2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bizim son 10 gündür her gün öyle canım..sabah 6 da kalkıyor gece 12de anca yatıyor..önceden yine akşam 10 gibi uyurdu son 10 gündür iyice azaldı uykusu toplasan 6 saat uyumuyor..inan bugün ağlamaktan helak oldum eşimde çaresiz ona çatıp duruyorum..anlattıklrının aynısı kucağımızdan inmek istemiyor..bizimki gazını çok zorlayarak ıkınarak çıkarıyor..gaz sancıları zaten uyumasına izin vermiyor..biraz da çevrenin çok farkında her şeye çok dikkat ediyor sesler vs..çıt sesine uyanıyor..çekeceyiz biraz anlaşılan Allah yardımcımız olsun..bizde 41 günlük olduk bugün evet kolik sancıları 6-8 haftalarda artarmış ben de ona bağladım biraz..kaka yapıyor ama az yapıyor bizimki ve de zor bi şekilde yapıyor..kusması başladı bu aralar emdiğinin hepsini kusuyor nerdeyse ağız dolusu..kullandığımız damlalardan oldu galiba doktora gitcez ..kelin ilacı olsa kendi başına sürcek neler denedik yok..seni çok iyi anlıyorum..inşallah bir an önce biter sıkıntılarımız..

Ben de surekli tuketiyorum rezene kimyon falan ama yine de cok gazlı oglum.
Tabi soyle bir sey var. Gorunus olarak sadece huzursuz oluyor, oyle kolik aglamalari olmuyor ama gazi arttikca meme savaslari zirveye cikiyor. Goze alamiyorum o yuzden. Memeyi cekip sundururken ucu agzinda kalacak diye korkuyorum o derece huysuzlaniyor.

Aksam uyumuyor canim zaten cok kucuk 3580 di gecen sali . Ben simiye kadar hic mama vermek istemedim zaten yeterli diye ama aksam olunca aclikran aglayinca canimdan can gidiyor bormalde her gece 3 ve 6 da uyanir emziririm uyur ama aksam 8 9 gibi doymuyor

Bizim de anne sutuyle haftada 150 aldi .yavrum surekli agliyor uyumuyordu . Dr mama verdi gunde 3 defa 30 cc emzirmeden sonra . Emzirmeden sinra 30 cc vererek bile cocuk sustu uzun sure uyudu .benim de sutum gogusten damlayacak kadar cogaldi. Bir de incir komposto kesfettim.su ve kuru incir ksynatilio istedigin kadar ic . Hatta bugun mamayi 2 ye dusurdum .gecen hafta 300gr kilo aĺmis .dr bukadar mama ile artmaz sutun artmis dedi 2 defa mama vermekle dengeledim

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam sizlere ben memurum ama izinde olduğumuz için BESten hiç haberim yok..kesinti yapmamaları için ne zaman dilekçe vermemiz gerekiyor..işçilerin 28 şubat sonmuş galiba memurlarda kesinti nisanda başlıcak diye duydum bizler için başlamadı mı henüz süreç? yani iptal dilekçesini nisandan sonra mı vercez?

Bizim doktorumuz mama vermeyi şimdilik erteledi. Sadece anne sütüyle devam ediyoruz. Benim sütüm hep damlıyordu ama sonuç bu. Demekki damlaması sütün bolluğuyla alakalı değil diye düşünüyorum. Emzirdikten sonra göğüslerim fena zonkluyor. Onu kadın doğum doktoruma sordum. Memeyi boşaltamadığın için dedi. Nerde bu sütler bende anlamıyorum.. 2. ay kontrolümüzde bakalım neler olacak

Benim de spinal sonrasi sag ayagimda bi gariplik oldu. Yururken tam kaldiramiyordum .kuvvet kaybi oldu ev terligini tasiyamiyordum . Boyle iki ayagimla topuguma basip parmak uclarimi kaldirarak yurumeye calisirken sag ayak kalkmiyirdu. Druma soledim .anestezi druna yonlendurdi .o da daha once boyle bi sikayetle karsilasmadiginu soledi. Beyin cerrahina gitmemi bel fitigi belirtisi oldugunu soyledi ama bnm ameliyattan once oyle bir problemim yoktu .suan biraz daha iyi durumda firsat bulunca gidecem

Benim de emzirmeden sonra cok sızlıyor koltuk altima doğru bi sizi .ben de sut doldugu icin sizladigini saniyordum

Ben hamilelikte özellikle son zamanlarda 11den önce kalkmıyodum. Bayılıyodum uykuya. Ama şimdi bebiş acıkınca uyandırıyor. Az daha uyuyim dinlemiyor o işini halleder senide uyandırır merak etme :)

Canım bence seninkine 30 cc yeter ben mamadan sonra biraz daha emziriyodum uyuyodu o zaman öyle deneyebilirsin yada 60 cc ver en fazla 90 çok ben de bu ara süt sağıyorum 60 verince içiyo 70 bile çok geliyo bitmiyo

Kızlar Merhaba, sütü az olan anneler, benim süt sorunum yok çok şükür ama yine de takviye olsun diye galaktogo bitkisel damla kullanıyorum, bende ise yaradı galiba 3 saatte bir emziriyorum ben kızımı ve 3 saatin sonuna doğru göğsüm öyle süt doluyor ki ağrıyor, uyansa da emse diye dört gözle bekliyorum. Sizde bir deneyebilirsiniz belki fayda görürsünüz ben dermo eczanemden 20 tl gibi bi fiyata aldım 50 ml sini.

Kanguru kullanıyorum ben ya da yatağına bırakıyorum etrafa bakıp oyalanıyor bir süre

Biriniz siyah mercimek yemeyi deneyecekti. Sonuç ne oldu acaba? : )
3 4 çeşit ile besleniyorum doğduğundan beri. Gazdan ödüm kopuyo.
Bu şekilde de beslenemiyorum ve sütüm kalitesiz bence.. Naapmalıyım?
Ben önceki gün hem öğlen hem akşam kuru fasulye yedim hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür. Yalnız ben günde bi defa kızımın ayaklarına birer damla elma yağıyla masaj yapıyorum, kendim de 2 bi öğleden önce bir de öğleden sonra rezene +kimyon içiyorum. 10 gündür gaz için kullandığımız şurubu bile içirmiyorum. Denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim

Karpel tunel olmuşsun sanırım :/

Oglum bugun tam 60 gunluk oldu ama agulamiyor hala.
Kendisiyle konusulmasindan hoslaniyor, cok guzel gulucukler dagitiyor, cok cok nadir ufacik bir ses cikariyor ama bize sesli tepki vermiyor.
Sizde durumlar nasil?
Kizim bu ayda aguluyordu, erkekler biraz daha mi pasif oluyor ki?

Evet canım erkekler tembel sanki biraz benim kızımda 45 günlükken dönmüştü. Seste çıkarıyordu ama oğlum sadece gülüyor. Bizim birde ablaya acayip gülüyor bize o kadar değil

Ama ellerde uyusma yok agri var omuz ve dirsekte bilemedim valla
Canım hamilelikte sinir sıkışmaları olabiliyor. Benim ilkten kalma 3 yerde sinir sıkışması var sadece elimden ameliyat olmuştum. Ama asıl omuzumdaymış bu hamilelikte de arttı sanki biraz...seninde belki omuzundan olmuştur zamanla geçer diyor drlar

erkekler biraz daha tembel oluyor. benim oğlanda bugün 71 günlük ama arada ses çıkarıyor.dediğin gibi konuşunca gülümsüyor ama ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…