- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Benimde 1bucuk kilo ve görünen bir göbeğim var. Hamile kalmadan önce acayip inceydi belim herkes şaşırırdı. Ama Hiiiç takmıyorum. 9ayda oluşan gevseklik hemen toplanmaz. Dikişler iyileşsin egzersizle toplancak inanıyorum :) sende inannBende de 5 kilo var . boyum uzun ama yine de cok kötü görünüyor. Sadece gobekte ustelik.
Hayatimda ilk defs gobegim var ve ben cok mutsuzum. 3 ayın dolmasini bekliyorum hemen spora baslayacagim.
Uzulme biz 56 gunluguz bizimki bile iplemiyor oyuncaklari henuz :))Bendede baska rengi var bizde pil takmadık :) 1aylık bebişim daha yeni bizi takibe başladı, siz diyince taktım üstteki oyuncaklarını heveslenip ama hiç bakmadı tabi
aldım can'ım ama henüz kullanmadım sürdüm çok beğendim ve aldımMerhaba anneler, birşey soracağım. Joie marka bebek arabası kullanan varmı aranızda. Ben bu markayı düşünmüyodum ama ebebekte indirim var. Bir tane de beğendim ben. Eğer iyi kullanışlıysa joie alayım diyorum. Varmı fikri,tecrübesi olann
can'ım bende kullanıyorum ama benim ki ablamındı ondan aldım dediğin gibi olmuştu teknik servisi aradık telefonda bize yardımcı oldu.parçalarını ayırdık kuruladık yeniden taktık tekrar eskisi gibi çalışmaya başladı.istersen sende bi teknik servisi telefonla ara problemi anlat.ben istanbul kadıköy'de ki servisi aramıştımMerhaba kızlar bende medela mini elektrikli sagma makinesi var ve iki gündür cekmiyor. sesi çıkıyor ama çekiş diye bişey yok. max min tuşlarıyla oynuyorum hicbirsey değişmiyor zaten sesi de eskisi kadar güçlü çıkmıyor. daha 1 ay oldu kullanmaya başlayalı. internette baktım bunun sebebi biberonun içine giren valften falan olabilir diyorlar ama Valf te yada membraninda hiçbir sıkıntı görünmüyor. ama şimdiye kadar 4 kere falan membran yapıştığı için süt üstte birikmiş ve motorun yanındaki delikten tasmistı. içinizde bu ürünü kullanan var mı, tekrar yeni bir makine almak istemiyorum. daha 1 aylık makine niye böyle oldu ki eskiden ne güzel Sağım yapiyordu
Canim motor kısmı parcalanabiliyor mu ben bir baktım sağına soluna ama vida falan bişey yok. Diğer parçaları da biliyosun sürekli yıkanıp kurulaniyor zaten.can'ım bende kullanıyorum ama benim ki ablamındı ondan aldım dediğin gibi olmuştu teknik servisi aradık telefonda bize yardımcı oldu.parçalarını ayırdık kuruladık yeniden taktık tekrar eskisi gibi çalışmaya başladı.istersen sende bi teknik servisi telefonla ara problemi anlat.ben istanbul kadıköy'de ki servisi aramıştım
bence mama verme biberona alışırMerhaba herkese. Size birsey sormak istiyorum. Oglum 5 haftalik aksam saatleri sütüm azaliyor onun disindaki saatlerde sorun yasamiyorum. Doktorum mama takviyesi 1 kez yap dedi ama kac cc sormadom. Evolvia aldim dün emzirdikten sonra 30 cc verdim mama kutusunda 4-5 haftalik 90 cc yaziyor sizce kac hazirlasam. Simdi emziriyorum mama icin sizden haber beklicrm. Bu arada dun 30 cc den sonra araniyordu yine
bende oyleydim ama anne olunca cok değiştim çit çıksa uyaniyorm :)selâm ocak anneleri yine ben yine sorum
cevaplarsaniz çok mutlu olurum kafama takıldı
Ben uyurken çok derin uyuyorum bomba atsalar duymaz derler ya ışte o kişi tam benim. beni yeri geldi ramazan davulcusu bile uyandıramadı oruca.
Bu her zaman olmuyor ama çoğu zaman oluyor.
şimdi gelelim soruya
Ben bebeğim olduğunda değişir miyim ?
o uyanıp ağlarken eger ki ben uyurda duymazsam kendimi hiç affedemem.bu durumu yaşayan var mi ?
(not : Normalde duyma problemim yok sadece uyurken)
Canım ben en son kızım 31 günlükken verdim yine 30 cc verdim bende sadece akşamları veriyodum bnm kızım 4100 dü o zaman emzirip sonra verdiğim için daha fazla vermedim bebekler hep aranıyor sen ona bakma sonrasında uyuyosa mesele yok doymasa uyumaz ortalığı yıkar zaten o zaman olmazsa bi 30 cc daha yaparsınMerhaba herkese. Size birsey sormak istiyorum. Oglum 5 haftalik aksam saatleri sütüm azaliyor onun disindaki saatlerde sorun yasamiyorum. Doktorum mama takviyesi 1 kez yap dedi ama kac cc sormadom. Evolvia aldim dün emzirdikten sonra 30 cc verdim mama kutusunda 4-5 haftalik 90 cc yaziyor sizce kac hazirlasam. Simdi emziriyorum mama icin sizden haber beklicrm. Bu arada dun 30 cc den sonra araniyordu yine
Canım ben en son kızım 31 günlükken verdim yine 30 cc verdim bende sadece akşamları veriyodum bnm kızım 4100 dü o zaman emzirip sonra verdiğim için daha fazla vermedim bebekler hep aranıyor sen ona bakma sonrasında uyuyosa mesele yok doymasa uyumaz ortalığı yıkar zaten o zaman olmazsa bi 30 cc daha yaparsınMerhaba herkese. Size birsey sormak istiyorum. Oglum 5 haftalik aksam saatleri sütüm azaliyor onun disindaki saatlerde sorun yasamiyorum. Doktorum mama takviyesi 1 kez yap dedi ama kac cc sormadom. Evolvia aldim dün emzirdikten sonra 30 cc verdim mama kutusunda 4-5 haftalik 90 cc yaziyor sizce kac hazirlasam. Simdi emziriyorum mama icin sizden haber beklicrm. Bu arada dun 30 cc den sonra araniyordu yine
2 aylik olduk kendi sutumu verdigimde 60 70cc arasi veriyorum doyuyoruz. Mama kutularinda yazana bakma sen cok o biz vermiyoruz henuz o kadar. Emzirip 30 verdiginde aranmasi acliktan degildir buna aldanip arttirma bence mamayi.Merhaba herkese. Size birsey sormak istiyorum. Oglum 5 haftalik aksam saatleri sütüm azaliyor onun disindaki saatlerde sorun yasamiyorum. Doktorum mama takviyesi 1 kez yap dedi ama kac cc sormadom. Evolvia aldim dün emzirdikten sonra 30 cc verdim mama kutusunda 4-5 haftalik 90 cc yaziyor sizce kac hazirlasam. Simdi emziriyorum mama icin sizden haber beklicrm. Bu arada dun 30 cc den sonra araniyordu yine
Bende indirimdeyken aldım gitti canım. Yalnız nasıl bir hızla tükeniyorsa gri beğenmiştim bi baktım bitmiş. Sonra neyse siyah alayım bari dedim bi baktım oda bitmiş. Bej gibi bi renk vardı onu aldım bendee ;-)ben
aldım can'ım ama henüz kullanmadım sürdüm çok beğendim ve aldım
Canım bana doktor sütün durumuna göre 60 cc veya 90 cc verirsin demişti. Gerçi ben vermiyorum bidahaki kontrole kadar mama işini erteledik ama öyle demişti doktorumuz.Merhaba herkese. Size birsey sormak istiyorum. Oglum 5 haftalik aksam saatleri sütüm azaliyor onun disindaki saatlerde sorun yasamiyorum. Doktorum mama takviyesi 1 kez yap dedi ama kac cc sormadom. Evolvia aldim dün emzirdikten sonra 30 cc verdim mama kutusunda 4-5 haftalik 90 cc yaziyor sizce kac hazirlasam. Simdi emziriyorum mama icin sizden haber beklicrm. Bu arada dun 30 cc den sonra araniyordu yine
aynıyız biz de senle canım..gündüz uykumuz hiç yok..artık çığlık atıp verdim şimdi babasına..çok yoruluyorum akşama kadar kendim uğraşıyorum..uyumuyor..sürekli memede kalmak istiyor..kucak dışında bir yerde durmuyor..sırt üstü yatıramıyorum bile çığlığı koparıyor..bana yapışık bir şekilde yaşıyoruz..aç susuz geziyorum evde..hazır yemeği bile yiyemiyorum yani..ben senden de dertliyim galiba..Allahım bir an önce bize de kolaylıklar verir inşallah çok yoruldum çünkü..
Bugun biz de esimle cok yorulduk . Sabah 8den beri uyumadi yeni uyudu . Defalarca emxirdim . Emzirince uyukluyor yatiriyom en fazla 10 dk uyudu. Sonra surekli agladi bugun acaba doymadi mi deyip 2 defa mama verdim . Yine fayda etmedi
Hep kucakta gezmek istiyo yuzu disa dönük bi de oturmiycan hep gexicen . Onun disinda ağlıyor. Ikimizin de kollari koptu . Acaba gaz sancisi mi diyoruz ama ustten de alttan da gazi cikiyor .her altininactigimizda bacaklara bisiklet hareketi yapiyoruz esim karnina yagbile masaj yapiyo ve gazi cikiyo . Kolik sancilari 6 -8 haftalar arasi tavan yaparmis bizimki de 48 gunluk oldu acaba ondan mi .
Bir de 3 gundur kaka yapmiyor ne yapabilirim .
Heryerim agriyor cok yorgunum ne yapacaginizi sasirdik artik yeter ki aglamasin
can'ım ya o işlemi ben yapmamıştım işte ablam yapmıştı o yüzden tam olarak ne yaptı bilmiyorum.ben ablama sorarım.istersen sende bi teknik servisle görüş daha doğru yönlendirirler.bende sana öğrenince yazarımCanim motor kısmı parcalanabiliyor mu ben bir baktım sağına soluna ama vida falan bişey yok. Diğer parçaları da biliyosun sürekli yıkanıp kurulaniyor zaten.
Ben bir cok kez yedim barbunyada yedim karnibaharda degisik birsey yasamadik ama gundr 2 3 bardak rezene kimyon cayi iciyorum ve bu bahsettigim yemeklerde dahil her yemege kimyon atiyorun pisirirken. Sutun kalitesini arttirip yaglandirmak icinde hurma ceviz yumurta et balik gibi gıdalara yuklenebilirsin.Biriniz siyah mercimek yemeyi deneyecekti. Sonuç ne oldu acaba? : )
3 4 çeşit ile besleniyorum doğduğundan beri. Gazdan ödüm kopuyo.
Bu şekilde de beslenemiyorum ve sütüm kalitesiz bence.. Naapmalıyım?
Bendim o :)Biriniz siyah mercimek yemeyi deneyecekti. Sonuç ne oldu acaba? : )
3 4 çeşit ile besleniyorum doğduğundan beri. Gazdan ödüm kopuyo.
Bu şekilde de beslenemiyorum ve sütüm kalitesiz bence.. Naapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?