2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çook güzel şeyler söylemişsinn canım uzun uzadıya eksik olma...hamile kalmadan önce daha hazırdım sanki ama gebe kalınca herşey değişti çünkü önceden hep doğum yapanları görüo edip ziyaret edip geçiyordum ama şimdi işin içinde olunca herşeyi araştırıyorsun başına yaşamadığın şeylerde geliyor içinde bir canlı büyüyor vücudum bünyem kalbim ruhum herşeyim değişti heleki düşüncelerim..sorgulamalarım başladı ...hala uzakmış gibi geliyor 9 ay geçmiş meğersem şaka gibi insan inanamıyor ya halbuki deli gibi sevinçli olmam gerekmezmi anne olucam diye ama ben o anları düşünüyorum nasılyani diye sorgulamadan edemıyorım o gün nabıcam edicem kucağıma alıcakmıtım alınca ay ben o karnımdan çıkan minikle nabıcam ...çol tuhaf halbuki tek doğuranda ben değilim ama işte hormonlardanmıdır nedir pskilojim bambaşka oldu...bende soruyorum kendşme ya herkes gibi hissetiklerim normalmi acaba yoksa benmi abartıyorum

Beninde annem geldi pazar günü dün kontrol de doktor 10gün gelmez günü bekler gibi dedi. Yalnız daha iyiydim. Şimdiden sıkıldım. Nankörlük yapma diorum kendime ama işte sıkıntım geçmio hamilelikten galiba

Maşallah canım yarısı bize inşallah :)

24derece değil mi normali :) 27derecede benide o kadar giydirsen ateşim çıkar çok pimpirikliyiz galiba

C
Kizlar pelvis taban kemikleri agriyan var ki aranizda??

4 gundur cok agriyor. Belimde ve kasiklarmda cok hafif adet agrisi var ama surekli. Vücudum napmaya calisio anlamadim ama kemiklerim yaniyor. Asla bacaklarimi kapatamiyorum.
Canım bende haftalardır var ,bebek kanala yerleşiyor ,hatta benim pelvis kemikten küt diye ses geliyor gece WC ye falan kalkarken, gün içinde de ağrıyor zaman zaman ,artık normal bunlar

Ya Heh iste bu nankorluk meselesi benim de kendime dedigim sey. Bi arkadas gecen yazmisti adini hatrlayamadim, dogumdan sonra yalnizdi ve cok üzgündü. Onu aklima getirip neyse gelsin annem bari diyorum. Ama birinin ekstrem bi sekilde gelip beklemesi fikri hala hic hosuma gitmiyor. Bide annem ben aci cekerken falan boyle huzunlu huzunlu bakcak, ben de reel biriyimdir fittiricam kavga etcez kim bilir kac kere. Bide herseyimle esim ilgilensin istiyorum cunku buna yatkın yapabilecek biri, annemi muhtemelen uyaricam ben senden bisi istemeden bisi yapma die, once esim yapsin diye. Uff ne bileyim dusa fln gircektm ben esim masaj yapckti ama hic planladgmz gibi olmuyor iste. Kayinvalidemi zor ayarladim dogurduktan sonra gelsin die ama kendi anami ayarlayamadim.

Aynı şeyleri yaşamaya başladım bile. Annemin bişi yaptığı da yok ama işte aynen o gelmeden eşimle cok daha güzel zaman geçiriyoduk. Hep yardım eder bebişimizle konusurdu. Şimdi o bi koltukta ben diğerinde. Tabi devamlı yan yanayız annemle ben hop hop kafama göre takılmaya alışmıstım. Arkadaşlarımla görüşürdüm istedikçe. Şimdi gün tadında geçio günlerim. Son günlerde strese girdim kendi kendime. Normalde uyumluyumdur ama işte hamilelikte bi takar oldum

Ayy cnm gòzün aydn pek tatlı tosuncuk :) Rabbim bizede nasip etsin inş :)

Ben de normalde uyumluyumdur fekat cidden hamilelikte bi deli olunuyomus. Bu aksam bel agrim artti masajla dinlenmeyle gecmiyor. Karnim kaskati. Simdi dusa gircem belki gecer. Belki de dogum sancisina döner. insallah kimsecikler gelmeden basbasa dogum yapariz esimle dua eder misin bana bu gece cok kolay guzel bi dogum yapayim acele olsun derken her sey batsin da istemiyorum tabiki. Allah gonlumuze gore versin ya

Tabiki ederim canım sağlıkla olsun bebeğin inşallah. İçimizi rahat tutalım sona geldik her şey güzel olcak insallah

aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar..bugün eşime trip attım kaç gündür bebeğimizle benle ilgilenmiyorsun diye oda annenin yanında nasıl ilgileneyim demeye getirdi..eşimin işten gelişini zor beklerdim..şimdi gelse de istediğim gibi yanımda olamıyor..anladım ki bu süreçte en çok ihtiyacımız olan eşimiz..ev işi vs bir şekilde hallediliyor..sağolsun annemin bir zararı yok..ama kurulu alışılmış düzen bozulunca kötü oluyor..ama bebekler olunca daha çok ihtiyacımız olur belki de..40 gün mevzusunu napcaz hiç bilmiyorum..

Aynen iki ay burdayım dio annem. Ben yani bakalım belki idare ederim diorum :) Bakalım anne olunca anlarız belki onları. Emininde cok duacı olucaz doğurunca bebişlerimizi. Gözümüz eşimizi falan görmez o zman . Az daha sabredelim bakalım :)

Bizim yanımızda kimse olmayacak bakalım nasıl olacak becerebilecek miyiz işi gücü. Ben sorun olmaz diyorum hep ama inşallah öylede olur. Hayırlısı olsun.

Bizim yanımızda kimse olmayacak bakalım nasıl olacak becerebilecek miyiz işi gücü. Ben sorun olmaz diyorum hep ama inşallah öylede olur. Hayırlısı olsun.
Yapiliyor endise etme annem yarin donuyor 20 gundur burada dogum yapalida 11 gun oldu ama hastaneden ciktigimin ertesi gunu ayaklandim zaten yemekte yaptim cocuguda ben baktim geceli gunduzlu ev isini bırak kalsin cocugunla ilgilensen yeter sana bir sekilde o güç geliyor zaten mucize gibi.

E ecrinny matmazel_matmazel az once eşim kendiliginden acti konuyu, bizimkiler (kayinvalidemle annem)2saatlik mesafedeler 2 ayri sehrde. Once bikacgun beraber kalcaklar, sonra biz onlara haftasonlari idare edebilecegmizi soylicez, kabul etmezlerse yalniz kalmak istiyoruz dicez acik acik, biri gidince digeri gelcek. Her biri 2 kez git gel yapmis olcak, 1 ay yeterli olur ztn diye düşünüyoruz. Eslerin basbasa kalmasi coook önemli. Bunu atliyor bu anneler hep. Sonra oglan eve niye ilgisiz? Neden bebegiyle ilgilenmiyor oluyor. Firsat verseler herkes biz talep edince yardim etse ne guzel olcak. Allah eksikliklerini göstermesin ama bazen sınırlarımızı cizmekte zorlaniyoruz. Insallah sandigimizdan cok daha iyi olur her sey.

Ben ne yapayım aynı binada oturuyoruz şimdiden planlar yapıldı hem kendı annem gelicek hem kaynvalşde kesin dediğiniz gibi 40 gün mevzusu bariz zaten hadi onu geçtim hergün bende olucaklar ve karışçaklar nabıcam ben

Kızlar ikinci yürüyüşümü de yaptım ilki biraz zorladı ama 2. daha kolay oldu ve daha çok yürüdüm yara biraz sızlıyor ama dayanılmayacak kadar değil karnımda da adet ağrısı gibi ağrı var o kadarlık da normal diyorum sezeryan olacaklar hiç korkmasın çok çok kolaydı gerçekten...sütüm yok ama baya emzirdim boş olunca biraz acıtıyor ama olsun ne kadar emerse o kadar iyi...aç kaldı mama da verdik 3 kere mecburen aç olunca uyumadı ağladı hep...gazımı çıkaramadığım için hâlâ açım malesef su ve meyve suyu içebiliyorum artık ama...benden haberler böyle hepinizi öpüyorum...

Sizinki çok mantıklı canım nefes alma aile olmak için. Kesinlikle uygulayın. Benimkiler 1000km uzakta. Annem gel git yapamaz. Artık biz idare ediyoruz diyene kadar bizimle. İnşallah çabuk toparım bakalım artık. Allah onlarıda başımızdan eksik etmesin ne diyim :)
Canım eşimize sarılcaz bırakmıcaz. Kafayada cok takmıcaz artık napalım. Onlarda iyiliğimizi istiyolar die motive etcez kendimizi

Çok güzel haberler bunlar :)) bol yürü canım gaz cıkısıda kolaylaşır diolar yürüyüşle :)

Masallah cnm. Acken o gaz olayi zor oluyor cnm. Bana ebe 10 saat sonra corba ic dedi. Ve bol bol komposto yedim. Ertesi sabah gaz cikardim ve taburcu oldum. Allah kolaylik versin. Sutum gelene kadar bende mama verdim. Banyodan hemen sonra indi sutum. Sadece agiz sutu normalden biraz kivamli o yuzden emmede zorlandik. Bende sagip verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…