2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

masallahven azindan gece biraz annesini dinlendiriyormus. Bizim maksimum 2 saat oluyor uyku dilimlerimiz. cogu zaman 1-1.5 saat. uyaninca emiyor, kusuyor, gaz oluyor dedigin gibi. son kontrolumuzde normal sinirin uzerinde gunluk kilo alimi vardi cunku 2 saatte bir emzirme gibi birseyi kabul etmiyor :) Bugun havavalmak icin parka cikardim aglamaya basladi ellerini emiyor.. ciktigimiz gibi geri donduk :)

vay canina cok faydali bir bilgi tesekkur ederim. yag asitlerinin fiziksel mudahale ile parcalanacagi aklima gelmezdi.

Alışır canım daha çok küçükler. Sen içini ferah tut mamadan önce olabildiğince emzir

Wrap slingmi kullanıyorsun peki

Tomrisin emzirme notlarini oku istersen bu konuda gerekli bilgiyi ve yonlendirmeyi oradanda alabilirsin cok faydasini gorecegine inaniyorum
G gyasmin Aynen cnm Tomris'in emzirme notları çok yol gösterici olabilir. Şu dönemde kitap okumaya vakit bulmak zor biliyorum ama eğer okuyabilirsen Emzirme Sanatı diye bir kitap var onu da tavsiye ederim.

Ben 2 gundur vermiyorum kabiz oldu diye rezeneyi 3 vuyuk bardaga cikarttim cart curt inliyor ortalik sukur sorun kalmadi şimdilik:)
Ben 2 gundur vermiyorum kabiz oldu diye rezeneyi 3 vuyuk bardaga cikarttim cart curt inliyor ortalik sukur sorun kalmadi şimdilik:)

ohh ohh masallah darisi basimiza :) rezeneyi de iciyorum ama artirayim ben de.

Herkese meraba. Burayı çok özlemişim. Bebekleri bekleme süresi , ardından teker teker doğum haberleri almak çok güzel ve çok heyecanlıydı. Bebeğim doğumdan Hemen Sonra yoğun bakıma alındı 12 gün sonra evimize getirdik. Şimdi 22 günlük ilk günler beni çok yordu ama şimdi iyiyiz çok şükür arada akşamları kusuyo ve pişiği var onları da atlatsaydık harika olacak herkese bebekleriyle mutlu , huzurlu, sağlıklı günler. ..

Geçmiş olsun cnm.. bizde 24 günlüğüz ve benim kuzumda da pişik vardı hatta yara gibi olmuştu envai çeşit pişik kremi kullandım olmadı geçmedi. . En sonunda ablam sağolsun bezden olabilir dedi bezi değiştirdim ve fito krem önerdi geçti çok sukur 3 günde etkisini gösterdi bi dene istersen fitoyu

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin inşaAllah

Çok geçmiş olsun canım
Buarada pişik yapan bez hangisiydi ?

Bugun oglumu doktora goturdum.
2-3 gündür emziremiyorum dogru duzgun.
Gunde 2-3 sefer adam gibi emiyor sonrasinda hep kavga kiyamet.
Kipkirmizk oluyor emerken,memeyi sunduruyor, tuhaf tuhaf hareketler ve bu sirada ds karnindan gurr gurr sesler geliyor.
Ciali bez sayisi bile azaldi o kadar fark etti ki
Ama doktor pek aldirmadi, olabilir dedi.
Muayenesinde bir sıkıntı cikmadi şükür, cok hareketli ve hirsli, muhtemelen emerken de böyle yaptigi icin hava yutuyor o yuzden ememiyor dedi.
Yani sonuc yok, napicam bilmiyorum cok canim sıkılıyor. İkimiz de ter icinde kaliyoruz emerken.
Kilosu gayet iyi dedi kestirip atti dr.
Bir de kalca ultrasonu cekildi cok sukur normal cikti. 43 günlük bu arada

Benim bebeğim de sarılık geçirdi, üstelik rh uyuşmazlığı olduğu için 3 haftadan fazla sürdü maalesef sütüm de azdı doymadığı için doktor bize de mama verin mutlaka demişti, her 4 saatte 30ml mama veriyorduk, sonra 1.ay aşısı için gittiğimizde kilo alımı az dedi ve mamayı 45ml e çıkardı. Ama ben çok üzülüyordum süt artsın diye de her şeyi denedim, rezene, humana vs vs ama ailevi sorunlardan çok stresliydi doğum sonrası süreç. Bu sıkıntılar bertaraf olunca baktım göğüslerim hep dolu dolu olmaya başlamış :) sonra doktora sormadan mamayı sadece sabah akşam vermeye başladım. Dün de bir defa verdim ilk kez. Mamayı kestikten sonra en büyük sıkıntı uyku oldu, mamanın sindirimi zor olduğu için uyku aralıkları uzundu ama şimdi sık sık uyanıyor. Onun dışında sütüm de günden güne artıyor(maşallah :)) gerçekten ne kadar sık emzirirsek süt de ona göre artıyormuş. Biberona alışmıştır diye korkuyordum ben de ama öyle olmadı çok şükür. Aynı durumdaymışız sen de endişelenme diye bu kadar uzun anlattım. Birkaç gün zor oluyor ama sütün arttıkça sen de daha mutlu olacaksın

Cocuk drlari hepsi ayni ilgisiz profedoru dahil kendi cocugunn dr u olcan .

Canim cok gecmis olsun. Benim yasadiklarimin cok benzerini yasamissin. Burada pisik konu basligina da yazmistim. Ayni senin gibi sabaha kadar ben de cocuk da agliyorduk. Benimki de agladikca kaka yapiyordu durmadan. Altini temizledikce de daha kotu oluyordu. O temizleme pamuklari da pisikken tahris ediyor cunku. Maflor ve sab simplex ben de kullandim. Kendim de extrogermina midir nedir ondan ictim. Hemen duzelmedi kakasi hatta hala civik ve sık yapiyor ama eskiye gore daha iyi. Pisik icin tavsiyem kizariksa altina bisi degdirmeden suyla yikayip acik birakin. Ben yarim saat bi saat acik birakiyordum. Doktor krem vermistir. Biz de 10 gun travazol ve fito krem kullandik. Baya duzelmisti. Merak etme canim gececek. Ben domates corbasi icmistim. O da cocugun kakasini asidik yapmisti. Ondan oldugunu sonradan farkettik.
Tekrar gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…