Biraz gec kaldim ben. 4.gun tulbent sardim. 5.gunden beride sabahtan aksam yatana kadar korse taktim. Pentinin pacali korsesini kullandim. Korse varken daha iyi hissettim kendimi agrim sizim olmadi.Kızlar sezaryen sonrası korse tarzı birşey taktinizmi...
Yada doğumdan ne kadar süre sonra taktınız, bir arkadaşımla görüştüm doktoru onermis eve gider gitmez kullanmaya başlamış. Açıkçası doktora soracağım bende ama önerse dahi kullanmaya korkuyorum,
Sizlere sormak istedim çünkü doktora göre birşey yok tabiki ,dikişe birşey olursa geri diker :))
Ben tecrübe olarak sizde kullandınız mi diye merak ettim. Ona göre alacağım inşaAllah
Canim eminim polis falan vardir ama nedense o an korktum.Canım tam o caddede mobese var direk polise haber vercektin zaten sivil polislerde oluyo orada keske bagırsaydın direk toplanırlardı basına ya çok gecmiş olsun canım yaa malesef böyle insanlar çok fazla
Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah. Aşırı portakal düşkünüyüm, ısrarla sordum yemeyeceksin dedi. Size de meyvelerden yeme dediği bir şey oldu mu? Ya da yeme alışkanlığında bir değişiklik yap dedi mi?
maşaallah maşaAllah Allah nazarlardan saklasın inşaAllah, sağlıkla al kucağına, küçük adamınıbenim arkadaşım yakın zamanda sezeryan ile doğum yaptı. çok rahat geçti dedi hatta ameliyattan 5 saat sonra ayağa kalkmış. Allah'ın izniyle sıkıntısız, stressiz doğumun olacak inanıyorum.
@evTik yok canım ya bir haftada 3 doktora gittim sırf sezaryen olmayayim diye çünkü 37. Haftada 3800gr ken ,3 ude onu bunu yeme demedi ekmeği yediğim yemekleri ben azalttım kan hapımı bile biraktim iştah acıyor diye ama yok olmadı 1 Haftada 4300 oldu şeker yok hiç birşey yok bende anlayamadim ama dedigim gibi 3 doktorun 3 ude bana hiç birşey demedi
cok nadiren regl agrisi gibi agrim oluyor ama cok uzun surmeden geciyor. bel agrisi cok cok nadiren oluyor ve bence yanlis oturmaktan filan. yani bildigin normal hayat. hala bacak bacak ustune atabiliyorum, gerci iki gundur biraz zorlasti. yani bildigin 8 aylik hamile gibiyim. oooooof! neyse bekliyoruz beyefendinin keyfini. sabahlari bir suru insandan da mesaj aliyorum gelmedi mi hala diye, gelmedi diyorumbenim doktorum senin oglan buyuk erken gelebilir demisti, bende kendimi ona cok hazirlamistim. o yuzden gunler gectikce daha da keyifsiz oluyorum.
masallah size, darisi basima. saglikla hayirlisiyla insallah. benim ki de dogsun da bir suru soru sorayim size :)
Canim eminim polis falan vardir ama nedense o an korktum.
Altunbileklerin onundeydik hemen arkamda oranin güvenliği vardi hatta, dönüp de ne oluyor diyen olmadi.
Ben de is buyumesin diye geri adim attim malesef.
yalnız bebekler terleyemezmiş o yüzden vücut ısıları yükselirmiş.bide dr un demesine göre bazı bebeklerin vücutları sıcaklığa duyarlıdır.sanırım benim oğlanınki öyleEvet ya uç çıktıkça dediğin gibi kolay tutmaya başladı ama gene önce aranıyor biraz benimki çok komik hareketlerle :)
Ay sen bana bakma ben kat kat yapıyorum :) iç atlet kolsuz zıbın altına bi iç pijama çorap üstünden tulum giydiriyorum ben. uyurken de ince bi battaniyeye yarım kundak yapıyorum üstüne bir kat battaniye ama benimkine bakıyorum terlemiyor ya terlese azaltırım. sizin evin derecesi iyiymiş yeterli olur bence
Biraz gec kaldim ben. 4.gun tulbent sardim. 5.gunden beride sabahtan aksam yatana kadar korse taktim. Pentinin pacali korsesini kullandim. Korse varken daha iyi hissettim kendimi agrim sizim olmadi.
valla canim oyle 4 gozle bekliyorum ki, benim su an yanimda esimden baska kimse yok. annemlerin biletlerini dogumdan sonra alicaz, zaten en az 3 gun hastanede kalicam. sozun ozu ben bir an once gelsin istiyorum, kollarima almak icin sabirsizlaniyorum valla. ama sonunda cumlenin baglandigi yer belli, herseyin hayirlisibende aynıyım canım..bebişin hiç gelmeye niyeti yok gibi..hayırlısı ile bizde kavuşsaydık yavrularımızaa..
ay insallah ya!!! ben 2 hafta daha bekletecekler diye korkuyorum. pazartesi sabah kontrol randevum var, bakalim...Cnm gunun gecerse en fazla 5 gun fln beklerler sonra suni sancı verirler insallah buna gerek kalmaz bi daha ki randevun ne zaman
nerden aldın canım bunu?Eki Görüntüle 1939383
Dayanamadım aldım bugün bilmiyorum , doktorun yönlendirmesine göre takacağım artık 3 ayarlı ve çok alan olmuş satılan yerdekiler söyledi L aldım umarım olur
Kac gun oldu canim dogum yapali?kizlar sezaryen sonrasi bel agrisi olan var mi . Belim de dikislerim de halen agriyor . Bazilari sezaryen sonrasi eve gittim hemen kendi isimi kendim yaptim filan yaziyor da ben de mi bi anirmallik var . Halen oturup kalkarken ve yatsrken agrilarim var
Kızlar sezaryen sonrası korse tarzı birşey taktinizmi...
Yada doğumdan ne kadar süre sonra taktınız, bir arkadaşımla görüştüm doktoru onermis eve gider gitmez kullanmaya başlamış. Açıkçası doktora soracağım bende ama önerse dahi kullanmaya korkuyorum,
Sizlere sormak istedim çünkü doktora göre birşey yok tabiki ,dikişe birşey olursa geri diker :))
Ben tecrübe olarak sizde kullandınız mi diye merak ettim. Ona göre alacağım inşaAllah
Sezaryan olalı 5 gün oldu canım, dikişlerim ağrıdığı için sürekli sırt üstü tek bir pozisyonda yatabiliyorum. Dolayısıyla belim hala ağrıyor. Dikişler de bugün biraz hafifledi diyebilirim. Hala hareketlerim kısıtlı ama en azından artık yardımsız oturduğum yattığım yerden falan kalkabiliyorum. Benim de taburcu oldum ertesi gün alışverişe çıktım falan diyen arkadaşlarım var inanamıyorum söylediklerine :) Benim bu işten anladığım herkesin acı eşiği ve bünyesi farklı. Sen de benim gibi çabuk ağrılardan kurtulamayan şanssız gruptansındır sanırım canım.kizlar sezaryen sonrasi bel agrisi olan var mi . Belim de dikislerim de halen agriyor . Bazilari sezaryen sonrasi eve gittim hemen kendi isimi kendim yaptim filan yaziyor da ben de mi bi anirmallik var . Halen oturup kalkarken ve yatsrken agrilarim var
Benim doktorum kesinlikle korse takmayacaksın dedi. Tıbben korsenin hiçbir faydası olmadığını, doğum sonrası gevşeyen kasların yalnızca ilk 3 ay sonrası yapılacak hafif kas egzersizleri dışında toparlanamayacağını söyledi. Kaş yapıyım derken göz çıkarmak ve dikişlerime zarar vermek istemediğim için ben doktorumu dinlemeyi uygun gördüm. Sen de keşke doktorunla görüştükten ve en azından doğumunu yaptıktan sonra alsaydın. Ne kadar bi göbeğin kalacağını kestiremezsin, çok dar olursa dikişler zarar görebilir, bol olursa da kullanmanın hiçbir anlamı kalmaz..Eki Görüntüle 1939383
Dayanamadım aldım bugün bilmiyorum , doktorun yönlendirmesine göre takacağım artık 3 ayarlı ve çok alan olmuş satılan yerdekiler söyledi L aldım umarım olur
Aslında sütün gelmeye başladıysa, sarılık riski de yoksa mamayı tümden kesip mütemadiyen memeni emzirsen daha iyi olur. Bebek ne kadar çok emerse sütün o kadar hızlı ve çok gelir. Ama aç kalmasından korkarım dersen, önce her iki göğsünü de 15-20 dk kadar emzir. Sonra 50 cc kadar mama ver bakalım ne kadarını içecek. Zaten sütün yeterince gelmeye başlamışsa mamaya yer kalmayacağı için içmeyecek ve sadece anne sütü ile beslenmeye geçmiş olacaktır.Günaydın KıZlar bebeğimin beslenmesi düzene giremedi bir türlü bana bi akıl verin. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Kızım 6günluk ilk dört gün sütüm hiç gelmemişti mama ile beslendi mecburen. Sonraki günler sütüm az gelmeye başladığı için süt ve mama şeklinde gidiyoruz fazla mı geliyor bilemiyorum kakası katı sarı bı aralar. Nasıl olmalı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?