- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Sagol Aslicim.
Benim nedense rahmim kasilmiyor.
Ilk dogumumda kasilmamis bilememisiz, dogum sonrası olmasi gereken kanama yeteri kadar olmayip icerde birikmis. Ve bir gece cesmeden akar gibi kanamam oldu ölümden döndüm.
Şimdi bu doğumda da risk vardi ama dr her türlü olasılığı degerlendirdik rahmi dogumda ekstra actik bir sey olmaz dedi ve rahim kasilsin diye ilac verdi.
Ilk hafta kontrolünde her sey yolundaydi ilaci biraktirdi.
Ama malesef 2.hafta kontrolünde icerde yine pıhtı oluştuğu ortaya cikti. Doktorum çok şaşkın, 30 yillik meslek hayatimda 3 kisi falan gordum boyle diyor. Tekrar ilaca basladik ama 3 gun kullan dedi. Bu hafta tekrar gidecegim. Pihtiyi atabildiysem bile yeniden olusmayacaginin bir garantisi yok.
Kendimi sakinlestirmeye calissam da cok korkuyorum ilk doğumda yasadiklarim cok urkutucuydu. Yine oyle olursa diye aklim cikiyor
Çok geçmiş olsun canım.Sagol Aslicim.
Ilk dogumumda kasilmamis bilememisiz, dogum sonrası olmasi gereken kanama yeteri kadar olmayip icerde birikmis. Ve bir gece cesmeden akar gibi kanamam oldu ölümden döndüm.
Şimdi bu doğumda da risk vardi ama dr her türlü olasılığı degerlendirdik rahmi dogumda ekstra actik bir sey olmaz dedi ve rahim kasilsin diye ilac verdi.
Ama malesef 2.hafta kontrolünde icerde yine pıhtı oluştuğu ortaya cikti. Doktorum çok şaşkın, 30 yillik meslek hayatimda 3 kisi falan gordum boyle diyor. Tekrar ilaca basladik ama 3 gun kullan dedi. Bu hafta tekrar gidecegim. Pihtiyi atabildiysem bile yeniden olusmayacaginin bir garantisi yok.
Kendimi sakinlestirmeye calissam da cok korkuyorum ilk doğumda yasadiklarim cok urkutucuydu. Yine oyle olursa diye aklim cikiyor
anladım Can'ım geçmiş olsun benimde kanamam olmadı dr a söyledim metiler diye bi ilaç verdi dr banada 3 gün iç dedi içtim kanamam oldu ama sonra tekrar azaldı.şuan az az geliyor acaba normal mi yoksa tekrarladı mı benimde aklıma takıldı şimdi.rahim katılmayınca hiç mi olmuyor kanamaSagol Aslicim.
Tebrik ederim canım. İnşallah hemen iyileşir dikişlerMerhaba hanımlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim yapacak olanları da Rabbim bir avazda kurtarsın biz iyiyiz çok şükür birbirimize alışmaya çalışıyoruz hikayemize gelince 4 buçukta suyum geldikten sonra biraz sancılarımın sıklaşmasını bekledim 6 gibi gittik hastaneye yaklaşık 4 cm di açıklık yaklaşık 2 buçuk saat sonra 8 buçukta kızımı kucağıma aldım biraz fazla dikiş oldu ama maalesef oturamıyorum şimdilik onun dışında herşey yolunda bu arada emzirme yastığının bu oturma konusunda hayat kurtardığını söylemeliyim ortası boş olduğu için böyle bir durum yaşarsanız aklınızda olsun biraz uzun oldu ama şimdilik bizden bu kadar
Çok gecmiş olsun. İyi düşün iyi gelmiştir ilaç inşallahSagol Aslicim.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İlki gibi olmaz Allahın izniyle korkma.Sagol Aslicim.
Oh maşallah sana ve bebişe canım ,allah analı babalı büyütsün, çok güzel bir sürede doğurmuşsun,ilk doğumdu değilmi?Dün gece 11.30 da aniden suyum geldi .. Çok heyecanlandım. . Banyo yaptım eşimle hastaneye gittik. . Yatış yapıldı kızlar. . Gece 12 de hafif hafif başlayan sancılar sabaha doğru sıklaştı ve çok çabuk açıldık bol bol nefes egzersizi yaptık ve ogluşum sabah 6.50 de dünyaya geldinormal doğum hiç korkulacak bişey değilmiş hatta yaşanması gerek sadece biraz dikisler ağrı yapıo onun dışında oğlum 3300 doğdu
Sagol Derincim.evet mantigi ayni bir ilac kullaniyorum bugun sonuncusunu aldim persembeye kadar bekleyecegim artik.Çok geçmiş olsun canım.
Kan birikmesi çok dikkat edilmesi gereken bi sıkıntı. Bana hastanedeyken günde 2 kez tam göbek deliğimin üzerine ellerini bastırarak masaj yapıyorlardı, içerde kan birikmesin dışarı atım olsun düzenli diye. Taburcu olurken doktor tembih etti evde de kendin masaja devam et diye. Maalesef yerlerde sürünen ağrı eşiğim ve dikiş ağrılarımdan dolayı yapamadım. Geçen kontrole gittiğimde doktor Cytotec adında bir ilaç verdi 3 tablet. Her gün bir tane iç dedi. Normalde kürtaj, gebelik sonlandırma gibi operasyonlarda cenini vücut dışarı atsın diye kullanılıyormuş. Bende de kan birikimi atılsın diye kullanılmış oldu. Sanırım senin de içtiğin ilaç bu tarz birşey. Ben beceremedim ama sen yapabilirsen mutlaka o karın masajını yap canım.
Asli benim ilk dogumumda bahsettigim siddetli kanama 17.gun oldu. O sure icinde adet kanamasi gibi oluyordu. Bazi gunler hic olmuyor ama sonrasinda tekrar oluyordu . aklima hiç olumsuz bir sey gelmedi benim de. Sonrasi hos olmadi tabi.@
anladım Can'ım geçmiş olsun benimde kanamam olmadı dr a söyledim metiler diye bi ilaç verdi dr banada 3 gün iç dedi içtim kanamam oldu ama sonra tekrar azaldı.şuan az az geliyor acaba normal mi yoksa tekrarladı mı benimde aklıma takıldı şimdi.rahim katılmayınca hiç mi olmuyor kanama
İkinize de maşallahDün gece 11.30 da aniden suyum geldi .. Çok heyecanlandım. . Banyo yaptım eşimle hastaneye gittik. . Yatış yapıldı kızlar. . Gece 12 de hafif hafif başlayan sancılar sabaha doğru sıklaştı ve çok çabuk açıldık bol bol nefes egzersizi yaptık ve ogluşum sabah 6.50 de dünyaya geldinormal doğum hiç korkulacak bişey değilmiş hatta yaşanması gerek sadece biraz dikisler ağrı yapıo onun dışında oğlum 3300 doğdu
Hayırlı olsun canım,allah sağlıkı sıhhatli uzun ömürler versin ,darısı biz sona kalanlara artık :)Kızlar bende bugün 11.30 da oğluma sezeryanla kavuştum 3400 kilosu çok şükür ikimizinde sağlığı yerinde açıkçası doğum çok korktuğum gibi olmadı çok rahattı gazımız kakamızda çıktı inşallah herkes sağsalim yavrusuna kavuşsun çok çoooookkkk inanılmaz bir duyguymuş
Sakin ol canım ,hayırlısıyla sağlıcakla alıcaksın bebişini kucağına :) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar bana dua edin yarın sabah 8de sezaryen e gireceğim.
Heyecandan aklım gidecek 9 ayin sonuna geldik çünkü :)
Sayılı gün canım ,şimdiden tebrik ederim,sağlıkla al kucağına yavrunu inşallahBen de cuma gününe sezeryan olaacagim. O kadar cokk sabirsizim ki
Maşallah gözünüz aydın. Darısı biz sıradakilere inşallah sizin ki gibi rahat doğumları olsun herkesin.Dün gece 11.30 da aniden suyum geldi .. Çok heyecanlandım. . Banyo yaptım eşimle hastaneye gittik. . Yatış yapıldı kızlar. . Gece 12 de hafif hafif başlayan sancılar sabaha doğru sıklaştı ve çok çabuk açıldık bol bol nefes egzersizi yaptık ve ogluşum sabah 6.50 de dünyaya geldinormal doğum hiç korkulacak bişey değilmiş hatta yaşanması gerek sadece biraz dikisler ağrı yapıo onun dışında oğlum 3300 doğdu
Hayırlı olsun gözünüz aydın.Kızlar bende bugün 11.30 da oğluma sezeryanla kavuştum 3400 kilosu çok şükür ikimizinde sağlığı yerinde açıkçası doğum çok korktuğum gibi olmadı çok rahattı gazımız kakamızda çıktı inşallah herkes sağsalim yavrusuna kavuşsun çok çoooookkkk inanılmaz bir duyguymuş
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Kızlar bana dua edin yarın sabah 8de sezaryen e gireceğim.
Heyecandan aklım gidecek 9 ayin sonuna geldik çünkü :)
Merak etme daha bizde varız beklemede hayırlı zamanda, hayırlı şekilde gelsin minikler inşallah.Herkes doğurdu -doğuruyor. Bi ben kalcam buralardakokunhuzur bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Allah yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?