2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar benim kız da kabız oldu bugün 4. gün herşeyi denedim poposuna zeytinyağı da sürdüm işe yaramadı çok kararsızım ama artık fitil vercem galiba karnı çok sert çocuğumun rahat da ememiyo

Endise etme birsey olmaz gazini kestiyse onun verdigi rahatlikla uyuyordur rahat ol meme vermeyi dene almazsa bırak uyusun

Hala uyuyor bebişim bizde ters tepti galiba gaza sorun ararken boyle devamlı uyuması beni rahatsız etti canım..

ay sorma benim oğlanda 5 saattir uyuyor şaşa kaldım
Benim bebişte gün içinde fazla uyumadıysa geceleri bazen bıraksam 5 6 saat uyuyor ama ben bırakmıyorum. 2,5 saatte bir altını açıp uyandırıp emziriyorum. Hoşuma gitmiyor pek ama napim onun iyiliği için

1. Ayimiz doldu . Geceleri 3-4saat kadar uyudugu oluyir . Dr umuz artik geceleri uzun uyuyabilir kan sekerini kendi dengeleyebilir gece uykusundan uyandirmayin gunduz 2 saatte 1 emzirmeye devam edin dedi

Of kızlar nasıl kurtulacaz biz bu gaz sancisindan 25 günlük bebeğim uykudan uyandiriyo kuzumu bu sancıları bio gaia kullanıyorum. Sanki pek faydası olmadı gibi

Küçük boy havlulardan ütü ile ısıtıp ısıtıp karnına koyuyorum, body sinin üstünden. 15 dak da bir deiştriyorum, pıt pıt çıkarıyo popodan. Deneyebilirsiniz. Bi de sıcacık olunca karnı, hemen uyuyo.

Merhaba anneler, nasıl gidiyor annelik. Benim bebeği emzirdikten sonra göğsümde ağrı oluyor. Zonkluyor resmen. Yoğunluk koltuk altıma doğru ama geneline yayılan şiddetli bir zonklama oluyor. Birkaç dakika sonra geçiyor yada biraz masaj yapınca. Böyle bir sorun yaşayan varmı. Neden kaynaklanıyor. Ağrı sadece emzirdikten sonra bebek memeyi bırakınca oluyor ve birkaç dakika sürüyor ama fena ağrıyor.

Biogaia kullanan arkadaslar,nasil muhafaza ediyorsunuz ilaci?
Üzerinde buzdolabında saklanmalidir, acildiktan sonra 4 hafta oda sıcaklığında saklanabilir yaziyor.
Ne demek ki bu?
4 hafta kullanip atacak miyiz?
Yoksa 4 haftadan sonra dolaba koyup bitene kadar kullanabiliyor muyuz?

1. Ayimiz doldu . Geceleri 3-4saat kadar uyudugu oluyir . Dr umuz artik geceleri uzun uyuyabilir kan sekerini kendi dengeleyebilir gece uykusundan uyandirmayin gunduz 2 saatte 1 emzirmeye devam edin dedi
Pazartesi kontrolumuz var bizimde. Bugün 1 aylık olduk. Belki bizimkide öyle der. Kıyamıyorum çünkü uyandırmaya. Onun iyiliği için ama insan yinede kıyamıyor. Gerçi tekrar uyuyor ama olsun. Çok birseyde emmiyor uyukluyor hemen genelde zaten. Zoraki biraz uzatıyorum süreyi 15 20 dakika ya falan ama oda tıngır mıngır emiyor.

gunaydin ocak anneleri artık bize göre tecrübeli annelersiniz. Size bir kac sorum olacak sleppy bebek bezi kullanan var mi ? ben bunu kullanmayı düşünüyorum.
2.olarak bebek sampuani dalin mi uni baby mi hangisi?
Ben bez olarak prima premium care,şampuan olarak da unibaby kullanıyorum. Şuan için bir sıkıntı yaşamadım. Memnunum

Hiç emzik vermedim, sonra bıraktırmakta zorluk çekerim diye korkuyorum
Bu arada bebegin 40 kontrolü varmı ben Hiç bilmiyorum 1ay kontrolünü burda öğrendim hastanede sözde özel hastane hiç uyarmadı beni

Can'ım zaten 5 ml 4 hafta sürmüyor ki bitiyor o yüzden ben oda da muhafaza ediyorum

kızlar e Bebek'te joie marka Bebek arabalarında güzel indirim var joie litetax 4 tekerlekli arabalar Nasıl bilginiz var mı?yorumlar çok iyi ama görmeden alacağım için karar veremedim

gunaydin ocak anneleri artık bize göre tecrübeli annelersiniz. Size bir kac sorum olacak sleppy bebek bezi kullanan var mi ? ben bunu kullanmayı düşünüyorum.
2.olarak bebek sampuani dalin mi uni baby mi hangisi?

Bez olarak primapremium care kullanıyorum
Ama bu hafta sleepy i denedim evet gayet memnunum ne yalan söyleyeyim.
Prima premium care de olduğu gibi ıslaklık göstergesi vs var , premium care de bir kaç defa idrarı dışarı çıktı.... Sözde en kaliteli bez....ama sleepy de cikmadi..

Bebek şampuanı dalın kullanıyorum
bide teyzem in sayesinde farmasi diye bir ürün markası var bende yeni duydum bide ona basladik.

Karar senin canım.

Canım ben sarı kantaron yağı aldım şükür iyi geldi. İstersen bir dene...

Canım ben sarı kantaron yağı aldım şükür iyi geldi. İstersen bir dene...
Nur ben baktim sari kantarona, alerjik reaksiyonlar yaoabikir2, saf yaglarla karistirilip kullanılmali yaziyordu ustunde.
Anlamadim nasil olacagini almadim o yuzden. Sen nasil kullaniyorsun? 17 lira gibi bir fiyatı vardi.

Nur ben baktim sari kantarona, alerjik reaksiyonlar yaoabikir2, saf yaglarla karistirilip kullanılmali yaziyordu ustunde.
Anlamadim nasil olacagini almadim o yuzden. Sen nasil kullaniyorsun? 17 lira gibi bir fiyatı vardi.
Canım ben direk kullanıyorum. Ama emzirmeden yıkıyorum sabunlu suyla dr bebeğin poposunada kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…