2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Banada aktarilmiyo diyenler oldu şimdi buldum kanunu 4758 sayılı İş Kanunu 74. Maddede yazıyormuş sağol cnm

Ayy o nasıl cümle öyle! Kucağımda bebekle yazınca öyle olmuş ama linki ekleyebilmişim neyse ki :)

İnşaAllah geçer gazi çok , doğru düzgün emince çişini yapiyor hemen
Ama emince

Öncelikle Önerin için teşekkür ederim canım. Hastanede travocort kullanmışlar bana da onu kullan dediler ama on gün oldu bi faydası olmadı. Bi de fitoyu deneyelim bakalım. Belki bezden de kaynaklanıuodur haklısın

Benim sadece 5 gün önce oldu ama hastanedeki rapor verilirken görevli kadın aktaramayacıgmızı söyleyip tarihi de ona göre yazdı. Üzüldüm şimdi ama neyse ki 5 gün

Benim sadece 5 gün önce oldu ama hastanedeki rapor verilirken görevli kadın aktaramayacıgmızı söyleyip tarihi de ona göre yazdı. Üzüldüm şimdi ama neyse ki 5 gün
Eski mevzuatta aktarılmıyormuş, hala o geçerli sanıyor demek ki, son mevzuata göre aktarılıyor. Neyse ki çok değilmiş senin ama yine de yazık olmuş üzüldüm

Meme ucu yarası olanlar kaç güne iyileşti ben hala çekiyorum 12 günlüğüz 2 tane krem kullanıyorum fayda etmiyor

Meme ucu yarası olanlar kaç güne iyileşti ben hala çekiyorum 12 günlüğüz 2 tane krem kullanıyorum fayda etmiyor
Bizde 16 günlük olduk halen sizliyor. Krauterhof snail extract gel, fito krem, ve ara ara lansinoh kullanıyorum . iyi geliyor gibi. Bi dene istersen.

Geçmiş olsun canım aynı durum bizdede var. Hem terliyor hem terliyorum karnı gurulduyor . emmeyi bırakıyor geri aliyor sonra sunduruyor. Akşamları yapıyor bunu özellikle. Neden böyle oluyor bende anlaya miyorum
canim ayni durum bende de var her aksam ayni sorunu yasiyorum. Ben hircin harrketleri ve memeyi sündürmesini sütümün onu doyuracak kadar olmadigindan kaynaklandigini dusunuyorum. Aksam saaleri yorgun oluyorum gwliba bu da sütümü etkiliyor

Benim iki gün azaldı gibi oldu sütüm. Ki artık daha cok içtiği için oluyor bence. Eşim tutturdu bu aç bu aç mama yapalım. Yaptım 10cc zorla içti. Gittim sağdım bunu içir var benim sütüm dedim. Ama moralim bozuldu. Helva, humana, hurma, dereotu, hoşaf a abandım arttı bence baya. sende özellikle kendine sütüm var benim de canım. Yediklerine dikkat et emecektir bebişin

Başlamak başarmanın yarısıdır olucak olucak darısı başımıza

Kızlar size bi sorum olacak. . Ben devlet memuruyüm 38. Haftada doğum yaptım. 40. Haftaya kadar kalan 2 haftam doğum sonrasına aktariliyor mu bilgisi olan var mı?

Yönetmelikte açık açık aktarılır diyor canım

Sütum var canim cok şükür,sorun onunla ilgili degil.
Sipacik asabiyet yapiyor memede,emmek istemiyor.
Ama bugun daha iyi sanki. Emzirirken ninni söylüyorum, dua okuyorum. Cok sinirlenirse kucagimda gezdiriyorum. Cok uzun ve yorucu bir süreç oluyor bu sekilde emmesi ama hic yoktan iyidir. Onceki gun 2 kere bez degistirdim sadece o kadar az emdi.

İlk başlarda sütüm azdı sürekli eme eme akşamları çok azalıyordu. Ama son zamanlarda var. Olduğu halde aynı huysuzluğu yapiyor özellikle akşamları.30 40ml mama verdim yok onu yediği halde yine meme istiyor. Memeyi veriyorum emmiyor. Sündürüyor çekiyorum geri bağırıyor anlayamadimki bende ne yapmam gerektiğini

Anladım canım bi sıkıntısı vardır bebişin kendince. Emin ol düzelir emmiyor değilmiş çünkü. Arttırır emmeyi. Gündüzleri geceye göre süt daha az olur diyorlar onunda etkisi varmıdır acaba

Canım pes etme kesinlikle bırak çevreni kulağını tıka benimde annem yanımda 10 kaynanaya bedel yemin ederim. Akşam tuvalete girdim oğlan eşimdeydi haliyle acıktı ağlıyor gelmiş eşimin yanına mama verin sütü yok işte diyor. Sütümde var şükür fazla değil ama yetmeye çalışıyor çocuğuma...

Bizde pisik problemi yasamistik bez degistik gecmedi. Doktorun verdigi krem, diger pisik kremleri fayda etmedi. cisi ya da kakasi asitlidir hemen rahatsiz ediyor dusuncesiyle her bez degisiminde popoyu yikadik cok hizli duzeldi. pamuklarda kaldi oylece cekmecede :) simdi yumusak temiz penyeleri kestik silme ve kurulamayi onlarla yapiyorum daha ince cok rahat ettik.

Geçmiş olsun canım aynı durum bizdede var. Hem terliyor hem terliyorum karnı gurulduyor . emmeyi bırakıyor geri aliyor sonra sunduruyor. Akşamları yapıyor bunu özellikle. Neden böyle oluyor bende anlaya miyorum
cok olmasada son zamanlarda benim oglanda yapiyor. ben biraz tok ama memede kalmk istiyor diye dusundum ya da iste gazdan dolayi agri vb olunca orda oyalanmak huysuzluk yapak istiyor herhalde dedim. Gercek sebebini merak ediyorum. Her gecen gun degisiyor yaptiklari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…