2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Doğum yapan taze anneler hepinize hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün yavrularinizi. Benim gibi doğumu bekleyen annelere de Allah kolaylık versin. Benim ilki sezaryen olduğu için bu doğum da sezaryen olacak bir aksilik olmazsa 23 ocakta gerçekleşecek doğum. Henüz dogum yapmayan anne adaylarına gelsin bu yazacağım.
"Oğlum biraz önce anne göbeğine sarılabilir miyim diye sordu. Tabi oğlum saril dedim. Sonra baktı gözlerimin içine ve yakında kardeşim doğacak ya artık göbüsün böyle olmayacak bir daha dedi. O da farkında artık bu günlerin bir daha gelmeyeceğinin."
Paylaşmak istedim sizlerle Allah kolaylık versin hamileligimizin son günlerinde sıkıntısiz kavusuruz inşallah miniklerimize

Biraz gec kaldim ben. 4.gun tulbent sardim. 5.gunden beride sabahtan aksam yatana kadar korse taktim. Pentinin pacali korsesini kullandim. Korse varken daha iyi hissettim kendimi agrim sizim olmadi.

Canım tam o caddede mobese var direk polise haber vercektin zaten sivil polislerde oluyo orada keske bagırsaydın direk toplanırlardı basına ya çok gecmiş olsun canım yaa malesef böyle insanlar çok fazla
Canim eminim polis falan vardir ama nedense o an korktum.
Altunbileklerin onundeydik hemen arkamda oranin güvenliği vardi hatta, dönüp de ne oluyor diyen olmadi.
Ben de is buyumesin diye geri adim attim malesef.

Banada yemekle ilgili birşey demedi doktorum. Ailede şeker var mı dedi yok dedim. Ama bende kardeşimde hatta anneannemin çocuklarıda hep kilolu doğmuş dedim. Irside olabilir tabi dedi bekleyip göreceğiz artık yapacak birşey yok dedi. Yine mümkün olursa normali deneriz ama 4kilonun üstünde çıkarsa ultrasonda risk olur dedi. Doktorumuz baştan beri 3500 doğar diyordu ama benim içimden 4 olur bu bebek diye geçiyordu hep tahmin ediyordum yani bana çekmiş kerata. Hayırlısı neyse o olur inşallah.

Cnm gunun gecerse en fazla 5 gun fln beklerler sonra suni sancı verirler insallah buna gerek kalmaz bi daha ki randevun ne zaman

Canim eminim polis falan vardir ama nedense o an korktum.
Altunbileklerin onundeydik hemen arkamda oranin güvenliği vardi hatta, dönüp de ne oluyor diyen olmadi.
Ben de is buyumesin diye geri adim attim malesef.

Gecmiş olsun canım benim yaa inşallah bi daha basına böyle bişey gelmez

yalnız bebekler terleyemezmiş o yüzden vücut ısıları yükselirmiş.bide dr un demesine göre bazı bebeklerin vücutları sıcaklığa duyarlıdır.sanırım benim oğlanınki öyle

Biraz gec kaldim ben. 4.gun tulbent sardim. 5.gunden beride sabahtan aksam yatana kadar korse taktim. Pentinin pacali korsesini kullandim. Korse varken daha iyi hissettim kendimi agrim sizim olmadi.

Dayanamadım aldım bugün bilmiyorum , doktorun yönlendirmesine göre takacağım artık 3 ayarlı ve çok alan olmuş satılan yerdekiler söyledi L aldım umarım olur

bende aynıyım canım..bebişin hiç gelmeye niyeti yok gibi..hayırlısı ile bizde kavuşsaydık yavrularımızaa..
valla canim oyle 4 gozle bekliyorum ki, benim su an yanimda esimden baska kimse yok. annemlerin biletlerini dogumdan sonra alicaz, zaten en az 3 gun hastanede kalicam. sozun ozu ben bir an once gelsin istiyorum, kollarima almak icin sabirsizlaniyorum valla. ama sonunda cumlenin baglandigi yer belli, herseyin hayirlisi

kizlar sezaryen sonrasi bel agrisi olan var mi . Belim de dikislerim de halen agriyor . Bazilari sezaryen sonrasi eve gittim hemen kendi isimi kendim yaptim filan yaziyor da ben de mi bi anirmallik var . Halen oturup kalkarken ve yatsrken agrilarim var

Kac gun oldu canim dogum yapali?
Benim ilk haftam cok kötüydü sonra hafifledi biraz. 15 gun oldu ama hala sancilarim oluyor.
Yalniz ben rahim kasilmasini sağlayan ilac kullaniyorum agrilarimin o yüzden oldugunu soyluyor doktor. Ilk doğumumda cok hizli iyilesmistim.

Drlar tavsiye ediyolar mi bilmiyorum ama eşim gorunce a101 den almis 10 tl ye
Cirt cirtli, hosuma gitti bi bakin derim

Kızlar daha doguramadm yaa sancılarım var ama sık değil sürekli yürüyorum duşa gryrm ama daha doğuracak kadr yok büyük ihtimal gece olmasını bekliyo bnm minnak :)

Sezaryan olalı 5 gün oldu canım, dikişlerim ağrıdığı için sürekli sırt üstü tek bir pozisyonda yatabiliyorum. Dolayısıyla belim hala ağrıyor. Dikişler de bugün biraz hafifledi diyebilirim. Hala hareketlerim kısıtlı ama en azından artık yardımsız oturduğum yattığım yerden falan kalkabiliyorum. Benim de taburcu oldum ertesi gün alışverişe çıktım falan diyen arkadaşlarım var inanamıyorum söylediklerine :) Benim bu işten anladığım herkesin acı eşiği ve bünyesi farklı. Sen de benim gibi çabuk ağrılardan kurtulamayan şanssız gruptansındır sanırım canım.

Eki Görüntüle 1939383
Dayanamadım aldım bugün bilmiyorum , doktorun yönlendirmesine göre takacağım artık 3 ayarlı ve çok alan olmuş satılan yerdekiler söyledi L aldım umarım olur
Benim doktorum kesinlikle korse takmayacaksın dedi. Tıbben korsenin hiçbir faydası olmadığını, doğum sonrası gevşeyen kasların yalnızca ilk 3 ay sonrası yapılacak hafif kas egzersizleri dışında toparlanamayacağını söyledi. Kaş yapıyım derken göz çıkarmak ve dikişlerime zarar vermek istemediğim için ben doktorumu dinlemeyi uygun gördüm. Sen de keşke doktorunla görüştükten ve en azından doğumunu yaptıktan sonra alsaydın. Ne kadar bi göbeğin kalacağını kestiremezsin, çok dar olursa dikişler zarar görebilir, bol olursa da kullanmanın hiçbir anlamı kalmaz..

Aslında sütün gelmeye başladıysa, sarılık riski de yoksa mamayı tümden kesip mütemadiyen memeni emzirsen daha iyi olur. Bebek ne kadar çok emerse sütün o kadar hızlı ve çok gelir. Ama aç kalmasından korkarım dersen, önce her iki göğsünü de 15-20 dk kadar emzir. Sonra 50 cc kadar mama ver bakalım ne kadarını içecek. Zaten sütün yeterince gelmeye başlamışsa mamaya yer kalmayacağı için içmeyecek ve sadece anne sütü ile beslenmeye geçmiş olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…