2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım kendi Dr na şimdiden msj at ve anlat durumu bence

Gözün aydın canım,hayırlı uğurlu olsun,maşallah minik prensese allah hayırlı sağlıklı güzel uzun ömürler versin,darısı başımıza

Kizlar hadi artik hepiniz dogurun da gaz , kaka, çiş muhabbeti yapalim ya olmuyor böyle siz dogurmayi beklerken ben bebeğin gazini soramiyorum

Sor sen canım onlara da lazım olacak nasılsa yakında :)))

Ben sorayım bari yazmışken ya benim göğüsler yara degil ama bebiş ilk tutarken çok acıyor emerken geçiyor o acı hissi ama tutacakken kendini kasıyorum resmen canım şimdi yanacak diye :) hele tek seferde tutamazsa tam eziyet oluyor tutup tutup bırakıyor bazen çünkü
Bi de biz 23 günlük oldum ama benim bebiş hala tek seferde tutmuyor normal mi acaba bazen baya uğraşıyoruz ucunu tutsun diye

Can'ım geçmiş olsun yok mu bunun bir yolu süt kanallarını açmanın?inş bir an önce emzirebilirsin rahatça bebişini.ben bugün kombiyi kapattım evin ısısını 24,5 dereceden aşağıya düşüremedim.istanbuldayım ama evim çok fena güneş alıyor az önce ölçtüm yine bebeğimin Ateş'ini 37.4 çıktı bir türlü 37 den aşağı indiremiyorum.erkek Bebek sıcağı sevmez derler ya inanmaya başladım

Çok geçmiş olsun inşalalh en kısa sürede düzelir canım annelik işte her şeye katlanırken gene de bebeğini düşünüyor insan
acı çektiğine degil de bebeğinin ememediğine üzülüyorsun

memenin ucu nasırlaşana kadar devam eder o acı.az kalmış ama bugün yarın geçer o acı hissi.bide benim oğlanda ilk önce dudağının ucuyla tutuyor yavaş yavaş memenin ucunun tamamını alıyordu şimdi son birkaç gündür daha iyi tutuyor.senin bebişte öğrenecek annesi

Ay inşallah ya yazık çünkü tutamayınca o da hırslanıyor gerçi hırslanınca da hop diye tutuyor :))
Meme ucum tam çıkamadı sanki diye düşünüyordum yara mı oluyor diye korktum ben inş geçer o da en kısa zamanda
Benim ilk Bebek ya ben anneliği onda öğreniyorum işte

sen bol bol emzir meme ucun Kocaman olur bide emzirdiler Zaman'la sertleşiyor meme ucun Bebek daha kolay tutuyor.ya ben bişey dicem benim ev sıcak 25 derece ben sadece çıtçıtlı badi üzerine ince bi tulum giydiriyorum az mı nasıl?sen nasıl giydiriyorsun

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallh hayırlı uzun ömürlü olsun
Aminn canım, rabbim cümlemizin bebişini analı babalı büyütsün inşallah. Senin de üçüncü kuzun gelmiş hoş gelmiş :)

Gözümüz aydın canım, bebişlerimize aynı gün kavuştuk çok şükür :) Uzun sağlıklı mutlu bi ömürleri olur inşallah. Sana da geçmiş olsun canım, hamilelik ayrı zor doğum sonrası ayrı zor ama çok şükür bebişlerimiz artık kucağımızda. Tez zamanda herşey yoluna girer inş

Canım kendi Dr na şimdiden msj at ve anlat durumu bence
Msj attm aradi hemen, dus al uyumaya calis gece muhtemelen ararsin sabahi görmez dedi. Dustan sonra gecerse dont panic ama suan sanci cekiyorum yani. Ama ben daha kötü bi sanci bekliyodum. Annem de daha kötü bekliyo anladigim kadaryla. Regl agrilarimda duvarlari tirmaladigim icin bu zinklamalar cok da fifi kaliyor. Sacma sapan stresler sardi, ya nst de sanci cikmazsa ya acilma olmazsa bosuna mi cekiom bu sanciyi gibi

nur_84 canim cok gecmis olsun Allah sifa versin.
Bu göğüs acisi da hicbir seye benzemiyor.
Ben silikon ucla emiziryorum az önce dogrudan vermeyi denedim, yarim saat emzirdim yarim saat agladim inan.
Kagit gibi dumduz yapmis ucunu biraktiramadim da esim resmen parmagini sokup açtırdı agzini. Hala gozumun yasi dinmedi bugun bir daha emziremeyecegim sanirim silikon bile kurtarmaz artik.

neden kağıt gibi dümdüz oldu anlamadım emzirince ucu dahada çıkıyor benim

Gecmis olsun cnm insllah en kisa zamanda duzelir
Merhaba, aynı sıkıntıyı bende yaşadım kanallar tıkandı göğüs uçlarım yaradan kanadı. Ama sonra sıcak suya küçük bir havluyu sokup tam sıkmadan göğüslerime sardım dayanabileceğin kadar sıcak, sonra ince uçlu sık bir tarakla yukarıdan aşağıya göğüslerimi taradım ertesi gün akmaya başladı yani bana tarak olayı saçma gelmişti ama çok işe yaradı

Evet ya uç çıktıkça dediğin gibi kolay tutmaya başladı ama gene önce aranıyor biraz benimki çok komik hareketlerle :)
Ay sen bana bakma ben kat kat yapıyorum :) iç atlet kolsuz zıbın altına bi iç pijama çorap üstünden tulum giydiriyorum ben. uyurken de ince bi battaniyeye yarım kundak yapıyorum üstüne bir kat battaniye ama benimkine bakıyorum terlemiyor ya terlese azaltırım. sizin evin derecesi iyiymiş yeterli olur bence

Benimki biraz fazla gibi gelebilir ama
Doktor kendi giydiklerimizden bir kat fazla olsa yeter demişti
Ee ben atlet üstüne bluz üstüne de hırka giyip altıma kalın çorap ve tayt giyiyorum zaten. o yüzden bebeğe de öyle giydiriyorum.

Maşallah canım güle güle büyüt. Hikayeni bekliyorumm :)

merhaba yarin bir kacamak yapip.ihtiyaclarimizi alacagiz. Bahsettiginiz pisik kremini eczanelerden ya da belirli bir yerden temin etme sansim var mi merak ediyorum. Yoksa internetten mi aldiniz. Guvenilir bir yer var mi onerebileceginiz?

Açılma oldukça sancı yoğunlaşır bence, tabi herkeste aynı olmazda,benim ilk te önce su sonra sancı geldi,sancıda belimin tam ortasından sıcak sıcak yayılan bi sancıydı sanki ,yani adet sancısıyla alakası yoktu,herkeste farklı olur tabi,Dr n dediği gibi dinlenmeye çalış ama bu heyecanla zor tabi ,hayırlısıyla sabaha kucağında olur bebiş inşallah, yazarsın fırsat oldukça,malum sürekli uyanıp soluğu burda alıyorum bende her gece doğuran varmı diye merakta bırakma

merhaba yarin bir kacamak yapip.ihtiyaclarimizi alacagiz. Bahsettiginiz pisik kremini eczanelerden ya da belirli bir yerden temin etme sansim var mi merak ediyorum. Yoksa internetten mi aldiniz. Guvenilir bir yer var mi onerebileceginiz?

malesef elden satisi yok henuz turkiyede..
yakinda olacak ama suan yok, n11 de dermomedika adli saticidan aliyorum ben, orjinal urun..

Kızlar çok şükür kızımı kucağıma aldım sabah 8 buçukta normal doğdu 3250 gr ikimiz de iyiyiz çok şükür hepinize dua ettim Allah bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun inşallah
Gözünüz yarın hayırlı uğurlu olsun. Hoşgelmiş minik prenses.
Çok geçmiş olsun. Arkadaşım o tıkanma yüzünden hasta olmuştu ateşi çıkmıştı yatmıştı. Eşimin kuzenide sıcak su uygulamıştı ama yanlış birşeymiş bu sen en iyisi doktora danışmadan birşey deneme canım.

Gözünüz aydın. Hayırlı olsun.

24-26 arası ideal sıcaklık bebek için bildiğim kadarıyla ve doktorlar kendi giydiğinizde bir kat fazla giydirin diyor komşum çok kalın giydiriyordu doktor sana giydirsek ne olur öyle düşün dedi sen 1 kat giyinip oturuyorsan evde bebekte iki kat olsun dedi daha fazla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…