2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
nerden aldın canım bunu?
Mağazadan aldım normal iççamaşırı satan yerden internettede vardı.
Kompedan tarzı bir yerdi markasıda formeasy

https://formeasy.net/bayan-korsesi/...killendirici.html#/beden-l/renk-renk_seciniz_

Yok canım zaten doktor onay vermezse kullanmam zaten . bugün dışarı çıktım modellere bakayım derken bir gazla aldım çıktım

Kızlar suyum geldi hastaneye geldik acıkligim 1 cm olmuş. . Ama sancı falan yok henüz dualarınızı eksik etmeyin

Rabbim yardımcın olsun canım benim. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli. Kazasız belasız bir avazda kucağına alırsın inşaAllah evladını dualarım seninle .

ben birazda yapan doktora bağlı olduğunu düşünüyorum 3kere sezeryan oldum ben ama ikinci sezeryanım çok zorlamıştı.diğerlerinde rahattım.

kızlar konu sahibi kazen yazıyor neden ki?

yalnız bebekler terleyemezmiş o yüzden vücut ısıları yükselirmiş.bide dr un demesine göre bazı bebeklerin vücutları sıcaklığa duyarlıdır.sanırım benim oğlanınki öyle
Benim yeğenimde 23 aralıkta doğdu hastanede bizimkiler battaniyesine sarmışlar hemen sırtı isilik olmuş hemşire böyle sıcaklar ondan isilik olmuş ince tutun üstünü demiş yani sıcağında fazlası zararlı.

Canım her insanın bünyesi farklı kendini başkalarıyla kıyaslama herkes bir olamaz.
Kızlar suyum geldi hastaneye geldik acıkligim 1 cm olmuş. . Ama sancı falan yok henüz dualarınızı eksik etmeyin
Hadi hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun inşallah.

Iyi geceler kızlar sessizde olsa neredeyse hergün takip ediyorum. Allah nasip ederse inşallah 17 ocakta sezeryanla doğum yapcam tüm doğum yapcak arkadaşlar sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarız inşallah yavrularımızı. Doğum yapan arkadaslarada bol sütlü gazsız sancısız günler dilerim

ben birazda yapan doktora bağlı olduğunu düşünüyorum 3kere sezeryan oldum ben ama ikinci sezeryanım çok zorlamıştı.diğerlerinde rahattım.
Benim sanki dikişim de çok gibi geldi bana. Daha ufak yapılan kesiler gördüm, benim doktor maşallah sanki biraz fazla kesmiş. Bebeğin kilosu boyu falan etkili midir bilmiyorum tabi de.

Birde ameliyattan sonra akşam 9 gibi epidural verimini durdurdular. Bacaklarına his gelmesi lazım yürütmemiz lazım dediler. Ben tabi epidural iptal edilince direk taze dikiş acısı ile yüz yüze geldim. Gece 3 e kadar ağrıları çektim. 2 farklı ağrı kesici yaptılar bana mısın demedi. En sonunda yürüttüler de epidurali tekrar verdiler. Kiminle konuşsam böyle bir uygulama bana yapılmadı deniyor. Sürekli epidural ağrı kesici alarak gıdım ağrısız taburcu olanlar var. Dediğin gibi doktora ve uygulanan tedaviye göre durum değişiyormuş.

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Bebişin daha büyümeden tam kilosunda gelicek inşallah

Hayırlısı ile al kucagına canım :)

Canım bebeğin kaç kilo doğdu?
Yazdıklarını okuyunca biraz tedirgin oldum, kilo ile alakalı olabilir diye
Allah nasip ederse bu pazartesi sabah 8de bende sezaryen olacağım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah...

Tedirgin olunsun diye yazmadım aslında, hatta Doğum yapana kadar buraya yazılan negatif doğum hikayelerine çok kızardım. Etrafımda çok fazla sezaryan yapan vardı ve normal Doğumu bekliyoruz dediğimde "ay ne gereği var acı çekmeye, git al bebeğini sezaryenle gel, ben çoook kolay bi sezeryan süreci yaşadım" diyenler bile oldu. Şimdi ben de bunları yazıyorum ki şu çok iyi bilinmeli "sezaryen b kategorisinde ciddiyete sahip bir ameliyat türü"dür. Özellikle benim gibi ağrı eşiği düşük insanlar için en az normal doğum kadar zordur. Gerçekçi bir gerekçe olmadan (ki bebeğin 4 kg ve üzeri doğacak olması sezaryen için yeterli bir sebep değildir) sezaryen kararı alınması maalesef "keşkeli bir doğum" yapmaya sebep olur.

Bebeğim 3.624 gr ve 53 cm doğdu. Kesi yeri benimkinden küçük olanların da bebek ölçüleri benimkinden sadece biraz daha azına sahip. Kiloyla alakalı değil bence, Aslı'nın da dediği gibi tamamen doktorun tarzına bağlı sanırım.

Seni uzun zamandır okuyorum canım ve açıkçası arkadaşlar arasında en çok durumunu merak ettiğim kişilerdensin. Sürekli 4 kg ve üzeri bebek doğuramayacağın yönünde korkutuluyorsun ve yapı olarak anladığım kadarıyla korkmaya da çok müsaitsin. Şunu bil ki "tıp literatüründe çatı muayenesi" diye birşey yoktur! Bu sezaryen yolu açmaya çalışan doktor uydurmasıdır. Sancılar gelmeden çatı falan açılmaz. Hele bi o sancı gelsin, rabbim öyle bir düzen kurmuş ki çatı da açılır bebeğin kafa kemikleri de kaynamadan beklediği için iç içe geçerek kayıp dışarı da çıkar evelallah.
Sen zaten kararını vermiş gününü almışsın, artık geriye süreci yaşamak kalmış. Dilerim o şanslı sezaryen yapanlardan biri de sen olursun. Bebeğine kavuşacak olmanın tadını çıkar artık korkutmayı bırak kendini herşeye :) yoksa bebişi hiçbir yolla çıkartmıycaksın içerden :)

Ama henüz karar vermemişler varsa diye söylüyorum, Doğumu yapan doktor değil annedir! Eğer sancı sürecini iyi yönetemeyeceğinizi düşünüyorsanız olun sezeryan bebeğiniz riski en az şekilde doğsun ama bilin ki sonrası benim gibi çok zor da olabilir. Ama diyorsanız ki dünya yaratıldığı günden beri kadın doğuruyor ve ben de bedenime güveniyorum o zaman kesinlikle normal Doğum yapın arkadaşlar. Annem 4,5 kg normal doğumla doğmuş rahmetli anneannem oldukça da minyon bi kadınmış. O kadın eğer o çocuğu doğurduysa herkes kilolu bebek doğurabilir.. Doğum bekleyen tüm arkadaşlarımın hakkında en hayırlısı hangisi olacaksa onun gerçekleşmesini dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…