- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
Mağazadan aldım normal iççamaşırı satan yerden internettede vardı.nerden aldın canım bunu?
Yok canım zaten doktor onay vermezse kullanmam zaten . bugün dışarı çıktım modellere bakayım derken bir gazla aldım çıktımBenim doktorum kesinlikle korse takmayacaksın dedi. Tıbben korsenin hiçbir faydası olmadığını, doğum sonrası gevşeyen kasların yalnızca ilk 3 ay sonrası yapılacak hafif kas egzersizleri dışında toparlanamayacağını söyledi. Kaş yapıyım derken göz çıkarmak ve dikişlerime zarar vermek istemediğim için ben doktorumu dinlemeyi uygun gördüm. Sen de keşke doktorunla görüştükten ve en azından doğumunu yaptıktan sonra alsaydın. Ne kadar bi göbeğin kalacağını kestiremezsin, çok dar olursa dikişler zarar görebilir, bol olursa da kullanmanın hiçbir anlamı kalmaz..
Kızlar suyum geldi hastaneye geldik acıkligim 1 cm olmuş. . Ama sancı falan yok henüz dualarınızı eksik etmeyin
Gözün aydın canım, bir avazda inş alırsın bebeğini kucağınaKızlar suyum geldi hastaneye geldik acıkligim 1 cm olmuş. . Ama sancı falan yok henüz dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlısıyla bir nefeste inşallah kucağına al canım bebişiniKızlar suyum geldi hastaneye geldik acıkligim 1 cm olmuş. . Ama sancı falan yok henüz dualarınızı eksik etmeyin
ben birazda yapan doktora bağlı olduğunu düşünüyorum 3kere sezeryan oldum ben ama ikinci sezeryanım çok zorlamıştı.diğerlerinde rahattım.Sezaryan olalı 5 gün oldu canım, dikişlerim ağrıdığı için sürekli sırt üstü tek bir pozisyonda yatabiliyorum. Dolayısıyla belim hala ağrıyor. Dikişler de bugün biraz hafifledi diyebilirim. Hala hareketlerim kısıtlı ama en azından artık yardımsız oturduğum yattığım yerden falan kalkabiliyorum. Benim de taburcu oldum ertesi gün alışverişe çıktım falan diyen arkadaşlarım var inanamıyorum söylediklerine :) Benim bu işten anladığım herkesin acı eşiği ve bünyesi farklı. Sen de benim gibi çabuk ağrılardan kurtulamayan şanssız gruptansındır sanırım canım.
Benim yeğenimde 23 aralıkta doğdu hastanede bizimkiler battaniyesine sarmışlar hemen sırtı isilik olmuş hemşire böyle sıcaklar ondan isilik olmuş ince tutun üstünü demiş yani sıcağında fazlası zararlı.yalnız bebekler terleyemezmiş o yüzden vücut ısıları yükselirmiş.bide dr un demesine göre bazı bebeklerin vücutları sıcaklığa duyarlıdır.sanırım benim oğlanınki öyle
Canım her insanın bünyesi farklı kendini başkalarıyla kıyaslama herkes bir olamaz.kizlar sezaryen sonrasi bel agrisi olan var mi . Belim de dikislerim de halen agriyor . Bazilari sezaryen sonrasi eve gittim hemen kendi isimi kendim yaptim filan yaziyor da ben de mi bi anirmallik var . Halen oturup kalkarken ve yatsrken agrilarim var
Hadi hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun inşallah.Kızlar suyum geldi hastaneye geldik acıkligim 1 cm olmuş. . Ama sancı falan yok henüz dualarınızı eksik etmeyin
Aynı anda farkettik bende merak ettim kendi bırakmıştır belki de buğza.kızlar konu sahibi kazen yazıyor neden ki?
sağol canım..bende böyle bir şey düşünüyordum..Mağazadan aldım normal iççamaşırı satan yerden internettede vardı.
Kompedan tarzı bir yerdi markasıda formeasy
https://formeasy.net/bayan-korsesi/...killendirici.html#/beden-l/renk-renk_seciniz_
Yok canım zaten doktor onay vermezse kullanmam zaten . bugün dışarı çıktım modellere bakayım derken bir gazla aldım çıktım
Bir kaç karanfili ağrıyan yerim üstünde dişimle eziyorum canım anca o iyi geliyor kesiyorKızlar dişim çok ağrıyor ne yapabilirim
Benim sanki dikişim de çok gibi geldi bana. Daha ufak yapılan kesiler gördüm, benim doktor maşallah sanki biraz fazla kesmiş. Bebeğin kilosu boyu falan etkili midir bilmiyorum tabi de.ben birazda yapan doktora bağlı olduğunu düşünüyorum 3kere sezeryan oldum ben ama ikinci sezeryanım çok zorlamıştı.diğerlerinde rahattım.
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Bebişin daha büyümeden tam kilosunda gelicek inşallahKızlar suyum geldi hastaneye geldik acıkligim 1 cm olmuş. . Ama sancı falan yok henüz dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlısı ile al kucagına canım :)Iyi geceler kızlar sessizde olsa neredeyse hergün takip ediyorum. Allah nasip ederse inşallah 17 ocakta sezeryanla doğum yapcam tüm doğum yapcak arkadaşlar sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarız inşallah yavrularımızı. Doğum yapan arkadaslarada bol sütlü gazsız sancısız günler dilerim
sağol canım..bende böyle bir şey düşünüyordum..
Benim sanki dikişim de çok gibi geldi bana. Daha ufak yapılan kesiler gördüm, benim doktor maşallah sanki biraz fazla kesmiş. Bebeğin kilosu boyu falan etkili midir bilmiyorum tabi de.
Birde ameliyattan sonra akşam 9 gibi epidural verimini durdurdular. Bacaklarına his gelmesi lazım yürütmemiz lazım dediler. Ben tabi epidural iptal edilince direk taze dikiş acısı ile yüz yüze geldim. Gece 3 e kadar ağrıları çektim. 2 farklı ağrı kesici yaptılar bana mısın demedi. En sonunda yürüttüler de epidurali tekrar verdiler. Kiminle konuşsam böyle bir uygulama bana yapılmadı deniyor. Sürekli epidural ağrı kesici alarak gıdım ağrısız taburcu olanlar var. Dediğin gibi doktora ve uygulanan tedaviye göre durum değişiyormuş.
Tedirgin olunsun diye yazmadım aslında, hatta Doğum yapana kadar buraya yazılan negatif doğum hikayelerine çok kızardım. Etrafımda çok fazla sezaryan yapan vardı ve normal Doğumu bekliyoruz dediğimde "ay ne gereği var acı çekmeye, git al bebeğini sezaryenle gel, ben çoook kolay bi sezeryan süreci yaşadım" diyenler bile oldu. Şimdi ben de bunları yazıyorum ki şu çok iyi bilinmeli "sezaryen b kategorisinde ciddiyete sahip bir ameliyat türü"dür. Özellikle benim gibi ağrı eşiği düşük insanlar için en az normal doğum kadar zordur. Gerçekçi bir gerekçe olmadan (ki bebeğin 4 kg ve üzeri doğacak olması sezaryen için yeterli bir sebep değildir) sezaryen kararı alınması maalesef "keşkeli bir doğum" yapmaya sebep olur.Canım bebeğin kaç kilo doğdu?
Yazdıklarını okuyunca biraz tedirgin oldum, kilo ile alakalı olabilir diye
Allah nasip ederse bu pazartesi sabah 8de bende sezaryen olacağım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah...
Ay canım gözün aydınDogurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?