kızlar ben gülmekten öldüm anlatayım da birazda siz gülün.az önce koltuğa uzanmış tv izliyordum 4 yaşındaki kızım geldi üzerime uzandı o uzanınca bendede alışkanlık olmuş gaz çıkartır gibi sırtıma vurmaya başlamışım kızım bana gazımımı çıkartıyorsun anne diyince farkettim ne yaptığımı
kızlar ben gülmekten öldüm anlatayım da birazda siz gülün.az önce koltuğa uzanmış tv izliyordum 4 yaşındaki kızım geldi üzerime uzandı o uzanınca bendede alışkanlık olmuş gaz çıkartır gibi sırtıma vurmaya başlamışım kızım bana gazımımı çıkartıyorsun anne diyince farkettim ne yaptığımı
Kizimiz uyandi kiraz uclu emzigide almadi sonuuuuc biz bi emisip gelelim sonrada e bebekten emzik siparis verelim babamizin paralari hep cop hep cop :)
Slm güzel anneler ben sizlerin sesiz takipcisiyim yazmasam da herşeyi okuyorum bende ocak annesiyim oncelikle Allahım sağlıklı analı babalı büyütsün minslerimizi..Benim pasamda 38 günlük oldu gaz sancıları ile boğuşuyoruz doktorumuz sab simplex diye damla verdi biraz önce ilk defa verdik verdiğim gibi uykuya daldı bebisim normalmi acaba canlar doktorumuza sorduk normal dedi ama ben yinede huzursuz oldum..damlayi Verdiğim gibi şimşek hızıyla rahatlatip uyumasi beni kokrutu bu damlayi kullanan varmı sizde aynı etkiyi gösterdimi..
İyi aksamlar arkadaşlar dun yazmıştım oğlum 1.5 aylık olack bundan sonra memeye alisirmi diye dediginiz gibi tomrisin notlarına baktım emzirme kampi yapmaya karar verdim oğlum bugün sabah 7 de mamasını içti o saatten beri meme verdim hep. Biberona cok alışkın oğlum daha hic ağlamadı hep emiyor sık sık emziriyorm sutumun artacagina inanıyorum :)
Slm güzel anneler ben sizlerin sesiz takipcisiyim yazmasam da herşeyi okuyorum bende ocak annesiyim oncelikle Allahım sağlıklı analı babalı büyütsün minslerimizi..Benim pasamda 38 günlük oldu gaz sancıları ile boğuşuyoruz doktorumuz sab simplex diye damla verdi biraz önce ilk defa verdik verdiğim gibi uykuya daldı bebisim normalmi acaba canlar doktorumuza sorduk normal dedi ama ben yinede huzursuz oldum..damlayi Verdiğim gibi şimşek hızıyla rahatlatip uyumasi beni kokrutu bu damlayi kullanan varmı sizde aynı etkiyi gösterdimi..
Evet bizimkinide uyuttu hatta kabizda yapti gaza care oldu ama ben yinede mumkun mertebe kullanmiyorum rezene kimyonla cozdum sıkıntıyı bir suredir oyle devam ediyoruz.
Benimki doğumumda yoktu canım 21 günlükken geldi. Ben zaten en zor zamanları kendim atlattım heme bebek hemde 8 yaşındaki kızımla yalnızdım. Geldi resmen düzenimi altüst etti. Birde gripli geldi bebeğime bulaştı. 6 gündür yavrum acı çekiyor.
Ilık duş aldirin,üzeri kalin ise kiyafetleri azaltin,eger gribal bise deilse bi cay kasigi calpol verin 4-6saatte bir tekrarlayabilirsiniz,hepsine ragmen düşmüyorsa muhakkak dr gidin
Ilık duş aldirin,üzeri kalin ise kiyafetleri azaltin,eger gribal bise deilse bi cay kasigi calpol verin 4-6saatte bir tekrarlayabilirsiniz,hepsine ragmen düşmüyorsa muhakkak dr gidin
Ah vallahi kaynanamız dese ne yapardık kim bilir :) kakadan ziyade çiş sayısı önemliymiş canım. O kadar bezi doluysa zaten yetiyordur :) bol bol sütler hepimizee
Kizimiz uyandi kiraz uclu emzigide almadi sonuuuuc biz bi emisip gelelim sonrada e bebekten emzik siparis verelim babamizin paralari hep cop hep cop :)
İnşallah aventi alır canım emzik cok büyük kolaylık ben bi hafta küvezde kaldı eve getirdigimiz gün verdim soothie yi maşallahh emiyo kuzum şiddetle soothie yi tavsiye ederim inşallah seninkide tutar
kızlar bi arkadaşım bana bebeğin gazı için bir cezveye az su biraz zeytinyağı yarım küp şeker birde kimyon kaynatıp biraz bebeğine içir ben yaptım bebeğim rahatladı filan dedi sizce bebeğe böyle birşey verilir mi?
kızlar bi arkadaşım bana bebeğin gazı için bir cezveye az su biraz zeytinyağı yarım küp şeker birde kimyon kaynatıp biraz bebeğine içir ben yaptım bebeğim rahatladı filan dedi sizce bebeğe böyle birşey verilir mi?
İlk 6 ay bebeklere su dahil anne sütü ya da mamadan başka hiçbir şey verilmez. arkadaşın maşallah bebeğe ne bulursa vermiş. Allah korusun Aslı çok yanlış yöntemler bunlar. Naçizane tavsiyem kimyonu rezeneyi falan sen iç sütünden zaten geçer bebişe.
Hayir ben yaptim oldu ben yaptim birsey olmadicilar bunlar sende uyma onlara onun bagirsagi midesi ne ki azicik dedigin sekerdi yağdı o anlik bir zarar vermemis olabilir ama yillar sonra bunun zararini gormeyeceginin garantisi var mi daha ictigi anne sutunu sindiremeyip gazdan kivranan bebege bunlari vermek dogru degil kimyonu sen ic yaglada masaj yap canim seker 1 yasina kadar hicbir sekilde yok zaten