2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Wee nin 350cc lik saklama pozetlerini kullaniyorum. O bahsettigim arkadasimda senin gibi sut saklayamam memeden ayrilmiyor saginca az sut cikiyor diyordu suan sut stokluyor:) bu kadar umutsuz olma :)

kızlar şuan tv de dr Ümit Aktaş'ı izliyorum.anne sütünü artırıcı synı zsmanda gazı giderici çay tarifi 1 tatlı kaşığı anason 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı ısırgan.sütüm az diyenler duyurulur

Misafirlerimi gonderdim ama ben de bittim arkadaslar.
Fiziksel olarak degil yorgunluk sagolsusnss ev sahibi gibi davrandi gelen kisi ama yibe de evin yuku uzerimdeydi.
Bir de cocuklar sağolsun evi resmen copluge cevirdiler.
Bugun cok ciddi bir temizlik yapmam gerekiyor.

Wee nin 350cc lik saklama pozetlerini kullaniyorum. O bahsettigim arkadasimda senin gibi sut saklayamam memeden ayrilmiyor saginca az sut cikiyor diyordu suan sut stokluyor:) bu kadar umutsuz olma :)
Birkaç biriktirsem iyi olur tabi ama sütüm artsın,bebegime yetsin yeterr süt saklama poşetleri steril oluyor değilmi,direk içine döküyoruz.

Merhaba anneler, birşey soracağım. Joie marka bebek arabası kullanan varmı aranızda. Ben bu markayı düşünmüyodum ama ebebekte indirim var. Bir tane de beğendim ben. Eğer iyi kullanışlıysa joie alayım diyorum. Varmı fikri,tecrübesi olann

Ne güzel işte eğer kiloların gittiyse bence sevin benim üstüme yapışan 5kilom var ve boyum da uzun olmadığı içn kötü gözüküyorum
Dün Mevlüt yaptık mesela gene Bebek var heralde diye dalga geçti birisi sinir etti beni

Sizce hangisi,bu ikisinden birini alayım diyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bir araba varsa onada bakabilirimm

Isırgan otu çayı içiyordum ben bi ara
Cidden baya sütümü artırdığını düşünüyorum
Tam gönül rahatlığıyla sağım yapmalık olmuştu :))

ben e bebekte inceledim eşimle, kalitesini çok beğenmedik. Ama senin hoşuna gider belki, bilemem. Canlı İncelemeden alma ama. adoniss34

Birkaç biriktirsem iyi olur tabi ama sütüm artsın,bebegime yetsin yeterr süt saklama poşetleri steril oluyor değilmi,direk içine döküyoruz.
Evet direkt icine dokuyorsun tek kullanimlik bu posetler gun icinde bir kac sagimda biriktirdigin sutleri koyup buzluga atabilirsin.

Allah kabul etsin. O diyenide davul etsin

Neyse atlatmissin sonucta kendini cok yormadan yavas yavas yaparsin temizligini kasma o kadar.

Sabirsiz61 dogum sonrasi ihtiyac duyarsam alirim diye dusunmustum bu urunu. Titresim fonksiyonu, muzik, oyuncaklar bir araya gelince epey oyalar diye hayaller icindeyim. Kucagimdan.inmedigini goren komsum halime aciyip yigeninin salincagini getirdi. Buyukce birsey. Her yere tasinmiyor ve elin hep ustunde olacak, sallarsan duruyor biraz. Bir mahsuru var mi bu salincakta sallanmasinin simdiden bilmiyorum. TuRuNCu bence 7 ay iyi bir sure. Kisa gibi gorunsede evde hergun aklin bir odada kalmasindan iyidir. Dennismasal aldiginiz urunu inceledim guzelmis fiyatida ortalama birsey. Ben de alip bebegim icinde durmazbdiye korkmuyor degilim. Magazada biraz koyup bskayim bari

Benim titresim henuz aktif bile degil esim hala pil getirecek bekliyoruz :)) iyi oldu hatirlattigin azicik baski yapayimda belki dahada iyi olur titresimin aktif olmasi. Salincak icin birsey diyemeyecegim ama onda etrafini gorebiliyor mu nasil birsey surekli yatis pozisyonunda ise sikilmazmi bilemedim ki

Bizde de var ya aynısı bizde pil almadık henüz :)
Ondan çok memnunum ben tavsiye ediyorm kimya87
Ben oyuncaklarını çıkarmıştım nasılsa bakmaz diye dün bi deneyeyim ddim baya baktı benimki ilgisini çekti hatta
Dün aynalı yanında renkli hayvanlar olan bi oyuncak gösterdim takip etti aynaya güldü bile :))

Selam kızlar uzun süredir girememiştim buraya kilodan bahsedilmiş hamilelikte 10 kilo almıştım ve şu an 10 kilo vermişim hepsi gitmiş yani daha da zayıflayacağım gibime geliyor gaz problemi bizde de var özellikle akşamları 7 den gece 12 ye kadar ağlıyor bebiş biogaia almayı düşünüyoruz bir de bebişe wee marka emzik verdim dün ilk kez emiyor gayette sevdi mutluydu hiç atmadı ağzından ama ben vermek istemiyorum ilerde nasıl bırakacak emziği onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…