkür ederim kızlar çok mutluyum sütüm gelmedi eğilemiyorum emziremedim henüz birazcık hırıltısı var çocuk dr u normal dedi daha kalkamadım ayağa bişey yiyip içmedim ama canavar gibi hissediyorum valla hiç korkmayın kızlar :)
Can'ım ya saat 2,30 da uyuyordu uyandı kucağıma aldım ateşi var gibi geldi ölçtüm 38.0 çıktı hemen üstünü bi kat azalttım 5 dakika içinde ateşi 37.4 e düştü sonrada 37.1 e düştü.doktorumuzu aradım sizin ev çok sıcak sanırım yinede takip edin dedi.takip ediyorum 3 saattir 37.1 veya 37.2 oluyor.inşallah normaldir.belki hatırlarsın geçen hafta ateşten dolayı 3 gün hastanede yattık kanda da idrarda da hiçbirşey çıkmadı.çok tedirgin oluyorum valla 5-10 dakkada bir Ateş ölçüyorumBizim ev de sicak canim. 24 ile 26 arasinda. Bebegin atesini ben de arada olcuyorum. 37.1 cikiyor. Normal demekki. Ben de merak ediyordum.
Can'ım ya saat 2,30 da uyuyordu uyandı kucağıma aldım ateşi var gibi geldi ölçtüm 38.0 çıktı hemen üstünü bi kat azalttım 5 dakika içinde ateşi 37.4 e düştü sonrada 37.1 e düştü.doktorumuzu aradım sizin ev çok sıcak sanırım yinede takip edin dedi.takip ediyorum 3 saattir 37.1 veya 37.2 oluyor.inşallah normaldir.belki hatırlarsın geçen hafta ateşten dolayı 3 gün hastanede yattık kanda da idrarda da hiçbirşey çıkmadı.çok tedirgin oluyorum valla 5-10 dakkada bir Ateş ölçüyorum
Canim bizimde cok sicak 26-28 arasi oynuyor. Atesini huc olcmedim ama mumkun mertebe cok sarip sarmalamamaya calisiyorum. Icinde kisa kol citcitli badisi, ve uzun kollu ust, altinda bir ayakli pijama uzerine corap ustune bir ayakli pijama daha var. Ince penye battaniye ilede uyurken kol altlarina kadar ortuyorum. Cok gibi ama daha incesiylede ayaklari soguk oluyor bende arada kaldim.kızlar birşey sorucam doğum yapanlara soruyorum özellikle.evlerinizin ısısı kaç derece?bizim ev 26,5-27 derece filan biraz sıcak mı oluyor?bebeğin ateşi bazen yükeseliyor.takip ediyorum üstünü bir kat azaltınca 37.2 filan oluyor ama 37.1 den aşağı düşmüyor ateşi
Neyle tutuyorsun kiyafet olarak normalde ? Cokta giydirmemek lazim aslinda soguktan degilde sicaktan terlerse hasta oluyorlar ama yinede insan üşür endisesini kafasindan atamiyorCan'ım ya saat 2,30 da uyuyordu uyandı kucağıma aldım ateşi var gibi geldi ölçtüm 38.0 çıktı hemen üstünü bi kat azalttım 5 dakika içinde ateşi 37.4 e düştü sonrada 37.1 e düştü.doktorumuzu aradım sizin ev çok sıcak sanırım yinede takip edin dedi.takip ediyorum 3 saattir 37.1 veya 37.2 oluyor.inşallah normaldir.belki hatırlarsın geçen hafta ateşten dolayı 3 gün hastanede yattık kanda da idrarda da hiçbirşey çıkmadı.çok tedirgin oluyorum valla 5-10 dakkada bir Ateş ölçüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?