2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bebek ne Zaman gelcek diye beklemektense tarih belli olupta onu beklemek daha zormuş 18 ocak tarihim ve ben hiç bişey analamadan geçiyor temizliğimi son haftaya bırakmıştım bi kızım daha var temiz giderim doğuma diye düşünmüştüm
Öyle oluncada dinlenemeden doğuma gitçem herhalde ben

Gunaydin arkadaslar.
Dun aksam annem gitti bugunden itibaren yalnızım oglumla.
Kizim da birkac gunlugune babannesine gitmek istedi.
Insallah alisabilirim annem olmadan.15 gun oldu bugün. Cok uykusuzum
Yazdiklarinizi okudum ben anneme diyordum ama siz daha fenasiniz:) ne kadar kalin giydirdiyorsunuz oyle bebisleri,isilik falan olmuyorlar mi?
Benim ev de 24-26 derece arasında oluyor.
Kisa kollu citcitli badi uzerine tek kat ust, altina da penyenin kalinligina göre bir ya da iki kat alt giydiriyorum. Pijama patikliyse corap giydirmiyordum. Hatta dun gece annem gidince altini da tek kata düşürdüm dogrudan.penye battaniyeye kollari disarda olacak sekilde sarili oluyor zaten cok giydirmeye gerek yok bence.

Senin kaynanaya ihtiyacin yok kocan yetiyor sana desene

Bizde de weewel var birşey yapmiyoruz kendi ölçüyor.
Kızlar suyum geldi sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum bana dua edin inşallah en kısa zamanda kızımı kucağıma alırım
Allah yardımcın olsun.

Kızlar sezaryen den ne kadar sonra birşeyler içmeye başlıyoruz. Yemek değilde suya dayanamıyorum 8 saat hiç birşey yemeden icmeden ameliyata alacağız dedi doktor . ama ameliyat sonrası için birşey demedi ve bende unuttum sorma yi panikten vs çünkü dün yok sonuçlar yok kan vs derken hastanede bayağı bi uğraştım sonuçlar çıktı vs derken doktorun da toplantısı varmış aceleden panikten onuda unuttum sorma yi :)
Sizler yaşadığınız için size sormak istedim

Kizlaaarr bana bi yardimci olun, dün sabahtan beri gecmeyen bi bel ağrım vardi, gece kasık agrilarim eslik etti, uykudan uyandirip büyük tuvaletim varmiscasina kostum wcye ama o da yok, simdi devam ediyor ama hic artmiyor ya da ben anlayamiyorum. Regl donemlerimde korkunc sanci ceken biriyim bu sanci reglin baslangicindaki kivranma hissi sadece, artmiyor, karnim kaskati oluyor, ben sallamadim pek daha cok agri bekliyorum ama eşim senin karnin duzenli kasiliyor diyor, oglen nst ye gidicem evin yakininda biyere. Boyle az sanciyla doguran var mi ya? Bu nemis boyle aha gene geldi sanci

Doğum yakındır o zaman canım,nst de çıkar

Bir tanidigim soylemisti bana da buyuk tuvaletim var gibi hissediyordum meger dogum sancisiymis diye. Doktora bir gozuk istersen belli olmaz

Benim doktorum 24 saat hicbir şey verdirmedi. Buyuk abdeste cikana kadar da katı gida almadim.
Ama ayni hastanede ameliyattan 8 saat sonra corba veren dr vardi.
Tamamen kisisel uygulamalar :)
Dogum ne zaman ?

Ayy sen resmen doguruyorsun:))
Hadi bir avazda insallah

Dun cok sinir bozucu bir olay yasadim.
Dr kontrolum vardi, esimle gittik, esim arabayi park ederken ben biraz once indim yokustu orası karda yürümek istemedim.
Esimi beklerken babam yasinda bir adam bir adim mesafemden gecti ve gecerken cisim geldi nereye yapsam dedi.
Ben birden kendimi cektim saskinlikla.
Iki adim gitti geri döndü ve ayni seyi iki kere daha soyledi.
Ben de sinirlenip esim geliyor surda bekle gostersin sana nereye çiş yapacağıni dedim.
Adam uzerime yurudu ne diyorsun falan diye, yaninda 18 yas civari bir erkek cocugu vardi o tuttu kolundan birak abi falan dedi.
Adam ben sana mi diyorum ogluma dedim dedi. Ben de niye suratima suratıma konuşuyorsun o zaman dedim.
Ama adamin dengesiz hareketleri korkuttu, o an sadece bir turlu iyilesemedigimi dikislerimi falan düşündüm. Karda buzda dussem bir sey olsa bir dunya dert acilir basima.
Adam uzatti ama dengesizdi her halinden belli, benim senin yasinda kızım var sana ne diyecem diyor bir yandan da uzerime yürümeye calisiyor, gelsin bakalim esin napacakmis vs. Esim de park edemedi herhalde gelemedi bir turlu ki iyi ki gelmedi kavga cikacakti.
İyi tamam git yanlis anlamisim dedim resmen geri adim attim, korktum.
O hala ayni tavirlarda, kusura bakma git yanlis anladim dedim, adamdan bir de ozur diledim is buyumesin diye.
Etraftan bakiyor kimse sormuyor noluyor diye cok da merkezi bir yer yani.
Adami cocuk alip goturdu o arada esim geldi anlamis bir seyler oldugunu ama adami gormedi ben de esimi surukleyip götürdüm.
Kendime cok kizdim, böyle boyle kendimizi ezdiriyoruz bu sapiklara. Keske bagirsaydim, ciglik atsaydim basina toplasaydim herkesi.
Hos bu devirde gormezden gelip gidecek cok insan var ama bilemiyorum boyle yapmamaliydim.
O an sadece adamin saldirma ihtimalini ve yeni dogum yapmış olduğumu dusunup korktum

Canım en iyisini yapmıssın. Normalde olsa tepki ver derdim ama bebişin için kendin için bu durumda en iyisini yapmıssın. Dengesiz adam itse falan allah korusun daha kötü olurdu. Allaha havale et kafana takma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…