Benim titresim henuz aktif bile degil esim hala pil getirecek bekliyoruz :)) iyi oldu hatirlattigin azicik baski yapayimda belki dahada iyi olur titresimin aktif olmasi. Salincak icin birsey diyemeyecegim ama onda etrafini gorebiliyor mu nasil birsey surekli yatis pozisyonunda ise sikilmazmi bilemedim ki
Bende de 5 kilo var . boyum uzun ama yine de cok kötü görünüyor. Sadece gobekte ustelik.
Ne güzel işte eğer kiloların gittiyse bence sevin benim üstüme yapışan 5kilom var ve boyum da uzun olmadığı içn kötü gözüküyorum
Dün Mevlüt yaptık mesela gene Bebek var heralde diye dalga geçti birisi sinir etti beni
Ev tipi ana kucagi konusu gecmis.
Kullanmayan arkadaslar nasil bas ediyorsunuz bebeklerle?
Benim elim kolum resmen.
Uyurken bile yalnız birakamiyorum kusuyor cunku.
Mutfaktaysam mutfaga, salondaysam salona tasiyorum. Uyanikken kucak istiyor surekli ama 10 dk dursa yetiyor bazen.
Benimki baby&plus rocker galiba. E bebekte inceledim cok fonksiyonlu ama elime alip tasimadim tabi. Biraz agirmis meger. Ama koltuk haline de getirilebiliyor ilerde de kullanilir.
Buyuk kizimda da dogar dogmaz kullanmaya baslamistim. Parcalanana kadar kullandik :)
Ne güzel işte eğer kiloların gittiyse bence sevin benim üstüme yapışan 5kilom var ve boyum da uzun olmadığı içn kötü gözüküyorum
Dün Mevlüt yaptık mesela gene Bebek var heralde diye dalga geçti birisi sinir etti beni
Çok geçmiş olsun canım. Bu konuda çok ayrıntılı bir bilgim yok ama internette denk gelip okuduğum kadarıyla genellikle kolik bebeklerde fazla ağlamaları sonucu olabiliyormuş. Kolik bitip ağlamalar geçince fıtıkta kendiliğinden geçiyormuş. Pek tedavi edilecek birşey değil yani. Çaresi bebeğin büyüyüp gaz ve kolik sorunlarının bitmesi. Doktor bebeğinin bu durumuna sebep olarak ne söyledi? Eğer dediğim sebeplerden ise meraklanma kalıcı bir sorun değil canım.
Vlla bnm kız uyumuyo aç olduğu zmn yıkıyor ortalığıBenimki ben biraz memede ısrarcı olunca uyuyor. Yanlış mı yapıyorum. Açmı yatıyoe bilmiyorum
Bizde de var ya aynısı bizde pil almadık henüz :)
Ondan çok memnunum ben tavsiye ediyormkimya87
Ben oyuncaklarını çıkarmıştım nasılsa bakmaz diye dün bi deneyeyim ddim baya baktı benimki ilgisini çekti hatta
Dün aynalı yanında renkli hayvanlar olan bi oyuncak gösterdim takip etti aynaya güldü bile :))
Gecmis olsun. Iki kez spinal anestezi aldim benzer bir durum yasamadim ve duymadim. Diger arkadaslardan bilen vardir umarim. Bebekle ilgilenirken cok yuklenmis zorlamis olabilir misin? Insallah gecici onemsiz bir durumdur.Spinal sezeryan olan kizlar sorum size gelsin :)
Gece uyandigimda sag omzumdan asagisini kolumu hissetmiyorum kizimi besiginden alirken dusurecegim endisesiyle cabuk cabuk yataga dogru gidiyorum destek almak icin. Sagima yatmiyorum ya sola ya sirt ustu hani kolumun uzerine yatiyorum desem yatmiyorum. hep ayni agri var geceleri her uyanmamda. Bu 1 haftadir böyle ondan oncede yine sag dirsegimde bu agri vardi acamiyordum kolumu. Acaba spinal sonrasi yasanan bir agrimi bu yoksa baska bir sebebimi vardir. Carsamba icin dr randevum var ama baska yasayan var mi merak ettim.
Benim titresim henuz aktif bile degil esim hala pil getirecek bekliyoruz :)) iyi oldu hatirlattigin azicik baski yapayimda belki dahada iyi olur titresimin aktif olmasi. Salincak icin birsey diyemeyecegim ama onda etrafini gorebiliyor mu nasil birsey surekli yatis pozisyonunda ise sikilmazmi bilemedim ki
Bizimkilerin yerden yuksegi bu :)sallanmayinca durmuyormu simdiden bu kadar sallanmasi sonradan seni zorlamazmi isin saglik kismini bilmiyorum ama san yansiyacak kisim uzerine yuk olacak iyice alisacak sallanmaya. Benimki sallamadan şöyle duruyor ben surekli sallamiyorum ama elini kolunu hareket ertirdiginde azda olsa kendiliginden sallaniyor bu ana kucagi onunda etkisi var oyle saatlerce durmuyor 20 dk anca mizildanmadan duruyor ya uyuya kaliyor yada alalim diye mizildanip agliyor :)Titresimsiz duruyorsa masallah kuzuya. Bizimki hep bir hareket istiyor . Bahsettigim salincak bu. Sirt kismi yatiyor. O sekilde kullaniyoruz. Ama odan odaya tasinmiyor cok rahat. Bir de cok sık sallanmasi bu sekilde simdiden dogru mu bilemedim.
Canım benimde sağ dirsek kısmında vardı uyuşma falan. 40 günlüğüz geçti.Spinal sezeryan olan kizlar sorum size gelsin :)
Gece uyandigimda sag omzumdan asagisini kolumu hissetmiyorum kizimi besiginden alirken dusurecegim endisesiyle cabuk cabuk yataga dogru gidiyorum destek almak icin. Sagima yatmiyorum ya sola ya sirt ustu hani kolumun uzerine yatiyorum desem yatmiyorum. hep ayni agri var geceleri her uyanmamda. Bu 1 haftadir böyle ondan oncede yine sag dirsegimde bu agri vardi acamiyordum kolumu. Acaba spinal sonrasi yasanan bir agrimi bu yoksa baska bir sebebimi vardir. Carsamba icin dr randevum var ama baska yasayan var mi merak ettim.
Benim var ayni makineden ve zaman zaman bu sorunu yasiyorumMerhaba kızlar bende medela mini elektrikli sagma makinesi var ve iki gündür cekmiyor. sesi çıkıyor ama çekiş diye bişey yok. max min tuşlarıyla oynuyorum hicbirsey değişmiyor zaten sesi de eskisi kadar güçlü çıkmıyor. daha 1 ay oldu kullanmaya başlayalı. internette baktım bunun sebebi biberonun içine giren valften falan olabilir diyorlar ama Valf te yada membraninda hiçbir sıkıntı görünmüyor. ama şimdiye kadar 4 kere falan membran yapıştığı için süt üstte birikmiş ve motorun yanındaki delikten tasmistı. içinizde bu ürünü kullanan var mı, tekrar yeni bir makine almak istemiyorum. daha 1 aylık makine niye böyle oldu ki eskiden ne güzel Sağım yapiyordu
Sağol canım deneyeceğim bu aksam tekrar dediğin gibi kablosuyla oynayayim bakalım inşallah düzelir.Benim var ayni makineden ve zaman zaman bu sorunu yasiyorum
Yalniz benimki 6senelik, kizimdan kalma hatta bir arkadasim da kullandi benden sonra.
Kablosundan sorun oluyor biraz onunla oyna. Ben kafasına vura vura calistiriyorum açıkçası eski oldugu icin acimiyorum pek:)
Uyanikken anakucaginda dahil hicbir yerde durmuyor oglum. Kucak istiyor. Ama bazen 10 dk durmasi bile yetiyor.Emzirip besigine koyup uyutacagim zannediyordum. Arkadaslarimin bebekleri oyleydi :) Bir de simdiye dek kucaktan kucaga gecmis vakit. Annem gelip gidiyordu dolayisiyla bebek harici cok isim olmuyordu. Ama artik.bir dur demem lazim, sahalara donmem lazim :)) insallah sever bosuna almak istemiyorum evde yer bile yok.
Amann çok komikmiş :/ kilolar gidicek elbette kendi kilolarıyla uğraşsın o hanım hiiiiç takma :)
Bendede baska rengi var bizde pil takmadık :) 1aylık bebişim daha yeni bizi takibe başladı, siz diyince taktım üstteki oyuncaklarını heveslenip ama hiç bakmadı tabiBenim titresim henuz aktif bile degil esim hala pil getirecek bekliyoruz :)) iyi oldu hatirlattigin azicik baski yapayimda belki dahada iyi olur titresimin aktif olmasi. Salincak icin birsey diyemeyecegim ama onda etrafini gorebiliyor mu nasil birsey surekli yatis pozisyonunda ise sikilmazmi bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?