2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Of kızlar nasıl kurtulacaz biz bu gaz sancisindan 25 günlük bebeğim uykudan uyandiriyo kuzumu bu sancıları bio gaia kullanıyorum. Sanki pek faydası olmadı gibi

Of kızlar nasıl kurtulacaz biz bu gaz sancisindan 25 günlük bebeğim uykudan uyandiriyo kuzumu bu sancıları bio gaia kullanıyorum. Sanki pek faydası olmadı gibi
bizde ondan kullanıyoruz bana da faydası olmadı gibi geliyor..gaz sancısından uyuyamıyor..uyusa da sancıyla uyanıyor..internette araştırdım da bir haftadan sonra fayda göstermeye başlıyor diyor..bizim bir hafta olcak nerdeyse inşallah faydasını görürüm artık..fayda etmezse de gidince başka ilaç isticem doktordan..bebeğim gaz dolu resmen..

yatarak emzirmeyi denedin mi ?
Bnimkide bazen memeye yapisiyo emmese bile oyle durmak istiyo bende artik yatarak emziriyorum oyle yapinca. Uyuyuncada oyle birakiyorum kaldirmiyorum oldugu yerden. Bide oyle dene istersen blki ise yarar
birkaç kere denedim de birinde uyudu ama diğerlerinde bir türlü dalmadı uykuya..uykusuna çok ayık..çıt yapsak uyanıyor..hava aydınlanmaya başlayınca pencereye dikiyor gözünü uyumuyor..en son koyu bir perde taktım pencereye..uykusu bi düzene binseydi artık..

kızlar bebeğimin kafasının arkası şişkin biraz..sezeryanla doğum yaptım ama normalden sezeryana döndü kanala girmişti bebek..kafası ondan esnedi muhtemelen..ama doğumdan beri hala tam düzelmedi..sizlerde böyle bir şey var mı düzelmesi için zamana ihtiyaç var galiba..

Kuru kuru cekme tabiki tahris eder hatta burnunun kanamasina sebep olursun

ya resmen benim halimi yazmissin.sagligimiz yerinde ya diyerek mutu oluyorum. Ama uyumuyor, uyuyamiyor, uyutamiyorummm.. besikte, pusette, yatakta uyku yok. sadece memede, kucakta.. biraktigim an feryat.. yapamadim ben bu uyutma isini diyip duruyorum. cok sukur yaram yok goguste. seninde bir an evvel gecer insallah

Bende biraz omce ayni seyi dusundum. Sutu sagmak en akillisi sen dus alirken esinde sagdigin sutu vercek :) en mantiklisi bu yoksa ortaligi ayaga kaldirir sipalar

Ben bir kez sagdigim sutu anneme verdirmistim. Ama dondurucudan +4 dereceye buzdolabina cikar, ilik suda cozdur, 37 dereceye ayarla vs derken cok zaman aliyor. acilen vermek isteyince nasil yapiyorsunuz? ben.mi yanlis ya da eksik biliyorum?

Canim ihmal etme sakin , pihtilasma varsa Allah korusun cok tehlikeli.
Benim pihti tamamen gitmisti son kontrolde ama 1 ay sonra yine cagirdi gidecegim tekrar.
Allah korusun o pihti ani bir kanama yapiyor durdurmasi cok zor oluyor. Istersen baska doktora git karindan bakiyorlar aslinda, ama mutlaka git bence. Cok gecmis olsun

Aslicim benim ilkinde de oldu bunda oldu.
Rahmin yapısıyla ilgili tam kasilma olmuyor dedi dr ama yine de kesin sebebini bilemiyoruz diyor.
Yeni gordum mesajini az once digerini alintiladim ama sakin ihmal etme bu ciddi bir durum. O pihtiyi atsmazsan ve daha da buyurse rahim yabanci cisim olarak algilayip atmaya calisiyor. Ama kitle buyuk olursa -benim ilkinde öyle olmustu - rahim kendini birakiveriyor ve asiri kanama oluyor.
Ben ilk dogumda bilmiyordum,aksam otururken bir baktim pacalarimdan asagi kan siziyor,tuvalete bile gidememistim çeşme gibi akiyordu. Korkutmak icin demiyorum ama ciddi bir durum.
Ustelik gittigim hastanelerin hicbiri mudahale etmedi bana , sonra kan kendiliginden durdu. Doktorum oldururdu eger biraz daha surseydi demisti.
Onun korkusuyla ben simdi ne zaman gel dese doktor kosa kosa gidiyorum.

yaa gerçekten maşallah. Sonrasında bitkin düşmüyor musun peki? Benim özellikle akşam elim ayağım boşalıyor sanki bayılcak gibi oluyorum
Boyle anlatinca cok fazla gorunse de aslinda yuzeysel yapiyorum hepsini,eve bakinca bir çöplükte yasiyormusum hissi geliyorsa cildiracak gibi oluyorum.
Biraz derli toplu olmasi bana daha iyi geliyor acikcasi.
O bayilacakmis hissini kendimi fizikselden ziyade psikolojik olarak kotu hissettigim zamanlar daha cok yasiyorum.
Sen kan, vitamin vs degerlerine de baktir bence onlarla ilgili de sorun olabilir. Takviye gerekebilir.

biogaia ise yaramiosa colinox damlaya gecin..
yalniz biogaia 2 haftada fln etkisini gosteriyor.. 2 hafta oldu ve hic rahatlamadiysa colinox damla denenebilir..

Bebişlerinizi sağlıkla büyütün Allah kolaylıklat versin. Bir sorum olacak.
Hamileliğinde Perine Masajı yapan varmı içinizde?

Bizim doktorumuz omnivit diye bir damla verdi 2 gündür kullanıyoruz. İstersen birde onu dene.
Bu arada serum fizyolajik ile ilgili bi konu geçmiş. Bende damla şeklinde olanı almıştım önce sonra bir doktor bana eczaneden normal torba şeklindeki serum fizyolojik alıp siringayla çekip bebeğe öyle vermemi söylemişti. Bende öyle yaptım. Bir şişe (serum torbası şeklinde )serum fizyolojik aldım. Siringayla her burnuna 2 ml sıkıyorum. Gayet memnunum.

kelin ilaci olsa kendi basina surermis :)))
Ikisidemi gazli Allah yardimcin olsun ben sab dan fayda gordum ama oda kabiz yapti sanirim fayda zarar kiyaslayarak gidicez gecse şu sıkıntılı surecte agulara gulucuklere emeklemelere baslasak duzenli uykular gelse.

Omnivit faydasını gördün mü ?

Kızlar bu çocuk parası için nereye başvuruyoruz siz aldınız mı. Bide süt parası varmış sanırım o ne şartla alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…