2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

ne kadar geçti günün canım..bende günümü geçircem gibi..sonum sezeryan olcak diye korkuyorum..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

bende aynıyım canım..bebişin hiç gelmeye niyeti yok gibi..hayırlısı ile bizde kavuşsaydık yavrularımızaa..

haydi hayırlısı ile sen doğur ardında bizler gelelim inşallahh:)

kızlar ben hala inanamıyorum arada karnıma bakıyorum şurda bir hafta 10 gün sonra bebeğim yanımda mı olcak diyorum..doğum nasıl bir şey..endişe korku heyecan..evdeki kalabalık..gelen giden telefonlar kafa bir milyon..hem çok istiyorum yavruma kavuşmak..hem de azcık daha mı dursa diyorum..karnımda daha yakın hissediyorum sanki..doğunca inşallah yeterince iyi bakabilirim yavruma..

Kızlar şimdi muayeneden geldim 1cm aclman var dedi nts dede düzenli sancı çıktı Dr ytrem ddi ama bn eve geri gldim akşama yavrumu kucağıma
alrm inş duanızı eksik etmeyin kzlar
Ay hadi bakalım sağlıcakla al inşallah canım. Sonra sıra bize gelir belki :)

Merhaba
Bende doğurmayı bekliyorum. Sağ salim doğursak kurtulsak keske.

Canım inşallah iyisindir merak ettim, galiba belli bir açıklıktan sonra epidural veriyorlar,rahat geçsin
Hayırlısıyla sağsalim kavuş bebişine canım

Kızlar şimdi muayeneden geldim 1cm aclman var dedi nts dede düzenli sancı çıktı Dr ytrem ddi ama bn eve geri gldim akşama yavrumu kucağıma
Hayırlısıyla sağsalim kucağına al canım, bir nefeste inşallah

Aynı şeyleei söyleyip duruyorum kendime canım inan bende inaanmıyorım nasıl yani eve bir minikmi gelicek kalabalık falan herkes diyorum inanamıyorum nasıl olcak nasl doğurcam nabıcam diye

Aynı şeyleri bende düşünüyorum agirlastikca bi an önce zamanı gelsin de kavuşiyim diyorum ama dediğin gibi bazen de karnıma bakıp doğumu düşününce içim yanıyor sanki çıkınca benim olmicak gibi karnim da daha yakın geliyo tuhaf duygular dayım :)

Canım tam o caddede mobese var direk polise haber vercektin zaten sivil polislerde oluyo orada keske bagırsaydın direk toplanırlardı basına ya çok gecmiş olsun canım yaa malesef böyle insanlar çok fazla

Merhaba kızlar,geçmişi okuyamadım ve msj yazanlarada tek tek cvp yazamadım kusura bakmayın herkese tavsiye ve iyi dilekleri için teşekkür ederim 11 ocak çarşamba saat 16:45 te zorunlu sezeryan ile prensesimiz dünyaya geldi. Anesteziden gayet sorunsuz uyandım. Ağrılı filan uyanmadım. Dayanılmıycak bir ağrım hiç olmadı. Çok şükür rahat geçtii. Oturduğum yattığım sürelerde pek ağrım olmadı desem yeridir. İlk kalkış biraz zordu ama oda dayanılmıycak gibi değildi. İkinci ve diğer kalkışlarda tek başıma yürüyebildimm şuanda da evde kendi işimi kendim yapabiliyorum. Yani kısacası sezeryan olacaklar hiç korkmayın. Korkulacak atlatılamıycak birşey değil inanınki. Hele kızımın kokusu herşeye değer. Sadece süt sıkıntısı yaşıyorum. Yeni yeni geliyor sütüm. Ve göğüs uçlarım acıyor emzirirken ama dişimi sıkıyorum mecburenn çok uzun oldu sanırım. Bizden haberler böylee. Bu süreçte doğum yapanlar olduysa hayırlı uğurlu olsun darısı tüm bekleyenlerin başınaa

KokunHuzur canım doktordan çıkınca aklıma sen geldin.
Doktor 3.5 kilo olmuş vaktini beklersek 4ü bulur, vücut yapın olarak da doğum çok zor olur sana dedi. Seninki sezeryan kesinleşti mi bilmiyorum da doktorum, meyveyi,karbonhidrat içeren gıdaları patates pirinç vs yasakladı. Kesinlikle yemek yok dedi. Sana da yararlı olur belki diye yazmak istedim. Olmazsa da haftaya doğumu yaparız beklemeyiz dedi. Nisanim da gelmiş.
Hepimize Allah en güzel,en sağlıklı doğum şeklini nasip etsin inşaAllah. Her şeyde bir hayır vardır.

Hayırlı uğurlu olsun canım,allah analı babalı büyütsün

Canım tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama benim bildiğim sezaryen sonrası hemen kullanılmıyor korse. Dikişler olduğu için normal doğumda kullanılabiliyor. Komşum normal doğum yapmıştı ertesi günü taktı korseyi. Yinede doktoruna sor istersen ama sezaryen sonrası tayt gibi dar şeyleri bile giymeyin diyormuş doktorlar.

Allah yardımcın olsun tez vakitte kolay bi doğum olur inşallah.

Hayırlı olsun gözünüz aydın.

Benim bebek içinde aynısını dedi doktorumuz 4 kiloyu bulacak gibide görünüyor çünkü henüz gelecek gibi görünmüyor dedi. 40 haftayı bekler o zaman da 4 kiloyu geçebilir dedi hayırlısı bakalım.

Bugün kontrolümüz vardı. 40. Haftayı bitiriyoruz ama bizim kız hala kanala girmemiş. Nst de hiç sancı çıkmadı. Neyseki herşey yolunda, suyu filan güzel dedi Dr. Kilosu 3400 olmuş. Kontrolleri 3-4 günde bir yapıcaz. Haftaya kadar olmazsa suni vercez dedi hakkımızda hayırlısı ...Allah herkese kolay doğum nasip etsin ...

Doğru söylüyorsun canım benim var herseyde bir hayr inşaAllah.
Sezaryen kesinleşti ,sanırım salı günüydü doktora gittim 4300 olmuş benim küçük adam :)) pazartesi sabah 8 de gel dedi doktor 39+0 olduk bugun pazartesine 4500 u tamamlar gibi
Doktorum hiç onu bunu yemede de demedi MaşaAllah senin doktorun uyarmış.
Hep normal doğum istedim ama sezaryene döndük mecburen ve korkuyorum ne yalan söyleyeyim Rabbim hayirlisi ile hepimize kolay doğumlar nasip eylesin sağlıkla sihhatle alalım evlatlarımızı kucağımıza...

Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah. Aşırı portakal düşkünüyüm, ısrarla sordum yemeyeceksin dedi. Size de meyvelerden yeme dediği bir şey oldu mu? Ya da yeme alışkanlığında bir değişiklik yap dedi mi?

maşaallah maşaAllah Allah nazarlardan saklasın inşaAllah, sağlıkla al kucağına, küçük adamını benim arkadaşım yakın zamanda sezeryan ile doğum yaptı. çok rahat geçti dedi hatta ameliyattan 5 saat sonra ayağa kalkmış. Allah'ın izniyle sıkıntısız, stressiz doğumun olacak inanıyorum.

evTik yok canım ya bir haftada 3 doktora gittim sırf sezaryen olmayayim diye çünkü 37. Haftada 3800gr ken ,3 ude onu bunu yeme demedi ekmeği yediğim yemekleri ben azalttım kan hapımı bile biraktim iştah acıyor diye ama yok olmadı 1 Haftada 4300 oldu şeker yok hiç birşey yok bende anlayamadim ama dedigim gibi 3 doktorun 3 ude bana hiç birşey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…