2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

hemen hemen ben de ayni seyleri yapiyorum. kimyonu kaynatip rezeneyi demleme usulu iciyorum. toz kimyon da yemeklerden sonra yutuyorum. yemeklere de ekliyoruz. insallah kuzuma da yariyordur. bebise veriyorsun sandim merak ettim. Ben de vermiyorum.

Ilk gaz sancisi ile tanistigimizda caresiz kaldim 10cc verdim ama verir vermez pisman oldum su dahi verilmezken ne yaptin sen dedim kendi kendime ondan beri ben içiyorum

gunaydin ocak anneleri artık bize göre tecrübeli annelersiniz. Size bir kac sorum olacak sleppy bebek bezi kullanan var mi ? ben bunu kullanmayı düşünüyorum.
2.olarak bebek sampuani dalin mi uni baby mi hangisi?

gunaydin ocak anneleri artık bize göre tecrübeli annelersiniz. Size bir kac sorum olacak sleppy bebek bezi kullanan var mi ? ben bunu kullanmayı düşünüyorum.
Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inş.
Bahsettiğiniz ürünlerin hiçbirini kullanmadım o yüzden birşey diyemeyeceğim. Ama ben bez olarak prima premium care ve şampuan olarak da Burt's Bees kullanıyorum memnunum. Alternatif olarak aklınızda bulunsun.

Kızlar gaz için bebegime hangi ilacı almalıyım bi akıl verin hangisi en iyisi ona göre bugün eşime aldıracagm sab simplex ve biogaia en iyileri galiba hangisini aldırıyım sizce ne olur bi tavsiye verin

Sebamed :) bebek bezi konusunda da senin neyi kullanmayi dusundugunun hiiiic onemi yok veledlerin kiclari hangisini isterse onu kullanmak zorunda kalacaksin yani bir nevi deneme yanilma. Bizde prima pisik yapti molfix devam ediyoruz sana ten tavsiyem her ne alacaksan deneme icin kucuk tek paket al elinde patlamasin bezler

Deli gömleği komik anne :) Allah hepimizin yardımcısı olsun

Deli gömleği komik anne :) Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bebek bezinde prima kullanıyorum şampuanı da bioderma kullanıyorum memnunum

Kızlar gaz için bebegime hangi ilacı almalıyım bi akıl verin hangisi en iyisi ona göre bugün eşime aldıracagm sab simplex ve biogaia en iyileri galiba hangisini aldırıyım sizce ne olur bi tavsiye verin
Can'ım bizim doktorun önerisi ile günde 3 kere 7 şer damla sab simplex günde bir defa da biogaia 5 damla veriyorum çok memnunum nerdeyse hiç gazımız olmuyor.ama bu bebeğe göre de değişir her damla her bebeğe iyi gelmez biraz deneyip bulmak lazım.ben bizim çocuk doktorumuza çok güveniyorum yıllardır bütün çocuklarımı ona götürürüm.o ne söylediyse onu kullandım gayette memnun kaldım

Prima premium care kullanıyorum bez olarak. Diğer bezleri hiç denemedim. Prima bizde sorun yaratmadı. Şampuan olarak da bi LR marka aloeveralı bebek şampuanını kullandım bir de mustela. İkisinden de memnun kaldım. Dalin ilk etapta tavsiye etmem. Unibaby'nin yenidoğan şampuanını kullanıp memnun kalanları hep duydum.

R rabbit35
Ben de sap simplex kullanıyorum. Günde 3 kere 3 damla. Ciddi bir gaz sorunumuz yok. Biogai'da iyi. Onla da desteklenebilir. Ben de almayı düşünüyorum.

Prima primium care kullanıorum gerçekten hiç sızdırmadı kakayı bile. Islaklık göstergeside işe çok yaradı :) ama dedikleri gibi ne denersen az paket al bazen pişik yapabilio bebeğe :)
Şampuan mustela konak önleyici kullanıorum memnunum

Kizlar her emzirmeden sonra goguslerim feci sızlıyor hem ici hem disi . Sizlerin de boyle mi .bu normal mi . Ozellikle sut azken emdigind3 dah cok sizliyir . Uclari kipkirmizi oldu ve soyuldu .dokunamiyirum lansinoh krem cok fayda etmedi evicap e d3 fayda etmedi

Canım benimde süt azsa ucu acıyo. Bıraktırıp diğer memeye geçiriyorum. Heralde daha çok gelsin diye daha fazla sıkıyor. Lansinohun yanında tahinin yağı çok yumuşatıyo benimkini deneyebilirsin

Ah vallahi kaynanamız dese ne yapardık kim bilir :) kakadan ziyade çiş sayısı önemliymiş canım. O kadar bezi doluysa zaten yetiyordur :) bol bol sütler hepimizee
Bunları okudukca cok moralim bozuluyor ya oglum cok az çiş yapiyor birkac gündür.
Az emiyor zaten ama zorlayinca da almiyor ki. Zaten kavga dövüş zorla emiyor bir de boyle olunca iyice canım sıkılıyor.
Pazartesiden itibaren ben de kilo takibi yaptıracağım haftalık,hos kilo alimi az ciksa ne degisecek adam kendi keyfine gore emiyor biberonu da almiyor zaten.
Huzursuz da degil hani ac olsa durmaz herhalde.
Su cisli bez olayi tirmaliyor beynimi cok ama cok azaltti cisi

R rabbit35
Ben de sap simplex kullanıyorum. Günde 3 kere 3 damla. Ciddi bir gaz sorunumuz yok. Biogai'da iyi. Onla da desteklenebilir. Ben de almayı düşünüyorum.
Çok sagolun canlarım aldıracagım ikisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…