2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Komili bebe pişik yaptı cnm prima ya geçtik yeni doğmuş gibi oldu poposu çok şükür

Anladım canım bende prima premium care kullanıyordum şimdi tv de reklamı var sleepy deniyorum Türkiye nin ilk saf suyundan üretilmiş vs vs reklamda diyordu sözde bakalim, şimdilik iyi geldi

Of kızlar nasıl kurtulacaz biz bu gaz sancisindan 25 günlük bebeğim uykudan uyandiriyo kuzumu bu sancıları bio gaia kullanıyorum. Sanki pek faydası olmadı gibi
Sorma ben de ayni dertten muzdaribim aksamlari da cok agliyor. Kizariyo bozariyo ikinirken agliyo kiyamiyorum icim gidiyo

Geçmiş olsun canım aynı durum bizdede var. Hem terliyor hem terliyorum karnı gurulduyor . emmeyi bırakıyor geri aliyor sonra sunduruyor. Akşamları yapıyor bunu özellikle. Neden böyle oluyor bende anlaya miyorum

Geçici bir durumdur diye düşündüm canım
Benimki de eğer memeyi vermekte geciktirirsem çok kızdığı için tutamıyor hırslanıyor çekiştiriyor bırakıyor tekrar alıyor naptıgını şaşırmış gibi davranıyor yani

Sana da gecmis olsun cnm ishakiniz nekadar surdu . Bizim 7. Gun biraz kaka araligi seyrejdi ama henuz iyilesmedi .pisik icin 4 saate bir bepantol +anestol pomad karistirip suruyom 1 saat kadar acik birakiyom onun disinda sudokrem baya fayda etti .en onemlisi kaka azalmasi

Biz ne yapacağız bu meme aşıklarıyla :)) dışarı çıkarken stresle çıkıyorum ben de. haftasonu avmye gideceğiz arkadaşlarla.ben emzirme odasından çıkabilecek miyim acaba :))
benimkine bakınca da öyle tontik bi Bebek degil
Senin Bebek kaç kilo almış 1 ayda ? sınırın üstünde kaç oluyor yani acaba ? Benim Bebeğim inş kusan bi bebek olmaz diyordum ama önlük hep boynunda geziyoruz

Merhaba bende yazdıklarınızı okuyunca cevap yazmadan rahat edemedim...aynı durum bizde de söz konusu kızım 46 günlük bugün ama emzirirken resmen maraton koşmuş gibi oluyoruz bacaklarını üzerime atıyor kıpkırmızı oluyor memeyle kavga ediyor gazı var diye kaldırıyorum hiçbir şey yok...gözler faltaşı gibi açıyor...kilo alımımız normal ama bez sayımız azaldı..acaba yediklerim mi süte geçiyor tadı değişiyor diye düşünüyorum bizim doktorumuz da meme reddi olabilir pes etme dedi onun dışında bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum dedi...özellikle akşamları yaşıyoruz biz bu durumu...

Geçmiş olsun canım aynı durum bizdede var. Hem terliyor hem terliyorum karnı gurulduyor . emmeyi bırakıyor geri aliyor sonra sunduruyor. Akşamları yapıyor bunu özellikle. Neden böyle oluyor bende anlaya miyorum
Gaz rahatsiz ediyor diye düşünüyorum ama boyle de olmaz ki. Koca gun bitti 2 kere bez degistirdim, aksam ustu emmeye basladi biraz ama çiş falan yaptigi yok hala.
Üzülüyorum ister istemez.
Insallah gecici bir durumdur
Sizin cisli bez sayisi falan degisti mi?

Insallah gecicidir Ayselcim.
Ben kizimi emziremedigim icin panikliyorum biraz boyle durumlarda.
Duyma soylenenlwri diyorum ama elimde olmuyor.
Anneme gece emdi sadece gunduz emziremedim dedim, bak iste emmeyecek bu da , zaten memeyi birakacak cocuk boyle yapar gece emer gunduz emmez diyor.
Evet uzuldugu icin biliyorum ama boyle de olmaz ki en hassas olduğum konu bu oldu malesef

böyle şeyler duymak motive ediyo gerçekten bende herkesin dediği şeyi yedim ama yok ne kadar emerse o kadar artıyo

Meme reddi falan olmasin ya hic kaldiracak durumda degilim.
Biberon denedim onu da almiyor.
Demek ki olabiliyor boyle seyler sizin dr da sıkıntı yok dedigine göre.
Bizim üçüncü gun böyle davrandigi...gece emiyor, sabah 7 gibi basliyor bunu yapmaya. Gun icinde 1-2 kez doyacak sekilde emiyor.
Bugun cok az çiş yapti bakalim nereye kadar surdurecek bunu.
Insallah cabuk atlatiriz, cok yorucu böyle.
Yediklerime de cok dikkat ediyorum her seyde gozum kaliyor ama oglum etkilenmesin diye yemiyorum hicbirini.

Dun artik zamani geldi diyerek avm ye gitmeye karar verdik.
Hatta eşim abartti yemegi de orda yiyelim dedi.
Nasil heyecanlandim anlatamam normal insan olma yolunda bir adim atiyoruz diye
Cilgin gibi hazirlandim, bir makyaj bir makyaj..en son dugunumde yapmisimdir bu kadarini (pek makyaj yapmam da bana fazla geldi yani bu kadari)
Goz altlarimi bile kapattim eyeliner bile sürdüm
Sonuc,daha arabaya biner binmez pişman olduk
Aslinda oglum hic sıkıntı yapmadi da ben bi gerildim nedense
Sozde alisveris yapacaktım malum kiyafetler olmuyor.
Bir yemek yedik, buyuk kizim bebek arabasini ve icindeki bebegi oyuncak gibi kullanmak isteyince asabim bozuldu, bir pantolon alip geri döndük bakamadim baska

Bizimki de baya surmustu. Doktor ishali kabul etmese de normal desede bence ishaldi neyse. 4 gun falan surdu ama normalde de cok sık kaka yapiyor. Bagirsaklari henuz tam verimli degil. Bepanthol iyi evt ben de kullandim. Benim pisigim cok ileriydi o.nedenle sudokrem pek ise yaramadi. Ama su anda sudokremi her alt acmamda bepanthol ile karistirip suruyorum. Simdilik pisik tekrarlamadi. Insallah boyle devam eder

Kızlar size bi sorum olacak. . Ben devlet memuruyüm 38. Haftada doğum yaptım. 40. Haftaya kadar kalan 2 haftam doğum sonrasına aktariliyor mu bilgisi olan var mı?

Olmaz öyle bişey inşallah
Bu anneler neden direk olumsuz söylüyor acaba ya benim arkadaşımın bebegi de ilk başta sadece gece emiyordu bi kaç ay sonra gündüz de emmeye başladı ki uzun bi süre geçmişti öle bi kaç gün de degil yani düşünsene 2-3 ay sonra bile değişebiliyor canını sıkma sen

Evet bende sağdım bir kez biberonla vermeyi denedim onunla da almadı...gece de bizim de sıkıntı yok akşam üstü yatana kadar bu şekilde...kızım da bugün çok az çiş yaptı...herşeyi Google'a soruyorum resmen...her yediğime kimyon ekiyorum...çok dikkat edenlerdenim bende..akşamları misafir gelecek diye ödüm kopuyor çünkü harpten çıkmışsa dönüyorum emzirmeye çalışırken...geçici bir durum sadece sabırlı olmamız gerekiyor..

Kızlar size bi sorum olacak. . Ben devlet memuruyüm 38. Haftada doğum yaptım. 40. Haftaya kadar kalan 2 haftam doğum sonrasına aktariliyor mu bilgisi olan var mı?
Benim de raporda yazandan erken oldu
Doğum tarihini degil ilk raporda yazılan Haftaya göre izin veriliyor ddi canım aktarılmadı yani benimki
Erken Doğumun tek avantajı bebekle erkenden tanışıp onla daha fazla zmaan geçirmiş olmak ddi hatta oradaki görevli

Haftasonu ben de gideceğim bakalım nasıl geçecek bi cesaret etmek lazım bence de nerdeyse 2 aylık olacağız :)

Evet aktarılıyor, ben de devlet memuruyum ve aktarma işini yaptım ordan biliyorum. Doğumdan sonraki ilk kontrolde doktorum hatırlattı analık iznini hesaplayalım diye. 32. Haftadan 35e kadar çalışmıştım 3 hafta ordan oldu, doğum da ilk rapordaki tarihten 17 gün önce oldu, analık izni de 8 hafta doğum sonrası+3hafta çalıştığım haftalar +17 gün de erken doğum süresi. Doğumumu yaptıran doktor tek tek hesaplayıp aynen bu şekilde yazdı, eşim de daireye verdi.

E Esra can 'ım benim arkadaşımın oğlu 3 ay anneyi emmedi sonra arkadaşım inat etti aç bıraktı mama vermedi meme emmeye başladı öyle ki mamayı tamamen kesip sadece meme ile beslenmeye başladı.sıkma canını olabiliyor böyle şeyler.birde ben bugün tekrar doktora gittim baktı az bi parça kalmış korkulacak birşey yok biz öyle parçalar görüyoruz ki kürtajla temizliyoruz dedi.benim ki kendiliğinden geçermiş adetle bile atarsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…