- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Canim bizimde cok sicak 26-28 arasi oynuyor. Atesini huc olcmedim ama mumkun mertebe cok sarip sarmalamamaya calisiyorum. Icinde kisa kol citcitli badisi, ve uzun kollu ust, altinda bir ayakli pijama uzerine corap ustune bir ayakli pijama daha var. Ince penye battaniye ilede uyurken kol altlarina kadar ortuyorum. Cok gibi ama daha incesiylede ayaklari soguk oluyor bende arada kaldim.
Bacaklari kapatamiyorsan eli kulaginda demektir iyice yerlesmis kuzucuk agrin ondandir bendede agri vardi aciklik cikti dr muayenen ne zaman ?Kizlar pelvis taban kemikleri agriyan var ki aranizda??
4 gundur cok agriyor. Belimde ve kasiklarmda cok hafif adet agrisi var ama surekli. Vücudum napmaya calisio anlamadim ama kemiklerim yaniyor. Asla bacaklarimi kapatamiyorum.
Ben ekstra alttan bi pijama daha giydiriryorum sanirim ben cok giydirmisim ama ayaklari soguk oluyor ne bileyim atesini bende olceyim bi bakayim duruma.Ben ince guydiriyorum ozaman.kisa kol badisi ustunde uzun kollusu altinda corap ve patikli pantolonu var. Birde ince pamuk baytaniye ile kol altina kadar sariyorum
kızlar birşey sorucam doğum yapanlara soruyorum özellikle.evlerinizin ısısı kaç derece?bizim ev 26,5-27 derece filan biraz sıcak mı oluyor?bebeğin ateşi bazen yükeseliyor.takip ediyorum üstünü bir kat azaltınca 37.2 filan oluyor ama 37.1 den aşağı düşmüyor ateşi
26 28 derecede cok giydiriyorsun ben 23 25 derecede ic bady uzun kollu altinada ince pijama ve corap bazen ince hirka uykidan kalkinca :)Canim bizimde cok sicak 26-28 arasi oynuyor. Atesini huc olcmedim ama mumkun mertebe cok sarip sarmalamamaya calisiyorum. Icinde kisa kol citcitli badisi, ve uzun kollu ust, altinda bir ayakli pijama uzerine corap ustune bir ayakli pijama daha var. Ince penye battaniye ilede uyurken kol altlarina kadar ortuyorum. Cok gibi ama daha incesiylede ayaklari soguk oluyor bende arada kaldim.
Annem burda gülüm ya corap bile 2 ciftti birini giydirmiyorum :) hele bi gitsin yarin gidiyor :)) merkezi sistem ve petekleri kapatsam yada kissam gece cok soguyor ev mecburen sicaga katlaniyoruz. Ama yarin itibariyle biraz daha incelteyim uzerini ilk is bir pijama azaltirim :)1 hafta önce eve doktor geldi sicaklik 25 dereceydi
23 olmasi lazim dedi 23 soguk gibi duruyo ama
Nefes almasi için iyi
26 28 derecede cok giydiriyorsun ben 23 25 derecede ic bady uzun kollu altinada ince pijama ve corap bazen ince hirka uykidan kalkinca :)
Kizlar pelvis taban kemikleri agriyan var ki aranizda??
4 gundur cok agriyor. Belimde ve kasiklarmda cok hafif adet agrisi var ama surekli. Vücudum napmaya calisio anlamadim ama kemiklerim yaniyor. Asla bacaklarimi kapatamiyorum.
valla senin yanında ben çocuğu lahanaya çeviriyorum sanırım en içte atmalı iç zıbın üstüne uzun kollu çıtçıtlı onun üzerinede uzun kollu üst giydiriyorum.alt tarafa da ayağına çorap üstüne de ayaklı pijama giydiriyorum bide uyurken üstünü kalın battaniye ile örtüyorumNeyle tutuyorsun kiyafet olarak normalde ? Cokta giydirmemek lazim aslinda soguktan degilde sicaktan terlerse hasta oluyorlar ama yinede insan üşür endisesini kafasindan atamiyor
Yorgani altina ser yatagi ort ustune bi o kalmis alemsin ya cocuga acidimvalla senin yanında ben çocuğu lahanaya çeviriyorum sanırım en içte atmalı iç zıbın üstüne uzun kollu çıtçıtlı onun üzerinede uzun kollu üst giydiriyorum.alt tarafa da ayağına çorap üstüne de ayaklı pijama giydiriyorum bide uyurken üstünü kalın battaniye ile örtüyorum
Annem burda gülüm ya corap bile 2 ciftti birini giydirmiyorum :) hele bi gitsin yarin gidiyor :)) merkezi sistem ve petekleri kapatsam yada kissam gece cok soguyor ev mecburen sicaga katlaniyoruz. Ama yarin itibariyle biraz daha incelteyim uzerini ilk is bir pijama azaltirim :)
Yorgani altina ser yatagi ort ustune bi o kalmis alemsin ya cocuga acidimzibinlardan birini azalt bence birde battaniyeyi ince tut evlerimiz cidden sicak hasta edicez cok giydirmekten.
Cumartesi gidicem muayeneye ama insallah tabi gitmeden sancim baslar :) bu kemiklerimin ayrilmasi hissi cilgin bisimis. Cocukcagiz yerlesmis zaten ama aciklik yoktu moralim bozulduydu gecen ctesi. Insallah guzel guzel olmasi gerektigi gibi acilirimBacaklari kapatamiyorsan eli kulaginda demektir iyice yerlesmis kuzucuk agrin ondandir bendede agri vardi aciklik cikti dr muayenen ne zaman ?
Benim yaklaşık iki haftadır var o taban kemiği ağrısı, bebek baskı yaptığı için son haftalarda olur demişti doktor. Bel ve kasıktaki ağrıları hiç sorma, gece uykumdan uyandırıyor beni bazen öyle şiddetli vuruyor ama hâlâ doğuramadım. Doktora da ne zaman söylesem normal diyor. Stres yapmamak için artık kendimi dinlememeye çalışıyorum ben, yoksa niye doğurmuyorum hâlâ diye saç baş yolacağım, o potansiyeldeyim.
Bende cikartmisim senden pek geri degilim ama suan ayakli altin birini cikarttim bile insallah ayaklari usumez :) bu arada hala sag gogsumu almiyor nasil asicaz bunu bilemiyorum varmi akil verebilecek birisi.ay hiç güleceğim yoktu çok yorulmuştum sabahtan beri.azalttım valla ben b.kunu çıkarmışım sanırım
var bende bi akıl.sağ göğsünü tutmuyorsa sağ tarafına yastık koy bebeği de yastığına üzerine koy sol göğsünü verirmiş gibi olsun bebeğin pozisyonu ama sağ göğsünü ver.bi nevi kandır bebişi.aynısını ablam yaşamıştı doktor önerisidir ve çok işe yaramıştı.anlatamadıysam yada anlamadıysan sor daha ayrıntılı yazayımBende cikartmisim senden pek geri degilim ama suan ayakli altin birini cikarttim bile insallah ayaklari usumez :) bu arada hala sag gogsumu almiyor nasil asicaz bunu bilemiyorum varmi akil verebilecek birisi.
Canım benimki de tam tersi sol tarafı almıyordu ben de baya uğraştımBende cikartmisim senden pek geri degilim ama suan ayakli altin birini cikarttim bile insallah ayaklari usumez :) bu arada hala sag gogsumu almiyor nasil asicaz bunu bilemiyorum varmi akil verebilecek birisi.
Kocamin agziyla yazdin :) gecen aksam ayni oneride bulundu dalga gectim onunla ama yinede denedim almadi. Israrla o sekilde deneyeyim bari :)var bende bi akıl.sağ göğsünü tutmuyorsa sağ tarafına yastık koy bebeği de yastığına üzerine koy sol göğsünü verirmiş gibi olsun bebeğin pozisyonu ama sağ göğsünü ver.bi nevi kandır bebişi.aynısını ablam yaşamıştı doktor önerisidir ve çok işe yaramıştı.anlatamadıysam yada anlamadıysan sor daha ayrıntılı yazayım
Ben sol daha kolay veriliyor diye solu verdim sanirim bu tez dogru. Şu kandirma isini deneyeyim bari alsin yeterki 1 haftada olsa ugrasirim zaten 11 gundur ugrasiyorum biraz daha ugrasirim.Canım benimki de tam tersi sol tarafı almıyordu ben de baya uğraştım
Aslı'nın anlattığı gibi sanki sağ göğsümü verir gibi tuttuk yastık koyup destekleyerek kandırdık bir nevi :)) sonra solun da ucu iyice çıktıktan sonra alıştı zaten. yaklaşık bir haftamızı aldı bu durum
Bi arkadaşım hastanede ilk hangi göğsü verirsen diğerini almakta zorlanıyor demişti gerçekten ebe ilk sağ taraftan verdirmişti bizimkine senin nasıldı bilmiyorum ama
Kızlar ben çok korkuyorum ama neyden korkuyorum onıda bilmiyorum sadece benmi böyleyimdoğruanlara ne kadar mutlu oluyorum acaba benımkısı nolcak etçek nasıl başlıcal hep düşünüyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?