Dün gece 11.30 da aniden suyum geldi .. Çok heyecanlandım. . Banyo yaptım eşimle hastaneye gittik. . Yatış yapıldı kızlar. . Gece 12 de hafif hafif başlayan sancılar sabaha doğru sıklaştı ve çok çabuk açıldık bol bol nefes egzersizi yaptık ve ogluşum sabah 6.50 de dünyaya geldinormal doğum hiç korkulacak bişey değilmiş hatta yaşanması gerek sadece biraz dikisler ağrı yapıo onun dışında oğlum 3300 doğdu
Dün gece 11.30 da aniden suyum geldi .. Çok heyecanlandım. . Banyo yaptım eşimle hastaneye gittik. . Yatış yapıldı kızlar. . Gece 12 de hafif hafif başlayan sancılar sabaha doğru sıklaştı ve çok çabuk açıldık bol bol nefes egzersizi yaptık ve ogluşum sabah 6.50 de dünyaya geldinormal doğum hiç korkulacak bişey değilmiş hatta yaşanması gerek sadece biraz dikisler ağrı yapıo onun dışında oğlum 3300 doğdu
Tebrik ederim kızlar, Allah analı babalı büyütsün inşallah :) Darısı bekleyen diğer arkadaşlara inşKızlar bende bugün 11.30 da oğluma sezeryanla kavuştum 3400 kilosu çok şükür ikimizinde sağlığı yerinde açıkçası doğum çok korktuğum gibi olmadı çok rahattı gazımız kakamızda çıktı inşallah herkes sağsalim yavrusuna kavuşsun çok çoooookkkk inanılmaz bir duyguymuş
Çok geçmiş olsun canım,doğru karar vermişsin,çok şükür allah korumuş ,sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim,şimdi ona bakınca unutmuşsundur sancıları, allah hayırlı güzel sağlıklı ömür bahşetsin kuzucuğunaKizlaaar kizlarrr... Hayatta hicbisi planladığım gibi olmaz farkindaydim ama bu kadarini beklemiyordum. Sancilarim 3dk da 1 e dusunce doktorum talimatiyla hastaneye gittik aciklik 1 cm! Sok oldum tabi ben. Servik boyum fazlaydi biliyordum zor olacagini ama imkansiz olacagini bilmiyordum. Tam 36 saat feryat figan hastanede ebeler hemsireler ve doktorumla aglaya hıçkıra annem ve eşimle sanci cektik. O kadar sık geliyorduki. O sirada aciklik 5cm olabildi fakat bebegimin basi kanala inmiyordu. 50 saat uykusuzlugum vardi kaslarım istemsiz titremelere basladi. Narkotik ilacla uyutmaya calistilar biraz ii geldi gibi oldu sonra daha fena geri geldi sancilar. 120lere vuruyordu. Bebegim ve ben o kdr cabaladikki. Bianda yavrukusum yüzü karnima bakcak sekilde konum degistirdi! Pilates topu ve egzersizlerle yüzünü arkaya dondurmeye calistik. Rahim kaslarim cok yorulmustu, normal dogum icin epidural artik takilabilirdi ama daha cook yolumuz vardi ve bebek yanlis pozisyondayken onu bu yorgunlukla normal doguma surukleyebilir miyizin hesabini cok yaptk ama ztn kanala inemedi bi türlü. Esim delirmek uzere ben sinir krizleri geciriyorum sancilardan, doktorum hemsireler butun hastane bitmis durumdayiz, en sonunda yok dedim icimden bi ses hemen sezeryan olmam gerektigini soyluyor. Zangir zangir titreye titreye hadi hemen goturun dedim. Anestezi uzmani spinal icin sabit durabiliyor muyum diye bakti ama ne mumkun. Ztn dedim cok uykusuzum uyutun beni. Kendi kollarimi kendim bantlattim yani ameliyathanede.o kdr sancidan sonra muhtesem bi histi. Sezeryan benim kurtaricim oldu. Cunku Bebegim kakasini yemis hemen midesini yikadilar. Ayilmam kisa sürdü dogum sancisi cektigim icin de yanima emzirebilmek kar kaldi. Simdi iyiyiz elhamdulillah. Gaz sancisiyla bogusuorm. Sirtima omzuma kdr gaz doldum( bu 3 günu unutmak istiyorum...
canim neden bu kadar direndiniz ki sonucta sezeryan dogum da dünyanin sonu degil. Dogum anisi olarak sana bunlarin kalmasina üzüldüm. Cok sükür ikiniz de sagliklisiniz . Mutlulukla saglikla büyüt bebeginiKizlaaar kizlarrr... Hayatta hicbisi planladığım gibi olmaz farkindaydim ama bu kadarini beklemiyordum. Sancilarim 3dk da 1 e dusunce doktorum talimatiyla hastaneye gittik aciklik 1 cm! Sok oldum tabi ben. Servik boyum fazlaydi biliyordum zor olacagini ama imkansiz olacagini bilmiyordum. Tam 36 saat feryat figan hastanede ebeler hemsireler ve doktorumla aglaya hıçkıra annem ve eşimle sanci cektik. O kadar sık geliyorduki. O sirada aciklik 5cm olabildi fakat bebegimin basi kanala inmiyordu. 50 saat uykusuzlugum vardi kaslarım istemsiz titremelere basladi. Narkotik ilacla uyutmaya calistilar biraz ii geldi gibi oldu sonra daha fena geri geldi sancilar. 120lere vuruyordu. Bebegim ve ben o kdr cabaladikki. Bianda yavrukusum yüzü karnima bakcak sekilde konum degistirdi! Pilates topu ve egzersizlerle yüzünü arkaya dondurmeye calistik. Rahim kaslarim cok yorulmustu, normal dogum icin epidural artik takilabilirdi ama daha cook yolumuz vardi ve bebek yanlis pozisyondayken onu bu yorgunlukla normal doguma surukleyebilir miyizin hesabini cok yaptk ama ztn kanala inemedi bi türlü. Esim delirmek uzere ben sinir krizleri geciriyorum sancilardan, doktorum hemsireler butun hastane bitmis durumdayiz, en sonunda yok dedim icimden bi ses hemen sezeryan olmam gerektigini soyluyor. Zangir zangir titreye titreye hadi hemen goturun dedim. Anestezi uzmani spinal icin sabit durabiliyor muyum diye bakti ama ne mumkun. Ztn dedim cok uykusuzum uyutun beni. Kendi kollarimi kendim bantlattim yani ameliyathanede.o kdr sancidan sonra muhtesem bi histi. Sezeryan benim kurtaricim oldu. Cunku Bebegim kakasini yemis hemen midesini yikadilar. Ayilmam kisa sürdü dogum sancisi cektigim icin de yanima emzirebilmek kar kaldi. Simdi iyiyiz elhamdulillah. Gaz sancisiyla bogusuorm. Sirtima omzuma kdr gaz doldum( bu 3 günu unutmak istiyorum...
hayırlı olsun cnm gözün aydın.önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alabilmen normal veya sezeryan.Allah uzun ömürlü etsinKizlaaar kizlarrr... Hayatta hicbisi planladığım gibi olmaz farkindaydim ama bu kadarini beklemiyordum. Sancilarim 3dk da 1 e dusunce doktorum talimatiyla hastaneye gittik aciklik 1 cm! Sok oldum tabi ben. Servik boyum fazlaydi biliyordum zor olacagini ama imkansiz olacagini bilmiyordum. Tam 36 saat feryat figan hastanede ebeler hemsireler ve doktorumla aglaya hıçkıra annem ve eşimle sanci cektik. O kadar sık geliyorduki. O sirada aciklik 5cm olabildi fakat bebegimin basi kanala inmiyordu. 50 saat uykusuzlugum vardi kaslarım istemsiz titremelere basladi. Narkotik ilacla uyutmaya calistilar biraz ii geldi gibi oldu sonra daha fena geri geldi sancilar. 120lere vuruyordu. Bebegim ve ben o kdr cabaladikki. Bianda yavrukusum yüzü karnima bakcak sekilde konum degistirdi! Pilates topu ve egzersizlerle yüzünü arkaya dondurmeye calistik. Rahim kaslarim cok yorulmustu, normal dogum icin epidural artik takilabilirdi ama daha cook yolumuz vardi ve bebek yanlis pozisyondayken onu bu yorgunlukla normal doguma surukleyebilir miyizin hesabini cok yaptk ama ztn kanala inemedi bi türlü. Esim delirmek uzere ben sinir krizleri geciriyorum sancilardan, doktorum hemsireler butun hastane bitmis durumdayiz, en sonunda yok dedim icimden bi ses hemen sezeryan olmam gerektigini soyluyor. Zangir zangir titreye titreye hadi hemen goturun dedim. Anestezi uzmani spinal icin sabit durabiliyor muyum diye bakti ama ne mumkun. Ztn dedim cok uykusuzum uyutun beni. Kendi kollarimi kendim bantlattim yani ameliyathanede.o kdr sancidan sonra muhtesem bi histi. Sezeryan benim kurtaricim oldu. Cunku Bebegim kakasini yemis hemen midesini yikadilar. Ayilmam kisa sürdü dogum sancisi cektigim icin de yanima emzirebilmek kar kaldi. Simdi iyiyiz elhamdulillah. Gaz sancisiyla bogusuorm. Sirtima omzuma kdr gaz doldum( bu 3 günu unutmak istiyorum...
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini, allah güzel ömürler yazsınKızlar gece 23.00 de kızımı kucağıma aldım norml oldu çok şükür Rabbim tüm dogurck kardeşlerime kolaylık versin inşallah darısı başlarına :)
Gozunaydin Allah anali babali büyütmek nasip etsin.Dün gece 11.30 da aniden suyum geldi .. Çok heyecanlandım. . Banyo yaptım eşimle hastaneye gittik. . Yatış yapıldı kızlar. . Gece 12 de hafif hafif başlayan sancılar sabaha doğru sıklaştı ve çok çabuk açıldık bol bol nefes egzersizi yaptık ve ogluşum sabah 6.50 de dünyaya geldinormal doğum hiç korkulacak bişey değilmiş hatta yaşanması gerek sadece biraz dikisler ağrı yapıo onun dışında oğlum 3300 doğdu
Cok gecmis olsun canim.Kizlaaar kizlarrr... Hayatta hicbisi planladığım gibi olmaz farkindaydim ama bu kadarini beklemiyordum. Sancilarim 3dk da 1 e dusunce doktorum talimatiyla hastaneye gittik aciklik 1 cm! Sok oldum tabi ben. Servik boyum fazlaydi biliyordum zor olacagini ama imkansiz olacagini bilmiyordum. Tam 36 saat feryat figan hastanede ebeler hemsireler ve doktorumla aglaya hıçkıra annem ve eşimle sanci cektik. O kadar sık geliyorduki. O sirada aciklik 5cm olabildi fakat bebegimin basi kanala inmiyordu. 50 saat uykusuzlugum vardi kaslarım istemsiz titremelere basladi. Narkotik ilacla uyutmaya calistilar biraz ii geldi gibi oldu sonra daha fena geri geldi sancilar. 120lere vuruyordu. Bebegim ve ben o kdr cabaladikki. Bianda yavrukusum yüzü karnima bakcak sekilde konum degistirdi! Pilates topu ve egzersizlerle yüzünü arkaya dondurmeye calistik. Rahim kaslarim cok yorulmustu, normal dogum icin epidural artik takilabilirdi ama daha cook yolumuz vardi ve bebek yanlis pozisyondayken onu bu yorgunlukla normal doguma surukleyebilir miyizin hesabini cok yaptk ama ztn kanala inemedi bi türlü. Esim delirmek uzere ben sinir krizleri geciriyorum sancilardan, doktorum hemsireler butun hastane bitmis durumdayiz, en sonunda yok dedim icimden bi ses hemen sezeryan olmam gerektigini soyluyor. Zangir zangir titreye titreye hadi hemen goturun dedim. Anestezi uzmani spinal icin sabit durabiliyor muyum diye bakti ama ne mumkun. Ztn dedim cok uykusuzum uyutun beni. Kendi kollarimi kendim bantlattim yani ameliyathanede.o kdr sancidan sonra muhtesem bi histi. Sezeryan benim kurtaricim oldu. Cunku Bebegim kakasini yemis hemen midesini yikadilar. Ayilmam kisa sürdü dogum sancisi cektigim icin de yanima emzirebilmek kar kaldi. Simdi iyiyiz elhamdulillah. Gaz sancisiyla bogusuorm. Sirtima omzuma kdr gaz doldum( bu 3 günu unutmak istiyorum...
Gözün aydin deniz cok gecmis olsun. Allah bagislasin yavrunuKızlar bende bugün 11.30 da oğluma sezeryanla kavuştum 3400 kilosu çok şükür ikimizinde sağlığı yerinde açıkçası doğum çok korktuğum gibi olmadı çok rahattı gazımız kakamızda çıktı inşallah herkes sağsalim yavrusuna kavuşsun çok çoooookkkk inanılmaz bir duyguymuş
Kizlaaar kizlarrr... Hayatta hicbisi planladığım gibi olmaz farkindaydim ama bu kadarini beklemiyordum. Sancilarim 3dk da 1 e dusunce doktorum talimatiyla hastaneye gittik aciklik 1 cm! Sok oldum tabi ben. Servik boyum fazlaydi biliyordum zor olacagini ama imkansiz olacagini bilmiyordum. Tam 36 saat feryat figan hastanede ebeler hemsireler ve doktorumla aglaya hıçkıra annem ve eşimle sanci cektik. O kadar sık geliyorduki. O sirada aciklik 5cm olabildi fakat bebegimin basi kanala inmiyordu. 50 saat uykusuzlugum vardi kaslarım istemsiz titremelere basladi. Narkotik ilacla uyutmaya calistilar biraz ii geldi gibi oldu sonra daha fena geri geldi sancilar. 120lere vuruyordu. Bebegim ve ben o kdr cabaladikki. Bianda yavrukusum yüzü karnima bakcak sekilde konum degistirdi! Pilates topu ve egzersizlerle yüzünü arkaya dondurmeye calistik. Rahim kaslarim cok yorulmustu, normal dogum icin epidural artik takilabilirdi ama daha cook yolumuz vardi ve bebek yanlis pozisyondayken onu bu yorgunlukla normal doguma surukleyebilir miyizin hesabini cok yaptk ama ztn kanala inemedi bi türlü. Esim delirmek uzere ben sinir krizleri geciriyorum sancilardan, doktorum hemsireler butun hastane bitmis durumdayiz, en sonunda yok dedim icimden bi ses hemen sezeryan olmam gerektigini soyluyor. Zangir zangir titreye titreye hadi hemen goturun dedim. Anestezi uzmani spinal icin sabit durabiliyor muyum diye bakti ama ne mumkun. Ztn dedim cok uykusuzum uyutun beni. Kendi kollarimi kendim bantlattim yani ameliyathanede.o kdr sancidan sonra muhtesem bi histi. Sezeryan benim kurtaricim oldu. Cunku Bebegim kakasini yemis hemen midesini yikadilar. Ayilmam kisa sürdü dogum sancisi cektigim icin de yanima emzirebilmek kar kaldi. Simdi iyiyiz elhamdulillah. Gaz sancisiyla bogusuorm. Sirtima omzuma kdr gaz doldum( bu 3 günu unutmak istiyorum...
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Kolay oldu mu bari süreç?Kızlar gece 23.00 de kızımı kucağıma aldım norml oldu çok şükür Rabbim tüm dogurck kardeşlerime kolaylık versin inşallah darısı başlarına :)
Tebrikler canım :)Kızlar bende bugün 11.30 da oğluma sezeryanla kavuştum 3400 kilosu çok şükür ikimizinde sağlığı yerinde açıkçası doğum çok korktuğum gibi olmadı çok rahattı gazımız kakamızda çıktı inşallah herkes sağsalim yavrusuna kavuşsun çok çoooookkkk inanılmaz bir duyguymuş
Oy canım hakikaten her şeyn hatırlısı dedirttin tekrar bana. İyiki sezeryana geçmişsin allah korumus bebeğinide senideKizlaaar kizlarrr... Hayatta hicbisi planladığım gibi olmaz farkindaydim ama bu kadarini beklemiyordum. Sancilarim 3dk da 1 e dusunce doktorum talimatiyla hastaneye gittik aciklik 1 cm! Sok oldum tabi ben. Servik boyum fazlaydi biliyordum zor olacagini ama imkansiz olacagini bilmiyordum. Tam 36 saat feryat figan hastanede ebeler hemsireler ve doktorumla aglaya hıçkıra annem ve eşimle sanci cektik. O kadar sık geliyorduki. O sirada aciklik 5cm olabildi fakat bebegimin basi kanala inmiyordu. 50 saat uykusuzlugum vardi kaslarım istemsiz titremelere basladi. Narkotik ilacla uyutmaya calistilar biraz ii geldi gibi oldu sonra daha fena geri geldi sancilar. 120lere vuruyordu. Bebegim ve ben o kdr cabaladikki. Bianda yavrukusum yüzü karnima bakcak sekilde konum degistirdi! Pilates topu ve egzersizlerle yüzünü arkaya dondurmeye calistik. Rahim kaslarim cok yorulmustu, normal dogum icin epidural artik takilabilirdi ama daha cook yolumuz vardi ve bebek yanlis pozisyondayken onu bu yorgunlukla normal doguma surukleyebilir miyizin hesabini cok yaptk ama ztn kanala inemedi bi türlü. Esim delirmek uzere ben sinir krizleri geciriyorum sancilardan, doktorum hemsireler butun hastane bitmis durumdayiz, en sonunda yok dedim icimden bi ses hemen sezeryan olmam gerektigini soyluyor. Zangir zangir titreye titreye hadi hemen goturun dedim. Anestezi uzmani spinal icin sabit durabiliyor muyum diye bakti ama ne mumkun. Ztn dedim cok uykusuzum uyutun beni. Kendi kollarimi kendim bantlattim yani ameliyathanede.o kdr sancidan sonra muhtesem bi histi. Sezeryan benim kurtaricim oldu. Cunku Bebegim kakasini yemis hemen midesini yikadilar. Ayilmam kisa sürdü dogum sancisi cektigim icin de yanima emzirebilmek kar kaldi. Simdi iyiyiz elhamdulillah. Gaz sancisiyla bogusuorm. Sirtima omzuma kdr gaz doldum( bu 3 günu unutmak istiyorum...
Kızlarr sizin basıldı doğum. Bebeğin kilosu ne kadar oldu :)Kızlar gece 23.00 de kızımı kucağıma aldım norml oldu çok şükür Rabbim tüm dogurck kardeşlerime kolaylık versin inşallah darısı başlarına :)
Gözün aydın tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlaaar kizlarrr... Hayatta hicbisi planladığım gibi olmaz farkindaydim ama bu kadarini beklemiyordum. Sancilarim 3dk da 1 e dusunce doktorum talimatiyla hastaneye gittik aciklik 1 cm! Sok oldum tabi ben. Servik boyum fazlaydi biliyordum zor olacagini ama imkansiz olacagini bilmiyordum. Tam 36 saat feryat figan hastanede ebeler hemsireler ve doktorumla aglaya hıçkıra annem ve eşimle sanci cektik. O kadar sık geliyorduki. O sirada aciklik 5cm olabildi fakat bebegimin basi kanala inmiyordu. 50 saat uykusuzlugum vardi kaslarım istemsiz titremelere basladi. Narkotik ilacla uyutmaya calistilar biraz ii geldi gibi oldu sonra daha fena geri geldi sancilar. 120lere vuruyordu. Bebegim ve ben o kdr cabaladikki. Bianda yavrukusum yüzü karnima bakcak sekilde konum degistirdi! Pilates topu ve egzersizlerle yüzünü arkaya dondurmeye calistik. Rahim kaslarim cok yorulmustu, normal dogum icin epidural artik takilabilirdi ama daha cook yolumuz vardi ve bebek yanlis pozisyondayken onu bu yorgunlukla normal doguma surukleyebilir miyizin hesabini cok yaptk ama ztn kanala inemedi bi türlü. Esim delirmek uzere ben sinir krizleri geciriyorum sancilardan, doktorum hemsireler butun hastane bitmis durumdayiz, en sonunda yok dedim icimden bi ses hemen sezeryan olmam gerektigini soyluyor. Zangir zangir titreye titreye hadi hemen goturun dedim. Anestezi uzmani spinal icin sabit durabiliyor muyum diye bakti ama ne mumkun. Ztn dedim cok uykusuzum uyutun beni. Kendi kollarimi kendim bantlattim yani ameliyathanede.o kdr sancidan sonra muhtesem bi histi. Sezeryan benim kurtaricim oldu. Cunku Bebegim kakasini yemis hemen midesini yikadilar. Ayilmam kisa sürdü dogum sancisi cektigim icin de yanima emzirebilmek kar kaldi. Simdi iyiyiz elhamdulillah. Gaz sancisiyla bogusuorm. Sirtima omzuma kdr gaz doldum( bu 3 günu unutmak istiyorum...
çok sağol canım benim ama ben hâlâ çaresizim hastaneye gittik makinayla sağım için memenin ucundaki sütü sağıyor arkadaki ilk süt taş gibi bekliyor hâlâ... ağlamaktan acıdan helak oldum göğüsler bir taraftan koşturmaktan hareketten dikişler patlayacak hale geldi dayanamıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım hüngür hüngür ağlaya ağlaya yazıyorum bunlarıKardelen ayni problem bende de oldu. Iki meme birden aniden sut dugumu oldu. Ben emzirmeden once banyoda sabunla ve dayanabilecegim kadar sicak suyla 5-10 dakika masaj yapip, cikar cikmaz banyoda cocugu emzirip, o emdikten sonra kalani da memelere islak sicak havluyla kompres yapip sagarak cozdum. Bir de memenin ne tarafinda daha cok sertlik varsa cocugun cenesi o tarafa degecek bicimde yatirip emzirdim baskilayip cozsun diye. Aksinde kuru kuruya pompalayinca hem damla sut akmiyor. Hem cektigin aciyla kaliyorsun. Simdilik sorun yok. Umarim tekrar etmez. Fecii bir sey.
@nur_84 canim sana da cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?