2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Oluşmaz birdaha inşaAllah canım benim iyi düşün iyi olsun .
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin. O acıları hiç görmemiş gibi olursun inşaAllah...

Çok geçmiş olsun canım.
Kan birikmesi çok dikkat edilmesi gereken bi sıkıntı. Bana hastanedeyken günde 2 kez tam göbek deliğimin üzerine ellerini bastırarak masaj yapıyorlardı, içerde kan birikmesin dışarı atım olsun düzenli diye. Taburcu olurken doktor tembih etti evde de kendin masaja devam et diye. Maalesef yerlerde sürünen ağrı eşiğim ve dikiş ağrılarımdan dolayı yapamadım. Geçen kontrole gittiğimde doktor Cytotec adında bir ilaç verdi 3 tablet. Her gün bir tane iç dedi. Normalde kürtaj, gebelik sonlandırma gibi operasyonlarda cenini vücut dışarı atsın diye kullanılıyormuş. Bende de kan birikimi atılsın diye kullanılmış oldu. Sanırım senin de içtiğin ilaç bu tarz birşey. Ben beceremedim ama sen yapabilirsen mutlaka o karın masajını yap canım.

@
anladım Can'ım geçmiş olsun benimde kanamam olmadı dr a söyledim metiler diye bi ilaç verdi dr banada 3 gün iç dedi içtim kanamam oldu ama sonra tekrar azaldı.şuan az az geliyor acaba normal mi yoksa tekrarladı mı benimde aklıma takıldı şimdi.rahim katılmayınca hiç mi olmuyor kanama

Tebrik ederim canım. İnşallah hemen iyileşir dikişler

Çok gecmiş olsun. İyi düşün iyi gelmiştir ilaç inşallah

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İlki gibi olmaz Allahın izniyle korkma.

Dün gece 11.30 da aniden suyum geldi .. Çok heyecanlandım. . Banyo yaptım eşimle hastaneye gittik. . Yatış yapıldı kızlar. . Gece 12 de hafif hafif başlayan sancılar sabaha doğru sıklaştı ve çok çabuk açıldık bol bol nefes egzersizi yaptık ve ogluşum sabah 6.50 de dünyaya geldi normal doğum hiç korkulacak bişey değilmiş hatta yaşanması gerek sadece biraz dikisler ağrı yapıo onun dışında oğlum 3300 doğdu

Oh maşallah sana ve bebişe canım ,allah analı babalı büyütsün, çok güzel bir sürede doğurmuşsun,ilk doğumdu değilmi?

Sagol Derincim.evet mantigi ayni bir ilac kullaniyorum bugun sonuncusunu aldim persembeye kadar bekleyecegim artik.
Son kontrolde dr bana da dedi karin masajini ama dedigin gibi ben de yapamadim. Ilacla kanama az az geldigi icin artik ilac bitince zorlayayim kendimi yapmak icin dedim.

Asli benim ilk dogumumda bahsettigim siddetli kanama 17.gun oldu. O sure icinde adet kanamasi gibi oluyordu. Bazi gunler hic olmuyor ama sonrasinda tekrar oluyordu . aklima hiç olumsuz bir sey gelmedi benim de. Sonrasi hos olmadi tabi.
Simdi ise ilaci kullandigim 1 hafta yine regl kanamasi gibi oldu. Doktorun bana birak dedigi gun ilaci biraktim ve sonraki haftaya kadar bir damla bile kanama olmadi.
Ben muayeneye giderken duyacaklarimi biliyordum zaten malesef.
Simdi 3 gun ilac ictim ve yine azar azar oldu. Bugun bitti bakalim persembeye kadar ne olacak.
Sen de takip et canim bu konu önemli. Oyle benimki gibi pat diye kesilirse doktora gorunmekte fayda var.

Kızlar bende bugün 11.30 da oğluma sezeryanla kavuştum 3400 kilosu çok şükür ikimizinde sağlığı yerinde açıkçası doğum çok korktuğum gibi olmadı çok rahattı gazımız kakamızda çıktı inşallah herkes sağsalim yavrusuna kavuşsun çok çoooookkkk inanılmaz bir duyguymuş

İkinize de maşallahAllah sağlıklı mutlu ve hayırlı bir ömür nasip etsin.

Herkes doğurdu -doğuruyor. Bi ben kalcam buralarda kokunhuzur bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Allah yar ve yardımcın olsun

Hayırlı olsun canım,allah sağlıkı sıhhatli uzun ömürler versin ,darısı biz sona kalanlara artık :)

Maşallah gözünüz aydın. Darısı biz sıradakilere inşallah sizin ki gibi rahat doğumları olsun herkesin.

Hayırlı olsun gözünüz aydın.

Kızlar bana dua edin yarın sabah 8de sezaryen e gireceğim.
Heyecandan aklım gidecek 9 ayin sonuna geldik çünkü :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Herkes doğurdu -doğuruyor. Bi ben kalcam buralarda kokunhuzur bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Allah yar ve yardımcın olsun
Merak etme daha bizde varız beklemede hayırlı zamanda, hayırlı şekilde gelsin minikler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…