- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Not: ilgi budalasi falan degilim sadece canımı oldukça sıkan taze yaşadığım bir olayi paylasmak istedim.
Geri adim atmak zoruma gitti ama dedigin gibi buyuk risk olacakti uzatmak.Canım en iyisini yapmıssın. Normalde olsa tepki ver derdim ama bebişin için kendin için bu durumda en iyisini yapmıssın. Dengesiz adam itse falan allah korusun daha kötü olurdu. Allaha havale et kafana takma canım
Doğum yakındır o zaman canım,nst de çıkar
Bir tanidigim soylemisti bana da buyuk tuvaletim var gibi hissediyordum meger dogum sancisiymis diye. Doktora bir gozuk istersen belli olmaz
Ayy sen resmen doguruyorsun:))
Hadi bir avazda insallah
Benim doktorum 24 saat hicbir şey verdirmedi. Buyuk abdeste cikana kadar da katı gida almadim.
Ama ayni hastanede ameliyattan 8 saat sonra corba veren dr vardi.
Tamamen kisisel uygulamalar :)
Dogum ne zaman ?
DoğmuyorlarrrKizlar nst de bisicik cikmadi ama hastaneye gidince gecmedi de bu sanci, kemik agrim daha da artti hatta, hemsire son haftan olucak bunlar dedi, tarif ettigi her seyi yasiyorum ama nst de bisi yok ay ne sacma bisimis. Sanci bi gelio bi gidio ne alaka anlamadim. Neyse değerli bir dostun dedigi gibi "bugun de doguramadim" Karamelliturta
Dun cok sinir bozucu bir olay yasadim.
Dr kontrolum vardi, esimle gittik, esim arabayi park ederken ben biraz once indim yokustu orası karda yürümek istemedim.
Esimi beklerken babam yasinda bir adam bir adim mesafemden gecti ve gecerken cisim geldi nereye yapsam dedi.
Ben birden kendimi cektim saskinlikla.
Iki adim gitti geri döndü ve ayni seyi iki kere daha soyledi.
Ben de sinirlenip esim geliyor surda bekle gostersin sana nereye çiş yapacağıni dedim.
Adam uzerime yurudu ne diyorsun falan diye, yaninda 18 yas civari bir erkek cocugu vardi o tuttu kolundan birak abi falan dedi.
Adam ben sana mi diyorum ogluma dedim dedi. Ben de niye suratima suratıma konuşuyorsun o zaman dedim.
Ama adamin dengesiz hareketleri korkuttu, o an sadece bir turlu iyilesemedigimi dikislerimi falan düşündüm. Karda buzda dussem bir sey olsa bir dunya dert acilir basima.
Adam uzatti ama dengesizdi her halinden belli, benim senin yasinda kızım var sana ne diyecem diyor bir yandan da uzerime yürümeye calisiyor, gelsin bakalim esin napacakmis vs. Esim de park edemedi herhalde gelemedi bir turlu ki iyi ki gelmedi kavga cikacakti.
İyi tamam git yanlis anlamisim dedim resmen geri adim attim, korktum.
O hala ayni tavirlarda, kusura bakma git yanlis anladim dedim, adamdan bir de ozur diledim is buyumesin diye.
Etraftan bakiyor kimse sormuyor noluyor diye cok da merkezi bir yer yani.
Adami cocuk alip goturdu o arada esim geldi anlamis bir seyler oldugunu ama adami gormedi ben de esimi surukleyip götürdüm.
Kendime cok kizdim, böyle boyle kendimizi ezdiriyoruz bu sapiklara. Keske bagirsaydim, ciglik atsaydim basina toplasaydim herkesi.
Hos bu devirde gormezden gelip gidecek cok insan var ama bilemiyorum boyle yapmamaliydim.
O an sadece adamin saldirma ihtimalini ve yeni dogum yapmış olduğumu dusunup korktum
Not: ilgi budalasi falan degilim sadece canımı oldukça sıkan taze yaşadığım bir olayi paylasmak istedim.
Doğmuyorlarrrkocam dio bugun doğuruo musun yok dedim gelesi yokmus
Bende dogurmadim yinekızlar size bi sorum olacak normal doğum yapan arkadaşlar boyunuz kaç ve bebek kaç gr doğdu? Benim boy 160 bebek de 3500 gr 38+2 yiz .. dün doktorum normal doğum için daha fazla kilo almasının riskli olduğunu söyledi ve umarım 40 ı beklemez dedi .. nst cekti sancı çıkmadı çıksaydı suni sanciyla dogurtcakmış bişey anlamadim ben bu işten
benim boyda 1.60 canım geçen hafta 3000 grdı bebek..hep normal yaparsın diyor ama ortada sancı felan yok..günüm geçerse sezeryan düşünmeye başlıcak galiba..bakalım hayırlısıı..Bende dogurmadim yinekızlar size bi sorum olacak normal doğum yapan arkadaşlar boyunuz kaç ve bebek kaç gr doğdu? Benim boy 160 bebek de 3500 gr 38+2 yiz .. dün doktorum normal doğum için daha fazla kilo almasının riskli olduğunu söyledi ve umarım 40 ı beklemez dedi .. nst cekti sancı çıkmadı çıksaydı suni sanciyla dogurtcakmış bişey anlamadim ben bu işten
Bende dogurmadim yinekızlar size bi sorum olacak normal doğum yapan arkadaşlar boyunuz kaç ve bebek kaç gr doğdu? Benim boy 160 bebek de 3500 gr 38+2 yiz .. dün doktorum normal doğum için daha fazla kilo almasının riskli olduğunu söyledi ve umarım 40 ı beklemez dedi .. nst cekti sancı çıkmadı çıksaydı suni sanciyla dogurtcakmış bişey anlamadim ben bu işten
benim boyda 1.60 canım geçen hafta 3000 grdı bebek..hep normal yaparsın diyor ama ortada sancı felan yok..günüm geçerse sezeryan düşünmeye başlıcak galiba..bakalım hayırlısıı..
O sorun bende de var canım. 36+4 te iki haftada 700 gr aldığını öğrendim 3200 dü kilosu. Bir hafta kaşar, muz yemedim (yarım yağlı beyaz peynire geçtim) hiç tatlı hamur işi yemedim. Sebze etin yanında yemeklerde iki ince kepek ekmeği yedim. Aralarda birer meyve yedim. 37+5te 3350 olmuş. Normal kilo almış. Sende dikkat et istersen. Doğana kadarda dikkat edicez artık. Hayırlısıyla doğarlar inşallahBende dogurmadim yinekızlar size bi sorum olacak normal doğum yapan arkadaşlar boyunuz kaç ve bebek kaç gr doğdu? Benim boy 160 bebek de 3500 gr 38+2 yiz .. dün doktorum normal doğum için daha fazla kilo almasının riskli olduğunu söyledi ve umarım 40 ı beklemez dedi .. nst cekti sancı çıkmadı çıksaydı suni sanciyla dogurtcakmış bişey anlamadim ben bu işten
Canim benim 17sinde 40im doluyor su an ayni anlattiklarini yasiyorum. Bu benim 4. dogumum olacak gerci ama digerleri normaldi bunda 40 a kadar bekleyip sancim gelirse plansiz gelmezse planli sezaryen olacagim icin ben de alarma gectim hemenKizlar nst de bisicik cikmadi ama hastaneye gidince gecmedi de bu sanci, kemik agrim daha da artti hatta, hemsire son haftan olucak bunlar dedi, tarif ettigi her seyi yasiyorum ama nst de bisi yok ay ne sacma bisimis. Sanci bi gelio bi gidio ne alaka anlamadim. Neyse değerli bir dostun dedigi gibi "bugun de doguramadim" Karamelliturta
Geçmiş olsun canım,var böyle sapıklar ,bunun birde telefonla konuşuyormuş gibi yapıp abest cümlelerle insanın suratına bakan çeşidi var denk geldim, yani desenki ne konuşuyosun sanamı konuşuyorun derler, o yüzden duymamazlıktan geliceksin o hazzı yaşamasınlar,bundan bile haz alıyorlar yani,pislik adam biyerden bulur o cezasını merak etme ,kafana takıp üzülme geçmiş gitmiş artık,allah belasını versin diyorum kolay kolay bela okumamda haketmiş buDun cok sinir bozucu bir olay yasadim.
Dr kontrolum vardi, esimle gittik, esim arabayi park ederken ben biraz once indim yokustu orası karda yürümek istemedim.
Esimi beklerken babam yasinda bir adam bir adim mesafemden gecti ve gecerken cisim geldi nereye yapsam dedi.
Ben birden kendimi cektim saskinlikla.
Iki adim gitti geri döndü ve ayni seyi iki kere daha soyledi.
Ben de sinirlenip esim geliyor surda bekle gostersin sana nereye çiş yapacağıni dedim.
Adam uzerime yurudu ne diyorsun falan diye, yaninda 18 yas civari bir erkek cocugu vardi o tuttu kolundan birak abi falan dedi.
Adam ben sana mi diyorum ogluma dedim dedi. Ben de niye suratima suratıma konuşuyorsun o zaman dedim.
Ama adamin dengesiz hareketleri korkuttu, o an sadece bir turlu iyilesemedigimi dikislerimi falan düşündüm. Karda buzda dussem bir sey olsa bir dunya dert acilir basima.
Adam uzatti ama dengesizdi her halinden belli, benim senin yasinda kızım var sana ne diyecem diyor bir yandan da uzerime yürümeye calisiyor, gelsin bakalim esin napacakmis vs. Esim de park edemedi herhalde gelemedi bir turlu ki iyi ki gelmedi kavga cikacakti.
İyi tamam git yanlis anlamisim dedim resmen geri adim attim, korktum.
O hala ayni tavirlarda, kusura bakma git yanlis anladim dedim, adamdan bir de ozur diledim is buyumesin diye.
Etraftan bakiyor kimse sormuyor noluyor diye cok da merkezi bir yer yani.
Adami cocuk alip goturdu o arada esim geldi anlamis bir seyler oldugunu ama adami gormedi ben de esimi surukleyip götürdüm.
Kendime cok kizdim, böyle boyle kendimizi ezdiriyoruz bu sapiklara. Keske bagirsaydim, ciglik atsaydim basina toplasaydim herkesi.
Hos bu devirde gormezden gelip gidecek cok insan var ama bilemiyorum boyle yapmamaliydim.
O an sadece adamin saldirma ihtimalini ve yeni dogum yapmış olduğumu dusunup korktum
Canim benim 17sinde 40im doluyor su an ayni anlattiklarini yasiyorum. Bu benim 4. dogumum olacak gerci ama digerleri normaldi bunda 40 a kadar bekleyip sancim gelirse plansiz gelmezse planli sezaryen olacagim icin ben de alarma gectim hemenKizlar nst de bisicik cikmadi ama hastaneye gidince gecmedi de bu sanci, kemik agrim daha da artti hatta, hemsire son haftan olucak bunlar dedi, tarif ettigi her seyi yasiyorum ama nst de bisi yok ay ne sacma bisimis. Sanci bi gelio bi gidio ne alaka anlamadim. Neyse değerli bir dostun dedigi gibi "bugun de doguramadim" Karamelliturta
benimki çok konuşmaz canım bende stres olcam diye pek sormuyorum önemli bişey olsa söyler heralde diyorum..bana söylediği 40 haftam dolunca 41de de bekleyebilceği bir sıkıntı olmazsa bebekte..ama en son gittiğimde izne gideceği için istersen 40 dolunca suniyle başlatırız dedi..yada dönmemi beklersin..ama o sırada bir sıkıntı olursada başka doktora emanet ederim dedi..kafam karışık aslında açılmam olmazsa suni istemiyorum..ama açılma varsa suni denerim heralde..eğer bir sıkıntı yoksa da 41in bitmesini bekleyebilirim..nasip bakalım..bebeğimiz nasıl gelmek isticek..Hic anlatmiyorlar mi ya neyi neden yapacaklarını. Kizlar soru sormaktan çekinmeyin. Ben o kdr cok soruyorumki kac kiloya kdr doguracagimi catimin ölçüsünü herbisiyi öğreniyorum. Saolsun doktorum da tip ogrencisine anlatir gibi anlatiyor materyallerle. Bebek normal kilo aliyor ama 4e kadar alabilirmis dogurabilirmisim rahatca, 40hafta dolunca plesanta eskimeye basladysa suniyle baslariz dedi. Acil bi durum dogumda da olabilir dedi o acil durumları anlatti tek tek beni sezeryana goturucek olan. Ama hemen panik olan doktorlardan deilim dedi. Doktor olayi basta kaostu cok agladm bulana kadar ama Allahima cok sukurler olsun gonlume gore doktor verdi. Istanbulda olanlar icin Feriha Uyguru herkese tavsiye ediyorum.
Doğum sancısına benziyor belirtilerin ama şancıda çıkmamış acaba psikolojik mi biraz doğumu düşünmemeye çalış rahatlat kendini belki geçer.Kizlaaarr bana bi yardimci olun, dün sabahtan beri gecmeyen bi bel ağrım vardi, gece kasık agrilarim eslik etti, uykudan uyandirip büyük tuvaletim varmiscasina kostum wcye ama o da yok, simdi devam ediyor ama hic artmiyor ya da ben anlayamiyorum. Regl donemlerimde korkunc sanci ceken biriyim bu sanci reglin baslangicindaki kivranma hissi sadece, artmiyor, karnim kaskati oluyor, ben sallamadim pek daha cok agri bekliyorum ama eşim senin karnin duzenli kasiliyor diyor, oglen nst ye gidicem evin yakininda biyere. Boyle az sanciyla doguran var mi ya? Bu nemis boyleaha gene geldi sanci
Aynısını bende yaşadım normal beklerken 3780gr dan birden 4300gr a cikti ve normalden sezaryene döndük mecburen.
Sanırım doktorun tamamen normal dogumu destekleyen birisi sıkıntı yaşamadan normal yoldanbebegi almak için uğraşıyor. Hakkında hayırlısı olsun canım benim.
benim boyda 1.60 canım geçen hafta 3000 grdı bebek..hep normal yaparsın diyor ama ortada sancı felan yok..günüm geçerse sezeryan düşünmeye başlıcak galiba..bakalım hayırlısıı..
Sagol canimGeçmiş olsun canım,var böyle sapıklar ,bunun birde telefonla konuşuyormuş gibi yapıp abest cümlelerle insanın suratına bakan çeşidi var denk geldim, yani desenki ne konuşuyosun sanamı konuşuyorun derler, o yüzden duymamazlıktan geliceksin o hazzı yaşamasınlar,bundan bile haz alıyorlar yani,pislik adam biyerden bulur o cezasını merak etme ,kafana takıp üzülme geçmiş gitmiş artık,allah belasını versin diyorum kolay kolay bela okumamda haketmiş bu
hayırlı olsun canım..Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..darısı bizlere..Kızlar çok şükür kızımı kucağıma aldım sabah 8 buçukta normal doğdu 3250 gr ikimiz de iyiyiz çok şükür hepinize dua ettim Allah bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?