ne kadar geçti günün canım..bende günümü geçircem gibi..sonum sezeryan olcak diye korkuyorum..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..Kızlar bende kontrolden geldim şimdi nst de sancı var hatta baya sancım var ama açılma yokmuş o yüzden yarın 11 de sezeryana alacak doktor belki bi umut yarına kadar açılma olur dedi doktor artık bekleyip görücez en kötü yarın kavuşçaz oğlumla
bende aynıyım canım..bebişin hiç gelmeye niyeti yok gibi..hayırlısı ile bizde kavuşsaydık yavrularımızaa..cok nadiren regl agrisi gibi agrim oluyor ama cok uzun surmeden geciyor. bel agrisi cok cok nadiren oluyor ve bence yanlis oturmaktan filan. yani bildigin normal hayat. hala bacak bacak ustune atabiliyorum, gerci iki gundur biraz zorlasti. yani bildigin 8 aylik hamile gibiyim. oooooof! neyse bekliyoruz beyefendinin keyfini. sabahlari bir suru insandan da mesaj aliyorum gelmedi mi hala diye, gelmedi diyorumbenim doktorum senin oglan buyuk erken gelebilir demisti, bende kendimi ona cok hazirlamistim. o yuzden gunler gectikce daha da keyifsiz oluyorum.
masallah size, darisi basima. saglikla hayirlisiyla insallah. benim ki de dogsun da bir suru soru sorayim size :)
haydi hayırlısı ile sen doğur ardında bizler gelelim inşallahh:)Kizlar saat 16.00 civarindan beri sancim var, gece 1de nisanim geldi. Sonra 3dkda 1e düştü artik bagirtiyordu derinden inletiyordu ama mola verdirio nefes aldirio. Allahin lutfu resmen. Ama uyutmadi malesef. Doktoru aradık hastaneye yolladi. 1bucuk 2cm aciklik var sadece. Nstde sanci 75e cikti max. Daha varmis yani. Cok aciktim yatmak istemedim eve geldik yemek yicem. Daha 5 -6saat kesin var dedi ebe. Dua edin nolur acilmam hizli olsun. Uykusuzluk gulerek karsiladgm agrilari dayanilmaz kilio. Sanci aninda epidural istiyorum gecince a ne kdr hafifmis bu sancilar diorm. Bu normal dogum cilginlikmis
Ay hadi bakalım sağlıcakla al inşallah canım. Sonra sıra bize gelir belki :)Kızlar şimdi muayeneden geldim 1cm aclman var dedi nts dede düzenli sancı çıktı Dr ytrem ddi ama bn eve geri gldim akşama yavrumu kucağıma
alrm inş duanızı eksik etmeyin kzlar
Canım inşallah iyisindir merak ettim, galiba belli bir açıklıktan sonra epidural veriyorlar,rahat geçsinHic Uyuyamadim terler icinde kaldim, evde biraz daha sanci cekicem 5dkda 1e ancak duzenli bi sekilde girdi. Ay zormus yaepidural almak icin can atiyorum. Agri deil ama uykusuzluga ben hic dayanamiyorum. Sanci anlarinda baska bi dunyadayim sanki, yaptığım abidik gubudik seylere cikardigim iniltelere inanamiyöğrümm. Sanci gidince fistik gibiyim. Bu acilmayi hizkandirmak icin napmak lazim beynim fena durdu
Hayırlısıyla sağsalim kavuş bebişine canımKızlar bende kontrolden geldim şimdi nst de sancı var hatta baya sancım var ama açılma yokmuş o yüzden yarın 11 de sezeryana alacak doktor belki bi umut yarına kadar açılma olur dedi doktor artık bekleyip görücez en kötü yarın kavuşçaz oğlumla
Hayırlısıyla sağsalim kucağına al canım, bir nefeste inşallahKızlar şimdi muayeneden geldim 1cm aclman var dedi nts dede düzenli sancı çıktı Dr ytrem ddi ama bn eve geri gldim akşama yavrumu kucağıma
Aynı şeyleei söyleyip duruyorum kendime canım inan bende inaanmıyorım nasıl yani eve bir minikmi gelicek kalabalık falan herkes diyorum inanamıyorum nasıl olcak nasl doğurcam nabıcam diyekızlar ben hala inanamıyorum arada karnıma bakıyorum şurda bir hafta 10 gün sonra bebeğim yanımda mı olcak diyorum..doğum nasıl bir şey..endişe korku heyecan..evdeki kalabalık..gelen giden telefonlar kafa bir milyon..hem çok istiyorum yavruma kavuşmak..hem de azcık daha mı dursa diyorum..karnımda daha yakın hissediyorum sanki..doğunca inşallah yeterince iyi bakabilirim yavruma..
Aynı şeyleri bende düşünüyorum agirlastikca bi an önce zamanı gelsin de kavuşiyim diyorum ama dediğin gibi bazen de karnıma bakıp doğumu düşününce içim yanıyor sanki çıkınca benim olmicak gibi karnim da daha yakın geliyo tuhaf duygular dayım :)kızlar ben hala inanamıyorum arada karnıma bakıyorum şurda bir hafta 10 gün sonra bebeğim yanımda mı olcak diyorum..doğum nasıl bir şey..endişe korku heyecan..evdeki kalabalık..gelen giden telefonlar kafa bir milyon..hem çok istiyorum yavruma kavuşmak..hem de azcık daha mı dursa diyorum..karnımda daha yakın hissediyorum sanki..doğunca inşallah yeterince iyi bakabilirim yavruma..
Canım tam o caddede mobese var direk polise haber vercektin zaten sivil polislerde oluyo orada keske bagırsaydın direk toplanırlardı basına ya çok gecmiş olsun canım yaa malesef böyle insanlar çok fazlaDun cok sinir bozucu bir olay yasadim.
Dr kontrolum vardi, esimle gittik, esim arabayi park ederken ben biraz once indim yokustu orası karda yürümek istemedim.
Esimi beklerken babam yasinda bir adam bir adim mesafemden gecti ve gecerken cisim geldi nereye yapsam dedi.
Ben birden kendimi cektim saskinlikla.
Iki adim gitti geri döndü ve ayni seyi iki kere daha soyledi.
Ben de sinirlenip esim geliyor surda bekle gostersin sana nereye çiş yapacağıni dedim.
Adam uzerime yurudu ne diyorsun falan diye, yaninda 18 yas civari bir erkek cocugu vardi o tuttu kolundan birak abi falan dedi.
Adam ben sana mi diyorum ogluma dedim dedi. Ben de niye suratima suratıma konuşuyorsun o zaman dedim.
Ama adamin dengesiz hareketleri korkuttu, o an sadece bir turlu iyilesemedigimi dikislerimi falan düşündüm. Karda buzda dussem bir sey olsa bir dunya dert acilir basima.
Adam uzatti ama dengesizdi her halinden belli, benim senin yasinda kızım var sana ne diyecem diyor bir yandan da uzerime yürümeye calisiyor, gelsin bakalim esin napacakmis vs. Esim de park edemedi herhalde gelemedi bir turlu ki iyi ki gelmedi kavga cikacakti.
İyi tamam git yanlis anlamisim dedim resmen geri adim attim, korktum.
O hala ayni tavirlarda, kusura bakma git yanlis anladim dedim, adamdan bir de ozur diledim is buyumesin diye.
Etraftan bakiyor kimse sormuyor noluyor diye cok da merkezi bir yer yani.
Adami cocuk alip goturdu o arada esim geldi anlamis bir seyler oldugunu ama adami gormedi ben de esimi surukleyip götürdüm.
Kendime cok kizdim, böyle boyle kendimizi ezdiriyoruz bu sapiklara. Keske bagirsaydim, ciglik atsaydim basina toplasaydim herkesi.
Hos bu devirde gormezden gelip gidecek cok insan var ama bilemiyorum boyle yapmamaliydim.
O an sadece adamin saldirma ihtimalini ve yeni dogum yapmış olduğumu dusunup korktum
Hayırlı uğurlu olsun canım,allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar,geçmişi okuyamadım ve msj yazanlarada tek tek cvp yazamadım kusura bakmayınherkese tavsiye ve iyi dilekleri için teşekkür ederim 11 ocak çarşamba saat 16:45 te zorunlu sezeryan ile prensesimiz dünyaya geldi. Anesteziden gayet sorunsuz uyandım. Ağrılı filan uyanmadım. Dayanılmıycak bir ağrım hiç olmadı. Çok şükür rahat geçtii. Oturduğum yattığım sürelerde pek ağrım olmadı desem yeridir. İlk kalkış biraz zordu ama oda dayanılmıycak gibi değildi. İkinci ve diğer kalkışlarda tek başıma yürüyebildimm şuanda da evde kendi işimi kendim yapabiliyorum. Yani kısacası sezeryan olacaklar hiç korkmayın. Korkulacak atlatılamıycak birşey değil inanınki. Hele kızımın kokusu herşeye değer. Sadece süt sıkıntısı yaşıyorum. Yeni yeni geliyor sütüm. Ve göğüs uçlarım acıyor emzirirken ama dişimi sıkıyorum mecburenn çok uzun oldu sanırım. Bizden haberler böylee. Bu süreçte doğum yapanlar olduysa hayırlı uğurlu olsun darısı tüm bekleyenlerin başınaa
Canım tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama benim bildiğim sezaryen sonrası hemen kullanılmıyor korse. Dikişler olduğu için normal doğumda kullanılabiliyor. Komşum normal doğum yapmıştı ertesi günü taktı korseyi. Yinede doktoruna sor istersen ama sezaryen sonrası tayt gibi dar şeyleri bile giymeyin diyormuş doktorlar.Kızlar sezaryen sonrası korse tarzı birşey taktinizmi...
Yada doğumdan ne kadar süre sonra taktınız, bir arkadaşımla görüştüm doktoru onermis eve gider gitmez kullanmaya başlamış. Açıkçası doktora soracağım bende ama önerse dahi kullanmaya korkuyorum,
Sizlere sormak istedim çünkü doktora göre birşey yok tabiki ,dikişe birşey olursa geri diker :))
Ben tecrübe olarak sizde kullandınız mi diye merak ettim. Ona göre alacağım inşaAllah
Allah yardımcın olsun tez vakitte kolay bi doğum olur inşallah.Kızlar şimdi muayeneden geldim 1cm aclman var dedi nts dede düzenli sancı çıktı Dr ytrem ddi ama bn eve geri gldim akşama yavrumu kucağıma
Merhaba kızlar,geçmişi okuyamadım ve msj yazanlarada tek tek cvp yazamadım kusura bakmayınherkese tavsiye ve iyi dilekleri için teşekkür ederim 11 ocak çarşamba saat 16:45 te zorunlu sezeryan ile prensesimiz dünyaya geldi. Anesteziden gayet sorunsuz uyandım. Ağrılı filan uyanmadım. Dayanılmıycak bir ağrım hiç olmadı. Çok şükür rahat geçtii. Oturduğum yattığım sürelerde pek ağrım olmadı desem yeridir. İlk kalkış biraz zordu ama oda dayanılmıycak gibi değildi. İkinci ve diğer kalkışlarda tek başıma yürüyebildimm şuanda da evde kendi işimi kendim yapabiliyorum. Yani kısacası sezeryan olacaklar hiç korkmayın. Korkulacak atlatılamıycak birşey değil inanınki. Hele kızımın kokusu herşeye değer. Sadece süt sıkıntısı yaşıyorum. Yeni yeni geliyor sütüm. Ve göğüs uçlarım acıyor emzirirken ama dişimi sıkıyorum mecburenn çok uzun oldu sanırım. Bizden haberler böylee. Bu süreçte doğum yapanlar olduysa hayırlı uğurlu olsun darısı tüm bekleyenlerin başınaa
KokunHuzur canım doktordan çıkınca aklıma sen geldin.
Doktor 3.5 kilo olmuş vaktini beklersek 4ü bulur, vücut yapın olarak da doğum çok zor olur sana dedi. Seninki sezeryan kesinleşti mi bilmiyorum da doktorum, meyveyi,karbonhidrat içeren gıdaları patates pirinç vs yasakladı. Kesinlikle yemek yok dedi. Sana da yararlı olur belki diye yazmak istedim. Olmazsa da haftaya doğumu yaparız beklemeyiz dedi. Nisanim da gelmiş.
Hepimize Allah en güzel,en sağlıklı doğum şeklini nasip etsin inşaAllah. Her şeyde bir hayır vardır.
KokunHuzur canım doktordan çıkınca aklıma sen geldin.
Doktor 3.5 kilo olmuş vaktini beklersek 4ü bulur, vücut yapın olarak da doğum çok zor olur sana dedi. Seninki sezeryan kesinleşti mi bilmiyorum da doktorum, meyveyi,karbonhidrat içeren gıdaları patates pirinç vs yasakladı. Kesinlikle yemek yok dedi. Sana da yararlı olur belki diye yazmak istedim. Olmazsa da haftaya doğumu yaparız beklemeyiz dedi. Nisanim da gelmiş.
Hepimize Allah en güzel,en sağlıklı doğum şeklini nasip etsin inşaAllah. Her şeyde bir hayır vardır.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah. Aşırı portakal düşkünüyüm, ısrarla sordum yemeyeceksin dedi. Size de meyvelerden yeme dediği bir şey oldu mu? Ya da yeme alışkanlığında bir değişiklik yap dedi mi?Benim bebek içinde aynısını dedi doktorumuz 4 kiloyu bulacak gibide görünüyor çünkü henüz gelecek gibi görünmüyor dedi. 40 haftayı bekler o zaman da 4 kiloyu geçebilir dedi hayırlısı bakalım.
maşaallah maşaAllah Allah nazarlardan saklasın inşaAllah, sağlıkla al kucağına, küçük adamınıDoğru söylüyorsun canım benim var herseyde bir hayr inşaAllah.
Sezaryen kesinleşti ,sanırım salı günüydü doktora gittim 4300 olmuş benim küçük adam :)) pazartesi sabah 8 de gel dedi doktor 39+0 olduk bugun pazartesine 4500 u tamamlar gibi
Doktorum hiç onu bunu yemede de demedi MaşaAllah senin doktorun uyarmış.
Hep normal doğum istedim ama sezaryene döndük mecburen ve korkuyorum ne yalan söyleyeyimRabbim hayirlisi ile hepimize kolay doğumlar nasip eylesin sağlıkla sihhatle alalım evlatlarımızı kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?