2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok geçmiş olsun canım,bebişin hayırlı uğurlu olsun, allah uzun ömürler versin

Canim gözünaydın olsun. Bahti, omru guzel olsun kuzucugun. Insallah biran once toparlanirsin.

geçmiş olsun Can'ım tez Zaman'da geçer inşallah.gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah bebişini

nur_84 . Canim nasilsin? Duzelebildin mi ? Geçti mi goguslerindeki sıkıntı?
Canım şükür geçti ama sütüm azaldı biberonla mama verince birde göğüs ucum olmayınca alamıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

nur_84 canım benim de aşırı süt birikti akmıyor çocuk ememiyor taş gibi oldu sen nasıl hallettin canım bu sorunu?
Canım kusura bakma giremedim kaç gündür. Sıcak havluyla kompres yapıp makineyle sağdım sıcak su kompresini sürekli yaptım

Çocuklarını sağlıkla büyüt canım. İnşallah hemen gecer bel ağrın. Spinalden mi kaynaklandı ki bel ağrın
Evet canım spinal in vuruldu yerin sağ taraf ve etrafındaki ağrıdan iki buklum yürüyorum hala birde omuz ve boyun damarın felaket ağrıyor yürürken spinal etkisiymis dik yuruyrmedigim içinde sanırım dikişler iyilesmiyor sanki ici yırtıkmis gibi acıyor yürürken hala bu halde olmak uzuyor beni ..Diğer sezeryan larim çok kolay ve ağrısız geçmişti ertesi gün yanlız kalmak istiyordum sadece diğer sezeryan da felaket bi baş agrisi yaşamıştım ama işlerimi kendim yapabiliyordum fakat bu defa acil ameliyat alındığımdanmi mi oldu bilmiyorum ama tam uyusamadim bıçakladıniz beni dediğimi hatırlıyorum genel anestezi almisim uyandikca hafif dozda 2 kez .cok sukur evimdeyim ama hala ciğer yerlerim falan nefes alırken ağrıyor ..Bunlar geçecek inşallah fakat benim sutum geldi ama bir gogsumu emzirirken diğeri akıyor ne yapsam durmuyor ve sonuç yumuşacık boş meme kalıyor acaba anestesi etkisimiki düzelirmi yoksa hep böylemi kalır.

İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım. Anestezi ağır geldi demekki

Geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamaz inş.
Süt arttırıcı bi damla var Galactago diye, ben kullandım çok faydasını gördüm sen de bi dene istersen. Göğüs ucu için de, Aventin göğüs ucu çıkarıcı aparatı ve göğüs ucu silikonu var. Bunları denedin mi hiç?

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. Rabbim evladını da sizlere bağışlasın, analı babalı büyütsün inş.

Bi göğsünü emzirirken diğerini de aynı anda makine ile sağmayı denedin mi hiç? Yanında yardımcı olabilecek biri var mı bilmiyorum ama annen falan varsa en azından sen bebişi tutarken o da diğer göğsü sağabilir diye düşündüm. Sağdığın sütü de oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 aya kadar saklayabilirsin.

Çok geçmiş olsun tez zamanda geçer inşallah. Allah şifa versin.

Çok sağol canım Allah Razı olsun
hamd olsun bebeğim dogdu :)
Hadi gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.

Gözünüz aydın. Allah hayırlı ömürler versin bebişede.

Gunaydin kizlar.. Bende mart annelerindeyim.. Gun sayarken sizin kavusma anlarinizi da okuyorum.. Bebegi doganlar ve cok yakinda dogacak olanlar allah hepinize mis bebek kokulu gunler versin ins
Bnm size bir sorum olacak kordon kani bankasi hk bilgisi olan yapan yada yaptircak olan varmi aranizda?

Doğumdan sonra herkesin başında bi dert, bir zorluk. Allah herkesin yardımcısı olsun dikiş ağrısı, baş agrısı, göğüs ağrısı çekenlerin.

Bende aşırı hareketli oğlumdan şikayetçiyim ne yapıcam hiç bilmiyorum tamaman kitlendim. Hiçbir şekilde beni dinlemiyor çok hırçınlaştı. 2,5 yaşında şuan. Kardeşini seviyo ama severken eziyo, üstüne çıkıyo. Ne yapıyım kızlar tavsiyesi olan varmı çok bunaldım.

Gecmis olsun canim.
Benim göğüs ucumu da alamiyor oglum silikon ucla emziriyorum.
Sutunu arttirmaya bak bu da düzelir.
Boza guzel sut yapiyor aklinda bulunsun.

Saol cnm ćok kolay olmadı ama şükür 8 saat sancı sonunda doģdu

Canim gogus kalkani kullan akan sütün ziyan olmaz ben emzirirken digerine yaklasik 20cc süt doluyor gerekirse kasikla verirsin kuzucuga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…