2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
4.dogum muu super yaaa tam hayal ettigim ya benim normalde hiiic bel agrim bile olmadi. Usuttum mu die heryerimi sicak tutuorm ama neinn. Yarin doktora gitcm ztn insallah bari aciklik olmustur. masmaviyim in dedigi gibi piskolojik mi die bu hastaneye gidiym psikolojikse gecer dedim ama o kdr dolu hissediormki aşağı tarafımi yuruyemiorm bile. Acemi olmak zormus dicem ama senin dogumun 4. Bide. Her dogum bile farkli oluyormus dimi. Kocam da sen biraz mallik yapip anlamican galiba sancilarini dio

Evet bebislerin keyfine kaldik mecbur ben de suniden korkuyorum ama bazi kisilerde zart die acilma oluyormus oyle cilginca agri gelmeden, belki o kisilerdenimdir diye bi denemek isterim yani, ama cok da kasmam hemen cayarim ben normal dogurmak icin her turlu seyi yapmaya calistm kendim de cok hazirim psikolojik olarak ama hic inatlasmadim kendimle, hakkimizda hangisi hayrli olcak bilemiyoruz cunku.

Yok canim agri esigin cok yuksek deilse anlarsin sancilarini, yuksek olsaydi da karnindaki kasilmalari da farketmezdin diye dusunuyorum emin olmamakla birlikte.
Benim bu kasilmalar sabah yatarken basladi en cok ondan suphelendim. Hani is yaparken yururken olsa yorgunluktan olabiliyor. Ayni dedigin gibi belimde de agri var ve alt tarafi dolu hissediyorum cok. Karnim da cogunlukla taş gibi.
Bence ikimizin de dogum yakin. Hakkimizda hayirlisi olsun. Saglikla kavusalim bebelere insallah.

Kızlar çok şükür kızımı kucağıma aldım sabah 8 buçukta normal doğdu 3250 gr ikimiz de iyiyiz çok şükür hepinize dua ettim Allah bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun inşallah
Sağlıcakla büyüt canım bebeğini :)nasıl oldu doğum belirtilerin, doğumun. Biz bekleyenler çok meraktayız :)

Kızlar merhabalar kaç gündür giriyorum ama okuyamadım tam olarak benim süt kanallarım tıkandı göğüslerim 10 katına çıktı ne sağabiliyoruz ne emzirebiliyorum anlayacağınız feci haldeyim. Dün akşamdan beri akşamları hastanede sağım yapacaklar.
Bana dua edin biran önce atlatayım şu durumu bebeğimi besleyebileyim.
derinn83 aynı gün doğurmuşuz canım
xkardelenx canım çok sevindim boşuna hamileliğinfe o kadar stres çektin. Sağlıkla büyüt inş.
asli2434 ben 23-24 dereceyi geçirmiyorum evde üstümüzde de çıtçıtlı badi üstüne penye bir badi altımızda tek kat birde müslin beziyle yarım kundak yapıyorum.
Bugünlerdr doğuran arkadaşlar sağlıkla büyütün inş.

Gecmis olsun Allah sifa versin. Benim ikinci dogumdan sonra gevsek atlet giymekten olmustu daha destekli bisey takinca duzelmisti, burda okumustum onu da. Hep ayni sebep deildir ama oladabilir diye yazayim dedim.

Gecmis olsun cnm insllah en kisa zamanda duzelir

Nasil oldun? Benim sancilar ust uste 5kez 25 dkda bi geldi :)) belim ayrilcak gibi, tam sanci anlarinda nerem agrio pek anlamiom ztn , ama belimden basladi. Sanirim artik gercek sancilar basladi. sanci sıklığını olcmek icin kullandigim bi uygulama var ona bakip kafami dagtmaya calisiorm, genelde ortalama 30 40 saniye sürüyor. ayaga kalkiyim biraz squat yapiyim dedim abooo daha fena oldum. Ayni adet donemindeki gibi tuvaletim geldi saniyorum tuvaletimi yapiorm gecmio. Hadi bakalim geceye kalmadan dogursam ne hoş olurrr :))

Hadi bakalim senin dogum baslamis, Allah kolaylik versin. Benim tavsiyem hizli ilerlesin diye ugrasma kendini de fazla yorma. Akisina birak :) Hatta uyu diycem ama yatarak zorlar oturarak basina yastik koyup deneyebilirsin. Doguma dinlenmis gitmek en iyisi. Sadece sancilari en rahat nasil karsiliyorsan o an oyle yap. Oturarak, ayakta egilerek vs. Bir de epidural istiyorsan cok sıklaşmasını bekleme sancilarin ne olur ne olmaz.
Benim duzenli sanci yok simdilik ama her an baslayabilir. Ortancayi banyo yaptirip cikicam ben de hastaneye :) Nobetci dr. dogum baslamis derse dr.um gelip ameliyata alacak. Hakkimizda hayirlisi...

Selam kizlar. Uzun zamandir yazamiyoeum sessiz sessiz takip ediyorum ama

Dun dr kontrolum vardi. 37+5 de 3 kg olmus bebek cok guzel kilo almis dedi. 20 gun once 1 hafta geriden geliyodu cbku.

Haftaya cuma saat 7.30 da hastaneye yatisim yapilcak tahlil fln derken 9 10 gibi doguma aliriz dedi dr. Gunler gecmiyo heycanla vekliyorm

Sıcak kompres iyi gelir canım geçmiş olsun,düzenli sağma ilede açılır inşallah stres yapma

Ay hayrlisiyla tez kurtul insallah guzel guzel. Ya cidden yatayim dedim az once perisan oldum yatilmiyormus, cok acıdı karnim, simdi benim doktoru ne zaman aramam lazim nisanim suyum fln gelmedi erken de gitmek istemiorm doktorum da 50kez anlatti aslnda ama gene de konduramiorm. İyice siklasirsa aricam sanirim. Gece yatmadan bi msj atarim bu gece sizi uyandirabilirim diye.
Peki bisi sorcam belime sicak su torbasi koydum iyi gelir mi? Hem terleme hem Usume geldi cunku, kat kat giyindim afakanlar halinde oturuorm

Eger sancin baslayinca haber ver dediyse msjla haber verebilirsin bence. Sancilar seni zorlamaya baslayinca da gidersin uzak mesafe falan degilse. Sicak su torbasi denemedim ben esim belime bastirarak masaj yapiyordu sancim zorlamaya baslayinca. Usume terleme de stresten mi acaba ben yasamadim hic. Dr.una danis istersen. Seni rahatlatacak biseylerle ugras muzik, dua ne iyi geliyorsa. Allah yardimcin olsun bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…