2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah maşallah canım ne mutlu benim gibi tırsanlardandın sanırım bana moral oldu yazıların korkçk bişi yokmuşşş diyeee

Allah yardimcin olsun canim kolay agrisiz sizisiz kavus melegine:)

Sağlıkla kucağına al canım ,allah yardımcın olsun

Canım ağrısız sizisiz kolay bi doğum olsun inşallah .sağlıkla kucakla yavrucugunu

Hayırlısı olsun canım,sağ salim ağrısız sızısız bebişini kucağına alırsın inş

derinn83 nmine
Kızlar siz de Doğum yapmışsınızdır sanırım güzel haberlerle gelin buraya inş :)
İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar. 9 Ocak saat 13:48 de kızım dünyaya geldi çok şükür. Sağlığı sıhhati keyfi yerinde bol bol emişiyoruz şu sıralar :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hepimizin evlatlarını da bizlere bağışlasın inş. Hala doğum bekleyen arkadaşlarıma da her fırsatta dua ediyorum, doğru zamanda mümkünse normal doğumla :) kucaklarına alırlar inşallah.

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallh hayırlı uzun ömürlü olsun

E ecrinny Can'ım sen miydin 28. haftada bebişin cinsiyeti değişen? senin kızmı erkek mi doğuracağını çok merak ediyorum.tabi eğer hatırladığım gibi sensen eğer

gozunuz aydin bebeginiz hayirli olsun ..guzel bir spinal dogum haberi daha :)

Ben de nankörlük etmeyim diyorum ama günde kaç kişiyle konuşuyo hepsi de doğurdu mu diye soruyo bunalıyorum. Bi de ben bebişim gelcek diye seviniyorum heyecanlıyım onlar da öyle olmasa bile en azından şevkimi kaçırmasalar ...

Kızlar bazen ( Afedersiniz) büyük abdestimi yaparken vajinadan kan geliyo öyle akıp durmuyo ama sildikçe peçeteye çıkıyo . Geçen hafta da olmuştu hatta ben onu nişan geldi demiştim Dr. A . Cumartesi kontrolüm var sorcam ama aranızda böyle bi şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı

E ecrinny Can'ım sen miydin 28. haftada bebişin cinsiyeti değişen? senin kızmı erkek mi doğuracağını çok merak ediyorum.tabi eğer hatırladığım gibi sensen eğer
yok canım benim baştan beri erkekti ama kimmiş o bende merak ettim:) aslında doğduğunda kız çıkar mı diye arada düşünmüyor değilim ama o kadar pipi gösterdiler yanılmazlar heraldee:)

Allah razi olsun valla ise yaradi benim saftirik kizim emmeye basladi gogsumu bu sekilde nasil mutlu oldum :)

Allah razi olsun valla ise yaradi benim saftirik kizim emmeye basladi gogsumu bu sekilde nasil mutlu oldum :)
amin Can'ım hepimizden razı olun inş Allah.bi süre öyle emzir sonra normal dene.bak emiyor mu?unutur zaten bebiş bi süre sonra.sürekli yastıkla emzirip kendine de eziyet etme

Neden ciksin cok evhamli olmakta iyi degil sakin ol pozitif ol gecti bitti gozuyle bakacaksin annesi stres yapma sutunude etkilemesin
ah benim kocam varya beni daha beter stres yaptı sabahtan beri bu çocuğun ateşi kesin yine çıkacak diyip diyip durdu bide 10 dakikada bir arayıp Ateş'ine bak kaç oldu yok üstünde ne var yok çok giydirme delirtti beni

kızlar ben yine bişey sorucam: bende weewell oda termometresi var.oda değiştirdiğimizde birşey yapmamız gerekiyor mu?yani oturduğum odadan yatak odasına götürdüğüm Zaman yeni ölçüm almak için herhangi bi düğmesine basmam gerekiyor mu yoksa yatak odasına götürmem yeterli mi?termometre kendiliğinden otomatik ölçüm alıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…