2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım en iyisini yapmıssın. Normalde olsa tepki ver derdim ama bebişin için kendin için bu durumda en iyisini yapmıssın. Dengesiz adam itse falan allah korusun daha kötü olurdu. Allaha havale et kafana takma canım
Geri adim atmak zoruma gitti ama dedigin gibi buyuk risk olacakti uzatmak.
Normalde baskasi yapsa kizarim ama oluyormus demek.

Doğum yakındır o zaman canım,nst de çıkar

Bir tanidigim soylemisti bana da buyuk tuvaletim var gibi hissediyordum meger dogum sancisiymis diye. Doktora bir gozuk istersen belli olmaz

Ayy sen resmen doguruyorsun:))
Hadi bir avazda insallah

Kizlar nst de bisicik cikmadi ama hastaneye gidince gecmedi de bu sanci, kemik agrim daha da artti hatta, hemsire son haftan olucak bunlar dedi, tarif ettigi her seyi yasiyorum ama nst de bisi yok ay ne sacma bisimis. Sanci bi gelio bi gidio ne alaka anlamadim. Neyse değerli bir dostun dedigi gibi "bugun de doguramadim " Karamelliturta

Benim doktorum 24 saat hicbir şey verdirmedi. Buyuk abdeste cikana kadar da katı gida almadim.
Ama ayni hastanede ameliyattan 8 saat sonra corba veren dr vardi.
Tamamen kisisel uygulamalar :)
Dogum ne zaman ?

Pazartesi canım inşaAllah sabah 8 de gel dedi doktor.12den sonra hiçbirşey yeme içme oruçlu geleceksin dedi ,yemek değil tek korkum susuz kalmak :)

Doğmuyorlarrr kocam dio bugun doğuruo musun yok dedim gelesi yokmus

Not: ilgi budalasi falan degilim sadece canımı oldukça sıkan taze yaşadığım bir olayi paylasmak istedim.

Biliyorum canım ilgi budalası olmadığını canın sıkılmış ve paylaşmışsın bundan doğal birşey yok
-bence...
(Böyle düşünmen normal birşey paylaşınca hemen morel emici konuşmalar yok ilgi çekmeye çalışma diye yorum yapanlar var...
Ben yaşadım...)
Ve sadete gelecek olursam,
Sen en iyisini yapmışsın canim çünkü olay eşine yansısaydı kavga çıkardı ister istemez araya girerdin Allah korusun o karışıklıkta ameliyatın Zarar görebilirdi...
İyiki öyle birşey olmamış Allah korumuş senide eşinide.
Sıkma canını Allaha havale et o terbiyesizleri Rabbim haklarından gelsin inşaAllah...

Bende dogurmadim yine kızlar size bi sorum olacak normal doğum yapan arkadaşlar boyunuz kaç ve bebek kaç gr doğdu? Benim boy 160 bebek de 3500 gr 38+2 yiz .. dün doktorum normal doğum için daha fazla kilo almasının riskli olduğunu söyledi ve umarım 40 ı beklemez dedi .. nst cekti sancı çıkmadı çıksaydı suni sanciyla dogurtcakmış bişey anlamadim ben bu işten

Aynısını bende yaşadım normal beklerken 3780gr dan birden 4300gr a cikti ve normalden sezaryene döndük mecburen.
Sanırım doktorun tamamen normal dogumu destekleyen birisi sıkıntı yaşamadan normal yoldanbebegi almak için uğraşıyor. Hakkında hayırlısı olsun canım benim.

benim boyda 1.60 canım geçen hafta 3000 grdı bebek..hep normal yaparsın diyor ama ortada sancı felan yok..günüm geçerse sezeryan düşünmeye başlıcak galiba..bakalım hayırlısıı..

benim boyda 1.60 canım geçen hafta 3000 grdı bebek..hep normal yaparsın diyor ama ortada sancı felan yok..günüm geçerse sezeryan düşünmeye başlıcak galiba..bakalım hayırlısıı..

Hic anlatmiyorlar mi ya neyi neden yapacaklarını. Kizlar soru sormaktan çekinmeyin. Ben o kdr cok soruyorumki kac kiloya kdr doguracagimi catimin ölçüsünü herbisiyi öğreniyorum. Saolsun doktorum da tip ogrencisine anlatir gibi anlatiyor materyallerle. Bebek normal kilo aliyor ama 4e kadar alabilirmis dogurabilirmisim rahatca, 40hafta dolunca plesanta eskimeye basladysa suniyle baslariz dedi. Acil bi durum dogumda da olabilir dedi o acil durumları anlatti tek tek beni sezeryana goturucek olan. Ama hemen panik olan doktorlardan deilim dedi. Doktor olayi basta kaostu cok agladm bulana kadar ama Allahima cok sukurler olsun gonlume gore doktor verdi. Istanbulda olanlar icin Feriha Uyguru herkese tavsiye ediyorum.

O sorun bende de var canım. 36+4 te iki haftada 700 gr aldığını öğrendim 3200 dü kilosu. Bir hafta kaşar, muz yemedim (yarım yağlı beyaz peynire geçtim) hiç tatlı hamur işi yemedim. Sebze etin yanında yemeklerde iki ince kepek ekmeği yedim. Aralarda birer meyve yedim. 37+5te 3350 olmuş. Normal kilo almış. Sende dikkat et istersen. Doğana kadarda dikkat edicez artık. Hayırlısıyla doğarlar inşallah

Canim benim 17sinde 40im doluyor su an ayni anlattiklarini yasiyorum. Bu benim 4. dogumum olacak gerci ama digerleri normaldi bunda 40 a kadar bekleyip sancim gelirse plansiz gelmezse planli sezaryen olacagim icin ben de alarma gectim hemen ikinci dogumumda gunduzden bu tarz kasilmalar hissetmistim belden sancilarim gece 12de basladi sonraki gun oglen 12 gibi dogurdum. Sen sancim cikmadi deyince nstye gitmekten vazgectim bakalim 2-3 saat gozlemliyim artacak mi.

Geçmiş olsun canım,var böyle sapıklar ,bunun birde telefonla konuşuyormuş gibi yapıp abest cümlelerle insanın suratına bakan çeşidi var denk geldim, yani desenki ne konuşuyosun sanamı konuşuyorun derler, o yüzden duymamazlıktan geliceksin o hazzı yaşamasınlar,bundan bile haz alıyorlar yani,pislik adam biyerden bulur o cezasını merak etme ,kafana takıp üzülme geçmiş gitmiş artık,allah belasını versin diyorum kolay kolay bela okumamda haketmiş bu

Canim benim 17sinde 40im doluyor su an ayni anlattiklarini yasiyorum. Bu benim 4. dogumum olacak gerci ama digerleri normaldi bunda 40 a kadar bekleyip sancim gelirse plansiz gelmezse planli sezaryen olacagim icin ben de alarma gectim hemen ikinci dogumumda gunduzden bu tarz kasilmalar hissetmistim belden sancilarim gece 12de basladi sonraki gun oglen 12 gibi dogurdum. Sen sancim cikmadi deyince nstye gitmekten vazgectim bakalim 2-3 saat gozlemliyim artacak mi.

benimki çok konuşmaz canım bende stres olcam diye pek sormuyorum önemli bişey olsa söyler heralde diyorum..bana söylediği 40 haftam dolunca 41de de bekleyebilceği bir sıkıntı olmazsa bebekte..ama en son gittiğimde izne gideceği için istersen 40 dolunca suniyle başlatırız dedi..yada dönmemi beklersin..ama o sırada bir sıkıntı olursada başka doktora emanet ederim dedi..kafam karışık aslında açılmam olmazsa suni istemiyorum..ama açılma varsa suni denerim heralde..eğer bir sıkıntı yoksa da 41in bitmesini bekleyebilirim..nasip bakalım..bebeğimiz nasıl gelmek isticek..

Doğum sancısına benziyor belirtilerin ama şancıda çıkmamış acaba psikolojik mi biraz doğumu düşünmemeye çalış rahatlat kendini belki geçer.

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bende en son çarşamba gittiğimde tam 38+1dik doktorumuz bu haftalar için fazla kilo almış dedi bir haftada 400gr almış önceki haftada 400 gr almıştı ama birşey dememişti doktorumuz bu sefer çok almış ve henüz gelecek gibi değil dedi. 4ü geçerse sezeryana dönme ihtimalimiz olur dedi.kilolu bebeklerde omuz sıkışması gibi aksilikler olabiliyor bizde o riske girmek istemeyiz dedi. Ama bekleyip göreceğiz dedi ultrasonun tam kilo ölçümü yapmadığınıda göz önüne aldı 200-300 gr eksik yada fazla olabilir dedi. Ama 4kilonun üstünde ölçersek ultrasonda yine sancıyı açılmayı bekleriz ama zorlarsa sezeryana geçeriz mecbur dedi. Eğer doğmazsa bakalım haftaya çarşamba kilo durumu ne olacak.

Sagol canim
Babam yasinda adam ya pislik.
Bir de sana degil ogluma soyledim diyor, ama ne hikmetse oglan abi diye hitap ediyor adama.
Insallah benden daha dişli birilerine denk gelir de agzini burnunu kirarlar guzelce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…