2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne kafa dengi hatunsun sen oyle ayni seylerden dem vurup duruyoruz :)

içtim şimdi cnm tane kimyonu kaynatıp içtim.ya bide oğlan 4.30 saattir deliksiz uyuyor bi ara uyanır gibi oldu emzirdim geri uyudu.niye bu kadar uyudu ki hiç uyumazdı bu kadar tedirgin oldum normal mi

içtim şimdi cnm tane kimyonu kaynatıp içtim.ya bide oğlan 4.30 saattir deliksiz uyuyor bi ara uyanır gibi oldu emzirdim geri uyudu.niye bu kadar uyudu ki hiç uyumazdı bu kadar tedirgin oldum normal mi
Artik normal canim dertlenme kendi rutinleri olusuyor sonucta daha ilk günleri degilki merak etme ac olsa uyumaz huysuzlanir uyanir benimkide uyusa ya suan bayilacak gibiyim emiyor kusuyor agzini siliyorum yine emmek icin yirtiniyor kısır döngü birde babaanneye geldik sanirim duzen degisikligide iyice zıvanadan cikartti geldigime gelecegime bin pisman moddayim evimi coook ozledim daha yarim gunde

Evet bizimkinide uyuttu hatta kabizda yapti gaza care oldu ama ben yinede mumkun mertebe kullanmiyorum rezene kimyonla cozdum sıkıntıyı bir suredir oyle devam ediyoruz.
Benim bebeğim hala uyuyor ağir geldi galiba hiç alışık değilim bebeğimin bu durumuna bende vermem artık çok huzursuzum inş bişey olmaz..

Benim bebeğim hala uyuyor ağir geldi galiba hiç alışık değilim bebeğimin bu durumuna bende vermem artık çok huzursuzum inş bişey olmaz..
Endise etme birsey olmaz gazini kestiyse onun verdigi rahatlikla uyuyordur rahat ol meme vermeyi dene almazsa bırak uyusun

insanın bebeği varken en iyi yer kendi evi.başka yerlerde rahat edilmiyor malesef.sadece hafta sonu için mi gittin

insanın bebeği varken en iyi yer kendi evi.başka yerlerde rahat edilmiyor malesef.sadece hafta sonu için mi gittin
40 icin doktor randevumuz vardi gelmisken 1 gun kalalım dedik yarinda buradan istanbula anneme gidicez 2 gunlugune. Haber vermemis hazirlik yapmamis olsalar direkt bu geceden evimize donerdik bir daha aslaaa

40 icin doktor randevumuz vardi gelmisken 1 gun kalalım dedik yarinda buradan istanbula anneme gidicez 2 gunlugune. Haber vermemis hazirlik yapmamis olsalar direkt bu geceden evimize donerdik bir daha aslaaa
ooo İstanbul'a geliyorsun bana da beklerim

rezene kimyon ne kadar surede bir ne olcude veriyorsun canim
Vermiyorum kendim iciyorum aktardan aldigimi bir bardak sicak suya 1 tatli kasigi tane kimyon 2 tatli kasigi rezene koyup 10dk demleyip suzuyorum. Ama acelem varsa humananin rezene kimyon cayi var bir su bardagina 2 tatli kasigi atip iciyorum. Gunde 3-4 bardak iciyorum. Birde pisirdigim her yemege 1 cay kasigi kimyon koyuyorum

Benim gibi bebeğine tek başına bakan var mı? Çok zorlanıyorum artık hem temizlik hem yemek hem bebek hem e.sim
Ben de tek başınayım canım ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hissettim ve kv ile yaşayanlara bile acayip özendim o derece. İş güç bi yana evdeki o yalnızlık hissi çok kötü. Allahtan eşim evdeyken çok yardımcı oluyo ve çok istekli maşallah. Tek tesellim bu. O yüzden eve gelmesini iple çekiyorum

Benim gibi bebeğine tek başına bakan var mı? Çok zorlanıyorum artık hem temizlik hem yemek hem bebek hem e.sim
Beeenn
2 yasinda bi oglum daha var cok yoruluyorum.
Yemek temizlik cocuklarla ilgilenme derken bazi gunler hic oturmadigim oluyo

Oglum bebegi kiskandigindan mi yoksa 2 yas sendromumu bilmiyorum ama bana yapisik bi hale geldi. Onceden komsularda dururdu oynardi cocuklarla simdi bensiz 5 dkk durmuyo. Oyleki bazen odada oyun oynarken benim arkasinda olduğumu gormuyo anniiiii diye hemen sesleniyo yada ben baska odadaysam orda oldugimdan emin olmak icin arada gelip bakiyo. Bebegi emzirirken ya mama ya su mutlaka bisey istiyo. Yada hic bise bulamazsa yastik alip geliyo beni ayaginda salla diyo. Halimi bi gorsen bazen bebegi emzirirken onu ayagimda salliyorum. Yemekleri annem yapiyo gelip yada evinde yapip getiriyo temizlikde yapabildgm kadar yapiyorum.

Bu aksam esim bise lazimmi diye aradiginda bitane deli gomlegi al bna dedim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…