Çok geçmiş olsun canım,bebişin hayırlı uğurlu olsun, allah uzun ömürler versinKızlar slm salı ve Çarşamba günü olan sancilardan 12 ve 19 ocak sezeryan tarihini bekleyemedik 11 ocak çarşamba aksami 21.00 da bebeğim sezeryanla alindi 22.00 gördüm oğlumu spinal sezeryanla basladi fakat uuyusmadigim için 2 kez genel anestezi alarak ameliyat bitirildi .cok sukur oğlum saglikla kucagima aldim sancilarim çok fazlaydı şimdi iyiyim çok şükür baş ağrısı yaşamadım ama bel agridan hala iki buklum yürüyorum ve dik yuruyemiyorum ve cok korkuyorum iyilesememekten .Oğlum 3.300 gr 50 cn doğdu şimdilik benden bu kadar
Insallah kalanlarimiz ağrısız sizisiz bebislerine kavuşur sağlıcakla. ..
Kızlar slm salı ve Çarşamba günü olan sancilardan 12 ve 19 ocak sezeryan tarihini bekleyemedik 11 ocak çarşamba aksami 21.00 da bebeğim sezeryanla alindi 22.00 gördüm oğlumu spinal sezeryanla basladi fakat uuyusmadigim için 2 kez genel anestezi alarak ameliyat bitirildi .cok sukur oğlum saglikla kucagima aldim sancilarim çok fazlaydı şimdi iyiyim çok şükür baş ağrısı yaşamadım ama bel agridan hala iki buklum yürüyorum ve dik yuruyemiyorum ve cok korkuyorum iyilesememekten .Oğlum 3.300 gr 50 cn doğdu şimdilik benden bu kadar
Canim gözünaydın olsun. Bahti, omru guzel olsun kuzucugun. Insallah biran once toparlanirsin.Kızlar slm salı ve Çarşamba günü olan sancilardan 12 ve 19 ocak sezeryan tarihini bekleyemedik 11 ocak çarşamba aksami 21.00 da bebeğim sezeryanla alindi 22.00 gördüm oğlumu spinal sezeryanla basladi fakat uuyusmadigim için 2 kez genel anestezi alarak ameliyat bitirildi .cok sukur oğlum saglikla kucagima aldim sancilarim çok fazlaydı şimdi iyiyim çok şükür baş ağrısı yaşamadım ama bel agridan hala iki buklum yürüyorum ve dik yuruyemiyorum ve cok korkuyorum iyilesememekten .Oğlum 3.300 gr 50 cn doğdu şimdilik benden bu kadar
geçmiş olsun Can'ım tez Zaman'da geçer inşallah.gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah bebişiniKızlar slm salı ve Çarşamba günü olan sancilardan 12 ve 19 ocak sezeryan tarihini bekleyemedik 11 ocak çarşamba aksami 21.00 da bebeğim sezeryanla alindi 22.00 gördüm oğlumu spinal sezeryanla basladi fakat uuyusmadigim için 2 kez genel anestezi alarak ameliyat bitirildi .cok sukur oğlum saglikla kucagima aldim sancilarim çok fazlaydı şimdi iyiyim çok şükür baş ağrısı yaşamadım ama bel agridan hala iki buklum yürüyorum ve dik yuruyemiyorum ve cok korkuyorum iyilesememekten .Oğlum 3.300 gr 50 cn doğdu şimdilik benden bu kadar
Canım allah analı babalı büyütsün :) nasıldı doğumun korktuğun gibi geçmedi inşallah
Amin canım Allah Razı olsun senden :) Rabbim tüm doğan doğacak olan bebeklerimize sağlıklı sıhhatli uzun omurler versin inşaAllahgözünüz aydın canım ,sağlıkla sıhhatle büyüt ,allah güzel ömürler versin
Canım şükür geçti ama sütüm azaldı biberonla mama verince birde göğüs ucum olmayınca alamıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayımnur_84 . Canim nasilsin? Duzelebildin mi ? Geçti mi goguslerindeki sıkıntı?
Canım kusura bakma giremedim kaç gündür. Sıcak havluyla kompres yapıp makineyle sağdım sıcak su kompresini sürekli yaptımnur_84 canım benim de aşırı süt birikti akmıyor çocuk ememiyor taş gibi oldu sen nasıl hallettin canım bu sorunu?
Evet canım spinal in vuruldu yerin sağ taraf ve etrafındaki ağrıdan iki buklum yürüyorum hala birde omuz ve boyun damarın felaket ağrıyor yürürken spinal etkisiymis dik yuruyrmedigim içinde sanırım dikişler iyilesmiyor sanki ici yırtıkmis gibi acıyor yürürken hala bu halde olmak uzuyor beni ..Diğer sezeryan larim çok kolay ve ağrısız geçmişti ertesi gün yanlız kalmak istiyordum sadece diğer sezeryan da felaket bi baş agrisi yaşamıştım ama işlerimi kendim yapabiliyordum fakat bu defa acil ameliyat alındığımdanmi mi oldu bilmiyorum ama tam uyusamadim bıçakladıniz beni dediğimi hatırlıyorum genel anestezi almisim uyandikca hafif dozda 2 kez .cok sukur evimdeyim ama hala ciğer yerlerim falan nefes alırken ağrıyor ..Bunlar geçecek inşallah fakat benim sutum geldi ama bir gogsumu emzirirken diğeri akıyor ne yapsam durmuyor ve sonuç yumuşacık boş meme kalıyor acaba anestesi etkisimiki düzelirmi yoksa hep böylemi kalır.Çocuklarını sağlıkla büyüt canım. İnşallah hemen gecer bel ağrın. Spinalden mi kaynaklandı ki bel ağrın
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım. Anestezi ağır geldi demekkiEvet canım spinal in vuruldu yerin sağ taraf ve etrafındaki ağrıdan iki buklum yürüyorum hala birde omuz ve boyun damarın felaket ağrıyor yürürken spinal etkisiymis dik yuruyrmedigim içinde sanırım dikişler iyilesmiyor sanki ici yırtıkmis gibi acıyor yürürken hala bu halde olmak uzuyor beni ..Diğer sezeryan larim çok kolay ve ağrısız geçmişti ertesi gün yanlız kalmak istiyordum sadece diğer sezeryan da felaket bi baş agrisi yaşamıştım ama işlerimi kendim yapabiliyordum fakat bu defa acil ameliyat alındığımdanmi mi oldu bilmiyorum ama tam uyusamadim bıçakladıniz beni dediğimi hatırlıyorum genel anestezi almisim uyandikca hafif dozda 2 kez .cok sukur evimdeyim ama hala ciğer yerlerim falan nefes alırken ağrıyor ..Bunlar geçecek inşallah fakat benim sutum geldi ama bir gogsumu emzirirken diğeri akıyor ne yapsam durmuyor ve sonuç yumuşacık boş meme kalıyor acaba anestesi etkisimiki düzelirmi yoksa hep böylemi kalır.
Geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamaz inş.Canım şükür geçti ama sütüm azaldı biberonla mama verince birde göğüs ucum olmayınca alamıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Canım kusura bakma giremedim kaç gündür. Sıcak havluyla kompres yapıp makineyle sağdım sıcak su kompresini sürekli yaptım
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. Rabbim evladını da sizlere bağışlasın, analı babalı büyütsün inş.Evet canım spinal in vuruldu yerin sağ taraf ve etrafındaki ağrıdan iki buklum yürüyorum hala birde omuz ve boyun damarın felaket ağrıyor yürürken spinal etkisiymis dik yuruyrmedigim içinde sanırım dikişler iyilesmiyor sanki ici yırtıkmis gibi acıyor yürürken hala bu halde olmak uzuyor beni ..Diğer sezeryan larim çok kolay ve ağrısız geçmişti ertesi gün yanlız kalmak istiyordum sadece diğer sezeryan da felaket bi baş agrisi yaşamıştım ama işlerimi kendim yapabiliyordum fakat bu defa acil ameliyat alındığımdanmi mi oldu bilmiyorum ama tam uyusamadim bıçakladıniz beni dediğimi hatırlıyorum genel anestezi almisim uyandikca hafif dozda 2 kez .cok sukur evimdeyim ama hala ciğer yerlerim falan nefes alırken ağrıyor ..Bunlar geçecek inşallah fakat benim sutum geldi ama bir gogsumu emzirirken diğeri akıyor ne yapsam durmuyor ve sonuç yumuşacık boş meme kalıyor acaba anestesi etkisimiki düzelirmi yoksa hep böylemi kalır.
çok sağol canım benim ama ben hâlâ çaresizim hastaneye gittik makinayla sağım için memenin ucundaki sütü sağıyor arkadaki ilk süt taş gibi bekliyor hâlâ... ağlamaktan acıdan helak oldum göğüsler bir taraftan koşturmaktan hareketten dikişler patlayacak hale geldi dayanamıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım hüngür hüngür ağlaya ağlaya yazıyorum bunları(
Hadi gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.Çok sağol canım Allah Razı olsun
hamd olsun bebeğim dogdu :)
Gözünüz aydın. Allah hayırlı ömürler versin bebişede.Kızlar slm salı ve Çarşamba günü olan sancilardan 12 ve 19 ocak sezeryan tarihini bekleyemedik 11 ocak çarşamba aksami 21.00 da bebeğim sezeryanla alindi 22.00 gördüm oğlumu spinal sezeryanla basladi fakat uuyusmadigim için 2 kez genel anestezi alarak ameliyat bitirildi .cok sukur oğlum saglikla kucagima aldim sancilarim çok fazlaydı şimdi iyiyim çok şükür baş ağrısı yaşamadım ama bel agridan hala iki buklum yürüyorum ve dik yuruyemiyorum ve cok korkuyorum iyilesememekten .Oğlum 3.300 gr 50 cn doğdu şimdilik benden bu kadar
Gecmis olsun canim.Canım şükür geçti ama sütüm azaldı biberonla mama verince birde göğüs ucum olmayınca alamıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Canım kusura bakma giremedim kaç gündür. Sıcak havluyla kompres yapıp makineyle sağdım sıcak su kompresini sürekli yaptım
Saol cnm ćok kolay olmadı ama şükür 8 saat sancı sonunda doģduSen normal olması için elinden geleni yapmışsın nasip değilmiş Ben o kadar direnebilir miydim bilmiyorum ama sanmıyorum o kadar saat dayanmak zor. önemli olan ikinizinde sağlıkla atlatmış olmanız çok geçmiş olsun. Bebeğe de maşallah.
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Kolay oldu mu bari süreç?
Canim gogus kalkani kullan akan sütün ziyan olmaz ben emzirirken digerine yaklasik 20cc süt doluyor gerekirse kasikla verirsin kuzucuga.Evet canım spinal in vuruldu yerin sağ taraf ve etrafındaki ağrıdan iki buklum yürüyorum hala birde omuz ve boyun damarın felaket ağrıyor yürürken spinal etkisiymis dik yuruyrmedigim içinde sanırım dikişler iyilesmiyor sanki ici yırtıkmis gibi acıyor yürürken hala bu halde olmak uzuyor beni ..Diğer sezeryan larim çok kolay ve ağrısız geçmişti ertesi gün yanlız kalmak istiyordum sadece diğer sezeryan da felaket bi baş agrisi yaşamıştım ama işlerimi kendim yapabiliyordum fakat bu defa acil ameliyat alındığımdanmi mi oldu bilmiyorum ama tam uyusamadim bıçakladıniz beni dediğimi hatırlıyorum genel anestezi almisim uyandikca hafif dozda 2 kez .cok sukur evimdeyim ama hala ciğer yerlerim falan nefes alırken ağrıyor ..Bunlar geçecek inşallah fakat benim sutum geldi ama bir gogsumu emzirirken diğeri akıyor ne yapsam durmuyor ve sonuç yumuşacık boş meme kalıyor acaba anestesi etkisimiki düzelirmi yoksa hep böylemi kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?