Canım kendi Dr na şimdiden msj at ve anlat durumu benceAy hayrlisiyla tez kurtul insallah guzel guzel. Ya cidden yatayim dedim az once perisan oldum yatilmiyormus, cok acıdı karnim, simdi benim doktoru ne zaman aramam lazim nisanim suyum fln gelmedi erken de gitmek istemiorm doktorum da 50kez anlatti aslnda ama gene de konduramiorm. İyice siklasirsa aricam sanirim. Gece yatmadan bi msj atarim bu gece sizi uyandirabilirim diye.
Peki bisi sorcam belime sicak su torbasi koydum iyi gelir mi? Hem terleme hem Usume geldi cunku, kat kat giyindim afakanlar halinde oturuorm
Gözün aydın canım,hayırlı uğurlu olsun,maşallah minik prenseseKızlar ben doğum yaptım çok şükür.3 kilo 100 gr bi kızım oldu normal doğumla dunyaya geldi..6 cm den sonra epidural oldum biraz toparlamaya çalışıyorum hikayemi paylasmk icin:) herkese hayırlı dogumlar inşallah allah anali babali büyütmk nasip etsin...
Kizlar hadi artik hepiniz dogurun da gaz , kaka, çiş muhabbeti yapalim ya olmuyor böyle siz dogurmayi beklerken ben bebeğin gazini soramiyorum
Can'ım geçmiş olsun yok mu bunun bir yolu süt kanallarını açmanın?inş bir an önce emzirebilirsin rahatça bebişini.ben bugün kombiyi kapattım evin ısısını 24,5 dereceden aşağıya düşüremedim.istanbuldayım ama evim çok fena güneş alıyor az önce ölçtüm yine bebeğimin Ateş'ini 37.4 çıktı bir türlü 37 den aşağı indiremiyorum.erkek Bebek sıcağı sevmez derler ya inanmaya başladımKızlar merhabalar kaç gündür giriyorum ama okuyamadım tam olarak benim süt kanallarım tıkandı göğüslerim 10 katına çıktı ne sağabiliyoruz ne emzirebiliyorum anlayacağınız feci haldeyim. Dün akşamdan beri akşamları hastanede sağım yapacaklar.
Bana dua edin biran önce atlatayım şu durumu bebeğimi besleyebileyim.
derinn83 aynı gün doğurmuşuz canım
@xkardelenx canım çok sevindim boşuna hamileliğinfe o kadar stres çektin. Sağlıkla büyüt inş.
asli2434 ben 23-24 dereceyi geçirmiyorum evde üstümüzde de çıtçıtlı badi üstüne penye bir badi altımızda tek kat birde müslin beziyle yarım kundak yapıyorum.
Bugünlerdr doğuran arkadaşlar sağlıkla büyütün inş.
Çok geçmiş olsun inşalalh en kısa sürede düzelir canım annelik işte her şeye katlanırken gene de bebeğini düşünüyor insanKızlar merhabalar kaç gündür giriyorum ama okuyamadım tam olarak benim süt kanallarım tıkandı göğüslerim 10 katına çıktı ne sağabiliyoruz ne emzirebiliyorum anlayacağınız feci haldeyim. Dün akşamdan beri akşamları hastanede sağım yapacaklar.
@xkardelenx canım çok sevindim boşuna hamileliğinfe o kadar stres çektin. Sağlıkla büyüt inş.
asli2434 ben 23-24 dereceyi geçirmiyorum evde üstümüzde de çıtçıtlı badi üstüne penye bir badi altımızda tek kat birde müslin beziyle yarım kundak yapıyorum.
memenin ucu nasırlaşana kadar devam eder o acı.az kalmış ama bugün yarın geçer o acı hissi.bide benim oğlanda ilk önce dudağının ucuyla tutuyor yavaş yavaş memenin ucunun tamamını alıyordu şimdi son birkaç gündür daha iyi tutuyor.senin bebişte öğrenecek annesi
Sor sen canım onlara da lazım olacak nasılsa yakında :)))
Ben sorayım bari yazmışken ya benim göğüsler yara degil ama bebiş ilk tutarken çok acıyor emerken geçiyor o acı hissi ama tutacakken kendini kasıyorum resmen canım şimdi yanacak diye :) hele tek seferde tutamazsa tam eziyet oluyor tutup tutup bırakıyor bazen çünkü
Bi de biz 23 günlük oldum ama benim bebiş hala tek seferde tutmuyor normal mi acaba bazen baya uğraşıyoruz ucunu tutsun diye
Ay inşallah ya yazık çünkü tutamayınca o da hırslanıyor gerçi hırslanınca da hop diye tutuyor :))memenin ucu nasırlaşana kadar devam eder o acı.az kalmış ama bugün yarın geçer o acı hissi.bide benim oğlanda ilk önce dudağının ucuyla tutuyor yavaş yavaş memenin ucunun tamamını alıyordu şimdi son birkaç gündür daha iyi tutuyor.senin bebişte öğrenecek annesi
sen bol bol emzir meme ucun Kocaman olur bide emzirdiler Zaman'la sertleşiyor meme ucun Bebek daha kolay tutuyor.ya ben bişey dicem benim ev sıcak 25 derece ben sadece çıtçıtlı badi üzerine ince bi tulum giydiriyorum az mı nasıl?sen nasıl giydiriyorsunAy inşallah ya yazık çünkü tutamayınca o da hırslanıyor gerçi hırslanınca da hop diye tutuyor :))
Meme ucum tam çıkamadı sanki diye düşünüyordum yara mı oluyor diye korktum ben inş geçer o da en kısa zamanda
Benim ilk Bebek ya ben anneliği onda öğreniyorum işte
Aminn canım, rabbim cümlemizin bebişini analı babalı büyütsün inşallah. Senin de üçüncü kuzun gelmiş hoş gelmiş :)gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallh hayırlı uzun ömürlü olsun
Gözümüz aydın canım, bebişlerimize aynı gün kavuştuk çok şükür :) Uzun sağlıklı mutlu bi ömürleri olur inşallah. Sana da geçmiş olsun canım, hamilelik ayrı zor doğum sonrası ayrı zor ama çok şükür bebişlerimiz artık kucağımızda. Tez zamanda herşey yoluna girer inşKızlar merhabalar kaç gündür giriyorum ama okuyamadım tam olarak benim süt kanallarım tıkandı göğüslerim 10 katına çıktı ne sağabiliyoruz ne emzirebiliyorum anlayacağınız feci haldeyim. Dün akşamdan beri akşamları hastanede sağım yapacaklar.
Msj attm aradi hemen, dus al uyumaya calis gece muhtemelen ararsin sabahi görmez dedi. Dustan sonra gecerse dont panic ama suan sanci cekiyorum yani. Ama ben daha kötü bi sanci bekliyodum. Annem de daha kötü bekliyo anladigim kadaryla. Regl agrilarimda duvarlari tirmaladigim icin bu zinklamalar cok da fifi kaliyor. Sacma sapan stresler sardi, ya nst de sanci cikmazsa ya acilma olmazsa bosuna mi cekiom bu sanciyi gibiCanım kendi Dr na şimdiden msj at ve anlat durumu bence
neden kağıt gibi dümdüz oldu anlamadım emzirince ucu dahada çıkıyor benimnur_84 canim cok gecmis olsun Allah sifa versin.
Bu göğüs acisi da hicbir seye benzemiyor.
Ben silikon ucla emiziryorum az önce dogrudan vermeyi denedim, yarim saat emzirdim yarim saat agladim inan.
Kagit gibi dumduz yapmis ucunu biraktiramadim da esim resmen parmagini sokup açtırdı agzini. Hala gozumun yasi dinmedi bugun bir daha emziremeyecegim sanirim silikon bile kurtarmaz artik.
Merhaba, aynı sıkıntıyı bende yaşadım kanallar tıkandı göğüs uçlarım yaradan kanadı. Ama sonra sıcak suya küçük bir havluyu sokup tam sıkmadan göğüslerime sardım dayanabileceğin kadar sıcak, sonra ince uçlu sık bir tarakla yukarıdan aşağıya göğüslerimi taradım ertesi gün akmaya başladı yani bana tarak olayı saçma gelmişti ama çok işe yaradıGecmis olsun cnm insllah en kisa zamanda duzelir
Evet ya uç çıktıkça dediğin gibi kolay tutmaya başladı ama gene önce aranıyor biraz benimki çok komik hareketlerle :)sen bol bol emzir meme ucun Kocaman olur bide emzirdiler Zaman'la sertleşiyor meme ucun Bebek daha kolay tutuyor.ya ben bişey dicem benim ev sıcak 25 derece ben sadece çıtçıtlı badi üzerine ince bi tulum giydiriyorum az mı nasıl?sen nasıl giydiriyorsun
Maşallah canım güle güle büyüt. Hikayeni bekliyorumm :)Kızlar ben doğum yaptım çok şükür.3 kilo 100 gr bi kızım oldu normal doğumla dunyaya geldi..6 cm den sonra epidural oldum biraz toparlamaya çalışıyorum hikayemi paylasmk icin:) herkese hayırlı dogumlar inşallah allah anali babali büyütmk nasip etsin...
merhaba yarin bir kacamak yapip.ihtiyaclarimizi alacagiz. Bahsettiginiz pisik kremini eczanelerden ya da belirli bir yerden temin etme sansim var mi merak ediyorum. Yoksa internetten mi aldiniz. Guvenilir bir yer var mi onerebileceginiz?pişik olmasa da muhakkak her alt degistirmede pisik onleyici kremi kullanin..
ben de kizlara prima premium care kullaniyorum, cok sukur pisik olmadilar..
ben earth mama angel baby nin kremini almistim, biraz pahali ama gercekten cok basarili..
ilk dogduklarinda her alt degistirmede surmuyordum, hafif kizarir gibi oluodu, onu surunce bi sonraki alt degistirmeye kadar kizariklik fln hicbisey birakmiyordu ciltte..
sonra her alt degistirmede surmeye basladim..
Açılma oldukça sancı yoğunlaşır bence, tabi herkeste aynı olmazda,benim ilk te önce su sonra sancı geldi,sancıda belimin tam ortasından sıcak sıcak yayılan bi sancıydı sanki ,yani adet sancısıyla alakası yoktu,herkeste farklı olur tabi,Dr n dediği gibi dinlenmeye çalış ama bu heyecanla zor tabi ,hayırlısıyla sabaha kucağında olur bebiş inşallah, yazarsın fırsat oldukça,malum sürekli uyanıp soluğu burda alıyorum bende her gece doğuran varmı diyeMsj attm aradi hemen, dus al uyumaya calis gece muhtemelen ararsin sabahi görmez dedi. Dustan sonra gecerse dont panic ama suan sanci cekiyorum yani. Ama ben daha kötü bi sanci bekliyodum. Annem de daha kötü bekliyo anladigim kadaryla. Regl agrilarimda duvarlari tirmaladigim icin bu zinklamalar cok da fifi kaliyor. Sacma sapan stresler sardi, ya nst de sanci cikmazsa ya acilma olmazsa bosuna mi cekiom bu sanciyi gibi
merhaba yarin bir kacamak yapip.ihtiyaclarimizi alacagiz. Bahsettiginiz pisik kremini eczanelerden ya da belirli bir yerden temin etme sansim var mi merak ediyorum. Yoksa internetten mi aldiniz. Guvenilir bir yer var mi onerebileceginiz?
Gözünüz yarın hayırlı uğurlu olsun. Hoşgelmiş minik prenses.Kızlar çok şükür kızımı kucağıma aldım sabah 8 buçukta normal doğdu 3250 gr ikimiz de iyiyiz çok şükür hepinize dua ettim Allah bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun inşallah
Çok geçmiş olsun. Arkadaşım o tıkanma yüzünden hasta olmuştu ateşi çıkmıştı yatmıştı. Eşimin kuzenide sıcak su uygulamıştı ama yanlış birşeymiş bu sen en iyisi doktora danışmadan birşey deneme canım.Kızlar merhabalar kaç gündür giriyorum ama okuyamadım tam olarak benim süt kanallarım tıkandı göğüslerim 10 katına çıktı ne sağabiliyoruz ne emzirebiliyorum anlayacağınız feci haldeyim. Dün akşamdan beri akşamları hastanede sağım yapacaklar.
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun.Kızlar ben doğum yaptım çok şükür.3 kilo 100 gr bi kızım oldu normal doğumla dunyaya geldi..6 cm den sonra epidural oldum biraz toparlamaya çalışıyorum hikayemi paylasmk icin:) herkese hayırlı dogumlar inşallah allah anali babali büyütmk nasip etsin...
sen bol bol emzir meme ucun Kocaman olur bide emzirdiler Zaman'la sertleşiyor meme ucun Bebek daha kolay tutuyor.ya ben bişey dicem benim ev sıcak 25 derece ben sadece çıtçıtlı badi üzerine ince bi tulum giydiriyorum az mı nasıl?sen nasıl giydiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?