2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar konu sahibi nmine olmuş.yalnız ne çok değişti en başında iyotsuztuz vardı oda gitti.gariban topiğimiz.mine hayırlı olsun canım
Yalniz iyotsuztuz hala forumda ve aktif, beni buradan o haberdar etmisti hatta .
Niye bırakıp gitti hic anlamadim :)
nmine cim hayirli olsun, daim olsun insallah :)

Senin bebiş de gayet iyi maşallah gece uykusu bile olması çok iyi oluyor..bizimkinin de tam düzeni belli oldu diyordum ki iki üç gündür uykusuzluk çekiyoruz. uyuyamadıkça daha fazla rahatsız olup iyice uykusuz kalıyor.
Yüzüstü yatırmayı deneyeceğim canım mutlaka
Memnun kalırsam burdan yazarım

derinn83
Bizimkilerden o performansı beklemiyorum zaten memeci tontirikler :))
bu günlerde 2-3 saatte bir uyanmasına razıyım yeter ki dinlenerek,uykusunu alarak uyusun.

Tesebbuste bulundum fakat uyanikken cok hareketli. Uyumasinida zar zor sagliyoruz o yuzden uykudA denemedim. Törpülesem mi?
Ben deneyeceğim canım sen de dene bakalım nasıl olacak :)
Bizimki de çok kıpırdak uyanıkken pek mümkün degil

Benim de 27 Mart'ta bitiyor
Aynen senin gibi düşünüyorum ücretsiz izin alacağım
24haziran Bayram tatili olacak diye ben 24 haziran yazacağım dilekçeye
Eylül'e kadar büyürüz biraz inş eylülde de bakıcı mı olur izne devam mı bilemiyorum

Ama iste bir gunu bir gunune uymuyor bugun 3 cesit yemegimi temizligimi yaptim sukur dun doner ekmek yemistik aksam yemeginde

Benim de çok aklıma takılıyordu
Ki hala bazen derim neden suni sancı denemedim diye
Çok şükür kavuştuk sağlıkla mühim olan bu tabiki
Bir çok doktora sorup araştırıp en son kendi doktorumda sezeryan olmaya karar vermiştim
Doktor suni sancı alsan bile Sezeryana dönme ihtimalimiz yüksek artık bekleyemeyiz demese gene belki denerdim
Geçti gitti ama normal Doğumu atamadım içimde sanırm :))
Bu arada Aslı'ya sormuşsun ama ben de yazayım
Biz de sünnet yaptırdık
Sadece ilk gün ilk çişinde yanma oldu ağladı
Sonrası kolaydı. eğer çok uzun yol değilse olabilir bence. doktora nasıl tutmalıyım fln diye sorduğumda normal yaşantıda devam edeceksiniz demişti.

Hayırlı olsun canım
Hoşgeldin :)

merhaba canim, walla şoku yeni atlatiyorum, 2 tane birden.. ne onlar beni anlio ne ben onlari :)) baya kiyametler koptu evde, bu ara durulduk biraz :)
sen naptin? nasilsin?
mima aldim canim

Senin icin zor olur biz bi tanesi yoruyo
Iyi annen yaninda yoksa daha zor olur havalar isinsin biraz sendr rahat edersin yoksa evde kalmak bunaltiyo ben bu hafta başladım gezmelere.:)
Kizimda iyi büyüyoruz:)

Himm tatilleri hesaplamadim, kabataslak temmuz dedim ona bakariz artik.
Eylulde hic baslayasim yok aslinda. Buyuk kizima 20 aylik olana kadar kendim baktim. Ama su an kredi ödüyoruz. Belki biraz tutumlu olsak idare edebiliriz ama masallah savuruyoruz parayi adeta.
O yuzden sut izni vs derken az ders alio eylulde baslarim diye düşünüyorum.
Bir de bakici stresi var tabi :/

Bandaj vs oluyor mu sunnet olunca?
Kaka falan bulassa sorun olmuyor mu?
Ucuncu ayi dolmadan yaptiralim istiyorum ben de.
Anestezi falan olmadigi icin oyle geceden ac kalma vs olmuyordur herhalde degil mi?
Var mi bur ön hazirligi ?

Ara ara ateş takıbı yaptım ben,gece yükselınce kıyafetlerı hafıfletıp,Dr un verdıgı şuruptan verdım
3 gun banyo yok soylemışlerdır mutlaka

İki ucu b*klu değnek işte Aysel kuşum. Ben ilk zamanlar suni sancı aldığım için kendime kızdım. Ne yalan söyleyeyim. Çocuğumu oradan müdahale ederek koparmışım ve bunun ceremesini çekecekmişim gibi geldi. Hani sanki bi' sopayla haydi çık artık diye dürtermiş gibi. Sonra hormonlar insani seviyelere inince "lan n'apmışım ben " dedim, riskleri düşününce. Hala kendi içimde, kendimi suçladığım taraflarım var benim de. O yüzden bi' şeyi çok istemenin gerçekten bi' alemi yok. Olması gereken neyse o oluyo eninde sonunda. Ben sezaryenden insanüstü korkuyordum. Fobi haline gelmişti. Hem psikolojik, hem fiziki anlamda.

Bana o kutsal, o muhteşem annelik duygusu hiç gelmedi ne yalan söyleyeyim. Çocuk içimden çıktığı anda "bu muymuş lan vajinal doğum, bunun için mi kastım bu kadar" diye bi' afalladım aksine. Tuhaf bi' boşluk oldu. Hiç öyle hormon bombası, duygusal bişeye dönüşemedim ama şunu biliyorum evlat aşka tezat biçimde farklı bi şey. Her gün bi' önceki günden akıl almaz biçimde daha fazla sevgim artıyor. Derimi yüzüp içine sokasım geliyor bizim mutsuz orman cücesini. :) Tanıdıkça daha çok seviyosun yani. O yüzden doğum biçiminin hiiiiç önemi yok. İçinde kalmasın yani kuzucum. Sonuçta bi' şekilde bi' delikten çıktılar ve hayatımızdalar. Ne mutlu.

2.5 saat kuzucum yol bu arada. İlk çişini yolda yapar o zaman muhtemelen ya da olmadı hastanede yapmasını bekler, öyle çıkarız.

Bana drumuz gunde 4 defa 60 cc ver demisti . Emzirmeden sonra veriyorum . Bazen aglamaya devam ederse emzirmeye devam ediyorum .120 cc her 3 saatte 1 cok degil mi. Yoksa ben az mi veriyorum

Aynen bakıcı olursa çok büyük stres
Ben şimdiden o aşamayı düşünmek istemiyorum
İki çocukla senin işin de zor olur branş öğretmeni olunca ders azaltmak mantıklı ama benim öyle bi şansım da Yok :/
Sünnet olunca evet kremli bandaj yapıyorlar onun düşmemesi gerekiyor bizimki çok hareketli olduğu ve sargıyı kaldırdığı için plastik bardağı kesip yerleştirmişti hemşire o bölgeye :)
Hiç bi ön hazırlık olmuyor canım
Emzir istediğin gibi
Bizimkinin uyuşturucu iğnelerini yaptırınca doktor yarım saat beklememiz lazım bu arada emzirebilrsin demişti emzirdim sünnet ederken de uyudu hatta :))

Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
Emzirmede mi bi aksama oldu yoksa bebiş mi göğsünü boşaltamamış acaba?
Dr un soyledıgı meme ucundaki gözle görülmeyecek kadar küçük bı çatlaktan enfeksiyon oluşmuş ve sut kanalı tıkanmış (
Yoksa dedıgım gıbı bol bı sutum yok hatta mama takvıyelı cogu öğünümüz,benımkıde cok ıstahlı Dr un soyledıgı maxımumlarda beslenen bı bebek yanı ne var yok bıtırıyo her seferınde :))
Ama sansa böyle bı enfeksiyon oluştu işte

Benim de 28 Mart işe dönüş ama aksilik olmazsa 20 gün rapor ayarladım bi Dr.la görüşüp. Sonra geçen yıldan kalan 20 gün iznimi kullanıcam. Sonra da eylüle kadar olan süt iznimi kullanıp ücretsiz izne ayrılıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…