2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oyy cok gecmis olsun.
Masajla falan olmuyor mu? Ilaci milaci da mi yokmus ?
Of cok zor gercekten dogurmayla bitmiyor.
Akşam ben de sinirimden agladim, niye her türlü aciyi çeken taraf benim diye.
Bu mesaji da tek memem disarda yaziyorum biraz hava alır da iyileşirse diye

dogum yapanlari cok cok tebrik ediyorum! ne guzel! bugun benim bebeisimin dogmasi gereken gun ama tik yok. hastaneye gittim, hersey normal gozukuyor. nstde sancim 85 civarinda cikti, hem de 7-8 dakikada bir ama hic agrim sizim yok eve geri gonderdiler beni, cuma bir daha kontrole gidicem. eger 10 gun icinde dogum olmazsa mudahaleyle dogumu baslatacaklar. oyle iste...

Sağol Esra cığım genel cerrahla görüştük o da aynı şeyleri söyledi ılık banyo masaj emzirme hepsini yaptım hatta makinayla sağdık gözlerimden yaş geldi 2 memeden 30 cc süt geldi arkalar yanlar taş gibi hâlâ çocuk da sadece ön kısımdakini emebiliyor daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum cerrahi girişime kadar gidiyormuş en son boşaltmak için inşallah o raddeye gelmez çok korkuyorum...

Canım hayırlısıyla gelsin bebiş, takviminde silinmiş, kızmı erkekmi acaba, erkekler gününden fazla durur diyorlardı doğrumuymuş

Çok geçmiş olsun canım,evde makina varmı sen sürekli sağmaya çalış,sıcak kompres yap havlu ile

Kizlar mrb
Bugun muaynemiz vardi 37+6 olduk. Cati muaynesi yapildi. Doktor kalca yapimin musait oldugunu fakat on kemigin normal olmasi gerektigi gibi olmadogini soyledi. Bebek cikarken takilabilir ve zorlanabilirsin, Normal istiyorum israrla dersen yine normal icin bekleriz gidisata gore bakariz ama riske atma derim dedi. Tarih falan vermedi biraz dusun haftaya konrole aliyim yine seni dedi. Benim gibi olan varmiydi aranizda acaba?

Çok geçmiş olsun canım,evde makina varmı sen sürekli sağmaya çalış,sıcak kompres yap havlu ile
Manuel var bugün elektrikli gelecek banyo sonrası onunla tekrar deneyeceğiz bakalım..sıcak havlu sıcak su yaptık ama faydası olmadı inşallah elektriklinin banyo sonrası faydası olur psikolojim bozuldu Allah tan çocuk memeyi reddetmiyor geldiği kadarını emiyor inşallah bırakmaz emmeyi bi atlatsaydım şu durumu ne zormuş ya...

Sana da geçmiş olsun yara mı oldu seninkiler de yoksa? İlk doğum ilk çocuk ne kolaymış diyorum şimdi bu çok zorladı beni de...

Ben varım. Benim de ön kemiğim basık. Daha önce servikal uzunluk ölçülürken doktorum çatı kemiğine de bakıp gayet normal olduğunu söylemişti. Doğum esnasında anlaşıldı. Ona rağmen 3600 gram, 53 cm'lik bebeyi hiçbir teknik veya cerrahi müdahale olmadan doğurdum. Vajinal doğumda herkeste aynı mıdır bilmiyorum ama evet çatı kemiğinden başı atlarken geçişi hissettim. Herhangi bir zorlanma ya da ağrı duymadım. O yüzden doğum başlamadan çatı yapısı hakkında varsayımda bulunmak yersiz bence biraz. Bebeğin kilolu değilse yahut bariz bir anomali yoksa bekle yahut başka bir doktorunda görüşünü al bence.

Allah korusun insallah gerek kalmaz cerrahi müdahaleye falan.
Eminim yapmissindir bu tarz seyler ama ilk dogumumda benim basima gelince saglik ocağından anlattiklari seyleri yaparak atlattim,dene istersen belki faydasi olur.
Bir banyo tasina kaynar suyu koyuyorsun ama buhari tenini yakmayacak tabi.
Sonra bir havluyu da sicak suyla islatip gogsune bastirarak o buhara egiliyorsun. Aman yakma kendini dikkat et. Bir sure o sekilde havluyu sogudukca tekrar islatarak devam ediyorsun. Sonra tarak gibi bir seyin yardımıyla yukaridan asagi dogru bastirarak masaj yapiyorsun goguslerine.
Bana faydasi olmustu acilmisti tikanan yerler. Belki sana da fayda eder.

Sana da geçmiş olsun yara mı oldu seninkiler de yoksa? İlk doğum ilk çocuk ne kolaymış diyorum şimdi bu çok zorladı beni de...
Sagol canim yara hem de ne yara.
Meme uclari sorunlu benim zaten silikon ucla emziriyorum. Duzelecek derken beter oldu makasla kesiyor gibi aciyor her emzirmede. Rengi falan bir tuhaf oldu yara baska bir seye donuyor gibi.

Sağol canım deneyeceğim bugün mutlaka...sana da çok geçmiş olsun sağda da çatlak var benimde çok acıyor gerçekten...annelerin hakkı bu yüzden ödenmiyor demek ki bütün çileyi kadınlar çekiyor vallahi...

İnşallah canım ,elektrikli iyi gelir düzenli olarak 2-3 güne açılır allahın izniyle

Canım hayırlısıyla gelsin bebiş, takviminde silinmiş, kızmı erkekmi acaba, erkekler gününden fazla durur diyorlardı doğrumuymuş
oglan canim evet :) anasina benzeyecek belli ki, yan gelip yatsin ekmek elden su golden hayat yasasin.
herseyin hayirlisi, ama insan kucagina almak icin sabirsizlaniyor tabi. gerci dogum sonrasi bircok arkadasin sikintisi var ama en nihayetinde basa gelecek kacmanin yolu yok :)

cordeliac tesekkurler bilgilendirme icin :)
Ben suanda 37+6 dayim ve bebek 3500 agirliginda. Dogum sirasinda zorlayabilir diyince korktum biraz acikcasi. Kilosu tabi ne olur ozamana tam da bilemiyorum ama cok da kucuk bir bebek degil seninkide oyleymis gerci. Baska bir doktor gorusu almayi dusundum bende. Cati muaynesi ust uste yapilirsa tetiklermi dogumu onuda bilemedim

Kızlar slm salı ve Çarşamba günü olan sancilardan 12 ve 19 ocak sezeryan tarihini bekleyemedik 11 ocak çarşamba aksami 21.00 da bebeğim sezeryanla alindi 22.00 gördüm oğlumu spinal sezeryanla basladi fakat uuyusmadigim için 2 kez genel anestezi alarak ameliyat bitirildi .cok sukur oğlum saglikla kucagima aldim sancilarim çok fazlaydı şimdi iyiyim çok şükür baş ağrısı yaşamadım ama bel agridan hala iki buklum yürüyorum ve dik yuruyemiyorum ve cok korkuyorum iyilesememekten .Oğlum 3.300 gr 50 cn doğdu şimdilik benden bu kadar
Insallah kalanlarimiz ağrısız sizisiz bebislerine kavuşur sağlıcakla. ..

Çocuklarını sağlıkla büyüt canım. İnşallah hemen gecer bel ağrın. Spinalden mi kaynaklandı ki bel ağrın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…