2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
neden kağıt gibi dümdüz oldu anlamadım emzirince ucu dahada çıkıyor benim
Benim gogus ucum zaten problemli Aslicim, kucuk gelmis agzina alamamis herhalde damagiyla ezmis iyice. Uc öne dogru cikmis ama o kadar uzun sure hic birakmadn emince one dogru uzun ama en olarak dümdüz tuhaf bir sekil almis.

Kizlar saat 16.00 civarindan beri sancim var, gece 1de nisanim geldi. Sonra 3dkda 1e düştü artik bagirtiyordu derinden inletiyordu ama mola verdirio nefes aldirio. Allahin lutfu resmen. Ama uyutmadi malesef. Doktoru aradık hastaneye yolladi. 1bucuk 2cm aciklik var sadece. Nstde sanci 75e cikti max. Daha varmis yani. Cok aciktim yatmak istemedim eve geldik yemek yicem. Daha 5 -6saat kesin var dedi ebe. Dua edin nolur acilmam hizli olsun. Uykusuzluk gulerek karsiladgm agrilari dayanilmaz kilio. Sanci aninda epidural istiyorum gecince a ne kdr hafifmis bu sancilar diorm. Bu normal dogum cilginlikmis

Canım sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah. Uyuyabiliyorsan uyumaya çalış biraz, enerjiye ihtiyacın olacak bolca. Güzel haberlerini bekliyoruz

Valla doğurmuşundur diye düşündüm uyanınca inşallah kısa zamanda kolay doğumun olsun, evet hepimiz çılgınız zaten şimdi bir dahaki uyanmamda doğurmuş olursun inşallah

Bizim bebeler ayni gun dogacak gibi bacım, benim de basladi sancilar cok hafif. Bir an once hayirlisiyla ve kolaylikla dogur insallah.

Günaydın KıZlar bebeğimin beslenmesi düzene giremedi bir türlü bana bi akıl verin. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Kızım 6günluk ilk dört gün sütüm hiç gelmemişti mama ile beslendi mecburen. Sonraki günler sütüm az gelmeye başladığı için süt ve mama şeklinde gidiyoruz fazla mı geliyor bilemiyorum kakası katı sarı bı aralar. Nasıl olmalı sizce

Allah yardımcın olsun. Allah kolaylaştırın inşallah. Bekliyoruz haberini.

Kızlar Günaydın biraz önce bnmde nişanım geldi geceden beri çok hareketliydi hiç durmadı kanala yerleşmiş demekki çok heyecanlandm yaa şimdi doğum yakın mı çok öyle ağrımda yok arada kasıklarımı yokluyo okadr

Canım sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah. Uyuyabiliyorsan uyumaya çalış biraz, enerjiye ihtiyacın olacak bolca. Güzel haberlerini bekliyoruz

Valla doğurmuşundur diye düşündüm uyanınca inşallah kısa zamanda kolay doğumun olsun, evet hepimiz çılgınız zaten şimdi bir dahaki uyanmamda doğurmuş olursun inşallah

Bizim bebeler ayni gun dogacak gibi bacım, benim de basladi sancilar cok hafif. Bir an once hayirlisiyla ve kolaylikla dogur insallah.

Allah yardımcın olsun. Allah kolaylaştırın inşallah. Bekliyoruz haberini.

Hic Uyuyamadim terler icinde kaldim, evde biraz daha sanci cekicem 5dkda 1e ancak duzenli bi sekilde girdi. Ay zormus ya epidural almak icin can atiyorum. Agri deil ama uykusuzluga ben hic dayanamiyorum. Sanci anlarinda baska bi dunyadayim sanki, yaptığım abidik gubudik seylere cikardigim iniltelere inanamiyöğrümm. Sanci gidince fistik gibiyim. Bu acilmayi hizkandirmak icin napmak lazim beynim fena durdu

Sağol canım valla 2 gündür öldüm resmen sonunda kocakarı yöntemiyle biraz rahatladım. Yarında makine kiralayacaz eve bir süre liğine ...
Düşürmekle iyi yapmışın ısıyı daha rahat eder bebiş

Aynen Aysel 2 gündür her mana yedirişimde

Sanada çok geçmiş olsun canım valla sağacam diye göğsüm mosmor oldu. Su topladı inş bugünleri atlatıp tadına varırız emzirmenin

Canımmmm Allah yardımcın olsun inşAllah sen de bebeğinde sağ salim sağlıklı sıhhatli tek nefeste kurtulun inşaAllah dualarim seninle

Kızlar sezaryen sonrası korse tarzı birşey taktinizmi...
Yada doğumdan ne kadar süre sonra taktınız, bir arkadaşımla görüştüm doktoru onermis eve gider gitmez kullanmaya başlamış. Açıkçası doktora soracağım bende ama önerse dahi kullanmaya korkuyorum,
Sizlere sormak istedim çünkü doktora göre birşey yok tabiki ,dikişe birşey olursa geri diker :))
Ben tecrübe olarak sizde kullandınız mi diye merak ettim. Ona göre alacağım inşaAllah

asli2434 mrs_aysel bizim doktorumuz icine zibin ustune tulum.giydir sapkasini tak battaniye vs ortme dedi. Ben yaptim mi :) hayirr .. zaten ara ara kundak yapiyorum. onun haricinde buyukler o üsür diyerek her yerini sariyor. uyurken polar battaniyesini ortuyoruz. vucut sicakligini olcerek kiyafet durumunu kontrol etneye calisiyorum ama hala nasil giydirmem gerektigini cozemedim. altini acinca hemen hapsiriyor zaten. burunda akma da var. oyle olunca insan.korkuyor

yoook candycim ya, benim oglanin gelmeye niyeti yok gibi. hic belirti yok gibi. valla siz doguranlari okuyunca icim gidiyor. pazartesi kontrolum var, gorcez bakalim.
senin kiz nasil? alisabildiniz mi birbirinize :)
Evet cnm biz alistik bol bol emisiyoruz minnak kizimla bugun de ilk alisverisimize cikicaz bakalim eksikleri esime soylesekde tam olmuyor gozumle gormem lazim
Hic agrim sizim yok mu :) kontrol olduktan sonra haber ver cmm

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi nst de sancı var hatta baya sancım var ama açılma yokmuş o yüzden yarın 11 de sezeryana alacak doktor belki bi umut yarına kadar açılma olur dedi doktor artık bekleyip görücez en kötü yarın kavuşçaz oğlumla

Evet cnm biz alistik bol bol emisiyoruz minnak kizimla bugun de ilk alisverisimize cikicaz bakalim eksikleri esime soylesekde tam olmuyor gozumle gormem lazim
Hic agrim sizim yok mu :) kontrol olduktan sonra haber ver cmm
cok nadiren regl agrisi gibi agrim oluyor ama cok uzun surmeden geciyor. bel agrisi cok cok nadiren oluyor ve bence yanlis oturmaktan filan. yani bildigin normal hayat. hala bacak bacak ustune atabiliyorum, gerci iki gundur biraz zorlasti. yani bildigin 8 aylik hamile gibiyim. oooooof! neyse bekliyoruz beyefendinin keyfini. sabahlari bir suru insandan da mesaj aliyorum gelmedi mi hala diye, gelmedi diyorum benim doktorum senin oglan buyuk erken gelebilir demisti, bende kendimi ona cok hazirlamistim. o yuzden gunler gectikce daha da keyifsiz oluyorum.

masallah size, darisi basima. saglikla hayirlisiyla insallah. benim ki de dogsun da bir suru soru sorayim size :)

Sağol canim, gecer insallah.
Ben de kizimi emziremedigim icin sozde cok hevesliydim ama hic hayal ettigim gibi degil yani. Cocuk emmek isteyecek diye aklim cikiyor resmen bu nasil bir aci boyle bilmiyorum.
Gecen hafta biraktigim ilaca tekrar baslamak zorunda kaldim rahimde pihti birikmis malesef. O ilac da sutu azaltiyor resmen. Cocuk surekli emeyim istiyor o yuzden duzelen yaralar tekrar basa sardi benim. Mamayi da arttirmak zorunda kaldim nerdeyse her emzirmeden sonra biraz da mama veriyorum doymuyor bagirip duruyor.

Benim doktorum kesinlikle izin vermiyor.
Nadiren de olsa bağırsaklarda yapisma mi ne olabiliyormus, ben o riski almiyorum dedi.
Spor icin de 3 aydsn sonra tempolu yürüyüşler yapabilirsin sakin mekik vs yapma dedi. Hatta biraz da kizdi sizler bu ameliyatın ciddiyetine varamiyorsunuz herhalde diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…