hala canı acıdığı için ağlamıyordur.korkmuştur ondan ağlıyordur.ilaç konusunda iyi yapmışsın vermeyerek büyük ihtimal gerek te olmayacak bi çoğumuz yaptırdık bu aşıyı hiçbirimiz ilaca gerek duymadık.çok huysuzlanırsa ateş yaparsa verirsin sadece.ve kolundaki aşı yerine su değmesin ona dikkat et 3 günBiz bugun 2. Ay asimizi olduk. Süzgün bakislar, sadece kucakta uykuya dalma seklinde geciyor. uyaninca icli icli aglamaya devam ediyor. Cani cok mu yaniyorgun icinde aglama sizde de oldu mu? oncesinden ilac almasini doktorumuz da saglik ocagindaki hemsire de onermedi o yuzden vermedim. Insallah gerek olmaz. Dikkat etmem, yapmam gereken birsey var mi?
Turkiyede temin edebilecegimiz bir yer var mi yoksa yurt disindan mi siparis verdin? Ben de bir duzene girince denemek istiyorum. cogunlukla bu fikrimi cevremle paylasmadim. Denemeden vazgecirmek icin ugrasacaklar diye :) maliyeti nasil, kac tane siparis verdin?
Canim meme yaralarini mi soruyorsun?Esra son durumun ne toparlandin mi biraz ?
Iyi bari sevindim o acida gececek inan buna bugünleri gordun ya oda yakindir hayırlısı ile insallahCanim meme yaralarini mi soruyorsun?
Cok şükür dogumdan bu tarafa en iyi zamanlarim. Dermatologun veridigi ilaclar iyi geldi. Tam duzelmedi aciyor hala ama onun gecmesine ihtimal vermiyorum.
Hep diyorum ya Barış ya tutamayip cabaliyor,ya da tutunca koparacak gibi cekip sunduruyor meme ucunu.
Ne zamanki emmeyi tam öğrenir,o zaman duzelir herhalde.
Ama ben bu kadarına bile raziyim. Ne guzelmis bacaklarini,dislerini kenetlemeden emzirmek:)
Cok şükür, cok tesekkur ederim gecer insallahIyi bari sevindim o acida gececek inan buna bugünleri gordun ya oda yakindir hayırlısı ile insallah
ay zaten anneler olmasa...Aynen canım, zaten 3 aydan sonra genelde çoğu bebeğin gaz ve kaka olayları bi düzene giriyormuş. Bizimkilerin de az kaldı inş kazasız belasız atlatırız.
Annem var yanımda hala. Arada bir kendi evine gidip iki güne işlerini toparlayıp geri dönüyor. Çok şükür zor bi bebek değil ama bakımı en kolay bebek bile ciddi zaman ve efor gerektiriyor. Bebeğine tek bakan bütün annelere sabır ve güç diliyorum hep. Bi yandan da artık tek başıma götürmeliyim bu işi diyorum ama annem de bırakmak istemiyor. E sonuçta ben de onun çocuğuyum kıyamıyor yalnız bırakmaya. Torun sevgisi desen ayrı bi olaymış resmen. Geçen gün evine gidince FaceTime dan arayıp kızımla konuşturdum ağladı kadın yaa :))
Ben daha fönlü moda geçemedim, iki günde bir yıkanma aşamasındayımHem tek bakıp hem fönler makyajlar ohhh ohhh maşallah idolümsün canım, ben de o seviyeye gelirim inş :))
valla helal olsun sana 3.900 kilo e bide suyu azaldı diye bana söyleseler hemen sezeryan isterdim heralde.benim de suyum azalmıştı bende son muayeneye gittiğimde 4 cm e düşmüştü suyum ve oğlumun gelişimi durmuştu ertesi gün hemen sezeryana aldı doktorum ve sezeryanda bana söylediği iyi ki birgün daha beklememişiz yarım çay bardağı kadar su kalmış dedi
Ay ben onu yapamam iste yerliler gibi ciplak gezmem lazim kizla birlikte surekli memede cunku :)) ama emerken eliyle elimi ariyor tutuyor emene kadar birakmiyor beni benden aliyor ya evlat sevgisi bambaskaymis hepimizinki saglikla uslu uslu güzelce buyusun insallah.
kızlar konu sahibinmine olmuş.yalnız ne çok değişti en başında iyotsuztuz vardı oda gitti.gariban topiğimiz. mine hayırlı olsun canım
Eki Görüntüle 1961190 merhaba anneler, bu muhtaç yavrulara kücülen tulumlarinizi, alt veya ust pijamalarinizi yollayabilirsiniz..
1 numara mama ihtiyaclari varmis..
Allah yardımcıları olsun...
Eki Görüntüle 1961190 merhaba anneler, bu muhtaç yavrulara kücülen tulumlarinizi, alt veya ust pijamalarinizi yollayabilirsiniz..
1 numara mama ihtiyaclari varmis..
Allah yardımcıları olsun...
Esra'cım seni çok takdir ediyorum canım.Canim meme yaralarini mi soruyorsun?
Cok şükür dogumdan bu tarafa en iyi zamanlarim. Dermatologun veridigi ilaclar iyi geldi. Tam duzelmedi aciyor hala ama onun gecmesine ihtimal vermiyorum.
Hep diyorum ya Barış ya tutamayip cabaliyor,ya da tutunca koparacak gibi cekip sunduruyor meme ucunu.
Ne zamanki emmeyi tam öğrenir,o zaman duzelir herhalde.
Ama ben bu kadarına bile raziyim. Ne guzelmis bacaklarini,dislerini kenetlemeden emzirmek:)
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?ay zaten anneler olmasa...
benımkı bı suredır rahatsız, yasıda var ama geldıgınde bı duşa gırsem bi markete gıtsem o bıle yetıyo
tlf da benden once oglanı soruyo zaten :))
buarada uykusuzluktan gozlerım acık ruya bile goruyorum ama olsun kırmızı ojelerım var :))
gecen hafta cok sutum var gıbı mastıt olmayı basardım3 gun serum yedım fecı bişeymiş
Çok sagol Derincim. Inan pek cok gece yarina artik emzirmeyi azaltacagim deyip sabah olunca gunduz dayanmasi daha kolay diyerek gunu bitirdim :)Esra'cım seni çok takdir ediyorum canım.
Hiç göğüs yaram olmadı ama sadece doğumun ikinci günü sağ meme başımda çok hafif bi acım oldu ki onu bile düşününce senin neler çektiğini tahmin etmeme yetiyor. Sendeki göğüs yaralarıyla bebeğini emzirmek gerçekten her baba yiğidin harcı değil. Pes edip sadece mama verip geçebilirdin. En en önemlisi bunca acına rağmen bir anne olarak bebeğini emzirmenin ne kadar güzel olduğundan bahsedebilmen ve zevk alabiliyor olman çok güzel. Sen de dahil yarası acısı olan tüm anneler tez zamanda iyileşir bebişlerini uzun süreler emzirebilirler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?